Jump to content
Vild med Golf

JSchack

Member +
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JSchack last won the day on August 5 2012

JSchack had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About JSchack

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 01/11/1977

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Ølstykke
 • Hjemmeklub
  Værebro Golfklub
 • Handicap
  12,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Wilson Staff Infinite South Side putter
  Mizuno MP S18 wedge: 60º
  Mizuno MP S5 wedges: 50º + 56º
  Mizuno MP 64: 5-P
  Mizuno MP-H4: 3-4
  Adams Tight Lies II 3 wood
  Mizuno JPX 900 driver
  Mizuno Aerolite 029 bag (vinter)
  Bennington QO-14 WP bag (sommer)
  Clicgear 3.0
  Game Golf
  Garmin approach S60 GPS ur

Recent Profile Visitors

1,629 profile views
 1. Ok, så bliver du nok nød til at kontakte Garmin - de har en webside hvor man kan bede om at få en bane opdateret.
 2. Du skal installere Garmin Express på din computer og tilslutte uret med data/lader kablet - så får du opdateret baner og evt. firmware i uret hvis der er en ny version.
 3. Har selv s60, og plejer bare at sætte scoremetode til "stableford", og handicapscore til "lokalt handicap" som følges af et felt hvor jeg indtaster mit spille handicap (ekstra slag) for banen. Det giver i hvert fald rigtige scores for mig.
 4. Kender ikke S6, men på mit S60 kan jeg vælge mellem "lokalt handicap" hvor man manuelt indtaster det antal ekstraslag, man har - og skal dermed også rette det på en anden bane hvis antallet ikke er det samme - eller jeg kan vælge "Indeks/hældning" hvor man indtaster Indeks og slope på den bane man spiller, og uret beregner dine ekstraslag ud fra dit handicap - i begge tilfælde er det manuelt indtastning, så jeg bruger som regel bare "lokalt handicap".
 5. JSchack

  Golfsko

  Er efter en tur forbi Nike Lunar Control 2 (som var en helt fin sko) nu tilbage på Footjoy Contour BOA, som er super behagelige - og nemme lige at justere på runden vha. BOA systemet. Mht. lugt gener, så har jeg en forstøver med 3 dele husholdningssprit og 1 del rodalon, som jeg nu og da giver skoene et pift med indvendigt efter runden.
 6. Hej. Jeg skal på et lille golfophold på sydfyn, og skal vælge 2 ud af disse fem baner: Midtfyns Golfklub, Svendborg Golfklub, Langelands Golfklub, Faaborg Golfklub og Vestfyns Golfklub. Da jeg ikke før har spillet nogle af disse, ville det være dejligt hvis de af jer, der kender området, kunne give lidt inspiration/input til valget. På forhånd tak.
 7. JSchack

  årsrevision

    Man kan vel godt blive årsreguleret med mellem 4 og 7 runder, hvis der kan trækkes scores ind fra det foregående år.   Fx. blev jeg efter sæsonen 2013 årsreguleret på 6 indleverede scores - her blev de sidste 2 scores fra 2012 trukket ind i regnskabet.
 8. Stadium har p.t. US Kids sæt til 1000 kr: http://www.stadium.dk/sport/golf/golfkoller   Her kan du se en oversigt over de forskellige US Kids farve koder versus højde/alder: http://www.uskidsgolf.com/eng/categories/boys-equipment
 9. Fra konen en dejlig TLP model X-1000 range finder Blev afprøvet på en lille gåtur i dag, men glæder mig til at prøve den i aktion på græs.
 10. JSchack

  Viasat Golf

  Har Stofa kabel-tv, hvor Viasat Golf er en tilvalgskanal til 49 kr/md.
 11. JSchack

  Av av

  En kvinde kommer skrigende ind i klubhuset, "Hjælp jeg er blevet stukket af en hveps!". Hendes træner er i klubhuset og spørger: "Hvor blev du stukket?". Kvinden svarer: "Mellem hul 1 og 2!". Træneren siger, "det er det jeg altid har sagt: Din stance er for bred". :)
 12. Lee Westwood -6 Davis Love III -4 TB klarer cuttet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden