Jump to content
Vild med Golf

SPetersen

Member +
 • Content Count

  1,293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

SPetersen last won the day on May 10

SPetersen had the most liked content!

Community Reputation

354 Fremragende

About SPetersen

 • Rank
  Platin medlem

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Lübker
 • Handicap
  9,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

2,753 profile views
 1. SPetersen

  GolfTV

  https://twitter.com/search?q=from%3A%40simonhoejbjerg appletv&src=typed_query
 2. SPetersen

  GolfTV

  Jamen, hov.... Var der ikke kommet en EU lov om, at man skal kunne tage sine streaming abonnementer med til udlandet? Netflix mfl. har da i hvert fald ændret deres måde at håndtere kortere rejser til udlandet for mig.
 3. Hej Jeg har en tid i morgen klokken 9 på Lübker, hvis nogen vil med.
 4. Hvis det var mig, så er jeg ikke sikker på, at jeg havde slået ud på 10. hul - jeg er faktisk ikke sikker på, at golfsættet var kommet med hjem 🤣
 5. SPetersen

  Scores 2019

  85 slag på Lübker i dag - Sky/Forest var dagens sløjfe. http://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/2566614 Generelt havde jeg for stor usikkerhed fra tee - det var enten rigtig godt, eller også var bolden LANGT væk og helt uden håb om at blive fundet. Men når jeg kom i spil fra tee, så var det sjældent at det gik helt galt. 45 slag på for-9 (Sky) og 40 slag på bag-9 (Forest). Bag-9 bød på 3 birdies. Den klart mest positive ting var min putter. Jeg havde besluttet mig for at give min Scotty Cameron en pause og havde taget min Odessey 2-ball med i baggen. Det skulle vise sig at være rigtig godt. Det var væsentlig lettere at styre længden på mine putts, så bortset fra to huller var det langt langt bedre end det har været de sidste mange runder. Der var langt mindre pres på putt nummer to, simpelthen fordi de første putts blev slået meget tættere på hullet. Min statistik de sidste 3-4 runder har heddet 2.22 putts per hul - i dag var det 1.89 putts per hul. Seks sparede slag med putteren er bestemt værd at tage med. Derudover slog jeg formentlig de to bedste slag med min 3-wood, nogensinde: http://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/2566614?shot_id=160375192&hole_id=44356396 http://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/2566614?shot_id=160375209&hole_id=44356400
 6. Hvis man er i tvivl, kan man bare se på publikums reaktioner, både da han vandt på Eastlake og i går - der er jubel og så er der "Tiger roars", som de andre spillere siger.
 7. Man må bare erkende, at det er et kommercielt marked, hvor produerne viser det flertallet af seer vil se. Alle stats viser, at seertallene er markant højere i de turneringer, hvor Tiger er med, så i en kommerciel verden, hvor sponsorindtægter er afgørende, viser de simpelthen de spillere, der skaffer flest seere.
 8. SPetersen

  Scores 2019

  Hvornår er det? Jeg er spændt på at høre, hvad du synes om standen.
 9. Lübker åbnede i starten af marts. Man har dog spillet fra måtter til sommergreens hele vinteren.
 10. SPetersen

  15 kg

  Helt bestemt. Jeg behøver ikke engang registrere den som golftaske - de regner den bare som en almindelig kuffert, der derfor må veje op til 23kg. Det gør det dejlig let at holde styr på. Så den tæller bare som en ekstra kuffert.
 11. SPetersen

  15 kg

  Jeg flyver for det meste med SAS, Lufthansa eller United Airlines og har aldrig haft problemer. Jeg har min staffbag, sko, bolde etc. i et softcover. Tilsammen vejer det lige under 20 kg.
 12. SPetersen

  Scores 2019

  Jeg var ude igen i dag. Den står super godt allerede nu. Greens var væsentlig hurtigere og rullede true. Der er baner i Danmark, der ikke kommer til at stå så godt, selv til sommer 😉
 13. Jeg spørger dem næsten ugentligt på twitter, hvordan det går med en app til AppleTV. De har mange undskyldninger...
 14. SPetersen

  Scores 2019

  Fedt. Jeg regner med at tage ud igen på fredag. Så kan jeg give en status der.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden