Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Lars-Jensen

Medlem +
 • Antal indlæg

  444
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  9

Lars-Jensen vandt dagen den August 11 2016

Lars-Jensen havde det mest likede indhold!

Community omdømme

71 Fremragende

Om Lars-Jensen

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 26-09-1959

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Smørum
 • Hjemmeklub
  Smørum
 • Handicap
  13,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon-jern 3 - P, Tom Wishon-wedges (A - 50gr., S - 55gr. og L - 60gr.) samt en MacGregor-putter

Seneste besøgende på profilen

1.478 profil visninger
 1. Apropos tal, så kalder de ovenikøbet Brooks Koepkas -16 for en tangering af Rory McIlroys rekord fra 2011. Jeg medgiver -16 = -16, men når banerne har forskellig par, kan de ikke sammenlignes.
 2. Du har fuldstændig ret! Amerikanerne er latterligt villige til at vende og dreje tal for at tale noget op. Det kræver dog, man har en lidt smånørdet tilgang (en villighed til at dykke lidt ned i statistikkerne) til selvsamme tal, for at gennemskue dem.
 3. Er banen for nem? Efter første runde er 60 spillere i par eller under, og det plejer USGA ikke at kunne lide. Apropos nem, hvordan kan det være, USGA ikke har lavet en par 70-bane, som de plejer?
 4. Lidt misundelig vil jeg gerne have lov at være.
 5. Jeg kan ikke huske at have hørt en dato, men ellers bliver det "i løbet af sommeren". Der er stillet 2 radarer op på hver side af rangen, og oppe over rangen mellem lamperne sidder 1 (måske 2) mere. Systemet skulle så blive (efter hvad jeg har hørt), at man via en app, vil kunne se en hel masse farvede linier fra rangen og ud; der efter handler det så om at finde sin farve, og så får man nogle grundlæggende data om længde og kurve (måske mere). Jeg har også hørt, vi ikke skal betale for det, da vi skal være forsøgskaniner.
 6. Vi har åbenbart stille forbigået, at Nanna K. Madsen, endnu en gang, vandt i U.S.A. Det vil jeg dog gerne rette op på: TILLYKKE! Så fik hun også lige en lille bil (Kia Forte LX) af sponsoren, så hun kan blive godt kørende der ovre:
 7. Jeg har ikke nogen driver, så jeg ved ikke, hvad der virker for mig. Jeg syntes bare, der manglede lidt nuance, i stedet for bare at diskutere op eller ned. Jeg synes forøvrigt, det er fantastisk, hvis du kan mærke, om du slår 1 gr. op eller ned på bolden.
 8. Hvad med bare at slå lige gennem bolden?
 9. Ved du hvad? Du kan FÅ mit tidligere Macgregor-sæt! Jeg har lige tjekket det nede i kælderen; der er jern (Macgregor MT), som ikke er brugt noget videre, der er et par hybridere (3 & 4, også MT), 3-wood & driver af lidt ældre dato. 3-wood og driver er blevet brugt, men de virker skam stadig. Jernene er forøvrigt 1" forlængede og 2 gr. upright. Driver og 3-wood er også ret lange i det. Hvis du er interesseret, kan jeg skam køre ned til dig med det, hvis du giver en tur rundt på banen og en øl bag efter. Hvordan lyder det?
 10. Da det er ved at være nogle (en hel del faktisk) år siden, jeg har spillet ovennævnte baner (og drukket deres øl ), vil jeg høre, om nogen vil agere guides. Jeg skriver med vilje ikke nogen dato, da den ene kalender kan være lidt mere presset end den anden. Mon dog ikke der vil kunne være mulighed for at kunne finde en dato i løbet af de næste uger eller måneder?
 11. Nu vi er ved håbløsheder... Jeg taster golfbox.dk i adressefeltet; golf.dk åbenbarer sig; jeg kan nu taste brugernavn & password ind; nu åbner golfbox player, og der står "bruger ikke fundet"; nu kan jeg så trykke til venstre i "login"; vupti, foran mig står mit brugernavn & password, og jeg kan trykke "login" for sidste gang, og jeg er inde! Hvorfor i hede hule helvede (undskyld mit franske), skal man sendes til golf.dk, når man åbenlyst vil til golfbox???
 12. Jeg prøvede at kigge ind på piitch.dk, og (aller)første indtryk var nedslående; det var et billede af en mand, som var beskåret lige under hans øjne. En amatørfejl! Jeg prøvede så at kigge rundt på sitet og blev mere positiv; det var dæmpet i farverne og havde et roligt layout. Det var faktisk ganske behageligt for øjnene. Da jeg har slettet teetime.dk og golf.dk fra mine foretrukne har dette site potentiale til at erstatte dem.
 13. Jeg kom tilfældigvis ind på ovennævnte hjemmeside for at tjekke scoren efter aftenens Players championship. Her fredag kunne jeg finde livescoren fra SIDSTE UGE?!?!?! I stedet for bar at sige: skodsite, blev jeg lidt nysgerrig og kiggede rundt på deres site; så var det, jeg blev først rystet, der efter forvirret for til sidst at blive forarget. Under TV-oversigten havde de godt nok den rigtige uge, men det var stadig turneringerne fra sidste uge som blomstrede! Nede under dem var der så en boks med den rigtige dato og tilhørende program for dagen (det rigtige, går jeg ud fra, selvom det efterhånden ikke er til at sige!). Så er der så gruppen af links: der kiggede jeg på demodage. Der åbenbarede sig en tom kalender; okay, der er så ingen aktiviteter, tænker jeg, men hvorfor kan jeg ikke se, hvad der sker de kommende måneder? Jeg kunne trykke mig tilbage i tiden (meget vigtigt ), og når jeg var kommet tilskrækkeligt langt tilbage, kunne jeg så trykke mig frem igen. Hold kæft, hvor er det brugerfjendtligt! Så lige for at runde af: På linket med udstyr kan jeg se, der er en undermenu. Ihukommende, hvor pivringe det jeg, indtil da, havde set var, kommer det da ikke som en overraskelse, at den førte til demodage! Hvorfor dog have 2 links til samme side på den samme side? SUK! Jeg prøvede ikke at gå videre, da resten ikke har min interesse, og jeg er rigeligt deprimeret. Nu siger jeg dog det, jeg skulle have sagt fra starten: SKODSITE!!!
 14. hvornår bruges den golfboxkode?
 15. Du har absolut ret!