Hop til indhold

Logan

Medlem +
 • Antal indlæg

  890
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  25

Logan vandt dagen den Juni 8

Logan havde det mest likede indhold!

Community omdømme

234 Fremragende

Om Logan

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 24-08-1970

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Seneste besøgende på profilen

2.638 profil visninger
 1. Beskrivelse af Eclectic

  http://en.lmgtfy.com/?q=golf+spilformer+eclectic+site%3A.dk
 2. Sommergreens Sjælland 2018

  Selvfølgelig har vi sommer tee steder og sommer green's på Simons. Dog kun gul og rød tee og nogle tee steder er flyttet lidt rundt. Der spilles med oplæg på fairway og kortere, men HCP kan reguleres. Det er kun tilladt at bruge bærebag. Banen er dog lukket i tilfælde af frost og sne.
 3. De er tilbage

  Det er bare så godt spillet af dem begge to
 4. True Temper PFC forhandler

  Uha, det bliver tungt for dig med alle de skafter Stort tillykke med det
 5. Det er dælme godt spillet af Noah! Jeg har set ham slå sine jern og det gør han godt. Det er så også Robin jeg selv benytter som træner, ham kan jeg godt anbefale
 6. Banestand lige nu, Sjælland

  Hehe, tilhænger af parkbaner og så vælger du Ledreborg? det hænger da ikke helt sammen, når man nu betegner den som en Inland links bane
 7. Regler for hcp regulering

  Jeg kan også kun give @Kitter og @Kaizer ret. Dog ville jeg gøre opmærksom på det, når scorekortet udleveres. Jeg har oplevet, at have ændret HCP dagen inden turneringen og Golfbox havde ikke opdaget det. Så skal turneringslederen ind og opdatere informationerne manuelt. Det er lettere at de gør det inden matchen starter end efter
 8. Natur-Golf Fotokonkurrence

  En af betingelserne er i hvert fald at man er på FB
 9. Scores 2017

  Det lyder da som et spændende arrangement du har været med til. Hvad var det for noget? Min mening om banen, er også at den er til at tale med, hvis ellers man holder sig ude af bunkers. Sandet i dem er ikke sjovt. Men hvordan det er, når det er vådt ved jeg så ikke lige.
 10. Status PGA

  Er du sikker på, at det ikke er kategori D du er i?
 11. Etisk dilemma

  Tidligere på året spillede jeg faktisk rigtigt godt, men på det sidste har jeg end ikke kunnet spille til safe zone (andet end i søndags). Jeg har spillet et par EDS runder og nogle matcher, så det har resulteret i, at jeg er gået 0,7 op. Det har måske givet mig 1 slag mere, men heller ikke mere. På det sidste har jeg ikke villet spile EDS, da jeg ikke vil skrives op, netop af FRYGT for at blive kaldt fifler. Men det er jo faktisk ikke det der er meningen med vores hcp system og muligheden for EDS runder. Men faktisk skal jeg spille en match i weekenden med chancen for at vinde en rejse, så netop derfor har jeg ikke villet spille EDS runder på det sidste. Og skulle det være sket, at jeg var gået bedre end 36 points, ville mange sikekrt have ment, at jeg skulle skrives ned, men det kan jeg jo kun blive når jeg har sagt at jeg spiller EDS på første tee. Men havde jeg gjort det skulle jeg faktisk være blevet skrevet op med yderligere minimum 1,0 hcp points. Hvem er det nu jeg har snydt? I bund og grund vil jeg mene mig selv. Desværre har jeg kun 18 tællende runder i år, men det er netop fordi jeg IKKE vil skrives op blot for at blive kaldt fifler. Men det er jo i bund og grund forkert! Jeg er ikke den store fortaler for den måde vores hcp bliver reguleret på, jeg ville hellere have at vi skulle indberette alle runder og så blev hcp beregnet ud fra de sidste 10-12 runder.
 12. Scores 2017

  Tjaa, der var jo engang en der kom i folketinget på at love medvind på cykelstierne, kan det samme lade sige gøre ved at love medvind på golfbanerne?
 13. Scores 2017

  Hvis det samtidig blæser meget er paraplyen jo alligevel ikke noget værd
 14. Etisk dilemma

  Lige netop det med at man ikke skulle kunne reguleres op uden for turneringer synes jeg som sådan er en god idé, men det er vist netop fordi man mener at golfspillere i DK generelt har for lavt hcp, at man nu kan spille tre runder EDS om ugen.
 15. Etisk dilemma

  Det er helt umuligt at sikre sig eller for den sags skyld kontrollere om folk har ladet sig skrive op med vilje. Jeg tror desværre ikke at man kan gøre noget ved det. Det store problem er jo ikke når det drejer sig om en flaske vin eller to, men mere når der er tale om rejser. Selv har jeg været inde i en dårlig periode på det seneste og ikke haft tid til at træne, så det hjælper jo ikke ligefrem. Og forslaget med at spille x antal EDS runder i ugerne op til er heller ikke lige en mulighed efter min mening. Faktisk er jeg pt. ude at rejse arbejdsmæssigt og i weekenden skal jeg spille en større turnering. I sidste weekend begyndte mit spil at falde på plads igen, men jeg var dog ikke i "safe zone". Men nu er jeg alligevel lidt bekymret for at blive kaldt fifler, hvis spillet skulle falde på plads i den kommende weekend. eg regner ikke med at vinde, men jeg vil helt klart gøre hvad jeg kan for at spille mit bedste spil. Tidligere har jeg set en spiller spille elendigt i en stor turnering om efteråret og da foråret kom og og han deltog i en stor turnering vandt han. Han havde trænet meget i løbet af vinteren, så han var i form og blevet en meget bedre spiller. Desværre blev han kaldt en fifler, men jeg ved, at dette ikke var tilfældet.
×