Hop til indhold

Logan

Medlem +
 • Antal indlæg

  952
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  27

Logan vandt dagen den Maj 28

Logan havde det mest likede indhold!

Community omdømme

247 Fremragende

Om Logan

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 24-08-1970

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Seneste besøgende på profilen

2.991 profil visninger
 1. Logan

  Vil du hjælpe mig?

  Det ser fint ud med FireFox. Med IE og EDGE ligner det noget der er LØGN.
 2. Hvis uret skal kunne regne ud hvor mange tildelte slag man har, skal det jo dels kende ens hcp og dels have at vide hvilken tee man spiller fra. Det første gps ur jeg havde (husker ikke mærket) skulle netop have oplyst hvilken tee jeg spillede fra og jeg syntes i det hele taget at det var lidt besværligt, så jeg brugte det aldrig. Nu har jeg et Garmin S2, som blot skal vide hvilken bane jeg spiller. Det kan vist nok bruges til scores, men det bruger jeg ikke.
 3. Logan

  Scores 2018

  Så vidt jeg ved, er der begrænsninger for hvor meget vand klubberne må bruge til vanding også selv om der er søer på området. Hvis det er korrekt, så vil det jo klart sætte en begrænsning på hvor meget man kan tillade sig at vande fairways, det er trods alt bedre at vande greens og teesteder.
 4. Logan

  UPS !

  Det er faktisk ikke klubben, men DGU der har forsikringen Jeg havde hørt om denne forsikring og måtte lige Google det og fandt frem til: http://www.sonderborggolfklub.dk/dgu-kollektiv-forsikring.html
 5. Logan

  Scores 2018

  Måske derfor folk tager deres bold i munden for at den skal blive ren?
 6. Logan

  Phil Mickelson under US Open

  Jeg er generelt stor tilhænger af Phil, men her mener jeg helt klart at han burde have været DQ'ed. Der er ingen tvill for mig om at han gør dette med vilje. Jeg tror han i første omgang gør det med henblik på at blive DQ'ed, idet han var "ude" af spillet om titlen. At han nok også, som så mange andre, mener at banen er helt urimelig er jo noget helt andet, men det gør nok, at han protesterer på denne måde. Der er ingen tvivl om at det havde være bedre og langt mere reelt og i tråd med reglerne at erklære bolden uspillelig og dermed gå tilbage til udgangspunktet
 7. Logan

  Scorekort regler - stableford

  Jeg er enig med @Årgang63. Men mit spørgsmål er, har det været fire EDS runder i samme uge? For kan man ikke kun spille tre EDS runder i samme uge? Hvis bare én af de danske eller den Svenske runde er en tællende match, så er der jo ikke noget problem. Hvis det er en tællende match i DK er det som oftest golfbox der anvendes, men det er jo i hvert fald ikke tilfældet kan jeg forstå.
 8. Logan

  Ny trolly

  Nu er det modellen, hvor man kan svinge sædet ud og blive siddende mens man slå ik?
 9. Logan

  Ny trolly

  Tillykke med den @SPetersen
 10. Logan

  Begyndersæt?

  Det er jo selvfølgelig svært at råde i netop det at købe udstyr, specielt når ingen af os ved hvordan du svinger. Men jeg vil da sige, at der er et par muligheder. Gå ned i en af de større golfbutikker og se på et begyndersæt. Om det er for tilgivende i forhold til hvad du er ude efter kan jeg jo ikke sige noget om. Et begynder sæt kan få's til en fornuftig pris og mange gange har butikken en "buy back" service, så du kan opgradere sættet inden for en vis periode. Se dig om efter noget brugt udstyr på DBA, Gul og gratis eller Facebook. når du så finder noget du synes ser fornuftigt ud, så lav en aftale med sælger og tag ud og PRØV det. I bund og grund kommer det jo an på hvad udstyret koster og hvad du kan forhandle det ned til. Men vigtigst af alt er jo hvad du føler når du slår med jernene. Så jeg vil mene, at du ikke skal se så meget på om det er det ene eller andet mærke og hvad flex'en er, men mere hvordan du føler det er at slå med jernene.
 11. Logan

  Ny trolly

  Jeg syntes det lød lidt lidt, at mit batteri kun er på 14 ah, men det var umiddelbart det jeg kunne se på selve batteriet, men når jeg ser på fakturaen, så har jeg købt den med et 18 ah batteri, hvilket jo gør en forskel.
 12. Logan

  Ny trolly

  Jeg vil ikke kalde Simons for en flad bane, men jeg har på den anden side også oplevet baner der er mere bakkede. Ja, jeg kan snildt gå 36+ huller uden at lade. Så jeg vil sige, at de 27+ huller er konservativt sat og det er der flere i min klub der er enige om. Hvad der så sker når batteriet bliver ældre ved jeg ikke, men nogle har haft deres vogn/batteri i ca. 4 år.
 13. Logan

  Ny trolly

  Hov!, Havde ikke lige fået besked om at jeg var blevet citeret, så undskyld den lange svartid. Nej, jeg har X1, men udseendet er jo smag og behag. X1 har ikke motorbremse når den kører ned ad bakke, men jeg synes ikke det er noget problem lige at holde i vognen, når man går nedad. Her slukker jeg så ofte for motoren, da der jo ikke er grund til at den trækker en yderligere ned ad bakken. Jeg kiggede lige på mit batteri og det ser ud til at være et 14ah og det klarer snildt 36+ huller. Jeg tror dog maks at jeg har spillet 45 på en dag
 14. Logan

  Ny trolly

  Har du overvejet en EL trolly? Selv var jeg lidt modstander af det, men endte med at købe en alligevel efter en runde hvor mine tre medspillere havde en. De varierer meget i pris, men jeg synes at dem man kan få til en fornuftig pris hos Kronjyskgolf er fine. Jeg købte den billigste, men kan snildt gå 36 huller med den. Og det er utoligt så meget energi man sparer med en EL trolly. Det mærkes specielt når man skal gå op ad en bakke.
 15. Logan

  Shipco Masters

  Jep. Det var desværre ikke strafslag han havde pådraget sig, men forkert tælling, så derfor DQ.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden