Hop til indhold

Lars-Jensen

Medlem +
 • Antal indlæg

  475
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  10

Lars-Jensen vandt dagen den September 28 2017

Lars-Jensen havde det mest likede indhold!

Community omdømme

86 Fremragende

Om Lars-Jensen

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 26-09-1959

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Smørum
 • Hjemmeklub
  Halsted kloster
 • Handicap
  13,4
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 4-wood, Tom Wishon-jern 3 - P, Tom Wishon-wedges (A - 50gr., S - 55gr. og L - 60gr.) samt en MacGregor-putter

Seneste besøgende på profilen

1.924 profil visninger
 1. Lars-Jensen

  Agurketid for golfspillere

  For mit eget vedkommende er jeg ved at finde mig til rette i mit nye hus, og med et arbejde som skal passes på samme tid. Det er nu mere end 2 måneder siden, jeg har rørt nogle køller, og der kommer nok til at gå et par måneder mere, såeeeh.
 2. Lars-Jensen

  Svingtanker

  En rigtig sjov tegning og meget sigende for det virvar, jeg har haft (og har - lidt) oppe i hovedet. Nu er det sådan: jeg må ikke tænke på tilbagesvinget, toppositionen, overgangen eller nedsvinget; jeg må kun tænke på trykket frem mod målet, intet andet! Og så er det alligevel ikke helt rigtigt; for at kunne trykke frem i bolden, er jeg nødt til at korte tilbagesvinget af, hvilket jo også er en svingtanke. Nå, men målet er ...
 3. Lars-Jensen

  Tour Championship

  Da Bill Haas i 2011 vandt FedEx-cuppen, lå han, så vidt jeg husker, nummer 25; han vandt Tour Championship, og da resten af resultaterne gik op i en højere enhed, vandt han også FedEx-cuppen. En lille krølle på hale: Han blev nummer 7 på pengelisten. Inden Tour Championship bliver alle point "nulstillet", så alle 30 spillere har en mulighed for at kunne vinde FedEx-cuppen; 1-5 vinder FedEx-cuppen, bare de vinder Tour championship; hvis andre vinder, skal resultaterne flaske sig. Det er dét, jeg opponerer mod! Jeg har al mulig respekt for Justin Thomas, som har vundet 5 turneringer i denne sæson. Det gør ham, i mine øjne, til årets spiller, ikke FedEx-cuppen.
 4. Lars-Jensen

  Tour Championship

  Da jeg stillede spørgsmålet, om FedEx-cuppen har nogen sportslig værdi, gik mine tanker i retning af: en spiller kan vinde alle turneringer (jeg ved, det er urealistisk!) på nær den sidste, og tabe selve FedEx-cuppen; omvendt kan én spille som "en pose jordnødder" i løbet af sæsonen, vinde den sidste turnering og dermed FedEx-cuppen. Jeg kritiserer selve formatet (faktisk alle sportsgrene med et slutspil!), som (selvfølgelig) er tilrettelagt, så sponsorenes og tilskuernes interesse bliver holdt fanget længst mulig tid, hvilket Tim Finchem selv har sagt. Al sport har kastet det sportslige overbord og underkastet sig penge; det er jo en beslutning, man tager, og de skal jo også leve.
 5. Lars-Jensen

  Tour Championship

  Er jeg den eneste, som synes, FedEx cup-systemet ikke har nogen sportslig værdi?
 6. Lars-Jensen

  18 huller under 90 minutter

  Sådan opleves det ikke på TV! Jeg har set en hel del golf i de sidste 15 års tid, og jeg har set mange proer bruge FLERE minutter på, for os, simple slag. Det handler ikke om at bevæge sig hensigtsmæssigt, men at de før et slag lige skal bruge tid på boldens leje, vindretning samt -styrke, elevation, hvilken type slag de vil prøve at slå samt hvor på greenen de gerne vil lande (der er nok noget, jeg har glemt!). Det mest sindsyge eksempel var (så vidt jeg husker) Peter Hanson, som var over et kvarter om det, og der blev ikke lukket igennem! Efter min mening burde der indføres noget i stil med skak-ur; når man kommer frem til bolden, har første spiller (eksempelvis) 1 minut, så skal bolden være ramt, anden og tredie spiller kan have 30 sekunder hver, efter foregående spiller har ramt bolden; hvert 15. sekund overskredet kan koste et strafslag; så skal du se hurtigt spil. Du kan opdrage folk til at bevæge sig rigtigt på banen, men skal de lede efter bolde på hvert hul, bruges der snildt 30-45 minutter på en runde.
 7. Lars-Jensen

  18 huller under 90 minutter

  Det synes jeg, du skal tage op med dine med-proer. Jeg har ingen intention om, at en runde golf skal hastes igennem; når jeg er ude, vil jeg nyde fritiden, selskabet, afslapningen og den friskere luft. Jeg tager ikke ud, hvis jeg skal nå 18 huller < 4 timer; det stresser mig bare. Der med siger jeg ikke, jeg trækker tiden, for det gør jeg ikke; men står jeg på 1. tee og ved, jeg skal videre om 4 timer, kan jeg ikke nyde runden. Tager runden så ikke 4 timer, gør ikke noget.
 8. Lars-Jensen

  Halsted kloster eller Maribo

  Jeg vægter det sociale ret højt, så det kan godt være afgørende. Da jeg så videoer af de to baner, så Halsted bare meget mere kedelig ud, men slagene skal jo stadig slåes. Halsted livede ikke op før 14. hul, mens Maribo lige fra starten så interessant ud. Hvordan kan Maribo være lettere? Der er en del dogleg-huller og meget mere vand. Inden jeg tager en beslutning, vil jeg dog prøve begge baner, så jeg tager en beslutning på et forholdsvist oplyst grundlag. Vi skal bo lige syd for Søllested
 9. Lars-Jensen

  Halsted kloster eller Maribo

  Da jeg flytter til Lolland om nogle få måneder, vil jeg gerne høre nogle subjektive betragtninger om ovennævnte baner fra folk, som har spillet dem. Jeg er nok klar over, Lolland ikke er et sted folk overrender, men der må være nogen her inde, som har spillet banerne, og som ikke er bange for at sige deres uforbeholdne mening. Jeg så nogle optagelser fra droner af de to baner, og jeg må sige: Maribo fører, selv om den ligger længere væk!
 10. Lars-Jensen

  Scores 2017

  Jeg mindes en regionsmatch i Brøndby, som foregik i regn fra start til slut; noget af tiden kom regnen vandret ind. Jeg havde pakket mig og udstyret ind i regntøj, men mest af alt var jeg glad for min regnhandske. Den dag bed jeg tænderne sammen og bestemte mig for at spille spillet (jeg vandt, forøvrigt); så når nogen piver, efter de har forberedt sig dårligt, har jeg kun til overs for (og så undlader jeg at sige: pivskid!).
 11. Lars-Jensen

  VMG Træf Sjælland Lørdag d. 30/9

  Desværre er det en arbejdsweekend men, I må have det hyggeligt.
 12. Lars-Jensen

  Paul Lawrie Match Play

  Skal jeg komme ind på, hvilket sprog jeg mener der tales i Gylland? ... Og det gør jo heller ikke noget
 13. Lars-Jensen

  Hvornår skifter du Tee-sted

  Jeg tror, vi er ligeglade med, hvilken side du er til!
 14. Lars-Jensen

  Hvad er en god golfbane for dig?

  Jeg glæder mig allerede, medmindre konen og jeg forinden får handlet hus; så er det usikkert, om jeg kommer der op.
 15. Lars-Jensen

  Hvornår skifter du Tee-sted

  Da jeg sidste år kun havde jern i baggen og gik en runde alene eller sammen med kvinder, gik jeg konsekvent fra rød tee. Det gjorde, jeg fik forhindringerne fra gul tee og driver tilbage i spil, hvilket også gjorde jeg skulle forholde mig til dem igen. Jernene fra gul tee var bare spil kort af forhindringerne, slag over forhindringerne og indspil; keeeedeligt.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden