Jump to content
Vild med Golf


MH80

Member +
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

MH80 last won the day on March 5

MH80 had the most liked content!

Community Reputation

26 Fremragende

About MH80

 • Rank
  Guld medlem
 • Birthday 06/15/1980

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Aalborg GK
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

2,146 profile views
 1. Jeg døjede engang med det i starten af sæsonen, og årsagen var at jeg var begyndt at have svaj i den nederste del af ryg ved opstillingen. Da jeg fik styr på denne del gik mine smerter væk.
 2. Jeg beregner SW med balancepoint og vægt. Tak for svar. Har lært meget på dette job.
 3. Så er jeg blevet færdig med projektet. Det var ikke helt præcis de vægte jeg regnede mig til, der virkede i praksis. Små afvigelser i længde der gjorde det, men synes jeg ramte det udemærket. Dog er ingen ting 100% præcis da jeg ikke har @Rosenberg's udstyr. Lavede et par småfejl, som at glemme at markere skaftside i forhold til FLO på et enkelte jern. Har bestilt en shaftclamp hos Wilpro så jeg kan gøre det ordentlig, så kan være jeg gør det om på dem der ikke er som de skal være. Sparede også på ferrul, da jeg godt kan lide de specielle der oprindelig er på, men skal nok skiftes næste gang. Sådan ser de beregnede SW ud efter de er samlet: 3 4 5 6 7 8 9 PW SW D2,5 D2,96 D3,38 D3,64 D4,12 D4,66 D5,18 D5,8 D6,92 SW og LW følger ikke progression, men det er også fint da de sjældent anvendes til fulde slag. Tak for hjælpen @LHW
 4. Hvor meget skal trækkes fra hvis det er midsize grips?
 5. Kan vist svaret selv. Bruger kalkulationsmetoden med balance punkt og vægt, og der er længde på balance punkt mere præcis for enden af skaftet end enden af et grip. 🙈
 6. Hvordan kan der være 1,4 g forskel i hovedvægt for at ramme ca. samme SW når det måles med eller uden grip?
 7. Ok, så blankt skaft ud tape osv? Er lige startet med projektet og det går frem af. Det tager dog længere tid end forventet at skille af, preppe osv. Og så er det lige med at huske at markere position for hoved, så jeg ikke skal finde FLO igen. Men det er super læring og sjovt.
 8. Adam Young har en alternativ version til længde kontrol, hvor du har fuldt sving og ½ sving. ½ sving er ikke en bestemt position, men der hvor du føler du nemmest kan repetere det. Med de 2 sving bruger du så 3 hastigheder (dovent, standard og fuld kraft) der giver 6 længder med hver wedge. Nå du kender længderne kan du vælge de slag fra du ikke er komfortabel med som f.eks lob-wedge med fuld kraft, da en af de andre sving nok overlapper samme længde. Han mener man frem for en bestemt længde skal man have intervaller på 10 meter, da den gennemsnits golfer ikke er præcis nok til specifikke længder. Når jeg bruger systemet er der ca. 10 meter i forskel på dovent, standard og fuld kraft, så f.eks ½ sving med lob wedge kan dække 30 meter. Da mine længder er blevet mere præcise end +-5 meter bruger jeg "grip ned" for at tage 5 meter af længden. Det virkede rigtig godt for mig i sidste sæson. Hvis du har adgang til en indspilsgreen med op til 100 meter er en god øvelse at starte på 50 meter med 2 bolde. Hvis du slår begge bolde inden for f.eks. +- 10 meter af pinden går du tilbage til 60 meter. Får du kun 1 bold inden for bliver du på de 50 meter og er begge bolde uden for går du frem til 40 meter. Målet er at gennemføre ved de 100 meter. Sværhedsgraden justeres ved afstand fra pinden er acceptabel. +- 10, +- 7 meter osv. Tour level er +- 3 meter så start ikke for ambitiøst. For at sætte begrænsning på øvelsen kan du f.eks give dig selv 10 liv og hver gang du misser target med en bold mister du et liv. Sæt sværhedsgraden der hvor du kan gennemføre, men det ikke er så let du kan gøre det hver gang.
 9. Ja, det kræver lidt øvelse i forhold til gamle grips og hvad der er lettest. Det tager lidt tid før luften og solvent finder vej op i grippet første gang. Men så snart det får fat går det lettere. Men grips er relativt robuste selvom de er gamle. Jeg er hvert fald fan af denne metode, da det er let at teste griptykkelse, SW osv uden at gøre det fast.
 10. Det giver mening. Havde ikke tænkt på at jeg selvfølgelig kan gøre det sådan. Fordelen uden dobbeltklæbende tape er at det er så let at skift grip.
 11. Skal vist arbejde lidt med det for helt at forstå det hele af arket.
 12. Er det nødvendigt at anvende dobbelt-klæbende tape til grips? Vil det holde til spil uden eller kan det kun anvendes til test af køller?
 13. Er der noget med play-længderne i første tabel nederst til venstre eller forstår jeg bare ikke hvorfor der er forskel i længderne mellem jernene? 9 = 36 1/8, 8 = 36 4/8 og 7 = 36 6/8. Er det ikke meningen der skal være 3/8 mellem alle?
 14. Jeg ser lige om jeg kan gøre det ved at genbruge dem jeg har, ellers skriver jeg. @LHW er det muligt at bore 8 g ud af en PW? Det er ikke den originale PW, men kan se du har boret 7,6 g ud på den originale. Ved ikke hvor svært det er?
 15. Det er de specs jeg fik da jeg købte dem. Kan jeg anvende de eksisterende tip vægte og og kan de tilpasses i vægt? Satser på jeg kan købe dem jeg mangler af @Rosenberg når jeg ved hvilke jeg mangler.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden