Hop til indhold

Logan

Medlem +
 • Antal indlæg

  962
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  29

Logan vandt dagen den September 21

Logan havde det mest likede indhold!

Community omdømme

251 Fremragende

Om Logan

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 24-08-1970

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Seneste besøgende på profilen

3.059 profil visninger
 1. Logan

  Valg af vognbag

  Jeg har en Bennington WFO, som jeg er rigtig glad for. Mine jern skramler ikke mod hinanden, hvilket var en af grundene til at jeg købte den. Det er den anden jeg har af dem, så jeg kan godt anbefale dem. I min bag er rummene gennemgående, men de bliver dog flossede med tiden og det betyder at det til tider kan være lidt svært at få jernene op/ned. Som andre nævner, så er baggen højere end andre bags, hvilket nogle måske vil synes er en ulempe. Hvis jeg skulle have ny bag i dag, ville jeg stadig finde en bag med silencer, da jeg synes det er dejligt at jernene ikke skramler mod hinanden.
 2. Logan

  Brugt eller nyt fittet

  Om Titleist sættet passer til dig eller ej, er det faktisk kun dig selv der kan afgøre. Jeg kan sagtens forstå dine argumenter for at købe dette sæt og det er bestemt nogle gode jern og når du så kan få dem til en billig pris er det jo et stort plus. Om de skal være 2gr upright eller ej er jo meget svært at afgøre, men det er i hvert fald noget der efterfølgende kan bukkes så det passer dig bedre - altså ikke en fitting, men en tilpasning af et eksisterende jern. Så min anbefaling til dig vil være at du skal tage ud og prøve jernene og se hvordan du FØLER det er at slå med dem. Som du selv nævner, så er skafterne en del tungere end du nok er vandt til og det har meget at skulle have sagt. Hvis du føler at du skal anstrenge dig for at slå med dem, så er det ikke noget for dig. Skulle jernene føles gode at slå med, så kan du jo på sigt finde ud af om den generelle retning på dine slag er til højre eller venstre af hvor du sigter og så få bukket jernene op eller ned, så de kommer til at passe til dig. Men dette altså kun hvis du FØLER at du kan overkomme at slå med de tungere skafter. Prøv evt. at slå med et af dine nuværende jern og mærk hvordan det føles, så sætter du to (2) gram på nede ved køllehovedet og ser hvordan det føles… jeg er sikker på at du vil kunne mærke en forskel, men om det bliver bedre eller værre kan jeg ikke fortælle dig. Nu synes jeg ikke at fremgår hvor du er fra, men du kan helt sikkert finde nogen herinde der evt. kan hjælpe dig med at få rettet loft og lie, du kan finde en pro der kan eller du kan få det gjort i en af golfbutikkerne.
 3. Logan

  The Golf Club 2019

  Det kan da ikke være noget der er værd at ser på, når der kun er så få tilmeldte Er det en eller anden amatør turnering?
 4. Logan

  Tomtom golf app for Iphone

  Jeg har ikke selv et TomTom ur, men hvis jeg prøver, får jeg at vide at appen ikke er tilgængelig i den danske store, så det er nok derfor. Prøv om du kan skifte over til amerikansk. Jeg ved ikke om det er noget man kan.
 5. Logan

  Mental tilgang til runden

  Jeg tænker aldrig over hvilken nøgle et givet hul har. For mig er en par altid en god score og det er det jeg som udgangspunkt går efter på hvert hul, men til tider kan der være modvind eller andet der driller og så må man tage den derfra. Men jeg spiller helt klart et hul ad gangen, men desværre sker det at jeg står over et put og tænker at "på næste hul skal jeg..." og dét er skidt De runder jeg har spillet bedst er faktisk runder hvor jeg ikke har haft nogen forventning til scoren, men ligesom bare har kunnet lukke mig inde i en klokke, når jeg skulle slå. Når man kan gøre det på i hvert fald det meste af runden, så er det helt fantastisk.
 6. Logan

  2019 - provosoriskbold

  Det kan jeg som sådan godt følge dem i. Efter min mening har der været alt for meget snak om de nye regler alt for tidligt. Jeg har oplevet, at folk troede at de måtte droppe fra knæhøjde og andre ting, som først er efter reglerne fra d. 1/1 2019. Heldigvis var det ikke i en match at det skete, men det var blot fordi det ikke lige var gået op for dem at det var noget fremtidigt. Selv går jeg meget op i regler og er efter sigende blevet kaldt regelrytter Men jeg har ikke læst alle de nye regler endnu. Men jeg håber da at det er dem jeg vil blive undervist efter på det DGU regel kursus jeg skal på i Oktober
 7. Logan

  Speed golf

  Fy for pokker… så skal man jo løbe Det kan jeg ikke lide. Men jeg har faktisk ofte selv tænkt tanken om netop denne form for golf. Dog tror jeg det er svært at praktisere på en almindelig dansk golfbane, da der jo så skal lukkes igennem hele tiden.
 8. Logan

  Launch moniter - what to pick??

  Så vidt jeg husker bruger @Rosenberg Skytrak og har gode oplevelser med den i forbindelse med at han fitter folk. Han bruger den primært ude, men den kan vist også bruges som simulator indenfor. Prisen er langt mere overkommelig end så meget andet.
 9. Logan

  Scores 2018

  Det er vist så ikke lovligt i en tællende match
 10. Logan

  Scores 2018

  Vi havde også klubmesterskaber i weekenden. Der var flere forskellige rækker med i alt ca 120 deltagere. For at deltage i det "rigtige" klubmesterskab skal man være under hcp 6. Det bestod af 20 spillere, som skulle spille to runder lørdag og med cut til om søndagen alle fra hvid tee. Alle tre sløjfer var i brug og blev vundet i +13. Den bedste runde blev spillet om søndagen og var -1. Selv spillede jeg i midage, da jeg ikke er under hcp 6. Vi var 26 spillere i denne række og her skulle vi også spille 36 huller lørdag, dog fra gul og på alle tre sløjfer. Jeg kom rundt i hhv. 82 og 84, hvilket rakte til en 6. plads og et klaret cut. Det var mit første mål! 5. pladsen var to slag foran mig og 4. pladsen var 7 slag bedre end mig, så mit mål for søndagen blev at opnå en 5. plads. Da vi blev sendt ud i tre bolde og jeg gik med dem der lå på 4. og 5. var det nemt at følge med i hvordan jeg klarede mig i forhold til dem. ham der lå på 5 pladsen ved start faldt hurtigt ned igennem rækkerne og så var det ellers bare om at holde fast. Det endte med at jeg opnåede mit mål om en 5. plads med tre slag op til 4. pladsen. 1. pladsen var så hele 17 slag bedre end mig. De første starttider lørdag er kl 7.00 og den sidste er omkring kl 15.00. Så det er en meget lang dag for turneringsledelsen.
 11. Logan

  Vil du hjælpe mig?

  Det ser fint ud med FireFox. Med IE og EDGE ligner det noget der er LØGN.
 12. Hvis uret skal kunne regne ud hvor mange tildelte slag man har, skal det jo dels kende ens hcp og dels have at vide hvilken tee man spiller fra. Det første gps ur jeg havde (husker ikke mærket) skulle netop have oplyst hvilken tee jeg spillede fra og jeg syntes i det hele taget at det var lidt besværligt, så jeg brugte det aldrig. Nu har jeg et Garmin S2, som blot skal vide hvilken bane jeg spiller. Det kan vist nok bruges til scores, men det bruger jeg ikke.
 13. Logan

  Scores 2018

  Så vidt jeg ved, er der begrænsninger for hvor meget vand klubberne må bruge til vanding også selv om der er søer på området. Hvis det er korrekt, så vil det jo klart sætte en begrænsning på hvor meget man kan tillade sig at vande fairways, det er trods alt bedre at vande greens og teesteder.
 14. Logan

  UPS !

  Det er faktisk ikke klubben, men DGU der har forsikringen Jeg havde hørt om denne forsikring og måtte lige Google det og fandt frem til: http://www.sonderborggolfklub.dk/dgu-kollektiv-forsikring.html
 15. Logan

  Scores 2018

  Måske derfor folk tager deres bold i munden for at den skal blive ren?
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden