Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Logan

Medlem +
 • Antal indlæg

  853
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  25

Logan vandt dagen den Juni 8

Logan havde det mest likede indhold!

Community omdømme

229 Fremragende

Om Logan

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 24-08-1970

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Seneste besøgende på profilen

2.306 profil visninger
 1. Tjaa, så lærte jeg da lidt i dag Det er dog meget sjældent at den regel overholdes tæt på green for os amatører
 2. Din medspiller kunne jo også bare have spillet sin bold først. Der står ikke noget sted i reglerne hvem der SKAL slå først. Etiketten siger godt nok at det er den der er længst fra hullet der skal slå først, MEN normalt vil vi jo spille med at alle lige skal ind på green først. Her bliver der sjældent taget hensyn til, at en af spillerne der ligger på green måske er længere væk fra hullet end en der ligger lige ved siden af green.
 3. Pænt langt hul en svensker jeg engang spillede med sagde at golf jo bare var "Drive, put, put, put" I det her tilfælde vil det vist tage ret lang tid at putte hele vejen derop. Men det kan jo være, at hullet gå lidt ned ad bakke.
 4. Cool! Tillykke med det. Nej jeg mener ikke at din amatør status var blevet ændret hvis du havde vundet bilen ved en HIO. Det er en regel der er blevet ændre og jeg tror ikke der er nogen begrænsning på prisen på bilen.
 5. For sæven @nAlen og @Golfkid det der kan I godt droppe og se at blive friske igen! Det er jo ikke noget der skal danne mode. RIGTIG god bedring til jer begge!
 6. Jeg har heller ikke noget imod hvis folk har tatoveringer på arme mv. Jeg har ikke selv nogen og regner heller ikke med at få en, det skulle så lige være hvis jeg skulle være så heldig at lave en albatros, så har jeg lovet mig selv, at jeg skal have sådan en tatoveret på ryggen. Men der er chancen vist ret lille
 7. Jeg foretrækker nu alligevel min brød drevene trolley. Jeg har da overvejet en el-trolley, men da jeg kører rundt med udstyret hele tiden synes jeg det er nemmere ikke også at skulle tænke på at have et opladet batteri med. Jo, man kan måske få en eller anden anordning, så det bliver ladet op når man kører i bilen, men med den manuelle ved jeg at det bare virker. Men jeg kan da bestemt godt forstå folk der benytter en el-trolley. Buggy er jo ambulance golf og altså kun til hvis man er skadet. Hvorfor skal golf gå hurtigt? Dermed mener jeg bare, nyd nu at I er ude på banen og dyrke den sport I så godt kan lide og accepter at det tager tid. Og jeg mener også, at man skal lukke igennem hvis ikke man kan følge med bolden foran. Så dette var ikke ment som at vi nu skule til at diskutere hurtigt/langsomt spil og hvad dertil hører.
 8. Tjaa, her i foråret smed jeg decideret en ProV1 væk... altså i skraldespanden. Om jeg undervejs havde spillet en provisorisk da jeg brugte den bold kan jeg ikke huske (har jeg måske nok), men selve bolden var MEGET slidt. Jeg havde nemlig spillet hele 7 runder (á 18 huller) med den Og faktisk var det en bold jeg havde fundet, men hvor mange slag den havde fået inden da ved jeg selvfølgelig ikke.
 9. Nej, det var en R11'er. Nu er det jo ikke nødvendigvis fordi 14 grader er skidt, hvis ellers man slår godt med den. Så kan alle tal jo være ligegyldige.
 10. Måske det så er standard at det TM kalder en 10 graders driver faktisk er 14? for min 10.5 grader målet @Rosenberg til 14 og så lige "kun" de nævnte 2 grader åben
 11. På Nivå's driving range kan man gå ud på siden og slå fra græs. En spand bolde koster 20 kr.
 12. Nu har jeg ikke fulgt med I tråden i et stykke tid, men det her lyder nærmest som min gamle driver, selvom den var sat helt neutral all over, var den derudover også 2 grader open. Mit gamle Titleist AP2 blev bestilt til at være 2 grader opright, men efter levering blev ind til flere jern bukket både 1 og 2 grader for at opnå dette, ligesom loft også skulle justeres. Det passede altså SLET ikke med det det var blevet bestilt til at skulle være. Så en vare som Titleist, som jo må betragtes som en hyldevare (og en af de meget anerkendte), som bliver bestilt som hvad forretningen kalder "fittet", bliver ikke leveret "fittet" eller for den sags skyld bare tilpasset.
 13. Jeg kender ikke modellen, men synes det er et flot tilbud @claust kommer med Gør dog brug af det og giv selv en tilbagemelding Mht. at måle +150m, så er det da i høj grad relevant, også selv om man måske ikke rammer hver gang, den skal da have chancen! Et GPS ur er jo fint til lige at give afstanden til forkant, midt og bagkant green, men det ved altså ikke hvor på green flaget står og der kan jo snildt være +30m forskel fra forkant til bagkant, hvilket jo igen kan være flere jern til forskel.
 14. Der må da I øvrigt være noget under den divot, for ellers er græsset da skræmmende tørt og stift, nok ikke helt rart at slå fra
 15. Det der kan man da kalde en bæverhale