Hop til indhold
Vild med Golf


Logan

Medlem +
 • Antal indlæg

  989
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  29

Logan vandt dagen den September 21 2018

Logan havde det mest likede indhold!

Community omdømme

255 Fremragende

Om Logan

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 24-08-1970

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Seneste besøgende på profilen

3.233 profil visninger
 1. Jeps, nu er alt som det skal være
 2. Hej @claust, Er der sket nogle ændringer på sitet de sidste par dage? Jeg synes at de nye tråde kun har en "besvaret" eller "rettet" tidsangivelse og ingen dag / tid. Eksempelvis i tråden om Garcia Jeg er ret glad for at kunne se dagen/tiden, specielt på de længere tråde, så har jeg en ide om hvor langt jeg er nået i tråden
 3. Hmmm, som sådan undrer jeg mig over denne tråd, da det desværre er meget længe siden at @LHW har været meget aktiv her på VMG, så hvorfor pludselig dette angreb fra @Søren Meinertsen? Desuden henvises til en "overset" tråd, men når du nu Søren henviser til en tråd, hvorfor linker du så ikke til den samtidig? Ja - man kan nok selv finde tråden hvis man vil. Men I bund og grund er det nok de færreste der vil gøre dette, hvis du derimod havde linket nu du alligevel havde fat i tråden, så ville du måske opnå noget mere af hvad det end er du vil opnå. Når jeg så læser dit indlæg, har jeg meget svært ved at finde ud af hvad det er du hævder og hvad det er LHW hævder . jovist, der er da steder hvor du meget præcist angiver hvad LHW mener, men bestemt ikke fyldest gørende. Eksempelvis skriver du Søren i dit indlæg: Formel: Smash Factor = Ball Speed/ Club Speed og lidt efter: Club Speed og Smash Factor er uafhængige faktorer: Ball Speed = Club Speed x Smash Factor Hvorvidt dette er et citat fra LHW, noget du selv har skrevet eller en kombination kan jeg ikke helt udelede, men de tre faktorer er de samme der anvendes, på samme måde som man gør i eksempelvis Ohm's lov. Så at sige at Club Speed og Smash Factor er uafhængige af hinanden forstår jeg ikke helt. Jeg er med på at den "helt korrekte" Smash factor er mere end dette, da det jo netop kommer an på hvor på køllen man måler Club Speed. Jeg er heller ikke i tvivl om at når vi skal ud at se på en ny driver, så skal vi forsøge at opnå en Smash Factor så tæt på ~1,50 som muligt for at opnå mest mulig distance. Jeg kunne forestille mig, at producenterne forsøger at opnå en COR så tæt på 0,83 som muligt, netop for at man kan opnå en Smash Factor sås tæt på de 1,50 som muligt. I bund og grund er min teori at vi som spillere kan benytte hvilket køllehoved som helst og at det kommer mere an på skaftet. Om hovedet så skal havde det ene eller andet antal grader mv. kommer jo an på hvordan vi generelt rammer bolder (slår ned i, op på mv.).
 4. Logan

  Grips

  Jeg designer selv ud fra en given størrelse (5.2 * 26 cm) og afleverer det i TIFF format. Jeg har købt dem gennem en af mine klub kammerater, som forhandler dem.
 5. Logan

  Grips

  De er fantastiske! Har jeg våde hænder, bliver de lige tørret af. Men absolut ingen problemer og det underliggende klistermære har jeg selv designet Grippet skydes på vha. luft og kan nemt flyttes til nye jern, hvis det skulle blive nødvendigt.
 6. Nu opfordrer reglerne jo netop til at man spiler ready golf, så ingen kan føle sig trådt på hvis man gør det
 7. Logan

  Grips

  Jeg købte dem tidligere via ebay, men har nu skiftet til et helt andet grip, nemlig C-Thru, som jeg synes er et helt fantastisk grip, jeg er endda gået væk fra at bruge handske, da gripsne er super gode at holde på - også når det regner.
 8. Jeg har for en gangs skyld set en hel del golf i denne weekend. Og her er det helt klart min opfattelse, at de professionelle kun beholder pinden i på de længere putts - mange får endda passet pinden, fuldstændig som "i de gamle dage".
 9. Det er jo lige netop det jeg siger Her kunne en bold sagtens ligge fire m. fra pinden, men uden for rough, mens en anden lå 12 m væk på green og man ventede på at den der lå i rough kom ind på green. Men dette har jo aldrig været nødvendigt og er det heller ikke nu. Men det er helt klart den der er klar der skal slå så snart det er muligt, hvilket reglerne også opfordrer til som @Kitter også nævner.
 10. Det er jo netop ready golf vi skal til at benytte meget mere. Det er dog meget sjældent at jeg har oplevet at man fulgte etiketten omkring greens med at det var den længst fra der spillede først - jo blandt Pro'er, men ikke blandt amatører. Har var det kutyme at man først begyndt at putte når alle var på green - "Vil du slå ind før jeg putter" hørte man ofte. Netop fordi flaget skulle op inden der kunne puttes.
 11. Som jeg har forstået det, så er reglen lavet for at man, hvis man lå langt fra hullet på green, kunne vælge at putte uden at man skulle vente på at en medspiller gik hen og passede pinden - måske endda fordi huller kan være svært at se på større afstand. På den måde kunne man spare noget tid. Jeg tror ikke at det har været tilsigtet at man kunne putte med pinden i på kortere afstand. Hvis min bold eksempelvis ligger i forkant green og hullet er i bagkant og lad os bare sige at der er 30 m til hullet, så kan jeg jo godt putte med pinden i uden at vente på at en af de andre kommer frem til pinden. Personligt vil jeg foretrække at have pinden ude ved kortere puts - bare jeg kan se hullet. Det foretrækker jeg også ofte hvis jeg skal chippe ind, måske med mindre det er et ned ad bakke chip. I øvrigt synes jeg det er mere besværligt at få bolden op af hullet, når pinden er i.
 12. Logan

  Scores 2019

  Som sådan kan vi jo ikke gøre noget ved at de vælger at lukke banen, når de siger der er frost. Så må vi jo stole på dem og i sidste ende er det jo nettop for at holde banen i en god stand. Hvis der er forst need i green's, kan vandet ikke komme væk og så vil vi trampe greens i stykker. Så når de siger at det er sådan det forholder sig, ja så må vi jo stole på dem, men det virker bare mystisk.
 13. Logan

  Scores 2019

  Godt knotten! Var på rangen kl 8 for at varme op til dagens runde. Da tiden nærmede sig at banen skulle åbne, blev det meldt ud at der var lukket pga. frost!! Det fatter jeg så ikke lige hvor kom fra. Jeg kom hjem kl 22.30 I aftes og der var det 6 grader og da jeg lige var oppe kl 4 for at tømme lidt vand ud af kroppen var det 4 grader. Da jeg kørte de 3 km over til klubben var det 5 grader! Så hvordan de kunne påstå at der var frost I greens fatter jeg ikke. Efter at have ventet i to timer og banen endnu ikke var åben valgte jeg at køre hjem. Kl 11 blev det meldt ud at banen ikke åbnede i dag pga frost Og så var det endda det mest fantastiske vejr… ØV! Så her til aften var vi tre personer der spillede to runder på fire timer i Simgolf. Det var da hyggeligt og vi fik svinget med jernene, men alligevel ikke helt det same som at være på græs.
 14. Logan

  Scores 2019

  Simulatoren burger jeg kun når banen er lukket pga frost og/eller sne Ellers spiller vi fra almindelige tee steder, som måske er trukket lidt frem eller tilbage og så selvfølgelig normale greens, det andet er livet for kort til! Så Jo, jeg ved stadig godt hvad vintergreeens er… det er jo det livet er for kort til
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden