Jump to content
Vild med Golf


PVN

Member +
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PVN

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday October 16

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Støvring
 • Hjemmeklub
  Volstrup Golfklub
 • Interesser
  Golf, Golfrejser, Mountainbike, Politik, God mad og rødvin
 • Handicap
  27,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Ping G15 med reg. grafitskafter (60g, 56g, W, 9,8,7,6,5, 23g 13,5g)
  Wilson (FY19,5g, & 8875 putter)

Recent Profile Visitors

701 profile views
 1. Er der nogen der har erfaring med Garmin Approach S60 som golfur?
 2. Jeg har købt mig et Gamin Fenix 5. Jeg både løber og spiller golf, så Fenix 5 var på papiret det rigtige ur, da en af sports grenene der understøttes er golf. MEN som golf ur er uret en skuffelse. Det kan kun vise afstand til green og på nogle huller ligeledes til afstand til layup. Ingen afstand til hazarder eller andre kendetegn på hullet. Andre der har erfaringer med Fenix 5?
 3. Hej Jeg overvejer at købe nogle billige logobolde. Er der nogle på på sitet, der har købt billige logobolde på en udenlandsk hjemmeside? Oplys gerne hjemmeside adresse og oplysning om kvalitet og leveringsstabilitet. Hilsen Peter
 4. Tak for jeres svar. Som jeg læser jeres svar, har I kun kendskab til 2 klubber der ikke modtager greenfee spillere med fleks medlemsskab. hvoraf den ene, efterfølgende har ændret politik ift fleksmedlemmer. Til kommentarerne omkring fleksmedlemsskab hos min nuværende klub vs RoyalTeeClub, kan jeg oplyse, at min nuværende klub tilbyder 1/2-greenfee til alle gæster med fuldtmedlemskab i danske golfklubber. Som fleksmedlem skal jeg betale fuld greenfee. Det kan der være mange argumenter for og imod, men det for mig til at kigge i en anden retning. Skulle jeg som fleksmedlem, betale samme greenfee som gæsterne, så havde jeg valgt et fleksmedlemsskab i min egen klub. Nu bliver det nok RoyalTeeClub.
 5. Det antal golfrunder jeg pr. år spiller på min hjemmebane er relativt begrænset. Derfor er jeg interesseret i alternativer til at være medlem af en hjemmeklub. Formålet med mit indlæg er en dialog om LoyalTeeClub.dk . Og om det for mig er et alternativ til at være medlem af en hjemmeklub. Man skal lede længe på LoyalTeeClubs hjemmeside, for at finde denne formulering ”Fleksmedlemskab med dgu-kort via en samarbejdende golfklub under Dansk Golf Union (DGU)”. Derfor tolker jeg, at det LoyalTeeClub.dk tilbyder er et fleksmedlemskab. “Fleksmedlemmer kan ikke deltage i DGU turneringer (hverken for hold eller individuelle) og har ikke ret til at spille på andre DGU medlemsklubbers baner mod betaling af greenfee, medmindre den enkelte klub har tilladt det.” Dette er hentet fra Golf.dk. Min erfaring med fleksmedlemsskab er meget begrænset, så lige et spørgsmål desangående: Som jeg læser DGU’s formulering ”har ikke ret til at spille på andre DGU medlemsklubbers baner mod betaling af greenfee, medmindre den enkelte klub har tilladt det.” Kan det i praksis betyde, at der er mange baner hvor jeg som fleksmedlem ikke kan spille som greenfee spiller?
 6. PVN

  PVN

 7. @Basse Med hensyn til valg af net, vil jeg nævne, at da golfcenteret indrettede vores indendøres golfcenter oplevede de, at nettet der blev monteret bagerst i hallen(25 meter) ikke kunne holde. Boldene gik ganske enkelt i gennem nettet. Nette blev leveret af et firma i golf branchen. Derfor skiftede golfcenteret til en leverandør der producere fiskenet - det holder :-)
 8. Efter at have kigget på et par af de golfnet der er link til, kan jeg se, at man står i et "bur" med max 2 meter fra stands til bolden rammer nettet. Mit spørgsmål til jer der har prøvet denne type golfnet er. Opnår I en fornemmelse af boldens flugt - retning, højde og slice?
 9. Tak for tippet - Det var lige det jeg havde brugfor
 10. Hej Tom Tak for tippet - men i min version kan jeg vælge mellem 1 og 10 emner. Mit ønske er, ligeledes at kunne vælger 25, 50 el. 100
 11. Efter at have genopdaget VMG, konstaterer jeg hurtigt hvorfor VMG gled ud af mit fokus. Det er SUPER at det er muligt at kategoriserer sine indlæg, men jeg savner et view, hvor jeg kan se alle indlæg i kronologisk orden iht opdateringstidspunkt. For mig er det ikke nok med at kunne se de 10 nyeste indlæg, for derved at få et overblik over alle de emner der er opdateret siden mit sidste besøg.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden