Jump to content

Xfeldt

Member +
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Xfeldt last won the day on April 12 2019

Xfeldt had the most liked content!

Community Reputation

99 Fremragende

About Xfeldt

 • Rank
  Super bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Midtsjællands Golfklub
 • Handicap
  10,2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

2,999 profile views
 1. Jeg har lige købt min første elvogn, så jeg har ikke den store erfaring at trække på, og mine krav var lidt amdre, men jeg kiggede bla. på Stewart, og jeg syntes de var lidt for plastikagtige i forhold til prisen, jeg må tilstå at jeg var noget skuffet da jeg så den live. Jeg endte med den nye Powakaddy CT6, da mit største krav var at den skulle kunne pakkes så meget sammen som muligt, og jeg tror ikke at jeg kommer til at fortyde det. Jeg syntes den virker rimeligt rubust, med masser af plads til en stor bag også (Ikke at jeg har det)
 2. Hmm har ikke lige svaret, men du kan evt. lege lidt med Flightscopes trajectory optimizer.
 3. Xfeldt

  Scores 2020

  Årets anden runde i går, blev desværre kun til ni huller, da min spille makker fik en forstrækning i ryggen på hul syv. Men på de ni huller blev det da til 37 slag (+1), og 23 point, så skal absolut ikke klage Det bliver et stort år i år
 4. Jeg har spillet med CT10 tags sidste sæson, og jeg genkender ikke issuet med at tags falder af. Det er korrekt at der kun er nogle forud definerede køller man kan vælge, og der er ingen custom mulighed, for mit vedkomne betyder det at min 4-køller hedder en 3-kølle, men for mig betyder det ikke det store. Jeg kan ikke udtale mig om deres support, da jeg ikke har haft brug for den. Alt i alt er jeg rimelig tilfreds med dem
 5. Tillykke med det nye sæt, jeg håber du bliver glad for det Men for mig er det absolut ikke det samme at få fittet et sæt over nettet (ikke at jeg har prøvet), og så få fittet et sæt personligt med fitteren. Tal alene giver ikke hele billedet, der vil unægtelig gå noget tabt når du ikke kan komme med feedback, se boldflugt osv. Jeg håber at der bliver råd til nye jern i år (de gamle er fra 2012), og jeg vil da sige at jeg kunne ikke drømme om at gå andre steder hen end til @Rosenberg
 6. Tror nu mere problemet bliver at hvis han bliver kendt skyldig, kommer han nok ikke til at spille i USA mere, samt der kan komme en længerevarende karantæne fra Europatouren.
 7. Det er godt nok i orden 👍 PB er sendt med mail adresse
 8. Jeg ville også godt lige have en kopi
 9. Takker mange gange for svar, og undskyld hvis jeg lige fik hijacket tråden lidt Jeg må lige teste det på en af mine wedges.
 10. Hmm nu spiller jeg med wedge buildup på mine wedges, så kommer vi vist lidt over 2 lag buildup, har du erfaringer med at lave wedge buildup med dem ??
 11. Jeg er skiftet til et læder grip i denne sæson, og jeg har ikke prøvet noget som er så lækkert at holde på, for mig er det noget nær det ultimative putter grip. Gripmaster Prismæssigt er der ikke den store forskel imellem et Superstroke og et Gripmaster grip, som jeg lige husker det. Jeg overvejer også at teste deres læder grips til jern/køller, for at se om det er noget.
 12. Så kom min putter hjem efter en tur i England hos Peter Janes, er ganske godt tilfreds med resultatet Ved bare ikke om der skal et rødt eller sort læder grip på.
 13. Prøv at snakke med Morten hos X3M Golf, han kender nok noget til det
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden