Hop til indhold

Lars-Jensen

Medlem +
 • Antal indlæg

  463
 • Donations

  kr 100,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  9

Lars-Jensen vandt dagen den August 11 2016

Lars-Jensen havde det mest likede indhold!

Community omdømme

83 Fremragende

Om Lars-Jensen

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 26-09-1959

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Smørum
 • Hjemmeklub
  Smørum
 • Handicap
  13,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon-jern 3 - P, Tom Wishon-wedges (A - 50gr., S - 55gr. og L - 60gr.) samt en MacGregor-putter

Seneste besøgende på profilen

1.581 profil visninger
 1. Hvornår skifter du Tee-sted

  Jeg tror, vi er ligeglade med, hvilken side du er til!
 2. Hvad er en god golfbane for dig?

  Jeg glæder mig allerede, medmindre konen og jeg forinden får handlet hus; så er det usikkert, om jeg kommer der op.
 3. Hvornår skifter du Tee-sted

  Da jeg sidste år kun havde jern i baggen og gik en runde alene eller sammen med kvinder, gik jeg konsekvent fra rød tee. Det gjorde, jeg fik forhindringerne fra gul tee og driver tilbage i spil, hvilket også gjorde jeg skulle forholde mig til dem igen. Jernene fra gul tee var bare spil kort af forhindringerne, slag over forhindringerne og indspil; keeeedeligt.
 4. Hvornår skifter du Tee-sted

  Jeg troede, du ikke ville gå ind i en diskussion med ham ...
 5. Det "vildeste" sving

  Hvis det virker, må det være sådan, det skal være; men indrømmet, jeg trak også lidt på smilebåndet.
 6. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Godt, det ikke er mig; det er for varmt!
 7. Hvor køber du søbolde?

  Jeg er, for en periode, droppet ud af søbold-ræset, da vores admin kom med et tilbud på Wilson Staff DX2 soft. Jeg havde så valget mellem Bridgestone e6 (søbolde) og disse nye bolde; prisen afgjorde det, da de kun var marginalt dyrere. Resten af denne sæson og hele næste sæson, behøver jeg så ikke kigge efter bolde, da jeg købte en gros.
 8. Brugt begyndersæt

  Jeg har et lidt ældre MacGregor-sæt, du må FÅ; det fejler ikke noget, men for mig var det et fejlkøb, så det blev lagt ned i kælderen. Jernene er 1 tomme forlængede, og sættet spænder fra driver til lob-wedge inklusive 2 hybrider. Bor du på Sjælland (eller lidt syd derfor), kan du sagtens prøve dem, inden du bestemmer dig. Lad dette ikke blive endnu en tråd om for og imod clubfitting men, hvis man flækker den hver gang, så kan 5 mm. jo betyde en hel del.
 9. Hvem spiller bedst golf ;)

  Jeg håber da, du får styr på spillet til oktober, når jeg kommer nordenfjords; jeg har observeret, jeg spiller bedst, når jeg spiller med DYGTIGE spillere.
 10. Hvad notere spillene selv på Touren

  Det vil gøre mig snotforvirret med al den information! Hvad angår længder, troede jeg vitterligt det sad på spillernes rygrad; i den og den vind slår jeg dette jern så og så langt. Hvad angår Ian Poulter, må den Masters-baneguide da blive tykkere og tykkere for hvert år!
 11. Bridgestone Invitational

  Det er én af grundene til, jeg (stort set) kun træner fra 60-80 meter og ind!
 12. Kendskab til denne webshop?

  Jeg forstår så ikke, hvordan man kan få sig selv til at handle sko på nettet! Med mindre man kender mærket, er der stor forskel på størrelser fra de forskellige mærker. Jeg oplevede det sidst hos TLP-golf, hvor jeg var kørt hen til for at prøve sko; Callaway var for små, mens Footjoy passede. Jeg har også oplevet det med sydeuropæiske skomærker; jeg har skullet op i nummeret større, og når man så taler voksenstørrelser, er det absolut ikke alle forretninger, som har dem. Nordeuropæiske skomærker passer, til gengæld, os velvoksne vikinger meget bedre.
 13. Klub i klub regler om handicap regulering (igen)

  Der er ikke noget problem at sætte en match op, så den strækker sig over hele dagen; det gør vi i Smørum hver uge. Her om sommeren, spilles der fra kl. 9 til det ikke er lyst mere.
 14. Nanna Koerstz Madsen

  Der er rigtig mange jokes, som står i kø her
 15. Holbæk

  Efter et hurtigt kig på vejrudsigten ligner det byger, men det ændrer sig jo hurtigt i denne sommer; det kan så blive enten heldagsregn eller skyfri himmel. Konen har fået besked på at friholde lør- og søndag (29. og 30.), så jeg har ingen restriktioner hængene over mig. Lars
×