Hop til indhold

SPetersen

Medlem +
 • Antal indlæg

  1.173
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  40

SPetersen vandt dagen den August 30

SPetersen havde det mest likede indhold!

Community omdømme

305 Fremragende

Om SPetersen

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Lübker
 • Handicap
  12,2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.960 profil visninger
 1. Flightscope Mevo

  Korrekt. Trackman bruger den ene radar til at følge bolden og den anden følger køllen.
 2. Presidents Cup

  Men hvornår har du sidst siddet inden en Presidents Cup og forventet en spændende turnering? Jeg ser det ikke for spændingens skyld og jeg synes ikke, at det er i nærheden af at være så spændende som Ryder Cup, for man ved bare at USA vinder. Jeg tror i øvrigt ikke, der er ret meget at gøre, der kan gøre det mere spændende. Amerikanerne har bare bedre spiller, end de internationale, så jeg kan ikke rigtig se, hvordan det skal kunne gøres anderledes.
 3. Presidents Cup

  Så vidt jeg husker, så er den samlede "score" for Presidents Cup 10-1-1 i amerikanernes favør - hvis ikke det er ensidigt, så ved jeg ikke
 4. Presidents Cup

  Jeg synes, at det er på tide, at se på Presidents Cup og se, om man ikke kan gøre noget for at bringe spændingen tilbage. Jeg aner ikke, hvad det skulle være, men matchen har efterhånden udspillet sig selv, når USA vinder hvert eneste år - jeg holder i øvrigt altid med USA, så det er ikke engang et udtryk for, at jeg er dårlig taber. Jeg synes bare, at Presidents Cup i dén grad mangler spænding. Det eneste spændende er stort set bare, hvor stort USA vinder. Er jeg den eneste, der har det sådan?
 5. GPS bolde

  Spørgsmålet er, hvor mange, der virkelig er villge til at betale prisen for den slags bolde. Hvis man tænke på de kræfter en bold påvirkes med, når den bliver slået, så er det ikke det billigste udstyr fra Harald Nyborg, der skal puttes i, for det vil aldrig kunne holde.
 6. Randers Golf Klub

  Han har desværre meldt afbud, så nu spiller jeg bare en træningsrunde alene
 7. Randers Golf Klub

  Jeg er også helt enig - det er vist bare sådan Randers skal spilles
 8. Flightscope Mevo

  Jeg hørte, at det ramte ned oveni naboens grill, så jeg tvivler.....
 9. Flightscope Mevo

  Jeg gik engang og chippede lidt i haven, bare lidt for sjov. Æbletræet havde smidt et (meget umoddent) æble - cirka 1½ gang størrelse af en golfbold. Jeg behøver næsten ikke sige mere, men det gik ikke i stykker da jeg "chattede" til det med mit 56 graders wedge, som jeg jo nok havde forventet....
 10. Scores 2017

  Det var nu ikke min oplevelse af vejret.
 11. Scores 2017

  Var vejret virkelig så slemt i går? Bortset fra 15-20 minutters kraftig regn, var det mere en silende og vedvarende regn, men jeg syntes da ikke, at det var virkelig slemt?!?
 12. Scores 2017

  Det var edderdælme en underlig runde. Det var først på 18 tee, hvor du sagde at du havde mig til 34 slag, at jeg kom til at tænke på, at jeg faktisk havde vendt det meget godt rundt. Ja, det var en lækker 3-wood, men jeg ville godt nok gerne have set det eagleputt rulle i - men tap-in birdies tager jeg gerne hver dag
 13. Scores 2017

  Tak spids en underlig runde i dag! http://www.gamegolf.com/player/spetersen/round/1814233 Super hyggelig runde på Sand-Sky, hvide tees, på Lübker sammen med @ploehmann. Opvarmningen var ikke noget at råbe hurra for. Det hele føltes bare "underligt" og timingen var også væk. De første 7 huller var virkelig en lang ørkenvandring af ringe golf. På hul 8 var der et eller andet der klikkede på mit andetslag, så der fik jeg en par. Hul 9 gik også galt, men det føltes bedre. Så kom vi til bag-9 og det var som om det var en helt anden dag med et helt andet sving. Pludselig føltes svinget bedre og timingen var klart bedre og så gik det ellers slag i slag derudaf. 54 slag på for-9 og 38 slag på bag-9 siger vist en hel del om den runde
 14. "Følelser" er noget underligt noget

  Min påstand er, at du også ser en del "alternative" opstillinger på diverse tours. Dét jeg ser som den største forskel er, at pro'erne har den fuldstændig samme opstilling hver gang i modsætning til os amatører, der nærmest aldrig står på den samme måde. Det er ikke så vigtigt hvordan pro'erne står - bare de står på den samme måde hver gang, så de kan producere de samme slag, hver gang.
 15. "Følelser" er noget underligt noget

  Hvis man ser på, hvor mange forskellige opstillinger, grips etc. der findes på diverse tours, hos virkelig gode spillere, så vil jeg tillade mig at være uenig i, at de statiske elementer er så afgørende.
×