Hop til indhold
Vild med Golf

Rosenberg

Medlem +
 • Antal indlæg

  1.081
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  95

Rosenberg vandt dagen den Februar 28

Rosenberg havde det mest likede indhold!

Community omdømme

481 Fremragende

Om Rosenberg

 • Rang
  VMG Sponsor 2013
 • Fødselsdag 20-05-1969

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Måløv
 • Hjemmeklub
  Smørum GK
 • Handicap
  7,4
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Wishon 919 THI Red S-Flex 65 g
  3 Wood TW 365 PF Red S-flex 65g
  5 Wood TW 365 PF Red S-flex 65g
  Jern: Wishon Sterling SW-5 Stepless trim 7 jern længde
  Wedge: Wishon Micro-Groove HM Lw med skaft cuttet knock down
  Putter: Mitchell blade center hul med DB skaft med standard grip

Seneste besøgende på profilen

4.441 profil visninger

Om mig

Min vej til at blive custom club fitter    
                                       
Mit navn er Thomas Rosenberg, jeg er 46 år og uddannet skomager i 1988. Jeg har altid sat det gode håndværk i højsædet, både med sko og nu også som club fitter. Kunden skal have den bedst mulige oplevelse og det bedst mulige grej, det er målsætningen for hver eneste kunde.

Min passion for club fitting startede, da jeg havde fået to dårlige oplevelser med clubfitting i en golfkæde her i Danmark. Mit nykøbte jernsæt blev “fittet” af to omgange, men kom aldrig til at passe. Jeg tænkte, det måtte kunne gøres bedre, meget bedre.

Her fik jeg kontakt til Jon Honum (tidligere ejer af customgolf.dk, som desværre er lukket). Hos Jon fik jeg en direkte personlig behandling, samt et nyt syn på club fitting. Det var et håndværk, jeg var nødt til at lære. Jon lavede et custom fittet golfsæt til mig.
3 wedges Micro Groove Wedges
560 MC PW-4 med KBS skafter
Driver 919 THI 11 grader

Dette sæt spillede jeg med i 1,5 sæson og det føltes rigtig godt at spille med.
Min søgen for at finde viden indenfor denne sport, var kun blevet større. Min leverandør af Tom Wishon udstyr, Peter Qvarfordt (wishongolf.se), er også professionel club fitter, godkendt af Tom Wishon. Hos Peter har jeg taget forskellige kurser i min rejse efter viden og færdigheder indenfor tilpasning af golfkøller. Mit første kursus blev taget i Sverige, hvor vi var 3 elever. Var ligeledes i Stokholm, hvor Tom Wishon holdt kursus om Game Fitting.
Derefter fik jeg kontakt til en af de fremmeste indenfor custom golf fitting i Danmark, Lars H. Widding (Fooore Golf Lab). Hos Lars har jeg lært utrolig mange ting omkring club fitting, hvilket jeg er Lars meget taknemmelig for. Lars har en utrolig stor viden, som jeg har fået indblik i. Den viden bruger jeg nu i mit virke som club fitter.

Min målsætning
Mit mål med at være Club fitter er at give golf spilleren den bedste oplevelse i denne dejlige sport. Hvorfor skal en spiller gå og kæmpe med et slag der i bund & grund skyldes et lie, der er forkert.
For mig er det en glæde, når man kan se, at udstyr og spiller er det rette match. Sprede den viden, som jeg selv har fået, idet man ikke kan tage en uddannelse som Club fitter i Danmark.

At blive clubfitter er en rejse, der vil nok aldrig stoppe, da der altid kommer ny viden, men det er også charmen ved at være club fitter.

×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden