Hop til indhold

Smut

Medlem +
 • Antal indlæg

  553
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  10

Smut vandt dagen den August 17

Smut havde det mest likede indhold!

Community omdømme

70 Fremragende

Om Smut

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 09-08-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Allerød
 • Hjemmeklub
  Mølleåen
 • Interesser
  “Golf is about how well you accept, respond to, and score with your misses much more so than it is a game of your perfect shots.” -Dr Bob Rotella
 • Handicap
  12,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon driver (made by Rosenberg)
  Ping G30
  Titleist wedges
  Odeyssey putter

Seneste besøgende på profilen

3.083 profil visninger
 1. Smut

  C more golf lukker...

  En kombination. Man ser jo at streamingtjenesterne, Netflix, Hbo, mv. ændrer mediebilledet. De traditionelle TV stationer taber markedsandele. Så på sigt, tror jeg at det bevæger sig den vej. personligt vil jeg droppe Viasat og Eurosport 2, hvis jeg kan få et bedre produkt på Golftv. Det bliver interessant at se hvad det bliver til. Jeg “køber” sikkert et prøveabonnement på Golftv den 1/1. Så må vi se hvad de kan levere...
 2. Smut

  Challengen Tour & Europa Tour Ecco Tour

  Sejt Thomas. Lyder som en spændende sæson du går i møde. Godt at høre at det går fremad. Hvordan med biksen på Gl. Kongevej, den har du vel ikke tid til st passe mere? god jul! 🎅
 3. Smut

  C more golf lukker...

  Farvel Viasat.... Vedr. GolfTV: Which platforms will the service be available on? GOLFTV will be available via a new App (iOS, Android) and online to start. Smart TV (Apple TV and Chromecast) and additional devices will be added as soon as possible.
 4. Smut

  Økonomiske problemer i Helsingør...

  Altid trist. Men den klub har eksisteret i mange år, så den skal nok overleve. Jeg har ikke læst deres regnskab, men kunne ikke forestille mig at den skulle være dyere i drift end andre baner. Nogle gange skal der et Wake Up call til før der kommer ordentlig fokus på driftsøkonomien i en klub.
 5. Smut

  C more golf lukker...

  Jeg tror man skal overveje at få et abonnement på GolfTv, som er golfens Netflix. Det bliver tilgængeligt i DK fra 1/1-19. Har søgt lidt rundt omkring, men har ikke kunne finde nogle priser. https://www.golf.tv/ Glem Eurosport og andet gammeldaws flowtv. Det er en døende elefant.
 6. Smut

  Evaluering af sæsonen

  Et net i haven er fantastisk til kort spil. At chippe ind i nettet er god underholdning og træning. Din kontrol og boldkontakt bliver sublim med daglig træning i haven. Jeg tager typisk dagligt nogle stykker med varierende boldkurve med et og samme jern, altså, 3 lave, 3 medium, 3 høje, fra 20 meter og ind i nettet. Hvis de ikke sidder rent, er det forfra. Derudover kan man sætte forhindringer man skal over, under, rundt om, etc. Placere bolden på nedad lejer, opad lejer. Sand, rough (læs: vores ukrudtbede fyldt med skvadderkål mv.) bart leje. Det er sjovt at tage bolden rent fra en flisebelægning og kunne kontrolere boldkurven og spin. Derudover kan jeg flække, flippe, ramme tå, shank og andre sjove ting.. Find selv på mere...
 7. Smut

  Evaluering af sæsonen

  Min sæson er lidt aparte. Men er gået over forventning når man ser på mit hcp. Har slet ikke kunne spille så meget jeg gerne ville, grundet arbejde. Så det er kun blevet til 26 runder, hvor jeg normalt når 35-40 stykker. Har derfor trænet en del, da det er nemmere at finde tid til. Jeg har i år fokuseret på at træne fra 100 meter og ind. Wedge, chip, sand, putt. Hvor jeg tidligere kun har fokuseret på det lange spil. Denne fokusering har uventet givet pote! Efter flere år omkring hcp 14, tog mit hcp et dyk i år: 14,8 -> 12,4 Mit mål var at komme i 13 her i 2018. Så sæsonen er derfor godkendt!
 8. Smut

  Tiger Vs. Phil

  Tjek her: https://www.pga.com/news/golf-buzz/tiger-vs-phil-how-watch-match
 9. Smut

  Fifler eller ej?

  Vi har prøvet slagspil (for A-rækken) i vores herreklub. Det gik laaaaaaangsomt. Så der er droppet nu. Det passer bare ikke ind på en bane booket til renden med fire-bolde.
 10. Smut

  Fifler eller ej?

  Det er vel ikke mejslet ind i sten at grænsen går ved 15,2? Vores grænser mellem A, B og C ændrer sig hvert år. Man forsøger at få de tre rækker lige store.
 11. Smut

  Mesterskabsbane?

  Hej. Jeg tror ikke der findes en egentlig definition for en "mesterskabsbane". Jeg vil tro at klubber der har flere end en bane, måske har uofficilet navngivet den ene sløjfe som Mesterskabsbanen. Altså der hvor man afgør klubmesterskab mv.
 12. Smut

  Scores 2018

  Tillykke! Og kun ham der gik bedre end sit hcp bliver skrevet ned...
 13. Smut

  Er du også på vej i vinterhi? :-)

  En pip på Hornbæks hul 8 er godt. Ikke det nemmeste hul at komme tæt på kæppen i andet slaget. Jeg syntes at dagens runde var noget kold og våd. Diverse vejrtjenester havde lovet tørvejr, hvilket ikke var tilfældet. Godt jeg havde mit Cross på, det holdte mig tør hele vejen rundt.
 14. Smut

  Er du også på vej i vinterhi? :-)

  Det sner i Nordsjælland her søndag morgen og alle banerne er lukket til op på formiddagen.... Havde ellers lige fundet en weekend med mulighed for spil. Ggrrrrr
 15. Smut

  Er du også på vej i vinterhi? :-)

  Ville gerne spille henover vinteren. Men det dagslyset sætter sine begrænsninger. Med et job i dagtimerne er der ikke mange lyse timer tilbage på døgnet.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden