Hop til indhold
Vild med Golf


SPetersen

Medlem +
 • Antal indlæg

  1.271
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  52

SPetersen vandt dagen den Januar 14

SPetersen havde det mest likede indhold!

Community omdømme

342 Fremragende

Om SPetersen

 • Rang
  Platin medlem

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Lübker
 • Handicap
  9,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.600 profil visninger
 1. SPetersen

  Hvor går golfturen hen i år ?

  Men om sommeren er Dubai til gengæld uudholdeligt varmt. Det var i hvert fald alt for varmt til golf, da jeg var dernede til en konference en juli måned! Jeg havde sættet med, men opgav at finde en bane, da 40-45 grader slet ikke var noget for mig. Det der tiltaler mig ved San Diego er, at du kan være 100% sikker på rigtig godt golfvejr, hver eneste dag, året rundt. Det er aldrig for varmt og aldrig for koldt. Skulle San Diego have dårligt hver en enkelt dag, så kører man 30 minutter mod nordøst, så man kommer lidt længere ind i landet, og så er det perfekt igen. Jeg har aldrig været nødt til at opgive at spille i San Diego området pga. vejret - og jeg har nok været der 15-20 gange over de sidste 10 år. Det har jeg aldrig oplevet. Jeg har aldrig oplevet dårlige greens i San Diego. Tværtimod har det nærmest været som at putte på marmor. Hvad er det for noget græs? Området omkring Gaslight district og nede ved havnen har simpelthen så mange lækre restauranter, cafeer og barer, at man kunne bruge måneder dernede.
 2. SPetersen

  Hvor går golfturen hen i år ?

  San Diego er generelt mit favoritsted i verden. Dels er det en super hyggelig by, hvor man ikke mærker, at man i virkeligheden er i en storby. Det er stort set umuligt at finde en trafikprop noget sted, uanset tidspunktet. De har alle typer restauranter inkl. nogle fantastiske mexicanske restauranter, fordi de ligger så tæt på Mexico. Jeg har også været i Dubai flere gange og jeg kan faktisk bedre lide klimaet i San Diego. Om vinteren er der cirka 18 grader og om sommeren er der 26-27 grader. Solen skinner altid, uanset årstiden. Det jeg så godt kan lide er, at klimaet er så stabilt og ikke for varmt. Man kan spille golf året rundt i yderst behageligt vejr. Om sommeren er det jo nærmest ulideligt varmt i Dubai - i november/december kan man risikere orkaner i Florida, men i San Diego er det golfvejr året rundt. Dét har jeg ikke fundet tilsvarende noget andet sted i verden.
 3. SPetersen

  C more golf lukker...

  Jeg havde kun C Mores streaming tjeneste i december måned. Før da havde jeg kun flow delen. Nu kan jeg i øvrigt ikke logge ind på webportalen igen 🤬
 4. SPetersen

  Hvor går golfturen hen i år ?

  Det lyder ikke som om du har prøvet området omkring San Diego? 😉
 5. SPetersen

  C more golf lukker...

  Nope. Jeg skrev til deres support, der fortalte, at det slet ikke er implementeret i appen endnu. Jeg håber at de snart får lavet appen til AppleTV.
 6. SPetersen

  C more golf lukker...

  Nu startede Web.com touren og så synes jeg pludselig at GolfTV abonnementet fik et ekstra niveau, fordi man også kan følge med her. Særligt når PGA Touren startede sending så sent, var det faktisk fedt at kunne tænd for noget golf alligevel. Web.com kommer jeg nok til at se lidt mere til i år, end jeg har gjort tidligere.
 7. SPetersen

  Hvor går golfturen hen i år ?

  Jeg overvejer lidt at bruge en bunke bonuspoint og tage 7-10 dage til Californien eller Florida. Jeg hælder nok mest til Californien. Det kommer lidt an på, hvad konen siger og om jeg kan overtale en kammerat eller to til at tage med 😊 Ellers bliver det nok ikke til en golftur i år - bortset fra standard forretningsrejser, hvor jeg altid tager sættet med og gerne når en runde eller to på en uges tid.
 8. SPetersen

  C more golf lukker...

  Det var ikke min oplevelse. Den eneste forskel jeg så på C More, når der var reklamer, var at det var en anden kommentator, der kom på - og så så man nogle slag to gange, når de så kom retur fra reklamer igen.
 9. SPetersen

  C more golf lukker...

  Enig. C More havde da heller ikke reklamepauser, så vidt jeg husker.
 10. SPetersen

  C more golf lukker...

  Det vil dog ikke give danske kommentatorer 😊 De findes garanteret ikke til ET på GolfTV. Uuuuuuh, her er vi uenige 😊 Jeg synes, at den ægte amerikanske produktion af PGA Touren er meget bedre end viasats. Jeg vælger oftest de amerikanske kommentatorer. Hvordan står Norddjurs for tiden? Skal vi spille en runde, hvis vejret er til det?
 11. SPetersen

  C more golf lukker...

  Hvad tænker folk om GolfTV efter den første turnering? Det var ikke meget jeg fik brugt det på grund af sendetiderne, men jeg fik da et par erfaringer. Det var som om appen blev lettere at navigere rundt i om lørdagen, hvor det også blev lettere at finde tidligere sendinger fordi de kom til at stå i toppen af listen. Jeg prøvede at bruge Apple airplay en enkelt gang til mit fjernsyn, men det hakkede for meget til at det var brugbart. Det håber jeg, at de får optimeret lidt mere. Mere håber jeg dog på, at de snart får lanceret det AppleTV App, som deres support har lovet skulle være på vej.
 12. SPetersen

  C more golf lukker...

  Det virker fint her
 13. SPetersen

  C more golf lukker...

  Er det i appen, eller på webudgaven?
 14. SPetersen

  C more golf lukker...

  Men kan du få appen på AppleTV til at virke? Den vil ikke acceptere mit brugernavn og password, så jeg tror ikke, at det er den rigtige. Til gengæld skrev jeg til GolfTV support og forklarede dem problemet - de valgte så at svare, at jeg bare kunne streame fra min iPhone app til fjernsynet via AppleTV - altså overhovedet ikke svare på mit spørgsmål 🤬
 15. SPetersen

  C more golf lukker...

  Jeg kunne oprette en profil på golftv.com - det var vist noget med det password jeg havde valgt, men i app'en fik jeg ingen hints om det. På hjemmesiden kunne jeg også oprette abonnement og betale for det, så nu har jeg sådan et. Jeg vil da håbe, at der også ligger en app klar til AppleTV, når jeg kommer hjem.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden