Jump to content

lass1212

Member +
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

lass1212 last won the day on September 26 2013

lass1212 had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About lass1212

 • Rank
  Bruger
 • Birthday 04/28/1976

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Hjørring
 • Handicap
  3,0
 • Højre / Venstre
  Venstrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Mizuno MP68 pw-3i
  Cobra TourTrusty wedges
  Yes Carolyne putter
  Taylormade R15 Driver og Callaway 3wood
  17 grader Mizuno hybrid/Titelist 2jern

Recent Profile Visitors

1,291 profile views
 1. lass1212

  Porto

  Hvad koster det at sende et sæt golfjern inden for DK?
 2. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 88/100 Min tid 333 sekunder  
 3. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 69/100 Min tid 481 sekunder  
 4. Jeg kan anbefale Mariager Fjord Golfklub. En svær bane i meget flotte omgivelser. Kan desværre ikke spille med.
 5. Jeg tror bowling vil være et bedre spil for dig Mads D.
 6. Det har jeg aldrig tænkt over, så det måtte tælles     10 tællende runder i 2013 1,1 streg i snit   troede egentlig det var mere...
 7. Jeg forstår det stadig ikke.    Hvis jeg fik tilpasset jern, køller eller wedges efter mit sving, ville de passe i ca 14 dage. Til den tid vil mit sving ha "bevæget" sig i en eller anden retning. Jeg er imponeret over at man kan være så sikker på sit sving, at det er nødvendigt at få køllerne tilpasset. Jeg ville aldrig vide hvilken dag jeg skulle vælge at blive fittet, for det vil altid kun blive til dagens sving   and furthermore    Hvis jeg nu var så heldig at få råd til en LHW fitting, og jeg ramte en dag på banen hvor mit sving passede til mine fittede jern, så ville jeg stadig svinge på mange forskellige måder: ved vind fra forskellige retninger ved forsøg på at slå højt, lavt, venstre, højre ved lejer i højt lavt græs ved lejer over og under fødderne(også på teestederne desværre) ved op- nedadbakkelejer ved at grippe op og ned   Jeg forstår godt at man kan ha brug for at få tilpasset køllerne hvis man er 2 m høj eller 1,5, og jeg kan også forstå at man skal vælge det skaft man bedst kan styre, men er resten af det fittinghalløj ikke kejserens nye klæder?  Tror de fleste kunne komme længere med at putte pengene i boldautomaten.
 8. "Hvis ikke de bliver diskvalificeret for at putte på den green, så må jeg have lov til at øve mig på alle greens og fra alle teesteder, velvidende at jeg ikke må..."   Jeg troede golf var en gentlemanssport, som var hævet over de andre idrætsgrenes "vind for enhver pris"- og "spil til grænsen og lidt over" mentalitet.   Reglen er der for at forhindre Gnisten i at løbe ud og øve sig på banen inden en match. Den er der ikke for diske uvidende begyndere, der fordriver tiden 5 minutter før en gunstart. Man skal være noget af en regelrytter for ikke at kunne se forskel på de to ting.
 9. Hvad er der galt med at nøjes med at oplyse de intetanende syndere at de kan blive disket for det de laver. Resultatet er: 1. de har lært en ny regel, som de ikke vil bryde igen 2. Alle spiller en dejlig runde golf i god stemning 3 Ingen er blevet snydt (der er vel ingen der mener at vi almindelige golfere kan få mere ud af at putte og spille ind på en banegreen end indspilsgreenen)
 10. Jeg kan ikke se nogen grund til at diske folk for ubevidste regelbrud de alligevel ikke har fordel ud af. 
 11. Har ejet både gps(v300 der ligger og samler støv) og laser. Gps er besværlig og ikke meget mere præcis end afstandsmarkeringerne på banen, da man stadig skal gætte hvor flaget står på green. Laseren er hurtig præcis og enkel at bruge.
 12. Den nye bold er i spil når den bliver slået af teen, eller droppet på fairway.   Jeg ville til hver en tid stoppe min modspiller i at sætte den nye bold i spil, hvis jeg finder den oprindelige. Uanset om det er en hyggerunde eller i divisionen. 
 13. Ved det ikke, så ikke roughen på runden  . Bolden foran os mente det var nogle norske trebolde, der var årsagen.  Tror det er vigtigt at vælge teesteder efter sit niveau, men det er der også mange der har svært ved
 14. Vi SMSede til baneservice da vi turnede(3 timer efter tee of). Bagni var da også 5 min hurtigere end forni, så det hjalp da lidt
 15. Som om 6 timer er ok for en 4bold????    Jeg havde været helt klar på at gå dagens runde i alm 4bold tempo uden at blive lukket igennem, men det er altså ikke 6 timer. 
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden