Hop til indhold


Logan

Medlem +
 • Antal indlæg

  947
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  27

Logan vandt dagen den Maj 28

Logan havde det mest likede indhold!

Community omdømme

247 Fremragende

Om Logan

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 24-08-1970

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Seneste besøgende på profilen

2.898 profil visninger
 1. Logan

  Phil Mickelson under US Open

  Jeg er generelt stor tilhænger af Phil, men her mener jeg helt klart at han burde have været DQ'ed. Der er ingen tvill for mig om at han gør dette med vilje. Jeg tror han i første omgang gør det med henblik på at blive DQ'ed, idet han var "ude" af spillet om titlen. At han nok også, som så mange andre, mener at banen er helt urimelig er jo noget helt andet, men det gør nok, at han protesterer på denne måde. Der er ingen tvivl om at det havde være bedre og langt mere reelt og i tråd med reglerne at erklære bolden uspillelig og dermed gå tilbage til udgangspunktet
 2. Logan

  Scorekort regler - stableford

  Jeg er enig med @Årgang63. Men mit spørgsmål er, har det været fire EDS runder i samme uge? For kan man ikke kun spille tre EDS runder i samme uge? Hvis bare én af de danske eller den Svenske runde er en tællende match, så er der jo ikke noget problem. Hvis det er en tællende match i DK er det som oftest golfbox der anvendes, men det er jo i hvert fald ikke tilfældet kan jeg forstå.
 3. Logan

  Ny trolly

  Nu er det modellen, hvor man kan svinge sædet ud og blive siddende mens man slå ik?
 4. Logan

  Ny trolly

  Tillykke med den @SPetersen
 5. Logan

  Begyndersæt?

  Det er jo selvfølgelig svært at råde i netop det at købe udstyr, specielt når ingen af os ved hvordan du svinger. Men jeg vil da sige, at der er et par muligheder. Gå ned i en af de større golfbutikker og se på et begyndersæt. Om det er for tilgivende i forhold til hvad du er ude efter kan jeg jo ikke sige noget om. Et begynder sæt kan få's til en fornuftig pris og mange gange har butikken en "buy back" service, så du kan opgradere sættet inden for en vis periode. Se dig om efter noget brugt udstyr på DBA, Gul og gratis eller Facebook. når du så finder noget du synes ser fornuftigt ud, så lav en aftale med sælger og tag ud og PRØV det. I bund og grund kommer det jo an på hvad udstyret koster og hvad du kan forhandle det ned til. Men vigtigst af alt er jo hvad du føler når du slår med jernene. Så jeg vil mene, at du ikke skal se så meget på om det er det ene eller andet mærke og hvad flex'en er, men mere hvordan du føler det er at slå med jernene.
 6. Logan

  Ny trolly

  Jeg syntes det lød lidt lidt, at mit batteri kun er på 14 ah, men det var umiddelbart det jeg kunne se på selve batteriet, men når jeg ser på fakturaen, så har jeg købt den med et 18 ah batteri, hvilket jo gør en forskel.
 7. Logan

  Ny trolly

  Jeg vil ikke kalde Simons for en flad bane, men jeg har på den anden side også oplevet baner der er mere bakkede. Ja, jeg kan snildt gå 36+ huller uden at lade. Så jeg vil sige, at de 27+ huller er konservativt sat og det er der flere i min klub der er enige om. Hvad der så sker når batteriet bliver ældre ved jeg ikke, men nogle har haft deres vogn/batteri i ca. 4 år.
 8. Logan

  Ny trolly

  Hov!, Havde ikke lige fået besked om at jeg var blevet citeret, så undskyld den lange svartid. Nej, jeg har X1, men udseendet er jo smag og behag. X1 har ikke motorbremse når den kører ned ad bakke, men jeg synes ikke det er noget problem lige at holde i vognen, når man går nedad. Her slukker jeg så ofte for motoren, da der jo ikke er grund til at den trækker en yderligere ned ad bakken. Jeg kiggede lige på mit batteri og det ser ud til at være et 14ah og det klarer snildt 36+ huller. Jeg tror dog maks at jeg har spillet 45 på en dag
 9. Logan

  Ny trolly

  Har du overvejet en EL trolly? Selv var jeg lidt modstander af det, men endte med at købe en alligevel efter en runde hvor mine tre medspillere havde en. De varierer meget i pris, men jeg synes at dem man kan få til en fornuftig pris hos Kronjyskgolf er fine. Jeg købte den billigste, men kan snildt gå 36 huller med den. Og det er utoligt så meget energi man sparer med en EL trolly. Det mærkes specielt når man skal gå op ad en bakke.
 10. Logan

  Shipco Masters

  Jep. Det var desværre ikke strafslag han havde pådraget sig, men forkert tælling, så derfor DQ.
 11. Logan

  Shipco Masters

  Du kan sagtens se Kløvers score... han spillede jo som Pro. Gå herind og scroll ned til bunden og klik på Lögstrup, Lars så kan du se hans scores for de to runder.
 12. Logan

  Shipco Masters

  Jeg var også overrasket over dette og fik at vide, at det kun er på ET og PGA tour (sandsynligvis også LPGA), at de ikke må bruge afstandsmålere. Det var en stor oplevelse, at gå rundt som caddie og faktisk spillede Gordon Brand, som jeg gik for, sig rundt i PAR for dagen… der er sq ikke så ringe for en mand på 63! Efter runden var han også flik og jeg fik både en lækker weekend taske af læder og 12 ProV1 bolde. Vi fik også lige drukket en øl sammen med de andre spillere fra bolden Jeg oplevede også kun positiv stemning og det virkede som om publikum hyggede sig. Jeg så det ikke selv, men efter sigende var Colin Montgomerie meget tæt på at lave en Albatrods på C7 (478m Par5), men den missede. Dog var det en "givet" eagle. Dette gjorde at han kom i spidsen og også endte med at vinde turneringen. Vedr. Kløver som blev DQ'ed, så havde han øjensynligt skrevet under på et forkert scorekort. Dette skulle vist normalt blot give to strafslag, men det gjorde det ikke. Jeg ved ikke hvorfor.
 13. Logan

  Shipco Masters

  Nope, det fandt jeg også ud af Og nej, jeg har heldigvis ikke lavet andre aftaler. I øvrigt blev Kløver DQ'ed og jeg ved ikke hvorfor. Gordon Brand var bestemt heller ikke på toppen i dag, men dog bedre end i går. Han kom rundt i +3 for dagen, men han var bestemt ikke nogen humørbumbe og han kunne køre sig selv helt ned under kælderen Efter runden kom han dog ind i baren og var til at tale med, så det hjalp jo lidt på det. Da jeg var på vej ud til min bil, kom jeg forbi rangen og syntes bestemt at jeg så en ret genkendelig figur i form af Laura Davies. Det så ud til at hun afholdt en lille clinic, så jeg gik derop for lige at se med. Det var faktisk ret underholdende at se/høre hende Hvor længe hun havde været i gang ved jeg ikke, men da det var overstået, sagde hun at hun nu havde brugt mere tid på rangen end hvad hun normalt gør på en hel uge. I morgen går det så på med en ny runde på baggen fra kl. 8.20. Hvis du tænker fra Aliance matchen, så skal du ikke regne med at kunne se en sådan. Du kan se teamscoren her Grunden til at der ikke er en amatør score er, at hvis ikek amatøren kan forbedre team scoren, skal der blot samles op.
 14. Logan

  Shipco Masters

  Så er første dag som caddie overstået. Jeg må sige, at Gordon J. Brand kan slå nogle gode slag, men desværre var der ikke mange af dem, hvilket også kan ses her. Desværre er herren heller ikke nogen opløftende herre at gå sammen med. Han gravede sig selv helt igennem bunden af kulkælderen, hvilket vi jo alle ved ikke er sagen at gøre. De andre spillere jeg var ude med var hyggelige og specielt Iben Tinning gik og små snakkede med alle. Det var super Her til aften/nat skal hun så kommentere US Womens Open, og være klar til en start tid i morgen kl 09.42. Da Iben stadig har pro status, spiller hun fra samme teested som de "rigtige" pro'er, hvilket i nogle tilfælde vil sige hvid. Det er ikke helt fair, da hun ikke får chancen for at lave birdies og egentlig deltager på samme vildkår som en almindelig amatør. Amatør herrerne spiller så for det meste fra blå klodser, så de er rykket voldsomt frem i forhold til hvor de plejer at slå fra. Uanset scores i min bold, har det været en rigtig god oplevelse og jeg glæder mig til i morgen, hvor det går på igen. Men ud fra dagens resultat, regner jeg ikke med at jeg skal gå caddie på søndag.
 15. Logan

  Shipco Masters

  Onsdag fik jeg kørt nogle ture for nogle af de knapt så kendte spillere, som blot havde været ude at træne, men om aftenen blev jeg sendt til lufthaven for at hente Colin Montgomerie og hans caddie. Da han ankom, spurgte jeg efter hans caddie, men han var åbenbart kommet allerede mandag for at få grundigt kendskab til banen. Men det var jo fint med mig, så ned i bilen og til hotellet. Undervejs småsludrede vi lidt. Efter at have sat Colin af, skulle jeg tilbage til lufthavnen for at hente Paul McGinley og her gentog historien sig med caddien og snakken. Generelt virker alle spillerne som meget hyggelige og helt nede på jorden. Nogle af dem er mere tilbagetrukne end andre, men sådan er alle mennesker jo. I dag starter mit job som caddie så og jeg er helt sikker på, at det nok skal blive sjovt og lærerigt. jeg er ikke lige typen der skal have autografer, selfies mv. sammen med de kendte, så jeg har ingen billeder af det. @COP selvfølgelig må der kommenteres, lægges billeder op mv. men jeg føler bare at du bragte en meget dårlig stemning ind i en tråd, som var ment som en meget positiv tråd. I øvrigt var der en af klubben juniorer, som vandt to dages deltagelse i Alliance matchen i forbindelse med vores 54 hullers forårs pokaler. I den forbindelse blev han skrevet ned fra 4.3 til 3.3 også i herre- dame- og seniorklubberne kunne man vinde deltagelse.
×