Jump to content

SPetersen

Member +
 • Content Count

  1,317
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

SPetersen last won the day on September 10

SPetersen had the most liked content!

Community Reputation

377 Fremragende

About SPetersen

 • Rank
  Platin medlem

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Lübker
 • Handicap
  9,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

3,021 profile views
 1. Jeg spillede en træningsrunde med en kammerat engang. På 18. hul ligger vi begge midt i fairway med cirka 145 til midten af green, med en sø + springvand lige foran green. Han spørger mig, hvor langt der er, hvorefter jeg giver ham længden til springvandet - og jeps, han slog den ned midt i søen 🤣 Hvis vi havde spillet om noget, havde jeg ikke turde gøre det ....
 2. Det var også på tide - men nu er den der.
 3. Selv en frosset sø bør man undgå 😂
 4. Jeg er sådan set enig, men det større problem, som jeg skriver ovenfor, er at uanset hvad PGA Touren beslutter, så kan hans karriere i USA være slut, alt efter hvilken type dom han måtte få. Det er velkendt at mange typer straffe betyder, at man ikke kan få indrejsetilladelse til USA - og så er det ligegyldigt om man skal spille golf eller shoppe på Manhattan. Særligt anklagen for sexuel krænkelse kan blive særdeles problematisk i forhold til indrejsetilladelse, alt efter hvordan den måtte ende. Så selvom PGA Touren giver ham e.g. 6 måneders karantæne, så kan han være udelukket fra indrejse i USA i 5-10 år. Trump har skærpet regler enormt meget efter han kom til.
 5. En ting er hvordan turen tager det. Men noget andet er, hvordan USA tager det. Uanset hvad PGA Touren måtte have af holdning, så får han overordentligt svært ved at få indrejsetilladelse til USA, hvis han bliver dømt for den slags forbrydelser. Så er der pludselig en del turneringer han ikke kan spille.
 6. Enig. Det er også min erfaring. Forskellen mellem to perfekt ramte slag med to drivere er ikke i nærheden af at være så stor som forskellen mellem to dårligt ramte slag. Jeg så det da jeg gik fra Titleist 910D3 til 915D3, hvor de dårligt ramte slag blev markant bedre. Nu har jeg lige købt Titleist TS4 og det virker som om den udvikling fortsætter.
 7. Jeg kom til at købe en ny driver i USA. En Titleist TS4. Den skal jeg nok blive gode venner med! In other news, har jeg nu en Titleist 915D3 til salg 😉
 8. Det har du selvfølgelig ret i. Men så skulle det nok være første gang, at nogen bliver tiltalt på baggrund af rygter. Hvis der først bliver tale om en tiltale, så er der nødt til at være beviser - og så kan rygterne være, hvad de er, men en eller anden form for beviser må der være, når de skrider til tiltale.
 9. Hvis han bliver dømt, kan det få store konsekvenser for hans karriere fremover! https://jyllands-posten.dk/sport/golf/ECE11535897/Flyballade-kan-ødelægge-karrieren-Golfspiller-kan-blive-nægtet-indrejse-i-USA/
 10. SPetersen

  Scores 2019

  Jeg spillede 27 huller i Lübker i dag. Jeg synes godt nok, at det er frustrerende for tiden - jeg slår rigtig mange gode slag, men når jeg så slår et dårligt slag, så er det fuldstændig håbløst - og hvad værre er, så kan jeg ikke standse ulykken på et hul, når det først går galt. Så løber score bare fuldstændig fra mig. På hul et slår jeg et fantastisk drive på 269 meter (jf. Gamegolf). midt ned i fairway og har 203 meter til midten. Derfra faldt hjulene af første gang og så gik jeg derfra med en 11er. På hul syv flækker jeg mit indspil med min 60 graders langt af green. På hul otte smider jeg teeslaget væk og mit approachslag på den næste bold hooker jeg i den vildeste rough, hvorfra det tog tre slag at komme på green. På hul 15 mister jeg mit teeslag. Den næste slår jeg ud i roughen til højre. Derfra i bunker og derfra over green og så yderligere et chip for at komme på green. På hul 18 smider jeg to bolde væk efter et okay teeslag, der bare lige triller en meter lang af fairway, men ligger helt fint og er spilbar. Mine jernslag var generelt rigtig gode og bortset fra 2-3 flækkede wedges, så var det svært at være utilfreds med den del. Det positive var helt klart, at jeg spillede de syv par-3 huller (på alle tre sløjfer) i samlet to slag under par. Jeg havde rigtig godt fat i par-3 hullerne i dag!
 11. SPetersen

  Scores 2019

  Brooks Koepka er enig med dig 😉
 12. Min erfaring er også, at man ofte spiller lidt klogere/mere defensivt på en fremmed bane og dermed scorer bedre.
 13. Nogen, der vil med? Jeg har en tid klokken 9:20..
 14. SPetersen

  Scores 2019

  Det er ikke engang løgn - frygteligt spil!
 15. SPetersen

  Scores 2019

  Jeg har godt nok været nede i en bølgedal på det seneste, med nogle rigtig dårlige scores i de høje 90'ere og en enkelt eller to over 100. Det er ret langt fra handicap. I dag var jeg ude i regn og hård blæst - det føltes ikke så slemt, da jeg kørte hjemmefra, men jeg skal love for at det blæste kraftigt på banen. Det startede som det har gået de sidste par uge. På de første 8 huller laver jeg én bogey og 7(!!) dobbelte - men jeg har kun ét strafslag og resten af bare bunker af dårlige slag. På 9. teested kommer jeg i tanke om en svingtanke jeg havde, da jeg spillede godt. Tog et par prøvesving og slog den ud midt i fairway - derfra en par på 9. hul. På bag-9 spillede jeg pludselig RIGTIGT godt, særligt i den kraftige vind, hvor jeg faktisk tog mange gode beslutninger, slog mange halve jern istedet for at prøve at slå hårdere til kortere jern i vinden. Min putter var iskold hele vejen rundt, så den var der ingen hjælp fra! Jeg kom rundt i 91 slag - 51 på for-9 og 40 på bag-9... En markant forskel på baggrund af én svingtanke.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden