Hop til indhold

Logan

Medlem +
 • Antal indlæg

  870
 • Donations

  kr 100,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  25

Logan vandt dagen den Juni 8

Logan havde det mest likede indhold!

Community omdømme

231 Fremragende

Om Logan

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 24-08-1970

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Seneste besøgende på profilen

2.442 profil visninger
 1. Erfaringer med eltrolleys modtages.

  Jeg har lige købt en X1 fra http://kronjyskgolf.dk/shop/el-golfvogne-8c1.html den synes jeg er helt fin, det eneste er, at den ikke holder igen med farten ned ad bakke, men det er til at leve med. Den lidt dyrere CX3 holder igen ned ad bakke og kan også fås med remote control. Og så er der den endnu dyrere x4, den er superfed! Ale de nævnte modeller har et lithium batteri og kører snildt 36+ huller på en opladning.
 2. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Hos os er der heldigvis forskellige rækker og man kan kun stille op i en af rækkerne. Det synes jeg også er mest fair. Alle rækker spilles så fra scratch, så derfor er der også hcp begrænsning på, hvilket jeg også synes er rimeligt. Damer spiller fra rød - ingen cut Herrerækken (0-99) spiller fra hvid - 2 runder lørdag, med cut til søndagens finale Midage (30-99) spiller fra gul - 2 runder lørdag, med cut til søndagens finale Seniorer (50-99) spiller fra gul - 1 runde lørdag, med cut til søndagens finale Juniorer (0-17) (drenge og piger) spiller gul/rød - ingen cut Så er det jo bare ærgeligt hvis man er 100+, for så må man ikke være med
 3. Så kører vi igen...

  Jeg tror lige du skal have begrebet en "master degree" korrekt i forhold til en magistergrad. Der findes mange kurser, som når man har fuldført dem så er man Master, dette uden at have gået på universitetet http://universitetshistorie.ku.dk/leksikon/m/magister/ - og hvad har en magistergrad så med golf at gøre? At fuldføre et kursus og kalde sig Master er noget helt andet. Jeg tror ikke at @LHW på noget tidspunkt har påstået at han har gået på universitetet og læst i flere år, for først at blive kandidat og siden magister inden for "Club Making". Han skriver blot, at han har taget mange kurser, hvoraf nogle (otte) så har givet ham ret til at kalde sig Master. Så dette er da vist et meget godt eksempel på hvor du kommer til at gradbøje/misforstå nogle ting ret voldsomt ikke sandt @Søren Meinertsen? Selv har jeg også et par Master titler, men jeg har heller ikke gået på universitetet - og det er bestemt ikke inden for golf.
 4. Som mange nævner, så kan an KIK eller andre ikke pålægge spillere at spille EDS. Vi skal selv sige på 1st. tee, at det er en EDS runde vi starter nu. Et tænkt eksempel: KIK spiller om torsdagen En spiller vælger at spille sine EDS runder man-, tirs- og onsdag Skal spilleren så ikke have lov til at spille med i en turnering hvor det er "pålagt" at spille EDS? Nej vel, selvfølgelig skal man have lov til at spille med. Turneringsledelsen kan kræve at man har et EGA hcp for at deltage, men det er jo blot et spørgsmål om hvor mange tællende runder man har spillet. @Pastorius det er mig bekendt ikke påkrævet at der er en startliste for at en turnering er/kan være tællende. Hvis man benytter golfbox app'en på sin tlf og indtaster scores undervejs på runden for at lave statistikker mv. men ikke spiller EDS, så behøver man ikke nogen til at godkende runden og det vil kunne ses i golfbox uden problemer. @Kaizer når man spiller EDS, så kan man netop blive reguleret både op og ned og det vil være gældende umiddelbart efter runden. Spiller man så en match dagen efter, har man pligt til at gøre turneringsledelsen opmærksom på dette, hvilket det også ser ud til at du har gjort. I dit sted ville jeg tage kontakt til DGU og bede dem om at tage en snak med jeres formand for turnerings- og hcp udvalget, således at de kan få at vide hvordan reglerne er, for jeg er ikke i tvivl om at den er gal hos din klubledelse.
 5. Hvem herinde har ødelagt GN ?

  Det var ikke mig, for jeg har endnu ikke modtaget billetterne fra dig @claust, til at kunne tage over og anmelde den her på sitet. Måske et er @drdild der har været på spil for at kunne spille uden at vi forstyrrer ham. han havde jo en lidt dyr green fee da han spillede der første gang.
 6. Test

  Så er der igen hul igennem
 7. Golfrejser - anbefalinger, tips og Tricks

  Et lille tip hvis man flyver med Air France / KLM, så skal man melde sig ind i Flying Blue og herunder deres golfklub. https://www.flyingblue.com/passion-golf.html På den måde kan man få sit golfudstyr med GRATIS. Har I evt. overvejet matchrejser? Ellers er der mange forskellige der arrangerer det hele. Men jeg ved at mange herinde har gode erfaringer med selv at klare det hele. Søg lidt rundt på sitet, så kan du finde mange gode anmeldelser.
 8. Scores 2017

  I går efter arbejde blev der lige sneget 9 huller ind på vores C-loop. Startede bogey - bogey, men derefter begyndte det at fungere. https://shotzoom.com/rounds/90747254751# Generelt kører spillet meget godt for tiden, så jeg skal bestemt ikke klage.
 9. Opgradering, test af nyt tema på siden

  Et andet sted på sitet, ville jeg lige kommentere en post fra på en tidligere side end den seneste og da jeg trykkede "gem svar" skete der ikke ret meget. Jeg forventede at blive sendt til sidste side og se mit indlæg, men det skete ikke. derfor trykkede jeg "gem svar2 igen og intet skete. Jeg gik så selv til sidste side og kunne se mit indlæg to gange.
 10. Alternative spil formater

  Jeg har spillet casino et par gange i den forløbne weekend. Det er en sjov måde at spille på Men stadig lidt en af-art af den almindelige High-Low.
 11. Opgradering, test af nyt tema på siden

  Det hjalp ikke lige at cleare cache. Det jeg mener er, hvis du ser på Generel debat.jpg og sammenligner det med Golf FAQ Og når jeg så er inde under Hvordan vedligeholder jeg mine jern og køller Her kan jeg ikke klikke direkte på side 10, men skal selv ind og skrive at det er den side jeg vil ind på.
 12. Opgradering, test af nyt tema på siden

  Som sådan synes jeg det nye design er helt fint, men jeg synes også der er et par BUG's inde under "Golf FAQ" man kan ikke se hvor mange indslag der er under hvert enkelt emne dette gør også at man ikke kan gå direkte til sidste side i indlæggene de opdaterede emner er ikke fremhævede som under andre underfora Jeg ser de samme problemer uanset om det er med Edge, IE eller Firefox browseren.
 13. Alternative spil formater

  Amerikaneren har vi også spillet en hel del. Men "White trash" er nu ret morsom, fordi man spiller banen fra forskellige tee steder på runden. Så næste gang man spiller det på samme bane, så er det en anden måde man skal spille på.
 14. Alternative spil formater

  Nej, du har helt ret. det er som sådan kun det sidste hul der betyder noget. Vi har prøvet lidt med at give points undervejs, men det bliver hurtigt afgjort. Her kan du i teorien være tilbage på hvid 8-9 gange (afhængigt af hvor man starter) og så alligevel vinde. Og modsat kan man have været fremme på rød hele vejen og så tabe.
 15. Alternative spil formater

  I min klub er vi så heldige at have tre sløjfer. De to er dages 18 hullers bane og den sidste er jo så selvfølgelig 9 hullers banen. Medlemmerne må spille dem alle og et par af mine venner og jeg har det med at spille 18 huller, gå i klubben og slappe lidt af inden vi så lige tager 9 huller til. Forleden kom vi så på en ny form som vi så kalder "White trash". Formatet: Vi nuller ud mht. hcp, således at den med lavest HCP spiller fra scratch og de andre får de lavest tildelte slag trykket fra deres tildelte slag. Alle starter på samme tee Antallet af slag der bruges på hullet er afgørende for hvilket teested man slår ud fra på næste hul Eksempel: Spiller 1: Birdie Spiller 2: par Spiller 3: bogey Spiller 4: dobbelt bogey Spiller 1 skal således slå ud på næste hul fra rød, spiller 2 fra blå, spiller 3 fra gul og spiller 4 altså fra hvid. På næste hul er scores måske så: Spiller 1: bogey Spiller 2: bogey Spiller 3: par Spiller 4: bogey Nu skal spiller 3 starte fra rød, mens 1, 2, og 4 skal slå ud fra blå Vinderen er den spiller der skulle slået ud fra rød på hul 10. På denne måde får man spillet en lidt anden type golf end man normalt gør, man får stadig et konkurrence moment ind i det og man får spillet banen lidt anderledes end man gør til hverdag. Det er faktisk rigtigt morsomt. Er der nogen af jer der har tilsvarende anderledes spil formater?
×