Jump to content

Svanen

Member +
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Svanen last won the day on August 6 2014

Svanen had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Svanen

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 03/07/1987

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Jelling GK
 • Handicap
  8.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Cobra King LTD.
  3-Wood: Nike Vapor Flex.
  Hybrid: Cobra Fly-Z.
  Jern: 5-P Nike Vapor Fly Pro.
  Wedges: Cobra Tour Trusty 52*, 56* & 60*.
  Putter: Odyssey White Hot RX #7.
  Bold: Nike RZN Black.
  Bushnell V3.

Recent Profile Visitors

1,612 profile views
 1. Jeg har også døjet med hovedpine under runderne. Jeg har klaret mit ved brug af solbriller. Jeg vandt et par Oakley solbriller i en turnerring, og har ikke haft ondt i hovedet siden jeg begyndte at bruge dem. De er ikke særlig pæne men det er hurtigt det værd!!
 2. Jeg skal spille Vejen imorgen, af logistiske grunde kunne jeg godt bruge at vide, hvornår man på hulforløbet kommer tilbage til klubhuset?
 3. Svanen

  Gamebook

  Vi brugte det i weekenden til eliteholdets træningsturnerring. Men må man egentlig bruge det i tællende turneringer?
 4. Vi har prøvet Lubker! Stor succes!!! Alt var godt. Vi spiste i restauranten om aftenen, 2 retters dagens ret. Det var så lækkert! Vi er selv landet på Barløseborg.
 5. Hep Hey. Vi sidder og kigger på lokationer til årets herre tur. Har i nogle indspark? Det skal være med i Jylland eller på Fyn og med overnatningsmulighed på banen.
 6. Jeg skal til Bornholm i sommerferien, men har desværre kun plads til en runde golf! Hvor skal jeg prioriterer at spille??
 7. Jeg har spillet alle baner du nævner og alle kan anbefales. Vejle plejer at være våd længe, men det er der nok nogle lokale som kan komme med statusrapport. Stensballegård kunne også være en mulighed og ligger omkring de andre.
 8. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 61/100 Min tid 257 sekunder  
 9. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 72/100 Min tid 179 sekunder  
 10. Hvordan er standen? Spillede der for en måned siden, super stand for årstiden! Hvordan ser det ud nu her?
 11. Svanen

  Vejle

  Standen på dagen kan jeg ikke kommenterer på. Men ellers har jeg spillet banen 3-4 gange, og må støtte op om "smag og behag" teorien. Jeg synes hul 3 og 7, som du ikke bryder dig om, er super fede!:) Der er nogle dogleg som man ikke kan se flaget fra tee, men foruden parken 2, åbner de sig op i andet slaget.
 12. Er der ikke et handicap udvalg i alle klubber? Hvis du har 25 scorekort for hvert år, sku jeg mene der er bilag for justering... Det andet er jo til at blive tosset af!
 13. Meget enig med Claus! Kommer lige med et par tilføjelser: Hul 3. Hellere kort af bunker end op til træerne. Jeg bruger en hybrid til ca 190 meter. Hul 4. Jeg bruger samme fremgangsmåde som på hul 3. Hul 7. Der er træls ukrudt til højre for fairway, tilgengæld, fin plads til venstre for bunkere. Hul 8. Der er tit rygvind op til green, så MAX et jern mere ifl til højdeforskellen, tit udlignes det. Hul 11. Alt hvad der rammer ca 10 meter inden green, hopper på bakken og ind på green. Hul 13. Har du under 200 til green er det bare efter grøn! Hul 14. Bakken i venstre tager bolden mod midten. Hul 16. Der er mere plads mellem søen og green end det syner.
 14. Overvejer denne putter Odyssey White Hot RX #7 SuperStroke Nogle som har erfaringer jeg kan gøre brug af??
 15. Det gjorde vi, og vi er meget begrjstret!! Virkelig flot bane og spændende at spille! Der var super betjening i receptionen, da damen hørte vi var på besøg første gang fik vi stukket en baneguide i hånden, så det hjalp lidt på det:) Der er et par tee steder hvor det er svært at se hvad der sker, og når man kommer på fairway får man en sjov aha oplevelse!:) Så vi glæder os meget til at komme tilbage igen, for det skal vi helt sikkert!
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden