Jump to content
Vild med Golf


Abbifar

Member +
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Abbifar last won the day on July 3

Abbifar had the most liked content!

Community Reputation

83 Fremragende

About Abbifar

 • Rank
  Super bruger
 • Birthday 12/24/1970

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Skarrild
 • Hjemmeklub
  Åskov Golfklub
 • Handicap
  13.1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Callaway XR 9,5*
  Callaway XR 5-wood 19*
  Wilson Staff 4-hybrid
  Taylormade M2 7-9 PW, AW, SW
  Taylormade XFT Wedges 52* og 58* - KBS reg. skafter
  Putter: Odessey White Hot Rx 2-ball
  Bag: Copenhagen Golf
  Sko: Adidas
  Bold: Bridgestone E6 Speed

Recent Profile Visitors

2,418 profile views
 1. Abbifar

  Scores 2019

  Enig - hul 15 er lidt lala. Men jeg slog blot et 6-jern ned på nederste plateau og et 7-jern derfra mod green - den lå på forklædet. Indspil og desværre et 2-put for bogie. Det var ikke så svært, men det lokker til at angribe og der kan det hurtigt gå galt.
 2. Abbifar

  Scores 2019

  Jeg spillede også Ribe i dag, og det var en rigtig god oplevelse. Fin bane med gode greens, og et rimeligt udfordrende layout. Jeg var på 18 points efter 7 huller, men havde en hjerneblødning på 8., hvor jeg valgte at prøve et slag, jeg kan 1 ud af 10 gange (en tvunget slice, da jeg var kommet bag træerne i højre i drivet). Direkte ud i det lange, hvor vi fandt den, men det kostede tre slag at komme ud. Så streg der, og så var momentum brudt. Kom ind med 36 points - skal helt sikkert spille Ribe igen en anden gang.
 3. Abbifar

  Scores 2019

  Jeg er stille og roligt kravlet ned i 13,5 - det er via en del runder i neutralzonen, lidt færre med opskrivning til følge og en håndfuld nedskrivninger. I dag var en meget blæsende dag i Brande Golfklub - runden som sådan var OK uden at være prangende (31 points), men højdepunktet var absolut mit første hole-in-one på hul 3. Et fint slag, der tog det rigtige hop og så stille og rolig rullede mod hullet. Netop da jeg troede den var stoppet, vendte jeg mig om for at sætte jernet tilbage i baggen. I det øjeblik sagde mine to makkere “Den røg sgu i”, hvorefter jeg vendte mig og så en tom green. Så nu har konen ikke det på mig mere - hun lavede en i april 2017 🙂
 4. Hej og velkommen tilbage til golfsporten. Mon ikke det er dette skema fra LHW, du tænker på?
 5. Abbifar

  Scores 2019

  For mig er der ingen tvivl - Marbæk er en langt bedre bane. Den kan stærkt anbefales.
 6. Abbifar

  Scores 2019

  Første tællende runde i år (vores bane står med sommergreens - lidt langsomme, men ganske jævne). Jeg ved ikke rigtig, hvad der skete, men alt fungerede. 82 slag (40/42), 38 points og nyt handicap på 13,8. Målet sidste sæson var at bryde 14,0 (som jeg ramte 5 gange), og jeg havde ikke lige set, at det skulle ske midt februar. Målet for sæsonen er at ramme mellem 12 og 13 - føler jeg er ved at nå det jeg kan, så en glimrende start på året. Golfåret 2019 - det bliver godt 🙂
 7. Det er et godt tilbud, men så kan folk jo se, hvem det er der hele tiden ligger i rough...
 8. Han må gerne få en bold af anden spiller eller person omkring banen. Så hvis han bare kan skaffe en, så er det OK.
 9. Hej Rosenberg det vil være superfint - så knuser jeg tallene så snart jeg har dem i hænde :-) mvh Thomas
 10. Ganske kort så er man ansvarlig for at angive korrekt antal slag, men ikke for at have udregnet korrekt antal points Det fremgår i hvert fald af DGUs håndbog for turneringsledere, at “spilleren kan /må ikke straffes i turneringen for manglende eller forkert udfyldelse / beregning af stablefordpoints”
 11. Nu er måleusikkerhed en stor del af mit job. Der er måleusikkerhed på alt (og der findes en række isostandarder om dette). De fleste målinger af denne type er normalfordelte, og selv med en superpræcis maskine, vil typisk 0,25 % af målingerne vise sig at være 3 stdafvigelser fra det reelle resultat. Maskinen der er vist herover vil helt sikkert IKKE have en måleusikkerhed under 1/10 grad. Den vil nærmere være 0,2-0,3. @Rosenberg: Hvor ofte får du kalibreret din maskine? Og hvordan? Det er nemlig alfa og omega for om der kan stoles på den måling der laves. Har du prøvet at tage det samme jern og måle (unbiased) ti gange i træk - med hele proceduren (ikke bare en op- og nedspænding)?Det vil give en ide om hvad man kan forvente. Inden for spåntagende bearbejdning (med CNC-maskiner) laver man målesystemsanalyser, der beregner målingens usikkerhed. Hvis du er interesseret, så vil jeg gerne udregne den for dig. Det kræver følgende: nummerer ti forskellige jern/wedges, der har ca. samme loft/lie. Mål hver af dem i tilfældig rækkefølge tre gange. (Forskellig rækkefølge hver gang) Få en anden person, der kan bruge maskinen til at gøre det samme. Ud fra de data kan jeg udregne den præcise måleusikkerhed, og hvor meget der er fordelt på maskine/mand/variation i jern etc. Det er nørdet, men det vil kunne sikre, at du kan give en præcis tolerance på din opmåling.
 12. Hvorfor er du i rough? :-)
 13. Startede året i 16,3 efter et efterår med en driver, der ikke fungerede og en putter, der var kold som is. I løbet af et par måneder hos træneren er både driver og putter mere stabil - og ikke mindst har jeg ikke haft forfærdelige runder siden - spillet er i det hele taget mere stabilt. Jeg slutter året i 15,0 og var lige nede og vende i 14,5 i september. Har stor tiltro til at næste år får mig under 13. Har gået 43 EDS-runder i år - mindre end vanligt fordi... well vi bor i Danmark og vejret var derefter.
 14. Har haft lidt forskelligt af den slags gadgets. Har p.t. et Tomtom Golfer 2, som kun kan anbefales varmt. Det er absolut det bedste ur jeg har haft. Sent from my iPhone using Tapatalk
 15. Åskov Golfklub til 50 kr i uge 30 Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden