Hop til indhold


SPetersen

Medlem +
 • Antal indlæg

  1.193
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  40

SPetersen vandt dagen den August 30 2017

SPetersen havde det mest likede indhold!

Community omdømme

308 Fremragende

Om SPetersen

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Lübker
 • Handicap
  12,2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.174 profil visninger
 1. TrackMan data

  I den nyeste softwareversion er det faktisk med, så man også får den information. https://goo.gl/images/9GSeF1
 2. Hvor langt slår i jeres drives?

  På Golf Channel udtalte han efter runden, at han havde ramt den lidt tyndt..... Jeg hader bare, at mine drives kun går 420 yards, når rammer den tyndt. Det viser bare, hvor vigtigt det er at ramme den i midten, så man får de sidste meter ud af den.....
 3. Hvor langt slår i jeres drives?

  Ja, jeg slår et stykke længere end gennemsnittet. GameGolf måler fra GPS position til GPS position, i fugleflugtslinje. Mit problem med jernene er, at jeg rammer dem ad helvede til. Uanset, hvilket jern der er tale om, om de ligger på fairway eller er står på en tee, så rammer jeg dem konsekvent en lille smule tyndt/blader/flækker dem. Det kan @Årgang63 garanteret også bekræfte - han har set det en hel del gange de sidste par år. Det koster mig rigtig meget længde hver gang. Undtagen med wedges, der ofte bliver alt for lange. Det er en længere historie, men det er noget jeg har arbejdet en del med pro'en de sidste par år - vi har bare ikke knækket koden med at få det fra range til banen endnu.
 4. Hvor langt slår i jeres drives?

  Jeg er 40 år, så jeg ligger over gennemsnittet.
 5. Hvor langt slår i jeres drives?

  Så tilhører jeg gruppen af spillere med "virkelig dårligt kort spil" og det gør jeg i øvrigt.... Så der holder din profeti meget godt vand.
 6. Hvor langt slår i jeres drives?

  243 meter siger mit gennemsnit over alle mine runder de sidste 3-4 år. https://www.gamegolf.com/player/spetersen/insights/club-performance/share/f0c373aa55
 7. Golfbaner i Mexico

  Så må man godt nok håbe, at de to runder ikke er på samme dag!!
 8. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Fra grundejerne i de andre grundejerforeninger lyder det også, at de 69% passer med den andel af grundene som CA ejer. Yderligere falder hans stemmeandel i takt med at grundene bliver solgt.
 9. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Når man læser pressemeddelelsen fra resortejeren (der godt nok er et partsindlæg), så er det svært at undlade at sidde med en lille bitter følelse overfor de grundejere, der har sagt nej og kostet klubben livet.. Orienteringen fra resortejeren kan i øvrigt læses her: https://lubker.com/media/2155/2018-01-04-lgr-orientering-om-situationen-paa-luebker-golf-resort.pdf
 10. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Jeg tror helt ærlig, at den eneste redning for Lübker er, at de grundejere, der tidligere sagde nej til vedtægtsændringer, siger ja nu. Alt andet virker urealistisk. Jeg tænker, at de må være en eller anden grad af motiverede for at gøre det. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan deres ejendomsværdi ændrer sig. Der er godt nok forskel i at have sommerhus "ved en af Danmarks bedste golfklubber" vs. "lidt udenfor Nimtofte".
 11. Taylormade Twist Face

  https://www.golfdigest.com/story/taylormade-m3-and-m4-line-led-by-drivers-with-new-twist-on-face-design Hmm... Det ser spændende ud! De har lavet nogle ret informative videor, hvor de forklarer teknologien. Hvis den leverer halvt så godt, som de lover, så er det måske noget, der er værd at prøve.
 12. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Jeg er bange for at du har ret. Jeg er i hvert fald begyndt at se mig om efter en anden klub.. I hvert fald ikke på Djursland - hvis den havde ligget bedre = tættere på Aarhus havde det nok set andetledes ud. Lyngbygaard (som jeg ikke kender økonomien bag) har jo faktisk en lige så god bane, men kun 18 huller. Alligevel koster den cirka 1000 mere om måneden end Lübker. Men med to så gode baner, så tæt på hinanden er det klart at de kommer til at lide under hinanden.
 13. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Jeg håber du har ret... De er jo gået konkurs før, hvor de kom retur.
 14. https://finans.dk/erhverv/ECE10161773/dansk-luksusresort-er-i-krise-maa-lukke-sit-omdrejningspunkt/?st=1&ctxref=ext
 15. Agurketid for golfspillere

  Hvor langt nord på? Hvilke klubber ser du på?
×