Jump to content

Xfeldt

Member +
 • Content Count

  233
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Xfeldt last won the day on April 12 2019

Xfeldt had the most liked content!

Community Reputation

96 Fremragende

About Xfeldt

 • Rank
  Super bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Midtsjællands Golfklub
 • Handicap
  10,2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

2,826 profile views
 1. Tillykke med det nye sæt, jeg håber du bliver glad for det Men for mig er det absolut ikke det samme at få fittet et sæt over nettet (ikke at jeg har prøvet), og så få fittet et sæt personligt med fitteren. Tal alene giver ikke hele billedet, der vil unægtelig gå noget tabt når du ikke kan komme med feedback, se boldflugt osv. Jeg håber at der bliver råd til nye jern i år (de gamle er fra 2012), og jeg vil da sige at jeg kunne ikke drømme om at gå andre steder hen end til @Rosenberg
 2. Tror nu mere problemet bliver at hvis han bliver kendt skyldig, kommer han nok ikke til at spille i USA mere, samt der kan komme en længerevarende karantæne fra Europatouren.
 3. Det er godt nok i orden 👍 PB er sendt med mail adresse
 4. Jeg ville også godt lige have en kopi
 5. Takker mange gange for svar, og undskyld hvis jeg lige fik hijacket tråden lidt Jeg må lige teste det på en af mine wedges.
 6. Hmm nu spiller jeg med wedge buildup på mine wedges, så kommer vi vist lidt over 2 lag buildup, har du erfaringer med at lave wedge buildup med dem ??
 7. Jeg er skiftet til et læder grip i denne sæson, og jeg har ikke prøvet noget som er så lækkert at holde på, for mig er det noget nær det ultimative putter grip. Gripmaster Prismæssigt er der ikke den store forskel imellem et Superstroke og et Gripmaster grip, som jeg lige husker det. Jeg overvejer også at teste deres læder grips til jern/køller, for at se om det er noget.
 8. Så kom min putter hjem efter en tur i England hos Peter Janes, er ganske godt tilfreds med resultatet Ved bare ikke om der skal et rødt eller sort læder grip på.
 9. Prøv at snakke med Morten hos X3M Golf, han kender nok noget til det
 10. Hmm har også leget lidt med tallene, og jeg vil også stige i hcp fra de nuværende 10,2 til 12,4, så det ser ud til at vi fra 2020 skal noget op i hcp igen.
 11. Hehe jeg bruger Gamegolf, og har brugt det nogle år nu, jeg tager mig selv i at "tagge" når jeg står og træner, især når jeg træner med putteren. Jeg har et par ting jeg savner i Gamegolf dog, og det er : 1: En måde at placere hullet under runden, uden at skulle have fat i tlf osv, så jeg slipper for at rette det til efter runden. 2: At kunne se et bestemt hul med flere runder lagt ovenpå 3: En app til smartwatch, som f.eks Samsungs Gear S3 med indbygget GPS i Så hvis de nye Garmin tags kan løse dette, kunne det være interessant med dem i stedet for, har lige købt et Garmin S60, så håber de er kompatible med det, men mon ikke de er det.
 12. Xfeldt

  Scores 2018

  Så vil jeg da også lige lægge en score ind. Starede tidligt i morges alene, så ingen regulering, hvilket sikker var meget godt. Går for-9 i 3 over med en enkelt birdie og ingen db-bogeys hvilket er rigtigt positivt for mig, bruger 18 putts, men rammer også 7 ud af 9 greens. Bag-9 starter så ikke så godt, laver bogey, db-bogey på hul 10 og 11, så ligner det jo sig selv igen, men der blev nu aldrig værrere end det. På hul 13 var jeg sikker på at jeg havde lavet min første eagle nogensinde, da jeg slå et 95m pitch ind så det ser ud som om at den lander omkring 1m før pinden og så kommer til hvile op af pinden, glæden var da også til at føle på, den faldt dog lidt da jeg kom lidt tættere på, og kunne se at jeg havde slået den 1 m langt af pinden, for så at trække den tilbage til omkring ½m langt af pinden, men kunne da glæde mig over endnu en birdie. Ender med at stå på 18 tee med +6 på de første 17 huller, så humøret var da i den høje ende, der blev fløjtet lidt osv. Slå et "perfekt" drive på 18, på omkring 255m, harså lige under 200m ind der fra, tænker at den da skal have chancen, når nu den gode runde alligevel var i hus, så hiver en FW kølle op af baggen, og smasker til den, den slår så ned omkring 2 m fra pinden, og ligger stille, så et sikkert men alligevel noget nervøst putt for den første eagle og en ny bedste runde i +4. Ender med at ramme 12 GIR, også ny bedste, bruger så 34 putts, men det er til at leve med med alle de GIR. Jeg er brandvarm til Greensome turnering i morgen Gamegolf
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden