Hop til indhold
Vild med Golf

SPetersen

Medlem +
 • Antal indlæg

  1.277
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  54

SPetersen vandt dagen den Februar 10

SPetersen havde det mest likede indhold!

Community omdømme

346 Fremragende

Om SPetersen

 • Rang
  Platin medlem

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Lübker
 • Handicap
  9,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.688 profil visninger
 1. SPetersen

  Scores 2019

  Jeg havde golfsættet fremme i torsdags, for første gang siden første uge af december. Det var faktisk bedre, end jeg havde frygtet: http://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/2524254 87 slag, med samme bold og uden strafslag er bestemt godkendt. 40 putts er dog ALT for mange, men der var godt nok meget rust i den, så det bliver forhåbentlig hurtigt bedre. Den afsluttende birdie på 18. var super god. Tredjeslaget fra fairwaybunkeren var i stiv modvind, så det blev et 8. jern til de 105 meter. http://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/2524254?shot_id=157154415&hole_id=43661550 Den havde en lille halv meter backspind og lagde sig 30 cm hullet
 2. SPetersen

  GolfTV

  Er der andre, der får en DNS fejl, når I prøver at ramme GolfTV?
 3. SPetersen

  GolfTV

  Jeg har fået at vide af deres support, at der kommer mulighed for Airplay iOS appen og der skulle også komme en app til AppleTV.
 4. Eller, hvis man spyttede ned i hullet - gad hvorfor man lige kommer på det eksempel, når man snakker om Garcia...
 5. Tjek lige hvilket sprog din TV boks er sat op til at bruge som standard. Hvis det er finsk, vil den sætte finsk på de udsendelser, der understøtter det. Dem der ikke understøtter det, vil få originalsproget på. Min Waoo boks har jeg sat op, så engelsk er standardsproget på udsendelser - på den måde får jeg de engelske kommentatorer, når de er findes og ellers de danske. Bemærk, at det ikke er menusprog mm., jeg mener du skal ændre
 6. Men om sommeren er Dubai til gengæld uudholdeligt varmt. Det var i hvert fald alt for varmt til golf, da jeg var dernede til en konference en juli måned! Jeg havde sættet med, men opgav at finde en bane, da 40-45 grader slet ikke var noget for mig. Det der tiltaler mig ved San Diego er, at du kan være 100% sikker på rigtig godt golfvejr, hver eneste dag, året rundt. Det er aldrig for varmt og aldrig for koldt. Skulle San Diego have dårligt hver en enkelt dag, så kører man 30 minutter mod nordøst, så man kommer lidt længere ind i landet, og så er det perfekt igen. Jeg har aldrig været nødt til at opgive at spille i San Diego området pga. vejret - og jeg har nok været der 15-20 gange over de sidste 10 år. Det har jeg aldrig oplevet. Jeg har aldrig oplevet dårlige greens i San Diego. Tværtimod har det nærmest været som at putte på marmor. Hvad er det for noget græs? Området omkring Gaslight district og nede ved havnen har simpelthen så mange lækre restauranter, cafeer og barer, at man kunne bruge måneder dernede.
 7. San Diego er generelt mit favoritsted i verden. Dels er det en super hyggelig by, hvor man ikke mærker, at man i virkeligheden er i en storby. Det er stort set umuligt at finde en trafikprop noget sted, uanset tidspunktet. De har alle typer restauranter inkl. nogle fantastiske mexicanske restauranter, fordi de ligger så tæt på Mexico. Jeg har også været i Dubai flere gange og jeg kan faktisk bedre lide klimaet i San Diego. Om vinteren er der cirka 18 grader og om sommeren er der 26-27 grader. Solen skinner altid, uanset årstiden. Det jeg så godt kan lide er, at klimaet er så stabilt og ikke for varmt. Man kan spille golf året rundt i yderst behageligt vejr. Om sommeren er det jo nærmest ulideligt varmt i Dubai - i november/december kan man risikere orkaner i Florida, men i San Diego er det golfvejr året rundt. Dét har jeg ikke fundet tilsvarende noget andet sted i verden.
 8. Jeg havde kun C Mores streaming tjeneste i december måned. Før da havde jeg kun flow delen. Nu kan jeg i øvrigt ikke logge ind på webportalen igen 🤬
 9. Det lyder ikke som om du har prøvet området omkring San Diego? 😉
 10. Nope. Jeg skrev til deres support, der fortalte, at det slet ikke er implementeret i appen endnu. Jeg håber at de snart får lavet appen til AppleTV.
 11. Nu startede Web.com touren og så synes jeg pludselig at GolfTV abonnementet fik et ekstra niveau, fordi man også kan følge med her. Særligt når PGA Touren startede sending så sent, var det faktisk fedt at kunne tænd for noget golf alligevel. Web.com kommer jeg nok til at se lidt mere til i år, end jeg har gjort tidligere.
 12. Jeg overvejer lidt at bruge en bunke bonuspoint og tage 7-10 dage til Californien eller Florida. Jeg hælder nok mest til Californien. Det kommer lidt an på, hvad konen siger og om jeg kan overtale en kammerat eller to til at tage med 😊 Ellers bliver det nok ikke til en golftur i år - bortset fra standard forretningsrejser, hvor jeg altid tager sættet med og gerne når en runde eller to på en uges tid.
 13. Det var ikke min oplevelse. Den eneste forskel jeg så på C More, når der var reklamer, var at det var en anden kommentator, der kom på - og så så man nogle slag to gange, når de så kom retur fra reklamer igen.
 14. Enig. C More havde da heller ikke reklamepauser, så vidt jeg husker.
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden