Hop til indhold

Smut

Medlem +
 • Antal indlæg

  538
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  10

Smut vandt dagen den August 17

Smut havde det mest likede indhold!

Community omdømme

70 Fremragende

Om Smut

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 09-08-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Allerød
 • Hjemmeklub
  Mølleåen
 • Interesser
  “Golf is about how well you accept, respond to, and score with your misses much more so than it is a game of your perfect shots.” -Dr Bob Rotella
 • Handicap
  12,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon driver (made by Rosenberg)
  Ping G30
  Titleist wedges
  Odeyssey putter

Seneste besøgende på profilen

2.993 profil visninger
 1. Smut

  C more golf lukker...

  Golftv lyder umiddelbart som et attraktivt tiltag. Meeeeen, hvad kommer det til at koste og på hvilke platforme kan man streame fra. Det er stadig uvist.
 2. Smut

  Begrænsninger af brugen af Green bøger...

  De nye regler opfordrer til, at man kun bruger 40 sekunder på et slag.
 3. Smut

  Begrænsninger af brugen af Green bøger...

  Der er vel meget få på amatør niveau der bruger så detaljerede greenbøger.
 4. Smut

  At lukke igennem...

  Man kan selvfølgelig ikke indhente tabt tid. Men det er med til at sætte fokus på tid. Jeg ville klart indberette sådan en to-bold. Det lyder jo helt vanvittigt og er total ødelæggende for alle andre. De gør det sikkert ikke med vilje. Men sådan folk bør få forklaret, at en af præmisserne for at færdes på en golfbane er at holde et vis spilletempo. Ellers må man gå en tur i skoven.
 5. Smut

  At lukke igennem...

  Hvor er det sørgelig læsning. Godt at DGU vil sætte mere fokus på spilletempo. Så må vi se hvad det fører med sig. Kan godt lide de baner hvor der står et skilt med en benchmark tid, så folk bliver mindet om tiden løbende.
 6. Smut

  C more golf lukker...

  Hmmm... hvad mon der så kommer til at ske med PGA visning fra 2019 af. https://www.golf.dk/nyhed/c-more-golf-lukker
 7. Smut

  Regntøj

  Ha ha Er ikke støt på sådan en.
 8. Smut

  Regntøj

  Har selv Cross, som jeg er tilfreds med. Det jeg dog savner, er en god hætte. Når det regner vandret er det meget rart at man ikke bliver våd ned ad nakken. Ved ikke om Calvin Green kommer med hætter?
 9. Præcis. Det er vel ikke iht. reglerne at indskrænke dem. Har også set folk skrive selg selv ned/op når de spiller hulspil. Det giver heller ikke mening.
 10. Har et spørgsmål. Kan en tre-kølle turnering være tællende? Den er vel ikke iht. golfreglerne der foreskriver 14 køller....
 11. Smut

  Ryder cup 2018

  Enig. Fredag var spændende. Den første dag er alt åbent. Jeg var også mere eller mindre fraværende søndag, idet sejren mere eller mindre var i hus lørdag. Der var en del af de Amerikanske spillere der skuffede. Tag bare Mickelson. Han var jo helt væk.... Måske ligger en så stor turnering som Tour Championship for tæt op ad Ryder Cup. Men flere af de Europæiske spillere deltog jo også der.
 12. Hvad siger de andre i klubben, pro’en, kokken, klubmanageren, elitespilleren, mv. Man kan jo løje stemningen inden man går til DBU.
 13. Smut

  Ryder cup 2018

  Det er ikke alle bolde der får lige meget TV tid, sådan plejer det at være.
 14. Smut

  Brugt eller nyt fittet

  Du skal også indregne dine ambitioner. Hvis du gerne længere ned i hcp, vil du helt sikkert blive nød til at lægge dit sving om. Derfor vil det sæt du bliver fittet til nu, sikkert ikke passe til dig i et lavere hcp. Det er dog muligt at lave små justeringer på eksisterende udstyr. Jeg har fx fået justeret min lie angle i forbindelse med at jeg lagde mit sving om. Vil selv anbefale at få fittet et sæt. Fremfor at skulle tilpasse ens sving til noget udstyr. Ps, vedr. en bold der starter lavt og stiger. Det at den stiger skyldes back spin. Det kan både gøres med et stejlt og fladt sving. Det kommer mere an på hvordan bolden rammes, udstyret, mv.
 15. Smut

  Ryder cup 2018

  Spændende: Fredagens fourballs bliver: Justin Rose/Jon Rahm mod Tony Finau/Brooks Koepka Rory McIlroy/Thorbjørn Olesen mod Dustin Johnson/Rickie Fowler Paul Casey/Tyrrell Hatton mod Jordan Spieth/Justin Thomas Francesco Molinari/Tommy Fleetwood mod Tiger Woods/Patrick Reed
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden