Jump to content

Logan

Member +
 • Content Count

  1,077
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Logan last won the day on June 11

Logan had the most liked content!

Community Reputation

284 Fremragende

About Logan

 • Rank
  Platin medlem
 • Birthday 08/24/1970

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Recent Profile Visitors

4,030 profile views
 1. Jeg kender ikke meget til de jern eller andet udstyr du nævner (faktisk slet ikke), men det jeg vil sige er, at hvis du har en tendens til at slå alle jernene i venstre, så skal du måske have rettet LIE vinklen. Når du slår dem til venstre, så kan det tyde på, at du skal have buket LIE lidt ned, går de derimod til højre, så skal de bukkes op. Noget som klubbens shop (Pro) måske kan være behjælpelig med.
 2. Jeg kan klart anbefale at se på hvad de har hos Kronjyskgolf - Jeg har haft en CX3, som jeg var glad for, men den er meget smal, så den vælter forholdsvis nemt til siden, når den står alene i blæst eller på skråninger. Nu har jeg en X4, som sagtens kan klare de 36+ huller og jeg synes den er fantastisk. Servicen hos Kronjysk er også helt i top, jeg kender flere der har deres vogne og er tilfredse. Åhh ja, og som gadgets på vognene, så er der USB udgang, så du samtidig kan lade din telefon eller GPS og forskelligt ekstra tilbehør, som jo så også kan fås til andre vogne.
 3. Logan

  Scores 2020

  Vi havde jo faktisk en aftale for et par år siden Og du skal da være velkommen. Lige nu er der dog noget rullegræs der lige skal vokse på plads og noget sand der skal falde til for at C-loop bliver helt god. Nu er B-loop lukket de næste ca. 5 uger og derefter bliver det A's tur... for dælen jeg glæder mig til at det er helt færdigt 😍
 4. Logan

  Scores 2020

  For sa..n hvor kan man blive TRÆT! Jeg har meldt mig ind i herreklubben i år, for at få nogle flere tællende runder, velvidende at jeg nok kun for spillet ca hver 2. gang og så er det jo også hyggeligt at komme til at spille med nogle andre end man plejer. Vores bane er under renovation og i mandags åbnede C-loop igen, med ændrede bunkers (reshaped og nyt sand). Derfor er der nogle steder GUR og enkelte bunkers er sågar med spilleforbud. Dette grundet at der er lagt rullegræs, som lige skal vokse fast. Men hvor bliver det bare LÆKKERT! I går spillede vi så A+C og jeg skal i hvert fald ikke klage over at starte på hul 1 med en birdie og runde i 22 points (banens par). På hul 11 (par 3) kom jeg så i en af de nye bunkers, hvor sandet stadig er meget løst og når folk ikke kan finde ud af at rive efter sig, så kom jeg til at ligge ned ad bakke i noget der lignede et fodspor 😝 derfra slog jeg den så i søen på den anden side af greenen 😭Drop og lidt skidt putning... en DOBBELT par Så tilbage på sporet de næste par huller. På hul 14 går det så helt galt!!!! Snupper 5 wood og saver to bolde OB, slår 7 slag i vandet foran green og misser så 9'eren med et dårligt put. Som turneringslederen spurgte mig om bagefter "hvordan kunne du lave en 10'er på hul 14?" mit svar var så "Jeg havde et godt put der gik i hul" 😁. Runden endte med en 81'er = netto +3 og 37 points - men CBA var så -1 så røg lige 0,4 ned 🤪 Det rakte så også til en 3. plads. Men dælme en skidt bag-ni 🤮
 5. Velkommen til @Golfbanens-skræk Som de to andre har skrevet ovenfor, så er det lidt svært at forstå dit egentlige spørgsmål, men hvis du blot ønsker et sted at tage hen og slå bolde uden at skulle være medlem, så kan du tage til Royal Golf (overfor Bella Centret), Smørum Golf klub, Hørsholm og Nivå og der er sikkert også flere steder. Men disse steder kan du blot "købe" en spand bolde på range hvor du så kan stå og slå bolde. Disse steder er der også en green (er ikke helt sikker på Hørsholm) hvor du kan træne putning.
 6. Hej og velkommen til Jürgen! Jeg tror bestemt ikke at der er gevind i hovedet, den slags plejer at være limet. Er det et enkelt skaft der skal skiftes eller i hele sættet? Jeg tænker at du vil opnå mest ved at få en god fitter til at hjælpe dig, men nu kan jeg jo ikke se hvor i landet du befinder dig.
 7. Logan

  Scores 2020

  Det er altid godt at misse balladen 😉
 8. Det må sq da også være svært for ham at gå både i Crocs OG Sandaler samtidig 😮
 9. Selv damerne med en let størrelse 3x kan efterlade nogle grimme spor når de har slået fra bunkeren, vredet fødderne lidt rundt og ikke har endog frosøgt at glatte lidt ud, og sådan nogle spor er ikke sjove at lande i, så jeg holder mig også fra at spille EDS og i stedet spiller jeg med oplæg i bunkeren og glæder mig bare over at vi kan komme ud at spille.
 10. Logan

  Scores 2020

  Gips = bleg 😉
 11. Logan

  Scores 2020

  Hvor kommer der så meget sol, så du kan få gipsen af? 😉 Det bliver helt sikkert godt at komme af med - jeg har heldigvis selv været forskånet for den slags, men kan forestille mig det.
 12. Logan

  Corona

  Skal man spritte grankoglen af før eller efter man har brugt den? Jeg tænker mere på hvad er rigtigt? 😝
 13. Logan

  Corona

  Nu snakker I meget om at man tager i døren efter at man har været på toilettet, men I glemmer allesammen, at man også tager i døren når man kommer ind! Så proceduren er mere: 1. Gå ind på toilettet 2. Vask hænder 3. Gør det som du skal gøre 4. Vask hænder Nu kommer det svære: 4. Pump en klat håndsprit i den ene hånd. 5. Gå ud 6. Fordel håndspritten i hænderne Hos os må man komme til klubben 10-15 minutter før startted. Ingen check in (kun medlemmer), ingen river, flaget skal forblive i hullet minimum 2 meters afstand. Range og andre træningsområder er lukkede, ligeledes er klub lokaler restaurent, bar lukket, pro-shop mv. lukket.
 14. Logan

  Corona

  Det ville da være mærkeligt kun at lave to-bolde, når lovforslaget siger 3 Fra lovfoslaget: "Dermed vil der som den nedre grænse kunne fastsættes regler om forbud mod, at 3 personer eller flere befinder sig på samme sted." taget fra https://www.ft.dk/samling/20191/lovforslag/L158/som_fremsat.htm I øvrigt synes jeg at folk er meget gode til at holde afstand på banen i disse tider.
 15. Logan

  Setup

  Med hjælp til udstyret mener jeg justering af loft/lie og måske vægt, så du kunne have større glæde af det. Nu ved jeg jo ikke hvad du har af udstyr og det er heller ikke noget jeg kan gøre. Jeg tænkte bare at der jo nok var en grund til at du ikke benytter det og at det måske kunne tilrettes, så du kunne have glæde af det også 😉
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden