Jump to content

Logan

Member +
 • Content Count

  1,068
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Logan last won the day on March 8

Logan had the most liked content!

Community Reputation

278 Fremragende

About Logan

 • Rank
  Platin medlem
 • Birthday 08/24/1970

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Recent Profile Visitors

3,887 profile views
 1. Logan

  Scores 2020

  Hvor kommer der så meget sol, så du kan få gipsen af? 😉 Det bliver helt sikkert godt at komme af med - jeg har heldigvis selv været forskånet for den slags, men kan forestille mig det.
 2. Logan

  Corona

  Skal man spritte grankoglen af før eller efter man har brugt den? Jeg tænker mere på hvad er rigtigt? 😝
 3. Logan

  Corona

  Nu snakker I meget om at man tager i døren efter at man har været på toilettet, men I glemmer allesammen, at man også tager i døren når man kommer ind! Så proceduren er mere: 1. Gå ind på toilettet 2. Vask hænder 3. Gør det som du skal gøre 4. Vask hænder Nu kommer det svære: 4. Pump en klat håndsprit i den ene hånd. 5. Gå ud 6. Fordel håndspritten i hænderne Hos os må man komme til klubben 10-15 minutter før startted. Ingen check in (kun medlemmer), ingen river, flaget skal forblive i hullet minimum 2 meters afstand. Range og andre træningsområder er lukkede, ligeledes er klub lokaler restaurent, bar lukket, pro-shop mv. lukket.
 4. Logan

  Corona

  Det ville da være mærkeligt kun at lave to-bolde, når lovforslaget siger 3 Fra lovfoslaget: "Dermed vil der som den nedre grænse kunne fastsættes regler om forbud mod, at 3 personer eller flere befinder sig på samme sted." taget fra https://www.ft.dk/samling/20191/lovforslag/L158/som_fremsat.htm I øvrigt synes jeg at folk er meget gode til at holde afstand på banen i disse tider.
 5. Logan

  Setup

  Med hjælp til udstyret mener jeg justering af loft/lie og måske vægt, så du kunne have større glæde af det. Nu ved jeg jo ikke hvad du har af udstyr og det er heller ikke noget jeg kan gøre. Jeg tænkte bare at der jo nok var en grund til at du ikke benytter det og at det måske kunne tilrettes, så du kunne have glæde af det også 😉
 6. Logan

  Corona

  Jeg kan sagtens forstå, at man ikke skal kysse, kramme, give hånd, high five, tage hinandens bolde op, rører ved hinandens udstyr, ved flagstangen mv. Men jeg kan ikke se hvorfor man ikke skulle kunne gå en runde golf med god afstand til hinanden. Når vi så kommer op på green, kunne hullet jo være lavet om til en forhøjning i stedet for, så når man rammer den er bolden "i hul". På den måde undgår vi at skulle rører ved flagstangen eller hulkanterne, som alle andre har rørt. Nu er banerne jo heldigvis ved at tøre lidt ud, men hvis anbefalingen var kommet da banerne var mest våde, så tror jeg næsten at jeg havde jublet. At Københavns og Simons så vælger at sige at det kun er medlemmer der må spille ved jeg ikke lige ... er det fordi "vores" Corona er finere end andres? 😆Og at Københanvs siger kun 2 bolde, skyldes nok at man så kan spille med konen, som man alligevel har gennemsnavet hele natten - og her er det så at man bliver misundelig når man så er single i disse tider, for det der med at date er ikke lige det man giver sig i kast med 🤫
 7. Logan

  Setup

  Øhhm, er det mig der læser det her forkert? Siger du at du slår dit 7i længere end hybrid, fairway, 5i og 6i? Og så kan jeg godt se, at du nok ikke har 5i og fairway med ud. Men tænker at så skal du da nok have en eller anden til at hjælpe dig med dit udstyr og nok også noget undervisning, så du kan få mere glæde af det "manglende udstyr" og længde.
 8. Det vil jeg gerne høre noget mere om. Jeg har selv fået karpaltunnelsyndrom og pt. benytter jeg blot en skinne til aflastning og HOLD NU K..T hvor har det hjulpet, men jeg er godt klar over at det nok ikke holder i længden, så jeg ender nok også med at skulle have en operation Men tænker at jeg vil se om ikke jeg kan holde den gående, så operationen først skal finde sted sent i november eller december. Hvor lang ventetid var der på en sådan operation? Og hvad siger lægerne om eftervirkninger mm.?
 9. Også i Rema 1000 her til morgen - sorry my bad!
 10. Logan

  Start udstyr

  Først og fremmest velkommen til @Tinaj82 Jeg vil sige at det er meget svært at råde dig til hvad du skal have af udstyr, da vi jo ikke ved hvor meget du har spillet ind til nu. Umiddelbart ville jeg anbefale at købe noget brug til en start og måske kun jern og putter - vent med driver, da den nemt kan give for mange problemer at slå med når man er begynder og du kan jo altid tilkøbe efterhånden. Hvis du har en veninde/ven som allerede spiller golf, så tag vedkommende med ud at prøve/se på udstyret.
 11. Den findes jo slet ikke for øjeblikket!!
 12. Argh.... de par dråber der ryger ud af øllet er jo nok ikke det der gør at du IKKE bliver fuld, set ud fra de mængder der bruges til spillet - også selvom jeg ikke ved hvor meget du kan drikke uden at blive fuld 🍻
 13. Spillet går vel ud på at spille en bold ned i den andens øl 😝 Så må man jo håbe på at der ikek var alt for meget mudder på bolden da den røg ned i øllet.
 14. Argh hvad?!? Der er da et tørt Tee-sted, så skal man jo bare drive over lidt vand 😪Og måske lige tage enten vaders på eller en jolle på ryggen så man kan komme derud.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden