Jump to content
Vild med Golf


jgrasmussen

Member +
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About jgrasmussen

 • Rank
  Bruger
 • Birthday 04/10/1986

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Rønnede
 • Hjemmeklub
  Rønnede
 • Interesser
  Golf, Mad, Fodbold
 • Handicap
  13.8
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Titleist 910 D3 Stiff Diamana 9,5'
  TM TP Rescue Stiff 19'
  Cobra Carbon CB S300 3-pw
  Wilson TW9 Wedges 54 & 60
  Ping Anser putter
 1. jgrasmussen

  jgrasmussen

 2. Jeg er enormt velovervejet i daglig tale, men kan ikke finde ud af det når det foregår på internetfora. Jeg følte mig provokeret af Nik i hans første indlæg, og det udløste en masse ævl. Sagen er den at jeg altid har været af den overbevisning at det KUN var ulovligt til turneringer der skilter med det. Jeg har sågar fået lov at benytte mig af app'en til en turnering i Kalundborg, blot ved at spørge pænt.
 3. Det aner jeg ikke, men du har sat gang i min nysgerrighed, så det må jeg havde undersøgt. Jeg skriver en mail til klubben når jeg får fri fra job, og håber på en handicapregulering til hcp. 72. Så skal vi ud og spille om en kasse øl Tom! Med GPS selvfølgelig.
 4. Det eneste du bestemmer herinde, er hvad der forlader dine egne fingre. Så spar dig med hvad jeg bør skrive, du er ikke hævet over andre. Jeg har intet problem med at være ærlig omkring det. Jeg bruger gps ligesom alle andre. At du vil skrige højt om snyd, det må du selv om. Jeg føler ikke jeg snyder nogen.
 5. Det synes jeg du bør forholde dig til. Du farer i flint hver evig eneste gang du har muligheden for det.   Det er svært så mange der har brugt penge på GPS-delen til Golfshot, og så er det kun mig der bruger den. I må godt nok føle jer snydt folkens! Jeg har kendskab til mindst 2 der har forklaret om reglerne i denne tråd, som du kan kalde SNYDERE ligeså. Mon ikke der er et par tusinde mere der benytter sig af Golfshot GPS - bare i DK?   "Åhhh, Niklas lad mig hør' dig skriiig"
 6.   Jeg snyder ingen. Absolut ingen.   Og tænk at du kan være bekendt at formulere dig sådan.   Om jeg bruger min gps på min tlf., eller du bruger din gps ala sonocaddie/kikkert gør da ingen forskel. Kan du ikke se det, og kan du have ondt i røven over det, er du da en lille tudeprinsesse.   Niklas 12 år:"Jimmy fra Rønnede bruger afstandsmåling når han spiller golf. Føj hvor han snyder mig"
 7. Jeg har brugt Golfshot på min iPhone i mange år, både som scorekort, GPS og især luftfoto er nyttigt på andre baner end hjemme. Alle mine tællende runder har app'en været i brug, pånær til turneringer selvom det irriterer mig grænseløst. Jeg har aldrig været ude med nogen, der har bedt mig pakke den væk. Folk kan da se hvad der foregår.
 8. Jason Day skal vidst have jakke på. Der er lang vej igen, men hold da ferie hvor er han varm.
 9. Tom, Rasmus som vandt er i hcp 46. De 2 gamle nisser der scorede 49, laver ikke over 30 point på søndag :-) Vinterbane straffer helt sikkert "os" mere end "dem". Sådan en vinterbane turnering er hyggelig, men ikke helt retvisende i forhold til form og formåen. Jeg slog så vanvittigt mange gode slag, men blev konstant straffet ved "greens" af fornurlige hop fra underlag der ikke har meget med golf at gøre. Uh jeg glæder mig til Rønnede åbner på tirsdag!
 10. Jeg købte Pi5 som et "sommerhussæt" til at have stående nede i Spanien, da jeg havde spillet 1 år. Hver gang jeg var dernede spillede jeg som et brækket arm. Det er det mindst tilgivende sæt jeg nogensinde har spillet, og selvom jeg måske ville mestre dem nu, vil jeg råde dig til at få skudt dem af eller stille dem i skuret til om et par år. Find noget med noget ordentlig cavity, et par gode solide klodser, og måske lidt blødere skafter ala R300. Det vil give dig en bedre start. Måske en hybrid på 19 eller 21 grader, og så drop 4-jernet. Mit råd.
 11. Det dårlige ved vores køb og salg er, efter min mening, at den første kontakt ikke foregår via email, men istedet fortsætter herinde. Det er for fjollet, og besværligt (frem og tilbage). Et direkte email link istedet og tlfnummer, det ville gøre det nemmere at kommunikere for mig.
 12. SÅDAN Riisberg. Nu kører det :-)
 13. Hvis alle brugerne herinde (har på fornemmelsen vi er mange) holder sig til at sætte til salg her, så får vi da rykket mange annoncer. Jeg har udelukkende brugt GO til køb/salg de sidste 4 år. Designet er egentlig ringe, men Gud hvor er der meget udstyr (og skrammel) derinde. 80% af alt til salg på GO er uinteressant og enten sat alt for højt i pris eller slet ikke værd at sælge. Jeg synes ikke jeg ser noget her på siden, der er lige til skraldespanden. Det er da et plus!
 14. Han skulle angiveligt have pådraget sig et piskesmæld. Det er en værre satan, den kan sidde der resten af livet (det er tilfældet hos min kone i hvert fald) :-(
 15. Thorbjørn kørte, ifølge hans facebook, galt i sin bil onsdag aften. Det forklarer spillet. Han har trukket sig for at hvile til Augusta.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden