Hop til indhold


Logan

Medlem +
 • Antal indlæg

  926
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  26

Logan vandt dagen den December 26 2017

Logan havde det mest likede indhold!

Community omdømme

238 Fremragende

Om Logan

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 24-08-1970

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Seneste besøgende på profilen

2.823 profil visninger
 1. Logan

  Scores 2018

  God bedring! Både med helbred og spil
 2. Logan

  Billigt medlemskab?

  Der kan være rigtigt mange grunde til at man kun vil have et lille medlemskab, om det er mangel på tid eller pga. andre interesser er jo som sådan ligegyldigt. Hovedsagen er jo, at en person kun ønsker at spille nogle ganske få runder på et år. De fleste af os herinde har det vist ikke lige sådan, da vi vist nærmest kan betegnes som nørder i den gode forstand @Jakobh har pænt spurgt om der er nogle der kender til billige "lang distance" medlemskaber og det er der vel egentlig kommet svar på.
 3. Logan

  Fitting / opmåling - Ny golfer

  Jeg er meget enig i det @Inu8D skriver. Dine gode slag bliver ikke bedre af fittet udstyr, men dine dårlige slag bliver mindre dårlige. I bund og grund går en rigtig fitting ud på, at du skal opnå en god FEEL af udstyret du spiller med og der skal være en ensartet afstand mellem de for skellige jern/køller, således at du ved hvad du skal benytte til en given afstand. Der er mange eksempler på, at hyldevarer ikke helt lever op til de må (loft/lie) de er angivet til. I helt grelle tilfælde kan to jern (eksempelvis 7 og 8 jernene) have samme loft/lie, hvilket vil gøre at de faktisk slår lige langt. Så derfor bør du helt klart få kontrolleret loft/lie på dine jern. Jeg kan forstå, at det er noget du stort set lige har købt i en butik, så jeg synes du skal gå ned i butiken og få det kontrolleret, hvilket de bør gøre gratis for dig. Der er mange der blot går ned i en butik og prøver udstyr og finder eksempelvis en driver de kan lide. Der er min klare holdning, at det kan man også godt, men så skal man have netop den man har testet og ikke en anden de henter ude på hylden, da den med stor sandsynlighed er sat op med nogle andre mål. Hyldevarer bliver nemlig samlet på en fabrik og derfor er er ikke et jern/køle der er ens. Så netop derfor skal man købe netop den kølle man lige har testet og godt kan lide. Hvis man derimod går til en club fitter / maker som @Rosenberg, så vil han dels teste alverdens forskellige hoveder og skafter med dig, for at opnå det som du FØLER er godt og som du også slår godt med. Så vil han lave et test jern til dig, som du får med hjem og kan gå e runde med. Hvis du synes om test jernet, hvil han bygge hele sættet ud fra det, således at det hele passer til dig og der er den rigtige opsætning i hele sættet. Det er muligt at et sådant sæt er en lille smugle dyrere end det du køber i en butik, men når alt kommer til alt, så tror jeg du bliver mere glad for udstyret og at du på den måde beholder det i længere tid, netop fordi det er noget der er lavet til dig og du har en god følelse med.
 4. Logan

  golfmore

  Helt enig! Bare se på hvad facebook data kan bruges til. HA HA HA, godt man ikke er at finde der
 5. Logan

  Golf ur

  Mit Garmin S2 holder til ca 27 huller i træk. Men for det meste når jeg skal spille 27 eller 36 huller på en dag, har jeg lige en powerbank med, så uret kan lade i pausen mellem runderne. Alternativt lader jeg uret side på baggen, så det kan lade under selve runden.
 6. Logan

  Turneringer i 2018 - anbefalinger?

  Det syntes jeg egentlig også selv at det var, indtil jeg selv prøvede en og det er utroligt, så meget man sparer på kræfterne, så det bliver endnu lettere at spille 36 huller på en dag. Og mht. at den skulle trække spilleren, tjaa, min er ikke kraftig nok til at jeg ikke kan holde den tilbage
 7. Logan

  Turneringer i 2018 - anbefalinger?

  Netop derfor kan en el-trolley godt anbefales ... så kan man næsten blive trukket op
 8. Logan

  Åbne Baner sjælland ?

  Jeg var ude at spille Københavns i går. Det er ikke alle bunkers der er revet for tiden og det er heller ikke altid der er flag på greens. Så er der en hulprop i stedet for, som første bold tager op og sætter lige bag huller. Sidste bold sætter den i igen.... det er af hensyn til råvildtet. Sidst jeg oplevede, at der ikke var flag, vaf greenfee = 200 i går var der flag, så der kostede det 300.
 9. Logan

  Turneringer i 2018 - anbefalinger?

  Hvis det er mig du spørger, så aner jeg det ikke - end ikke hvilken foursome match du hentyder til
 10. Logan

  Turneringer i 2018 - anbefalinger?

  Det er nogle meget sjove matcher, men man skal være opmærksom på, at det ikke er individuelle matcher og at de ikke er tællende. Jeg kan ikke huske om der er noget i formatet, der gør at man evt. ikke kan spille det som EDS runde. Men matchen er en holdmatch og man ved ikke umiddelbart hvem man kommer på hold/i bold med. Hvis du vil spille individuelle tællende matcher, så skal du måske kikke på http://green-time.com/world-golfers/ Det er en modificeret slagspil match, hvor hcp grupperne er små og matchen er tællende. Hvorvidt de accepterer flex spillere ved jeg ikke. Det er jo netop en af de ting man fraskriver sig ved at være flexspiller efter min mening.
 11. Logan

  50 finalerunder fra Masters

  Det kunne de da godt have gjort tidligere - eller man skulle have vidst det, så havde vinteren måske ikke været helt så lang.
 12. Logan

  Nye regler pr. 1/1-2019

  Hvis jeg står med et langt put og det giver mening bare at putte uden at nogen passer pinden, så ja. Men Når alle er inde omkring hullet, så skal den da klart ud. Meningen med den regel er jo netop, at det er for at speede runderne op, så man ikke behøver at vente på at der er en der kan gå ind og passe pinden.
 13. Logan

  Sorø Golfklub

  Så er det jo ikke så ringe endda
 14. Logan

  Tiger nr. 1

  Det er jo en helt vild ændring i skaftvægt!! Fra 103 -> 67g .... AV! Det er godt nok noget af en ændring, så tror da fanden at han fik ondt i ryggen. Det er utroligt flot spillet af ham, ingen tvivl.
 15. Logan

  Generalforsamling / Økonomi i golfklub

  Spændende tråd med en hel del argumenter om det ene og det andet. For 2018 er der jo IKKE tale om en forøgelse af kontingentet, men derimod en ekstra opkrævning, som man så kan få 2 greenfee billetter for. Netop fordi det er en ekstra opkrævning, har det intet med en ændring af kontingentet for 2018 at gøre. Det er en ekstra opkrævning, som så kan afvises af GF (nej, jeg har ikke brugt tid på at finde indkaldelsen til GF og læse den igennem, jeg har kun læst tråden). Såfremt denne ekstra opkrævning godkendes, så er det jo netop GF der har vedtaget det og derfor kan man nok ikke forvente at kunne få lov til at melde sig ud uden for nummer. Forslaget er jo så, at der fro 2019 og fremad kommer en forøgelse på 500/år og det kan man jo så budgettere med for 2019 og fremad. Den ekstraordinære betaling er vel for at man kan komme i gang med ændringerne med det samme, frem for at vente et år.
×