Jump to content
Vild med Golf


SPetersen

Member +
 • Content Count

  1,307
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

SPetersen last won the day on July 16

SPetersen had the most liked content!

Community Reputation

371 Fremragende

About SPetersen

 • Rank
  Platin medlem

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Lübker
 • Handicap
  9,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

2,858 profile views
 1. SPetersen

  Scores 2019

  Brooks Koepka er enig med dig 😉
 2. Min erfaring er også, at man ofte spiller lidt klogere/mere defensivt på en fremmed bane og dermed scorer bedre.
 3. Nogen, der vil med? Jeg har en tid klokken 9:20..
 4. SPetersen

  Scores 2019

  Det er ikke engang løgn - frygteligt spil!
 5. SPetersen

  Scores 2019

  Jeg har godt nok været nede i en bølgedal på det seneste, med nogle rigtig dårlige scores i de høje 90'ere og en enkelt eller to over 100. Det er ret langt fra handicap. I dag var jeg ude i regn og hård blæst - det føltes ikke så slemt, da jeg kørte hjemmefra, men jeg skal love for at det blæste kraftigt på banen. Det startede som det har gået de sidste par uge. På de første 8 huller laver jeg én bogey og 7(!!) dobbelte - men jeg har kun ét strafslag og resten af bare bunker af dårlige slag. På 9. teested kommer jeg i tanke om en svingtanke jeg havde, da jeg spillede godt. Tog et par prøvesving og slog den ud midt i fairway - derfra en par på 9. hul. På bag-9 spillede jeg pludselig RIGTIGT godt, særligt i den kraftige vind, hvor jeg faktisk tog mange gode beslutninger, slog mange halve jern istedet for at prøve at slå hårdere til kortere jern i vinden. Min putter var iskold hele vejen rundt, så den var der ingen hjælp fra! Jeg kom rundt i 91 slag - 51 på for-9 og 40 på bag-9... En markant forskel på baggrund af én svingtanke.
 6. Hvis det havde været om formiddagen ville jeg meget gerne have vist rundt. Jeg har desværre en aftale klokken 16, så jeg kan ikke om eftermiddagen.
 7. I min optik er det ikke kun driver vi taler om. Som sagt spillede jeg Lyngbygaard i mandags og det er det værste jeg har prøvet i meget lang tid. På tre huller misser jeg green med 1-2 meter, enten lang eller i siden, men fordi roughen står helt opad banen, så var det tre lost balls. Eksempelvis deres hul 11, er helt godnat. I mandags spillede det 165 meter. 3 fod højre om green står der knæhøj rough, hvor man dårlig kan se sine sko, når man stå i det. Hvis det var et 110 meter par 3 hul kunne jeg måske forstå det, men hvor mange amatører er sikre på, at de ikke misser en green med 3 fod fra 165 meter? Hvis den slags slag er lig med lost ball, så er banen uforholdsvis svær, synes jeg.
 8. Da jeg var medlem i Kalø Golfklub for nogle år siden, havde man også en del huller, hvor roughen stod knæhøjt og saftigt. Slog man den derind, gad man ikke engang slå en provisorisk. Det var det samme som out of bounds eller vandhazard. Efterfølgende har de faktisk klippet roughen betydeligt ned i de områder, hvor den almindelige klubgolfer oftest tabte boldene. Det vil sige, at der stadig er den knæhøje saftige rough på banen, men det er stadig, hvor man meget sjældent misser. Derimod blev det klippet helt ned til ankelhøjde, men stadig tykt, så bolden kunne findes og spilles, men elementet af lost ball blev fjernet. Den slags burde væsentlig flere klubber gøre for at fremme glæden ved spillet, men bestemt også tempoet.
 9. I Lübker er roughen bestemt til at have med at gøre de fleste steder. Man kan næsten altid finde bolden - der er enkelte områder, hvor man bør holde sig fra, men generelt er roughen ikke ret tyk. Det er andre ting, der gør banen svær. Jeg er til gengæld lige kommet hjem fra en runde på Lyngbygaard, der er helt modsat. En halv meter ude i roughen er det samme som en lost ball. Helt ude af proportioner, at det skal være så umuligt. Den bane kunne lige så godt være omgivet af vand - det ville være samme konsekvens. Håbløst!
 10. Lübker kører resten af juni med 100,- mandag til torsdag, hvis man spiller med et medlem og bor indenfor 50 km - det er en del af en kampagne for at skaffe flere medlemmer.
 11. SPetersen

  Scores 2019

  98 slag på Lübker i går - det var godt nok noget af en rodebunke! http://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/2622605 Jeg slår faktisk ret mange gode slag, men det var generelt stolpe ud rigtig mange gange. Misser fairway og lander helt opad et træ, lander i fodspor i wastearea, finder den største, og nærmest eneste græstue i semirough, osv osv osv. Mit korte spil var til gengæld en joke - jeg brugte ALT for mange slag omkring greens. Men så var der hul 13 http://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/2622605?hole_id=45264749 😁
 12. I dag var det så min tur..... Sky 4 på Lübker. 115 meter til flaget, perfekt længde til et pitching wedge. Jeg rammer den godt, men trækker den venstre om green. Den hopper to gange på den lille bakke og triller så ind på green mod hullet. Fra teestedet kan jeg ikke se om den er gået i hul, eller rullet af green i bagkanten - og jeg er blevet snydt tilpas mange gange til ikke at sætte forventningerne op. Da jeg kom op til green, kunne jeg ikke se bolden nogen steder, men jeg fandt den i hullet Da jeg ser mig omkring er der INGEN mennesker i nærheden - ingen på hullerne før mig og ingen på de næste huller.... Det var helt ærlig en virkelig flad fornemmelse, hvor jeg bare tænkte "nå, hvad så?" - derudover havde jeg spillet en frygtelig gang golf indtil det hul (mit hul 13 for dagen), så det var yderligere lidt en "ja, naturligvis skal jeg da slå dét slag på sådanne en runde"-fornemmelse 😂 Men det var stadig sjovt at prøve 😁
 13. Jeg kunne umuligt være mere enig. Jeg synes ærligt talt, at ET er tæt på fuldstændig uinteressant og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har set 20 minutter sammenhængende fra en turnering - inklusiv MiD, som jeg ikke måske har set 20-30 minutter af over de fire dage.
 14. SPetersen

  Scores 2019

  Virkelig underlig runde i mandags! http://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/2599029 Jeg starter på 10. hul og går bag-9 i +4 slag, hvor jeg nærmest kun slår ét dårligt slag (andetslaget på hul 14). Ellers er det virkelig stabil golf, hvor jeg aldrig rigtig er i problemer. Mellem hul 18 og hul 1 glemte jeg så åbenbart, hvordan jeg skulle svinge en golfkølle - særligt fra tee! Mine jernslag var faktisk stadig okay, men jeg smed bolde væk fra næsten alle teesteder. Hul 1-9 blev spillet i +13, så den samlede score endte på 89 slag. Jeg stod virkelig på 18. hul og tænkte: Hvad skete der lige dér?
 15. SPetersen

  GolfTV

  https://twitter.com/search?q=from%3A%40simonhoejbjerg appletv&src=typed_query
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden