Hop til indhold

Xfeldt

Medlem +
 • Antal indlæg

  218
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  11

Xfeldt vandt dagen den Marts 31

Xfeldt havde det mest likede indhold!

Community omdømme

85 Fremragende

Om Xfeldt

 • Rang
  Super bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Midtsjællands Golfklub
 • Handicap
  10,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.180 profil visninger
 1. Xfeldt

  Custommade

  Hmm det kan vist kaldes custommade https://www.youtube.com/watch?v=80PZGyMtrug
 2. Xfeldt

  Må man bruge trolley som sigte?

  Hvad @Golfkid siger. Jeg sigter på samme måde også, også på teesteder.
 3. Xfeldt

  Fitting / opmåling - Ny golfer

  Og så lige til info, så holder @Rosenberg til i Måløv, som jo nok ikke er så lagt væk fra dig, når du nu er medlem Hjortespring. Jeg Kan kun anbefale en tur igennem møllen hos ham, har kun positivt at sige, måske lige bortset fra at jeg nu ikke længere kan klandre udstyret
 4. Xfeldt

  Regionsgolf ?

  Tjaa ved det ikke med sikkerhed, men jeg kan ikke forestille mig andet end at man først er divisionsspiller når man faktisk har figureret på et holdkort. Ellers bliver det vel lidt svært at håndhæve.
 5. Xfeldt

  Hvad har du købt idag?

  Så skulle der et nyt ur på armen, så det blev til et Garmin S60. Så nu mangler vi bare lidt bedre vejr, så det kan blive testet
 6. Xfeldt

  Generalforsamling / Økonomi i golfklub

  Hvis man som lejer ønsker forbedringer, som udlejer ikke nødvendigvis ønsker på pågældende tidspunkt, er det vel helt normalt at lejer skal betale for det. Som f.eks hvis man som lejer i en lejlighed ønsker et nyt køkken, kommer man også selv til at betale for det, oftes igennem en husleje stigning i 10 år eller lign.
 7. Xfeldt

  løs snak, træningsredskaber

  Her f.eks. Link, dog til omkring 25 Kr
 8. Xfeldt

  Hvordan gik 2017 for dig?

  Tjaa havde opsat nogle målsætninger som jeg næsten nåede allesammen. 1: runde under 80 (nåede at komme under 80 tre gange) 2: under 10 i hcp (kom kun ned i 11,1, som det laveste, ender i 11,8) 3: deltage i regionsgolf i B-rækken (spillede to kampe) 4: vinde en kamp i regionsgolf (vinder den første kamp jeg spiller 8&7) 5: vinde en klubturnering (vinder skam også enkelt) 6: enden i top 10 i order of merit (ender som nummer 6) 7: lære at shape mine slag noget bedre (glem det, det kræver alt for meget træning ) 8: pro lektion min. hver anden uge (holdt meget godt i starten af sæsonen, men her til sidst er det faldet lidt på gulvet) Så alt i alt ikke en dårlig sæson, men der kommer nok et par gengangere i målsætningerne næste år
 9. Xfeldt

  Pay & play

  Sakset fra hjemmesiden, under "Greenfee Gæster" "Vi stiller ingen krav om medlemskab hverken af golfklubben eller en national golfunion, ej heller røde, gule og grønne kort."
 10. Xfeldt

  Pay & play

  Den er så vidt jeg ved stadigvæk en P&P bane.
 11. Xfeldt

  Pay & play

  Skal så lige tilføje at jeg mener der er lukket for buggy kørsel i Midtsjælland.
 12. Xfeldt

  løs snak, træningsredskaber

  Snak evt. med Morten hos X3Mgolf, han laver sådanne ting så vidt jeg husker
 13. Xfeldt

  Shot Clock Masters

  Det bliver spændende at se Kunne være spændende at se nogle af de meget langsomme spillere, som f.eks Keegan Bradley, Jason Dufner osv spille under disse forhold.
 14. Xfeldt

  Flightscope Mevo

  Hmm nu skal det så lige tilføjes at det er ikke de samme slag han sammenligner, så den del af videoen syntes jeg er lidt lala, når han ikke har et større sammenlignings grundlag. Han var tilsyneladende ikke i stand til at have begge LM til at køre på samme tid, da de forstyrrede hinanden.
 15. Xfeldt

  Flightscope Mevo

  Lad os endelig høre nærmere når du har fået en
×