Hop til indhold

SPetersen

Medlem +
 • Antal indlæg

  1.250
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  51

SPetersen vandt dagen den August 22

SPetersen havde det mest likede indhold!

Community omdømme

340 Fremragende

Om SPetersen

 • Rang
  Platin medlem

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Lübker
 • Handicap
  9,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.530 profil visninger
 1. SPetersen

  Mulig sindsyg dq

  John Daly har engang diskvalificeret sig selv efter at have slået alle sine bolde i vandet.
 2. SPetersen

  C more golf lukker...

  Hold. Nu. Kæft. Noget skrammel! 🤬 Jeg syntes faktisk, at C More Golf var ret godt - særligt, at man kunne vælge det amerikanske lydspor istedet for det danske (som jeg dog også brugte fra tid til anden). Jeg havde endda lige købt streaming abonnement på C More for også at have den mulighed, men det kan jeg så afbestille igen. Alle fingre er i hvert fald krydset for, at der kommer en anden kanal, der viser turneringerne, så det ikke bare bliver smidt ind i på tilfældige kanaler - eller der skæres ned i visningen.
 3. SPetersen

  Scores 2018

  Jeg har været arbejdsramt i et par uger, så ingen golf, men i dag lykkedes det endelig at komme ud igen. Forest-Sand i Lübker, fra sorte tees (cirka 5.900 meter), hvor det blev til en 84'er. Bortset fra lidt bøvl på hul 7 og 8 var det faktisk en rigtig stabil runde golf. https://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/2414385
 4. SPetersen

  Ryder cup 2018

  Det kan godt være, at det bare er mig. Jeg endte med at se Formel 1 om søndagen, simpelthen fordi jeg mentalt nærmest var stået af Ryder Cup om lørdagen. Det har jeg aldrig oplevet før. Jeg tror det skyldes, at amerikanerne i min verden spillede rigtig dårligt. Europæerne spillede godt, flere af dem spille rigtig godt, men jeg havde virkelig oplevelsen af, at det var på en rigtig billig baggrund.
 5. SPetersen

  Ryder cup 2018

  Hvad synes folk om året Ryder Cup? Jeg må indrømme, at når man lige fjerner sejeren, det faktum at Bjørn var kaptajn og Thorbjørns spil mod Spieth, så står jeg tilbage med en noget flad fornemmelse. Jeg synes, at det er den kedeligste Ryder Cup jeg kan huske, primært fordi de amerikanske spillere spillede langt under niveau. For mig var spændingen allerede væk lørdag formiddag.
 6. SPetersen

  Hvad synes folk om Tigers comeback og sæson?

  Den tredje runde han har gang i lige nu, er bare alt for vild!!
 7. Hvordan ser folk på Tigers comeback og sæson som helhed? Jeg var skeptisk, men håbede virkelig, at han kunne komme tilbage på et fornugtigt niveau. Jeg må dog sige, at jeg er blevet overordenligt overrasket over, hvor godt han alligevel har spillet. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han kommer til at vinde i 2019, og måske endda en major.
 8. SPetersen

  Thorbjørn tæt på Ryder Cup

  Thorbjørn har ikke gjort det lettere for sig selv med en åbningsrunde i +1..
 9. SPetersen

  Reklamer

  Fint nok. Reklamerne generer ikke mig.
 10. SPetersen

  At lukke igennem...

  Jeg synes, at der er så mange historier om folk, der ikke kan finde ud af at lukke igennem. Så nu vil jeg dele en rigtig positiv oplevelse istedet for Da jeg var ude og spille i Lübker i går, slog jeg ud efter 5-7 fire-bolde, der var ude som gruppe og spille en turnering over flere dage (to runder om dagen, fredag - søndag). De kørte i buggies, men det gjorde ikke nødvendigvis, at de spillede hurtigt. De kørte og hygge sig rigtig godt, med et par pilsnere (nogen havde campagne med) og havde i bund og grund en rigtig god dag, så det ud til. Jeg indhentede den første gruppe på tredje hul, hvor de var ved at slå ind til green, da jeg kom til teestedet. På fjerde teested ventede de på mig og lod mig slå ud efter dem, gå frem til hullet sammen med dem, spille færdigt og gå videre. Sådan gik det faktisk hul efter hul, hvor jeg ventede minimalt (dog noget mere ventetid på hul 10), så efter hul 12 var jeg kommet igennem hele flokken - og hver gang var det med godt humør og store smil Jeg synes, at den bedste måde at lukke igennem på, er at lade gruppen bagved slå ud sammen med dem, der lukker igennem og derefter gå frem sammen. På den måde oplever dem, der lukker igennem minimal ventetid.
 11. SPetersen

  Scores 2018

  USA i sidste uge. Huntsville, Alabama til konference og tid til lidt golf. Tre runder blev det til, hvor den første gik op i hat og briller - der var SINDSSYGT mange mennesker på banen. På hul 4 kom vi frem til teestedet, hvor der stod en fire-bold og ventede. Midt i fairway stod en anden fire-bold og ventede på en fire-bold på green Derfra tabte jeg ikke bare koncentrationen, men også lysten til runden, så det skulle bare overstås. Flere huller spillede jeg 3-4 bolde, simpelthen fordi der var tid til det. Anden runde spillede jeg okay, men slog 5-6 virkeligt dårlige slag undervejs - og når jeg slår dårlige slag, så er det gerne lig med tabt bold, så det blev en høj score, som jeg dog ikke har tal på. Banen var en rigtig fed Robert Trent Jones bane med nogle virkelig fede huller - Hampton Cove River Course, hvis nogen kommer den vej Tredje runde blev på Huntsville Country Club sammen med 3 kammerater, der arbejder og bor i byen. Lille lækker park bane med nogle ganske gode huller, der ikke var særligt lange, men stadig gode testere. Jeg spillede ikke særligt godt, men kom rundt i 90 slag - det undrer mig stadig, at scoren ikke var højere, for der var godt nok ikke ret meget der fungerede. http://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/2341405 I dag var jeg så ude og spille Lübker, hvilket var en blandet omgang. Jeg var ret god fra tee og mine jernslag var rigtig gode. Til gengæld var mit korte spil virkelig dårligt. Tre gange chippede jeg tværs igennem green og kunne gå over på den anden side og prøve igen. Min putter var heller ikke varm på nogen måde. Jeg tror ikke at jeg holede noget længere end 1½ meter på noget tidspunkt. Til gengæld missede jeg en på ½ meter Jeg kom alligevel rundt i en 84'er, hvilket undrer mig, for jeg kan nemt pege på 6-8 slag, der ikke burde være blevet efterladt derude. http://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/2341407
 12. SPetersen

  Lübker på fredag den 17/8

  Jeg har en tid klokken 9:20 hvis nogen har lyst til en runde.
 13. SPetersen

  Scores 2018

  Tak Peter En ting er naturligvis, at det endelig lykkedes at bryde 80 (hvorfor er der bare noget ved det tal?). Noget andet er, at mine sidste fire runder nu har været 80 - 80 - 83 og 79. Jeg føler virkelig, at mit spil rammer det niveau det har haft potentiale til. Dét synes jeg er mindst lige så fedt som at gå 79
 14. SPetersen

  Scores 2018

  Det man ikke lige kan se på Gamegolf er, at jeg lige lå 20 cm ude i roughen. Min bold havde valgt en relativt saftig tot at lægge sig midt i, så det kostede lige et trukket slag, der endte i bunkeren. Til gengæld ville jeg gerne have undgået at bruge to slag i den bunker. Til gengæld stjal jeg nærmest en par på hul 7, efter det ringeste teeslag jeg har slået i 5 runder. At jeg på en eller anden måde får faded en 4 hybrid rundt om træerne (med vilje endda) og får den landet på forkant green, hvor den endda sætter sig, er nærmest i mirakel. Der stod bogie overalt på den, da jeg kom op til den efter teeslaget. Ja, det er kun et par-3 Det var egentlig ikke så galt - jeg havde ikke 100% styr på min score. På hul 17 var jeg helt sikker på, at jeg var godt indenfor "grænsen". Da jeg så lavede den dummeste dobbelt i mand minde, blev jeg lidt spændt, men jeg havde stadig en forventning om, at jeg ville kunne lave bogie på hul 18 og stadig gå derfra med 79 - godt jeg ikke gjorde det, når det krævede en par Jeg var fuldstændig håbløs med driveren i dag på de første 7 huller. Fra hul 8 og fremefter fik jeg den på plads igen - men særligt hul 7 var helt håbløst.
 15. SPetersen

  Scores 2018

  Takker Jeg misser et putt på hul 17 fra cirka én fod, så det burde have været en 78'er, men det bliver næste gang Der var 165 til flaget, 155 til midten. Jeg trak mit 5-jern og fik givet den lidt for meget gas. Green ligger på toppen af en omvendt tallerken, så når den rammer i bagkant, så triller den pludselig et stykke væk.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden