Jump to content

Xfeldt

Member +
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Xfeldt last won the day on April 12 2019

Xfeldt had the most liked content!

Community Reputation

96 Fremragende

About Xfeldt

 • Rank
  Super bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Midtsjællands Golfklub
 • Handicap
  10,2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

2,902 profile views
 1. Jeg har spillet med CT10 tags sidste sæson, og jeg genkender ikke issuet med at tags falder af. Det er korrekt at der kun er nogle forud definerede køller man kan vælge, og der er ingen custom mulighed, for mit vedkomne betyder det at min 4-køller hedder en 3-kølle, men for mig betyder det ikke det store. Jeg kan ikke udtale mig om deres support, da jeg ikke har haft brug for den. Alt i alt er jeg rimelig tilfreds med dem
 2. Tillykke med det nye sæt, jeg håber du bliver glad for det Men for mig er det absolut ikke det samme at få fittet et sæt over nettet (ikke at jeg har prøvet), og så få fittet et sæt personligt med fitteren. Tal alene giver ikke hele billedet, der vil unægtelig gå noget tabt når du ikke kan komme med feedback, se boldflugt osv. Jeg håber at der bliver råd til nye jern i år (de gamle er fra 2012), og jeg vil da sige at jeg kunne ikke drømme om at gå andre steder hen end til @Rosenberg
 3. Tror nu mere problemet bliver at hvis han bliver kendt skyldig, kommer han nok ikke til at spille i USA mere, samt der kan komme en længerevarende karantæne fra Europatouren.
 4. Det er godt nok i orden 👍 PB er sendt med mail adresse
 5. Jeg ville også godt lige have en kopi
 6. Takker mange gange for svar, og undskyld hvis jeg lige fik hijacket tråden lidt Jeg må lige teste det på en af mine wedges.
 7. Hmm nu spiller jeg med wedge buildup på mine wedges, så kommer vi vist lidt over 2 lag buildup, har du erfaringer med at lave wedge buildup med dem ??
 8. Jeg er skiftet til et læder grip i denne sæson, og jeg har ikke prøvet noget som er så lækkert at holde på, for mig er det noget nær det ultimative putter grip. Gripmaster Prismæssigt er der ikke den store forskel imellem et Superstroke og et Gripmaster grip, som jeg lige husker det. Jeg overvejer også at teste deres læder grips til jern/køller, for at se om det er noget.
 9. Så kom min putter hjem efter en tur i England hos Peter Janes, er ganske godt tilfreds med resultatet Ved bare ikke om der skal et rødt eller sort læder grip på.
 10. Prøv at snakke med Morten hos X3M Golf, han kender nok noget til det
 11. Hmm har også leget lidt med tallene, og jeg vil også stige i hcp fra de nuværende 10,2 til 12,4, så det ser ud til at vi fra 2020 skal noget op i hcp igen.
 12. Hehe jeg bruger Gamegolf, og har brugt det nogle år nu, jeg tager mig selv i at "tagge" når jeg står og træner, især når jeg træner med putteren. Jeg har et par ting jeg savner i Gamegolf dog, og det er : 1: En måde at placere hullet under runden, uden at skulle have fat i tlf osv, så jeg slipper for at rette det til efter runden. 2: At kunne se et bestemt hul med flere runder lagt ovenpå 3: En app til smartwatch, som f.eks Samsungs Gear S3 med indbygget GPS i Så hvis de nye Garmin tags kan løse dette, kunne det være interessant med dem i stedet for, har lige købt et Garmin S60, så håber de er kompatible med det, men mon ikke de er det.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden