Hop til indhold

COP

Medlem +
 • Antal indlæg

  4.208
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  51

COP vandt dagen den Marts 17

COP havde det mest likede indhold!

Community omdømme

248 Fremragende

Om COP

 • Rang
  golfer

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Kastrup/Amager
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Min bag indeholder:

  Driver: KRANK Rage 10,5º Grafalloy AXIS Platinum 55R/Fooore Golf Lab
  Hybrid: Adams IDEA Pro Black 16º Aldila Voodoo
  Hybrid: Adams IDEA Pro Black 18º Aldila Voodoo
  Jern: Miura Tournament blades 3-Pw. TT Tour Concept skafter/Fooore Golf Lab
  Wedge: Miura 53 Y Grind True Temper Tour Concept/Costumgolf Aps.
  Wedge: Miura 57 C Grind True Temper Tour Concept/ Costumgolf Aps.
  Putter: Ben hogan bettinardi Putter BHB1-x
  bag: Titleist STADRY stand bag

Seneste besøgende på profilen

4.425 profil visninger
 1. COP

  UPS !

  Selv tak. Fint at DGU har en forsikring, som dækker skader efter vildfarne bolde i landets golfklubber. Dragør har en forsikring som dækker ret mange skader bl.a. skader efter bags som vælter ind i fremmedes biler, smadrede bilvinduer og andre skader som jeg ikke skal nævne. Forsikringen er en del af et sponsorat som en tidligere formand arrangerede via sit job som assurandør.
 2. COP

  UPS !

  Det havde nok været mindre sjovt ikke at sige noget. Det ville give en monster dårlig samvittighed meget længe. Heldigvis har klubben en forsikring som dækker vildskud som rammer værdier og mennesker på P.-pladsen. Jeg har oplevet en medspiller som smed bolden ud på græsset i rundkørslen oppe ved klubhuset. Der kan man tale om at gå efter det forkerte flag
 3. Der blev sagt og lovet meget da Royal blev anlagt Jeg har spillet Royal og været tilskuer til både Challenge Tour og international turnering for døve golfspillere. Det er som de fleste ved ikke det store set-up til turneringer i den klasse. En ET turnering er i en helt anden klasse. De fleste huller på Royal har det problem, at der er nogle hazarder/bevoksninger parallelt med hullerne, som gør at der ikke er plads til tilskuere, samtidig er det lidt bøvlet at komme rundt på anlægget, hvis den samme spiller skal følges. Royal ligger til gengæld helt suverænt når vi tænker logistik, både for spillere og tilskuere. De som kommer i bil, skal dog nok forvente at der skal parkeres langt væk væk. Der er dog ved at være masser af parkering i Ørestaden, det koster bare kassen. Området foran Bella Center kunne sagtens rumme teltby, og en evt. scene, eller Royal's egen parkeringsplads kunne også bruges. Allan Agerholm er en ivrig golfspiller og samtidig manden med ansvar for BC og hotellerne i området. Jeg tror godt han kan overtales, det er mere banen jeg har mine forbehold over. Mon København og Tårnby vil tillade at der etableres et camping-område på Amager Fælled. Det tror jeg ikke kommer til at ske. Senior-Touren spillede et miks af de 3 sløjfer på Simons. Jeg tror godt ET's eksperter kan gøre Simons noget sværere, men klart det bliver aldrig en US-Open bane. Noget andet er de mange frivillige som der kræves. Det har Simon's vist flere gange at de magter. Jeg ved til gengæld at flere som har været frivillige ved arrangementer på Royal, ikke påtager sig den opgave igen, med den nuværende ledelse ved roret. Det kunne dog være hyggeligt med en ET turnering i baghaven
 4. Jeg kan heller ikke forstille mig, konceptet Made in Denmark på banerne i Farum. Jeg er også i tvivl om Royal har pladsen til så mange tilskuere, som en Europa-tour turnering fortjener. Så mit bud er at ET kommer tilbage på Simons.
 5. Langeskov har jeg aldrig spillet, men Svendborg bakker jeg også op om
 6. Jeg synes at Skt Knud ved Nyborg giver nogle fine oplevelser. Ret varieret med udsigt til Motorvej og Storebælt, og vandreture mellem høje træer, og lies som ligger bolden vanskeligt også på fairways. Greens er normalt ikke blandt de hurtigste, men ruller altid fair. Jeg synes jeg kender bare lige så godt som min hjemmebane i Dragør, men der er alligevel stadig steder som jeg bliver overrasket over, når bolden har opført sig utilregneligt Jeg er måske noget farvet da jeg næsten altid er blevet inviteret med rundt de mange gange jeg har spillet den, men jeg har da frivilligt betalt GF, uden at føle mig tørret.
 7. COP

  Mere Thorbjørn

  Hvis nogle mangler lidt spænding her mandag aften, spiller Thorbjørn lige nu kvalifikation på Walton Heath til US Open. De 14 bedst placerede får adgang, og her kl. 18.53 ligger TO delt 12 i -6, efter en første runde i 67. Leaderboard.
 8. COP

  Shipco Masters

  Det er heller ikke tilladt at bruge elektronisk afstandsmåling på LPGA. STRAF FOR OVERTRÆDELSE AF REGEL 6-6b: Diskvalifikation c. Ændring på scorekortet Ingen ændring må foretages på scorekortet, efter at slagspilleren har indleveret det til Komiteen. d. Forkert score på et hul Slagspilleren er ansvarlig for rigtigheden af den score, der er ført for hvert enkelt hul på hans scorekort. Hvis han indleverer en score, der på noget hul er lavere end den faktiske score, bliver han diskvalificeret. Hvis han indleverer en score, der på noget hul er højere end den faktiske score, bliver den indleverede score stående. Undtagelse: Hvis en slagspiller indleverer en score, der på noget hul er lavere end den faktiske score, alene fordi han ikke fik medregnet et eller flere straffeslag, som han, inden han indleverede scorekortet, ikke vidste han havde pådraget sig, bliver han ikke diskvalificeret. Under sådanne omstændigheder pådrager slagspilleren sig straffen som foreskrevet i den anvendelige Regel samt yderligere to straffeslag for hvert hul, hvorpå slagspilleren har begået brud på regel 6-6d. Denne undtagelse gælder ikke, hvor straffen for den anvendelige Regel er diskvalifikation fra turneringen.
 9. COP

  Shipco Masters

  Jeg ved ikke om du fandt det du søgte, men scores er også tilgængelige når man bliver diskvalificeret. Det var som sædvanligt, når Simon's arrangerer, et rigtig flot arrangement. Ingen problemer med at komme til parkering og videre ind til turneringen. En fin lille teltby og gode muligheder for at købe mad og drikkevarer ude på banen. Blandingen af huller fra alle 3 sløjfer fungerede fint, og det var stadig muligt at stå med godt kig til greens og teeslag på det næste hul mange steder. Stemningen var også god, men selvfølgelig ikke som ved en ET-turnering. Vi danskere holder os lidt tilbage med udråb og klapsalver, når vi kun står 6-8 stykker ved en green. Spillerne var så gode til at sige tak, når de hørte en positiv respons, som good put eller nice shot Bemærk lige at Dame Laura Davis bl.a. slår José María Olazábal med et 1 slag over de 54 huller, det er solidt arbejde af damen En lille pudsighed jeg ikke var bekendt med, men de ældre må godt bruge afstandsmålere på deres tour
 10. COP

  Shipco Masters

  Der er ikke noget cut, så håber ikke du har lavet andre aftaler
 11. COP

  Shipco Masters

  Dårlig stemning gider du lige Jeg roser nogle seniorspillere og undrer mig over hvordan wildcard er blevet (for)fordelt. Du @Logan skriver så at en af de spillere jeg fremhæver, har det med at være mindre positiv overfor klubben... Tal lige om at bringe dårlig stemning ind. Det er et klubmedlem og tilmed en du spiller med ind imellem du kritiserer. Det niveau mener jeg ikke at jeg har bragt tråden ned på. Jeg har efterspurgt slagspilsscores fra Kløver, som ikke lige er sådan at slå op, men jeg håber da at han klarer sig fornuftigt i turneringen. Ligesom jeg også håber at alle andre spiller godt og får en god oplevelse med fra Simons. Hvis nogle synes det er sjovt at se resultaterne fra de 2 dages Pro-Am, så er de lagt op. Shipco Masters onsdags Pro-Am Shipco Masters torsdags Pro-Am.
 12. COP

  Shipco Masters

  Jeg tror godt du ved hvad jeg mener, ligesom jeg godt ved hvad du mener, når du omtaler tråden som oprettet med reklame for turneringen. Det jeg bare ikke forstår, er du forventer vi kun skriver om de ting som du skriver om, altså det som interesserer dig. Det gør at tråden bliver ret begrænset. Har tråde omkring Made In Denmark haft begrænsninger om hvad der må skrives, undskyld men det er gået forbi min næse. Må der lægges link til scores og evt billeder op her i tråden Og så synes jeg stadig det kunne være interessant at høre, med hvilke begrundelse Kløver har fået wildcardet (jeg ved godt du ikke ved det, men måske der havde været noget korridorsnak rundt om i landet). Ikke at det skal ændres, men for mig svarer det til at forbigå den ihærdige junior som har spillet sig ned i Hcp. og står til at få sin debut på klubbens 1. hold. Desværre havde en 1. holdspiller eller træneren så bare fået lokket en ældre klubshopper-spiller til, som derfor fik pladsen uden kamp
 13. COP

  Shipco Masters

  Reklame-indlæg som dagligt er blevet oppet. Måske lidt taknemmelig var på sin plads for at @claust ikke har slettet tråden
 14. COP

  Shipco Masters

  Det kan jeg sagtens være enig i. Jeg har bare ikke set nogle nyere slagsspilscores fra Kløver, som kan lægges til grund. Jeg kan derimod finde nogle hulspilsmatcher som er tabt. Der er til gengæld flere fine slagsspilsresultater fra flere seniorspillere fra Simons.
 15. COP

  Shipco Masters

  Jeg skrev at en af de spillere som jeg havde i mine tanker har vundet EM for Midage, ikke at det specifikt skulle være ham der fik kortet.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden