Jump to content

MH80

Member +
 • Content Count

  476
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

MH80 last won the day on April 6

MH80 had the most liked content!

Community Reputation

42 Fremragende

About MH80

 • Rank
  Guld medlem
 • Birthday 06/15/1980

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Aalborg GK
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

2,634 profile views
 1. Hej MH80

  Jeg har set dit meget flotte regneark til statistik og om muligt vil jeg også meget gerne bede om en kopi af regnearket.

   

  Mvh. Erik Larsen

  Mail erik.larsen.dk@gmail.com

 2. Jeg takker mange gange @Dynen1 👌
 3. Jeg er igang med at lave en undersøgelse om brug af online golf undervisning og de mulige udfordringer der er ved at bruge de gratis og betalte instruktioner der er online. Jeg vil være super taknemelig hvis I vil være med til at svare på mine få spørgsmål i dette link: https://go.bucketforms.com/ds/c96b889d Undersøgelsen er på engelsk så hvis I kan svare på engelsk vil det være super. Hvis ikke må I gerne svare på dansk, så skal jeg nok stå for at få det oversat. Jeg vil med glæde rapportere mine resultater og forhåbentlig give lidt svar på vores kamp for at spille det bedste golf vi kan. På forhånd tak. Michael
 4. Er de 36% man sparer fra USA baseret på man har betalt told og moms? Eller er der noget jeg ikke ved, hvor man kan få det hjem uden? Jeg tænker hvis man ikke ønsker at bruge for mange penge på sit udstyr, tænker jeg ikke man kigger på 10k sæt men nærmere på noget billigere. En online fitting fra USA er vel på mange måder en lotto kupon.
 5. MH80

  Corona

  Jeg forstår godt det er frustrerende ikke at kunne komme ud og spille i disse tider.. Jeg havde det på samme måde da jeg hørte de lukkede ned, men efter at have tænkt over det er det den eneste rigtige løsning at lukke banerne. Før lukningen var der op mod 60 biler på parkeringspladsen i min klub på en normal dag.. Selvom man sætter restriktioner op vil alle jo gå de samme huller, røre ved de samme bænke, flag, huller osv, samtidig med vi kommer til at tage en andens bold op af hullet for at hjælpe uden at tænke over det osv. Det er umuligt at undgå inddirekte kontakt når så mange mennesker går de samme steder, se selv hvor hurtigt det er gået i Italien f.eks. Jeg mener ikke der er nogen der sidder på den anden side af bordet, jeg mener vi alle er i samme båd, på samme side og vi må være solidariske for at komme dette til livs hurtigst muligt.. Også selvom det føles uretfærdigt når du ser det fra "din" stol.. Regler er ofte ikke lavet for de fornuftige, men for den ene procent der ikke tænker sig om, og derfor bliver nogle "straffet" som egentlig ikke føler de har gjort noget forkert. Uden at være ekspert på området, så virker det som om der er lidt mere på spil en et par mistet golfrunder, så vi må alle bakke op om det. Hvis ikke der er fuld stop fra dag 1, så vil der altid være nogle som dem der holdte åbent hele natten (for at komme i kontakt med flest mulige på kortest tid) for at tjene de sidste penge uden at tænke over hvad det betyder for smitten.. Fornuft kan tolkes på mange måder.
 6. Arket er nu sendt, så sig til hvis I ikke har modtaget det.
 7. Hej MH80,

   

  Jeg vil også gerne udbede mig en kopi af regnearket.

  Det er et imponerende arbejde - og supergod stil at dele det.

   

  e-mail: fam.joergensen@gmail.com

   

  Mvh peejay

 8. Hvis I sender en besked til mig med en mailadresse, kan I sagtens få en version. Der er forklaringsekst deri, da jeg har givet den ud til andre.
 9. Jeg arbejder ikke så meget i excel, men arbejder med data så lidt kenskab har jeg. Dette er dog også 2. version da jeg er blevet klogere. Jeg er ikke særlig god visuelt, så dette er mere eller mindre "hugget" fra en youtube video. Det var bare andre data de viste i videoen. Det gode ved denne er faktisk at det "kun" kræver 2-3 oplysninger for hvert slag: Hvor langt har du til hullet (længden på teestedet ved par 4 og 5, ellers kiggert/GPS. Hvor præcis du er gør ikke så meget, så længe det er +-10 m. Det er kun korte putts der skal skridtes ud. Hvor ligger du (fairway, rough, green etc) hvis du misser fairway/green, hvor misser du (højre, venstre, kort eller langt) Det er selvfølgelig også flere oplysninger en score, FIR, GIR og putts, men det er lidt en vanesag at skrive ned. Det gør bare at det data du får ud er så meget bedre og kan bruges til at analysere dit spil. Men det er også hvad man er interesseret i, og jeg elsker data så derfor gør jeg det. Det har hvert fald lært meget en masse jeg ikke vidste da jeg blot brugte score, FIR, GIR og putts og har fundet ud af hvor misvisende de data du får ud der kan være.
 10. Er endt med at lave mit eget excel-ark, da jeg ikke kan finde en App der giver mig det jeg ønsker uden det koster mere end jeg ønsker at give. Det har dog taget lang tid at lave, så ikke noget jeg vil anbefale at gøre, hvis ikke du synes det er sjovt.
 11. Når man ser hvor stor forskel der på et skaft i FLO-line og et der ikke er, er det svært at tro det ikke har en forskel i forhold til hvordan det sidder i skaftet.
 12. Jeg er med på FLO, og glemte at skrive om det. Det jeg mener er jeg ser folk spiner skaftet først og dette er så udgangspunktet for FLO. Men nogle starter så med spine kl. 12 og andre starter ved kl. 9.
 13. Placering af spine: Man hører både at spine skal vende op mod spiller og at den skal vende mod spilleretningen. Hvad er op og ned på dette spørgsmål? Jeg ved LHW har snakket om man kan styre flight med det. Synes jeg har læst på @Rosenberg at du vender den mod spilleretningen. Kan jeg høre hvorfor den ene og det andet?
 14. Det skal lige læses et par gange for at forstå det. Men en god måde at købe OEM og derefter lave det Custom. Dette virker vel som udgangspunkt bedst med taper tip? Eller gør det ingen forskel om det er taper eller parallel i forhold til flex?
 15. Betyder ovenstående tabel, at hvis du cutter 2 mm af fra 8 jern og ned, så vil der ikke skulle ændres på vægt af hoved for at MOI-match? Forudsat at SW er ens på alle jern til at starte med.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden