Hop til indhold
Vild med Golf


lass1212

Medlem +
 • Antal indlæg

  103
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  6

lass1212 vandt dagen den September 26 2013

lass1212 havde det mest likede indhold!

Community omdømme

9 Neutral

Om lass1212

 • Rang
  Bruger
 • Fødselsdag 28-04-1976

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Hjørring
 • Handicap
  3,0
 • Højre / Venstre
  Venstrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Mizuno MP68 pw-3i
  Cobra TourTrusty wedges
  Yes Carolyne putter
  Taylormade R15 Driver og Callaway 3wood
  17 grader Mizuno hybrid/Titelist 2jern

Seneste besøgende på profilen

1.130 profil visninger
 1. lass1212

  NY QUIZ:"Nem" golf regelquiz - 18 spørgsmål

  Jeg gennemførte denne quiz. Min score 88/100 Min tid 333 sekunder  
 2. lass1212

  NY QUIZ:Regelquiz 1

  Jeg gennemførte denne quiz. Min score 69/100 Min tid 481 sekunder  
 3. lass1212

  Golfbane nær Øster Hurup

  Jeg kan anbefale Mariager Fjord Golfklub. En svær bane i meget flotte omgivelser. Kan desværre ikke spille med.
 4. lass1212

  Hvad har du trænet I dag?

  Jeg tror bowling vil være et bedre spil for dig Mads D.
 5. lass1212

  Hvor mange streger laver I på en runde?

  Det har jeg aldrig tænkt over, så det måtte tælles     10 tællende runder i 2013 1,1 streg i snit   troede egentlig det var mere...
 6. lass1212

  Nye wedges

  Jeg forstår det stadig ikke.    Hvis jeg fik tilpasset jern, køller eller wedges efter mit sving, ville de passe i ca 14 dage. Til den tid vil mit sving ha "bevæget" sig i en eller anden retning. Jeg er imponeret over at man kan være så sikker på sit sving, at det er nødvendigt at få køllerne tilpasset. Jeg ville aldrig vide hvilken dag jeg skulle vælge at blive fittet, for det vil altid kun blive til dagens sving   and furthermore    Hvis jeg nu var så heldig at få råd til en LHW fitting, og jeg ramte en dag på banen hvor mit sving passede til mine fittede jern, så ville jeg stadig svinge på mange forskellige måder: ved vind fra forskellige retninger ved forsøg på at slå højt, lavt, venstre, højre ved lejer i højt lavt græs ved lejer over og under fødderne(også på teestederne desværre) ved op- nedadbakkelejer ved at grippe op og ned   Jeg forstår godt at man kan ha brug for at få tilpasset køllerne hvis man er 2 m høj eller 1,5, og jeg kan også forstå at man skal vælge det skaft man bedst kan styre, men er resten af det fittinghalløj ikke kejserens nye klæder?  Tror de fleste kunne komme længere med at putte pengene i boldautomaten.
 7. lass1212

  Er der en grænse?

  "Hvis ikke de bliver diskvalificeret for at putte på den green, så må jeg have lov til at øve mig på alle greens og fra alle teesteder, velvidende at jeg ikke må..."   Jeg troede golf var en gentlemanssport, som var hævet over de andre idrætsgrenes "vind for enhver pris"- og "spil til grænsen og lidt over" mentalitet.   Reglen er der for at forhindre Gnisten i at løbe ud og øve sig på banen inden en match. Den er der ikke for diske uvidende begyndere, der fordriver tiden 5 minutter før en gunstart. Man skal være noget af en regelrytter for ikke at kunne se forskel på de to ting.
 8. lass1212

  Er der en grænse?

  Hvad er der galt med at nøjes med at oplyse de intetanende syndere at de kan blive disket for det de laver. Resultatet er: 1. de har lært en ny regel, som de ikke vil bryde igen 2. Alle spiller en dejlig runde golf i god stemning 3 Ingen er blevet snydt (der er vel ingen der mener at vi almindelige golfere kan få mere ud af at putte og spille ind på en banegreen end indspilsgreenen)
 9. lass1212

  Er der en grænse?

  Jeg kan ikke se nogen grund til at diske folk for ubevidste regelbrud de alligevel ikke har fordel ud af. 
 10. lass1212

  Brug af GPS & Afstandsmålere.

  Har ejet både gps(v300 der ligger og samler støv) og laser. Gps er besværlig og ikke meget mere præcis end afstandsmarkeringerne på banen, da man stadig skal gætte hvor flaget står på green. Laseren er hurtig præcis og enkel at bruge.
 11. lass1212

  Klubmesterskab i hulspil

  Den nye bold er i spil når den bliver slået af teen, eller droppet på fairway.   Jeg ville til hver en tid stoppe min modspiller i at sætte den nye bold i spil, hvis jeg finder den oprindelige. Uanset om det er en hyggerunde eller i divisionen. 
 12. lass1212

  Laaangsomt spil!

  Ved det ikke, så ikke roughen på runden  . Bolden foran os mente det var nogle norske trebolde, der var årsagen.  Tror det er vigtigt at vælge teesteder efter sit niveau, men det er der også mange der har svært ved
 13. lass1212

  Laaangsomt spil!

  Vi SMSede til baneservice da vi turnede(3 timer efter tee of). Bagni var da også 5 min hurtigere end forni, så det hjalp da lidt
 14. lass1212

  Laaangsomt spil!

  Som om 6 timer er ok for en 4bold????    Jeg havde været helt klar på at gå dagens runde i alm 4bold tempo uden at blive lukket igennem, men det er altså ikke 6 timer. 
 15. lass1212

  Laaangsomt spil!

  Spillede idag for første gang Himmerlands nye New Course. Super bane trods 20 m/s vind.   Meeeeen:   Vi slog ud kl 9.10 og vi puttede sidste put på 18. green kl 15.05!!!   Vi var kun en tobold, så vi fik en del ventetid før hvert slag.   Måske skulle man stramme kravene til hcp en smule på den bane.     
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden