Hop til indhold


Logan

Medlem +
 • Antal indlæg

  910
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  26

Logan vandt dagen den December 26 2017

Logan havde det mest likede indhold!

Community omdømme

237 Fremragende

Om Logan

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 24-08-1970

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Seneste besøgende på profilen

2.743 profil visninger
 1. Puttefitting

  Jeg er sikker på, at @Rosenberg kan hjælpe dig her. Det er ikke så langt fra dig. Ellers er der Kenneth Hansen i Kolding Golf klub, han fitter Edel puttere, de er fede, men dyre. Det er dem jeg lige kender til.
 2. Erfaring med apple watch

  Generelt er unøjagtigheden på GPS ca 4.9m, men det kan blive forværret af eksempelvis træer - hvilket der jo er på de fleste golfbaner. Det kan blive mere nøjagtigt ved at benytte dobbelt frekvens men det er ikke noget der er i hverken vores GPS ure eller smartphones. For at udnytte dobbelt frekvens, skal man have en større modtager, som selvfølgelig koster mere. Kilde.
 3. Erfaring med apple watch

  Det er nemlig det man kan og selv hvis man slår efter midt green, så kan man ende op med ca 15m, hvilket jo heller ikke er sjovt. Så derfor er det rart at kende den korrekte længde til flaget
 4. Scores 2018

  Lørdag var jeg en tur på Københavns, som selvfølgelig spiller til sommergreens, fra normale tee steder. Banen var godt smattet, med masser af dyrespor på fairways og i bunkers. Der var ingen flag på greens, men blot en prop til hullet, som skulle stilles lige bagved, så næste bold kunne "forsøge" at se hvor hullet var. Det med proppen gjorde, at det ofte var umuligt at se hvor hullet var, specielt når man er gæst. Greens var bestemt ikke hurtige, men det var dejligt at komme ud og med en green fee pris på 200, så var det jo til at overkomme. Jeg kom rundt i netto +6, hvilket jeg ikke er helt utilfreds med.
 5. Erfaring med apple watch

  Jeg er en af dem der har både ur og kikkert. Uret bruges til lige hurtigt at give mig en idé om afstandene til for- midt og bagkant. Mens kikkerten bruges til at måle til flaget. Men da jeg har et gammelt S2 ur, bruges kikkerten også til at fortælle mig hvor langt der er til en bunker, for- bagkant sø mv. Jeg oplever at kikkerten er langt mere fleksibel og præcis end GPS af enhver art. Uret bruger jeg dog primært, hvis jeg skulle få et blindt slag, hvor kikkerten ikke kan bruges. Som det allerede er nævnt, så kan man jo i langt de fleste tilfælde gå frem til sin bold og måle, mens de andre slår deres slag, således at man er klar når det er ens tur. Desværre er der spillere, som ikke er klar når det er deres tur. De venter ovre i højre side bag den spiller der har tur og når denne så har slået, går de over i venstre side 3m længere fremme, for så at måle afstande (finde kikkerten nederst i bagen indelukket bag fire lynlåse mv. pakke væk igen... you get the point), derefter skal de tage handsken på og så lige kaste lidt græs op for at se hvordan vinden (måske) vil have indflydelse på bolden og så skal de vælge værktøj, tage 8 - 10 prøvesving, for derefter at stå i "freeze position" i ca 15-20 sekunder efter at have taget sin stance. I mellemtiden har vi andre spist vore tredje madpakke, rettet nedslagsmærkerne op på green, markeret vores bold og gået 30 m væk fra green for at spilleren nu kan slå sit slag. Jeg finder kikkerten langt mere fleksibel, netop fordi jeg kan måle til pinden. På min hjemmebane er greens mellem 28 og 38 m lange. Dvs. at slaget ind til pinden kan variere med 3-4 jern afhængig af hvor pinden er placeret. Man kan selvfølgelig så argumentere med at hvis jeg altid slår efter midten, så vil det kun være 1-2 jerns forskel.
 6. Knæskade - erfaringer?

  Nu er der jo liiiidt langt til København for Claus. Som @Claus P skriver, så lavede han øvelser I vand og det tror jeg er RIGTIGT godt, da man ikke bliver belastet på samme måde. De gør det vist også med heste, ikke at vores Admin @claust skal sammenlignes med en sådan Sorry
 7. Din "Top 3 baner i Danmark"

  Det er jo aldrig nemt at bedømme. Det kan jo afhænge af så meget og også af hvor mange gange man har spillet banen. The Scandinavien Old Course The Scandinavien New Course Simons B + C
 8. Jeg følger Tania på Instagram, det er lidt vildt det hun laver Bl.a hendes optræden til Waste Management Phoenix Open. De der Dude Perfect er da heller ikke helt af vejen
 9. Golf skade

  Jeg tænker også om det er en fecetleds låsning du er ude i. Det gør MEGA ondt, selv det at trække vejret gør ondt og også at løfte armen. Jeg var en tur hos en Osteupat, som kunne hjælpe på det.
 10. Scores 2018

  Det blæste som @Kaizer siger en del i går. Og vores bane var også våd, men efter 16 var jeg -2 netto, så det så jo godt ud. Så skete det der absolut ikke må ske... Drive på hul 17 (par 5 hul) går helt galt og er helt klart en lost ball. Andet drive bliver dog kald provisorisk og klarer sig en del bedre. Den første bold blev aldrig fundet og derfor skal den provisoriske spilles. Fjerde slaget bliver taget af vinden og ender som lost ball Så 17 hul ender med to lost ball's og med 10 slag Og så er jeg pludselig i +3. 18 hul er også et par 5 og drivet rammer desværre et træ i venstre side, men bolden kommer dog til at ligge nogenlunde. Andet slaget kommer op på fairway og ligger faktisk ok. Vinden kommer stærkt ind fra venstre og jeg får sat bolden lidt for meget i venstre, da jeg regner med at den vil blive båret ind af vinden, men det sker slet ikke, så bolden ryger ud i urten For en sikkerheds skyld kommer der en provisorisk i brug, for den bold i urten blev ikke fundet. På Green går det også helt galt og jeg bruger endnu en 10'er Så alt i alt kom jeg rundt i en 89'er, hvilket er +8 .... for sa..n da, jeg havde set frem til en gratis kop kaffe, men nu var det mig der skulle give de andre kaffe.
 11. Golfspillere til baneanmeldelser søges!

  Ja, det er ret morsomt at den blev så aktuel igen, blot fordi jeg henviste til den
 12. Din "Top 3 baner i Danmark"

  Så mr Crocs, for det første kom @rene20 og jeg jo først og sagde at vi nok skulle anmelde banen når vi fik fribilletterne og for det andet, så er jeg helt sikker på, at netop Great Northern ikke tillader at du spiller i Crocs og hvide tennis sokker (heller ikke sorte for den sags skyld), så glem du ALT om at spille den bane
 13. Din "Top 3 baner i Danmark"

  Sådan en invitation venter @rene20 og jeg også på... bare se her:
 14. Range, træning

  Det kan jeg stadig godt finde på at gøre, men så er det mere fordi der er noget specielt der skal trænes og så er jeg meget opmærksom på hvad jeg gør. Men ellers er jeg mest til at skifte jern ofte og mange gange tænker jeg mig til banen, som beskrevet. Jeg synes det er fedt at stå på rangen, men det bliver jo klart sjovere, når man hele tiden varierer mellem de forskellige jern.
 15. Range, træning

  Det er ikke kun om vinteren at jeg benytter mig af den range metode. Det gør jo netop, at man ikke bare står og tæsker det samme slag derudaf hele tiden. Jeg kan også finde på at bruge det til at "gå" andre baner, som jeg kender rimeligt.
×