Hop til indhold


Xfeldt

Medlem +
 • Antal indlæg

  213
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  10

Xfeldt vandt dagen den November 5 2017

Xfeldt havde det mest likede indhold!

Community omdømme

84 Fremragende

Om Xfeldt

 • Rang
  Super bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Midtsjællands Golfklub
 • Handicap
  11,8
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.112 profil visninger
 1. Generalforsamling / Økonomi i golfklub

  Hvis man som lejer ønsker forbedringer, som udlejer ikke nødvendigvis ønsker på pågældende tidspunkt, er det vel helt normalt at lejer skal betale for det. Som f.eks hvis man som lejer i en lejlighed ønsker et nyt køkken, kommer man også selv til at betale for det, oftes igennem en husleje stigning i 10 år eller lign.
 2. løs snak, træningsredskaber

  Her f.eks. Link, dog til omkring 25 Kr
 3. Hvordan gik 2017 for dig?

  Tjaa havde opsat nogle målsætninger som jeg næsten nåede allesammen. 1: runde under 80 (nåede at komme under 80 tre gange) 2: under 10 i hcp (kom kun ned i 11,1, som det laveste, ender i 11,8) 3: deltage i regionsgolf i B-rækken (spillede to kampe) 4: vinde en kamp i regionsgolf (vinder den første kamp jeg spiller 8&7) 5: vinde en klubturnering (vinder skam også enkelt) 6: enden i top 10 i order of merit (ender som nummer 6) 7: lære at shape mine slag noget bedre (glem det, det kræver alt for meget træning ) 8: pro lektion min. hver anden uge (holdt meget godt i starten af sæsonen, men her til sidst er det faldet lidt på gulvet) Så alt i alt ikke en dårlig sæson, men der kommer nok et par gengangere i målsætningerne næste år
 4. Pay & play

  Sakset fra hjemmesiden, under "Greenfee Gæster" "Vi stiller ingen krav om medlemskab hverken af golfklubben eller en national golfunion, ej heller røde, gule og grønne kort."
 5. Pay & play

  Den er så vidt jeg ved stadigvæk en P&P bane.
 6. Pay & play

  Skal så lige tilføje at jeg mener der er lukket for buggy kørsel i Midtsjælland.
 7. løs snak, træningsredskaber

  Snak evt. med Morten hos X3Mgolf, han laver sådanne ting så vidt jeg husker
 8. Shot Clock Masters

  Det bliver spændende at se Kunne være spændende at se nogle af de meget langsomme spillere, som f.eks Keegan Bradley, Jason Dufner osv spille under disse forhold.
 9. Flightscope Mevo

  Hmm nu skal det så lige tilføjes at det er ikke de samme slag han sammenligner, så den del af videoen syntes jeg er lidt lala, når han ikke har et større sammenlignings grundlag. Han var tilsyneladende ikke i stand til at have begge LM til at køre på samme tid, da de forstyrrede hinanden.
 10. Flightscope Mevo

  Lad os endelig høre nærmere når du har fået en
 11. Det kan betale sig at kende sine regler

  Hehe der er vist ingen tvivl om at han er fanget i at han syntes at verden bare er uretfærdig lige i det øjeblik. Jeg forstår så sandelig godt hvorfor han ikke gør det, for jeg ville nok have reageret på samme måde, men jeg mener bare at de vant til udnytte reglerne til deres fordel på et helt andet niveau end du og jeg, de er vant til at der en dommer de kan spørge til råds osv.
 12. Det kan betale sig at kende sine regler

  Jeg vil så sige at jeg også er overrasket over at han ikke som minimum tilkaldte en dommer for at få råd og vejledning omkring hvilke muligheder han havde.
 13. Det kan betale sig at kende sine regler

  Hmm jeg tror du vil blive overrasket over hvor få eliteudøvere der rent faktisk har sat sig ned og gennemlæst reglerne i deres sport, min erfaring som tidligere dommer på internationalt niveau i en anden sport er at det er meget få. Man lære reglerne efterhånden, min opfattelse er dog at golf faktisk er lidt bedre stillet på det punkt. Men jeg vil næsten vædde på at hverken Caroline Wozniacki eller Victor Axelsen (for lige at tage to der har gjort det godt) har sat sig ned og læst reglerne igennem, og hvis de har er det kun sket en gang. Dette står selvfølgelig for egen regning
 14. Flightscope Mevo

  Er der nogen der har nogen erfaringer med Flightscope's Mevo ?? Evt. fundet et sted de kan hentes fra i EU ??
 15. Scores 2017

  Hmm så flertallet skal indrette sig efter dig, i stedet for at du lige gennemlæser det du har skrevet før du trykker gem ?? Temmelig egocentreret holdning at have syntes jeg. Det kunne måske også afhjælpe nogle af alle de misforståelser der meget ofte opstår omkring dine indlæg.
×