Hop til indhold

SPetersen

Medlem +
 • Antal indlæg

  1.199
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  41

SPetersen vandt dagen den April 10

SPetersen havde det mest likede indhold!

Community omdømme

310 Fremragende

Om SPetersen

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Lübker
 • Handicap
  12,2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.267 profil visninger
 1. SPetersen

  Scores 2018

  Det er netop mine jernslag, der endelig er begyndt at fungere igen. Nu kan jeg endelig regne med retning og længde, når jeg stiller mig op til et slag, hvilket jeg bestemt ikke har kunnet de sidste par år. Jeg har spillet fem runder i år: Én i 102 slag (det var første gang jeg rørte køllerne i over 5 måneder, så det var rigtig rustent!) og fire runder mellem 84 og 87 slag - dét skete ikke sidste år! Så det ser meget bedre ud.
 2. SPetersen

  Scores 2018

  Årets første EDS runde bød på en nedskrivning fra 10,3 til 10,1. http://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/2102285 Mit spil har faktisk været ganske godt i år, indtil videre, og i dag fortsatte det. For-9 (Sky sløjfen) var lidt tung at komme igennem, da der var for mange løse slag, men en god birdie på Sky-6 gjorde at jeg faktisk vendte i en fornuftig score. På bag-9 (Sand sløjfen) tog det for alvor fart, hvor det virkelig var rigtig stabilt spil, bortset fra Sand-4, som jeg nok aldrig bliver gode venner med. Dagens højdepunkt må helt klart være at slå mit andetslag cirka 30 meter over green på det 506 meter lange par-5 hul Sand-5. Der var godt nok lidt medvind, men det var godt nok to slag, der var ramt lige i rø... Min ind-og-i fra 30 meter bagved green gjorde det bare helt perfekt. http://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/2102285?hole_id=37497347 Derudover er det bare fedt at spille de tre par-5 huller på Sand sløjen i to slag under par For første gang i 2-3 år ser jeg faktisk positivt på mit spil, så jeg håber virkelig, at det holder hele sæsonen - så kan det faktisk blive til en rigtig god sæson
 3. SPetersen

  Lübker på fredag

  Hej Vejret skulle blive super godt og jeg kan vist holde en fridag, så hvis nogen er friske på at slå ud om formiddagen, så sig til!
 4. SPetersen

  Spilbare baner Nordjylland

  Jeg vil virkelig anbefale at bruge tiden på at køre ned til Lübker. På denne tid af året er forskellen i standen ift. andre baner næsten endnu større end midt på året.
 5. SPetersen

  Trampolin effekt - hvad er det egentlig?

  Jeg er enig, for så vidt diskussionen omkring længde. Men for golfsportens evne til at tiltrække nye spillere, vil det være en katastrofe at gøre spillet sværere. Alt for mange forlader allerede sporten, simpelthen fordi det er for svært, og det vil helt sikkert blive kraftigt forstærket, hvis man gør udstyret endnu sværere at slå med.
 6. SPetersen

  Tiger nr. 1

  Det siger også meget om, hvorfor TV selskaberne fokuserer så meget på Tiger, når han spiller. De viser hvert eneste slag han slår, af én eneste grund: Seertallene viser klart, at det er Tiger folk vil se. Jeg tilhører selv den kategori: Bortset fra majors og enkelte WGC turneringer, ser jeg ikke ret meget golf i fjernsynet, medmindre Tiger spiller.
 7. SPetersen

  TrackMan data

  I den nyeste softwareversion er det faktisk med, så man også får den information. https://goo.gl/images/9GSeF1
 8. SPetersen

  Hvor langt slår i jeres drives?

  På Golf Channel udtalte han efter runden, at han havde ramt den lidt tyndt..... Jeg hader bare, at mine drives kun går 420 yards, når rammer den tyndt. Det viser bare, hvor vigtigt det er at ramme den i midten, så man får de sidste meter ud af den.....
 9. SPetersen

  Hvor langt slår i jeres drives?

  Ja, jeg slår et stykke længere end gennemsnittet. GameGolf måler fra GPS position til GPS position, i fugleflugtslinje. Mit problem med jernene er, at jeg rammer dem ad helvede til. Uanset, hvilket jern der er tale om, om de ligger på fairway eller er står på en tee, så rammer jeg dem konsekvent en lille smule tyndt/blader/flækker dem. Det kan @Årgang63 garanteret også bekræfte - han har set det en hel del gange de sidste par år. Det koster mig rigtig meget længde hver gang. Undtagen med wedges, der ofte bliver alt for lange. Det er en længere historie, men det er noget jeg har arbejdet en del med pro'en de sidste par år - vi har bare ikke knækket koden med at få det fra range til banen endnu.
 10. SPetersen

  Hvor langt slår i jeres drives?

  Jeg er 40 år, så jeg ligger over gennemsnittet.
 11. SPetersen

  Hvor langt slår i jeres drives?

  Så tilhører jeg gruppen af spillere med "virkelig dårligt kort spil" og det gør jeg i øvrigt.... Så der holder din profeti meget godt vand.
 12. SPetersen

  Hvor langt slår i jeres drives?

  243 meter siger mit gennemsnit over alle mine runder de sidste 3-4 år. https://www.gamegolf.com/player/spetersen/insights/club-performance/share/f0c373aa55
 13. SPetersen

  Golfbaner i Mexico

  Så må man godt nok håbe, at de to runder ikke er på samme dag!!
 14. SPetersen

  Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Fra grundejerne i de andre grundejerforeninger lyder det også, at de 69% passer med den andel af grundene som CA ejer. Yderligere falder hans stemmeandel i takt med at grundene bliver solgt.
 15. SPetersen

  Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Når man læser pressemeddelelsen fra resortejeren (der godt nok er et partsindlæg), så er det svært at undlade at sidde med en lille bitter følelse overfor de grundejere, der har sagt nej og kostet klubben livet.. Orienteringen fra resortejeren kan i øvrigt læses her: https://lubker.com/media/2155/2018-01-04-lgr-orientering-om-situationen-paa-luebker-golf-resort.pdf
×