Jump to content

SPetersen

Member +
 • Content Count

  1,326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

SPetersen last won the day on December 30 2019

SPetersen had the most liked content!

Community Reputation

392 Fremragende

About SPetersen

 • Rank
  Platin medlem

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Lübker
 • Handicap
  9,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

3,113 profile views
 1. Jeg prøver lige at løbe dine argumenter igennem med et par spørgsmål/kommentarer.... 😊 Hvad vil du reelt bruge den oplysning til i klubarbejdet? Hvordan påvirker det den daglige gang i klubben? Men, det kan man jo se på, hvornår der spilles greenfee. Det behøver man ikke se, hvornår medlemmerne spiller. Det kan jeg ikke se eftersom det er muligt at registrere sin tid to minutter inden man slår ud. Det kan greenkeeperne ikke planlægge deres arbejde ud fra. Måske. Jeg synes det er samme argument som med planlægning af greenkeeperarbejde. Jeg vil mene, at de bør være på banen, når der er greenfeegæster - jeg ser ikke rigtig formålet, når der er tale om medlemmer - og husk, at mine spørgsmål går på runder spillet udenfor spidsbelastninger, e.g. ved stort set tom bane. Det forstår jeg ikke? Hvad mener du med det? Igen: Hvad vil man bruge de data til? Hvad kan man som klub iværksætte på baggrund af de data? Det er egentlig kernen i hele min pointe: Hvad vil/kan man egentlig bruge de data til!?!? Jeg har faktisk haft en greenkeeper bliver sur på mig en dag, hvor jeg var ude for at træne. Jeg var på rangen og besluttede mig for at jeg ville spille 9 huller, så jeg bookede en tid på Golfbox, bekræftede den og gik over på 1. og slog ud. På 3. var der en greenkeeper, der var sur over, at jeg var der, for "der var ingen skrevet op", da han var kørt ud to timer tidligere - men en anden af mine pointer er, at man jo kan skrive sig på med 2 minutters varsel og slå ud. Så planlægning af greenkeeperarbejde giver heller ikke mening. Jeg fik faktisk en påtale i oktober 2018 for at spille en runde uden at have skrevet mig i Golfbox - jeg var den eneste bil på parkeringpladsen, der var ikke booket nogen tider i Golfbox hele dagen på hele anlægget (på 3 x 9 hullers sløjfe og 9 hullers pay-and-play sløjfe), så efter jeg havde trænet lidt, gik jeg ud klokken 10 og spillede 18 huller. Da jeg var færdig på 18. green, kom vores daværende golfmanager ud og gav mig en påtale for at have spillet uden at bekræfte i Golfbox (han er ikke i klubben mere) og bekendtgjorde, at alle runder skal registreres. Den hændelse er sådan set hjertet i mit spørgsmål: Jeg var den absolut eneste spiller på anlægget i de 5 timer jeg var der, så hvordan kan det være vigtigt at jeg havde registreret mig eller ej? Jeg har endnu ikke hørt fornuftige argumenter for denne praksis 🤷‍♂️
 2. Det giver rigtig god mening, at man kan slå ud, hvis der alligevel ikke er andre. At kræve, at alle skal registrere sig, eller risikere at miste spillerettigheder virker overdrevet (særligt det sidste) på mig. Angående torden: Hvilke praktisk fordel gør det, om man er registreret i golfboks eller ej? Er der nogen i din klub, der kører ud og kontrollerer banen i tilfældet af tordenvejr? Eller kontrollerer om alle kommer retur efter et tordenvejr? Hvis nej, hvilken gavn gør den krævede registrering så? Selv hvis de kørte ud, så er det min påstand, at en oversigt over bookede tider i Golfbox aldrig kan være retvisende for hvem, der på et givent tidspunkt er på banen. Nogle spiller hurtigt, andre spiller langsomt. Nogen stopper efter 9 huller. Nogen stoppede måske efter et andet antal huller den dag, fordi deres barn var kommet til skade i skolen, hunden var blevet syg, chefen ringede med en hasteopgave etc. etc. Min pointe er, at hvis man ønsker at "tømme" banen for spillere e.g. i tilfældet af tordenvejr, så må man køre hele vejen rundt og så gør det ingen forskel om spillerne er registreret i Golfbox eller ej - det er alligevel ikke retvisende. Man siger selv fra klubben side, at man ønsker at føre statistik. Man man har intet offentliggjort omkring, hvad man kan/vil bruge de data til - og jeg kan ikke rigtig komme på det selv. Mit bud på, hvad statistikken vil sige i enhver golfklub: Der er flest spillere i weekenderne og til klub-i-klubben arrangementer. Men hvad kan man bruge det til? Jeg synes, at der er en markant forskel på, at folk booker en tid, som det ikke bruger - det giver mening at forsøge at komme det til livs.
 3. Hej Hvordan er reglerne omkring brug af Golfbox i jeres klub? I Lübker kræver man at alle medlemmer skal registrere alle sine runder (bestille tid og bekræfte) i Golfbox. Man taler endda om at man kan miste sine spillerettigheder, hvis man ikke gør det. Jeg er af den holdning, at udenfor spidsbelastningsperioder (stort set alle andre tidspunkter end weekender) burde man kunne bruge en "boldrende", altså slå ud på en runde, hvis der ellers er plads. Jeg er med på, at det ikke tager lang tid at booke i Golfbox og alt det der, men jeg har endnu ikke hørt et godt argument for at det overhovedet skulle være nødvendigt. Klubben taler om et behov ifm. banekontrol, behov for at vide hvem der på banen e.g. ved torden og endelig på grund af et ønske om at føre statistik. Jeg kan bare ikke se, hvad man kan bruge den statistik til. I gamle dage, før Golfbox kunne klubberne jo klare sig med en simpel boldrende.... Hvordan er reglerne i andre klubber rundt omkring?
 4. Perfekt. Hvis prisen er rigtig, er jeg villig til at smide kone og tre børn i puljen, også. Men det kan vi tale om - hvis du har en kone i forvejen, kan det selvfølgelig godt være lidt bøvlet.
 5. Det er med blødende hjerte, jeg skriver dette indlæg. Jeg er nødt til at sælge alt mit grej 😞 Jeg har spillet en hel del på hobbyplan i mere end 14 år. Købt alt muligt udstyr, både køller og jern, men også bunker af træningsudstyr. Fået masser af lektioner ved pro'er. Lært en masse. lært en masse fra mig osse. Brugt timer/dage/uger/måneder/år på at se YouTube videoer for at lære mere og mere. Den hobby har givet mig flere fantastiske oplevelser, end jeg kan tælle. Men desværre har jeg været blind for, at det igennem årtier har ødelagt balancen i min dagligdag. Og nu er det simpelt hen blevet for meget. Det hænger helt enkelt ikke sammen. Jeg får slet ikke passet alle de huslige pligter derhjemme. Så nu har jeg truffet den svære beslutning at sætte mit grej til salg. Her er en liste over udstyret: 1 Støvsuger 1 Strygejern 1 Gulvskrubbe 2 gulvspande 2 Koste 1 Vaskemaskine 1 Vasketøjskurv (med indhold)
 6. Han benægter faktisk ikke, at det har fundet sted: "Mens Olesen ikke selv forholdt sig til skyldsspørgsmålet her, lod danskerens lejr forstå, at golfstjernen ikke kunne erklære sig skyldig i tiltalepunkterne, men at han ikke bestrider, at hændelserne på flyet har fundet sted." https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/golf/dommens-dag-for-dansk-stjerne/7915986
 7. Nu arbejder jeg jo et sted, der producerer både til rumfart og F35 og jeg kan garantere for, at minimering af spredning, fastlæggelse af tolerance mm. koster KASSEN, hvis man mener det seriøst. Vi har eksempelvis et betonfundament, der er 8 meter tykt under en af vores maskinerfor at sikre nøjagtigheden er indenfor fastsatte grænseværdier. Prisforskellen på slutproduktet ville være ganske massiv, så jeg tror ganske enkelt ikke på, at det kan svare sig at sætte ind overfor det. Der vil ikke være kunder nok til det.
 8. Jeg hader bare, når jeg lige kommer til at købe en bil.... 🤷‍♂️
 9. Jeg spillede en træningsrunde med en kammerat engang. På 18. hul ligger vi begge midt i fairway med cirka 145 til midten af green, med en sø + springvand lige foran green. Han spørger mig, hvor langt der er, hvorefter jeg giver ham længden til springvandet - og jeps, han slog den ned midt i søen 🤣 Hvis vi havde spillet om noget, havde jeg ikke turde gøre det ....
 10. Det var også på tide - men nu er den der.
 11. Selv en frosset sø bør man undgå 😂
 12. Jeg er sådan set enig, men det større problem, som jeg skriver ovenfor, er at uanset hvad PGA Touren beslutter, så kan hans karriere i USA være slut, alt efter hvilken type dom han måtte få. Det er velkendt at mange typer straffe betyder, at man ikke kan få indrejsetilladelse til USA - og så er det ligegyldigt om man skal spille golf eller shoppe på Manhattan. Særligt anklagen for sexuel krænkelse kan blive særdeles problematisk i forhold til indrejsetilladelse, alt efter hvordan den måtte ende. Så selvom PGA Touren giver ham e.g. 6 måneders karantæne, så kan han være udelukket fra indrejse i USA i 5-10 år. Trump har skærpet regler enormt meget efter han kom til.
 13. En ting er hvordan turen tager det. Men noget andet er, hvordan USA tager det. Uanset hvad PGA Touren måtte have af holdning, så får han overordentligt svært ved at få indrejsetilladelse til USA, hvis han bliver dømt for den slags forbrydelser. Så er der pludselig en del turneringer han ikke kan spille.
 14. Enig. Det er også min erfaring. Forskellen mellem to perfekt ramte slag med to drivere er ikke i nærheden af at være så stor som forskellen mellem to dårligt ramte slag. Jeg så det da jeg gik fra Titleist 910D3 til 915D3, hvor de dårligt ramte slag blev markant bedre. Nu har jeg lige købt Titleist TS4 og det virker som om den udvikling fortsætter.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden