Hop til indhold


Smut

Medlem +
 • Antal indlæg

  459
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  9

Smut vandt dagen den April 23

Smut havde det mest likede indhold!

Community omdømme

66 Fremragende

Om Smut

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 09-08-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Allerød
 • Hjemmeklub
  Mølleåen
 • Interesser
  Lige drives....
 • Handicap
  14.1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon driver (made by Rosenberg)
  Ping G30
  Titleist wedges
  Odeyssey putter

Seneste besøgende på profilen

2.624 profil visninger
 1. Smut

  Hvorfor ikke, når det blæser

  Mit gæt er, at det er helt tilfældigt at du ikke mister bolde på den runde det blæser.
 2. Smut

  Masters 2018

 3. Smut

  Golfskade? Smerter lænd

  Hej, har fået problemer med smerter i lænden :-( Jeg tror det hænger sammen med rangetræningen. Første gang kom det en morgen da jeg skulle bukke mig ned efter noget i den nederste køkkenskuffe. Kraftige smerter i lænden, som lyn fra en klar himmel. Det tog 3-4 dage før smerterne var aftaget. Nu skete det så endnu en morgen, ca. 2,5 uge efter første gang... Nogle der har haft problemer med lænden? Jeg skal helt klart have booket til ved Fysen, men nu er det jo Påske. Og mega dårlig timing her ved starten af sæsonen.
 4. Smut

  Turneringer i 2018 - anbefalinger?

  Green-time laver også dette arrangment: http://green-time.com/bff/ Troede måske du havde hørt om det. Sorry.
 5. Smut

  Turneringer i 2018 - anbefalinger?

  Det ser ud til at være et godt koncept. Man spiller om mere end “bare” sejren. Hvordan er deres Foursome match?
 6. Smut

  Nye regler pr. 1/1-2019

  Vil i lade pinden stå i koppen når i putter, eller er det så indgroet at i tager flaget ud?
 7. Smut

  Nye regler pr. 1/1-2019

  Der var den regel jeg havde forvekslet. Havde læst om den andetsteds. En del folk bruger den regel på hyggerunder. Giver god mening for at speede spillet op.
 8. Smut

  Nye regler pr. 1/1-2019

  Så er de endelige ændringer pr. 1/1-2019 på plads. https://www.golf.dk/nyhed/nu-skal-der-droppes-fra-knæhøjde-nye-regler-er-offentliggjort Især denne her er interessant: Strafområder - Røde områder Vandhazarder erstattes af strafområder - markeret som gule eller røde Komiteen kan vælge at markere alle strafområder som røde Hermed opnås også mulighed for lempelse på to køllelængder fra krydsningspunkt Komiteen kan markere et hvilket som helst område af banen som rødt strafområder Derudover er lede tiden sat ned fra 5 til 3 minutter....
 9. Smut

  Tiger nr. 1

  Han spiller vildt.... det chip på 9. er klasse.
 10. Smut

  Forår og golf

  Frostvejr? Jeg smadrer min albue på en frosthårdbane... Hvis man er vant til at tage en god tørv, så er et hårdt underlag ikke særlig rart.
 11. Smut

  World Handicap System - fra 2020

  For at det skal være retvisende, bliver man nød til at sortere lidt i det. Det er ren statistikteori... Skal ikke kloge mig her på detaljerne. Hvis man eksempelvis har været ude og spille i hårdt vejr de seneste tre runder. Og så efterfølgende stiller op til en turnering i vindstillevejr med sol. Så er det ikke helt fair.
 12. Smut

  Erfaring med apple watch

  38m dyb green... tak for kaffe. Man kan så risikere at skulle lave et +30m putt, hvis man lander kort og pinden står langt .
 13. Smut

  Erfaring med apple watch

  En green er typisk 20 meter lang. Hvis ens præcision ved indspil er over en margin på 10 meter (forstås +|- 5m), hvorfor er man så ude efter en så nøjagtig måling som en kikkert giver? Et golfur, golfshot etc. Giver bagkant, center og bagkant. Typisk 10 meter mellem hvert tal. Så med en præcision ved indspil over 10 meter i margin, bør man lægge bolden ved center hvergang anyways..... På min hjemmebane, er der et enkelt hul hvor man kan have svært ved at se om pinden står langt eller kort. Det kan tjekkes på scorekortet. Alle andre huller kan man tydelig se om den står langt eller kort.
 14. Smut

  Erfaring med apple watch

  2 sek? Det er ikke den oplevelse jeg har med dem jeg har gået i bold med..... men hvis det ikke tager længere tid, so no probs. Omvendt, hvis man kan ramme præcist, inden for +|- 5 meter, så mener jeg at en kikkert har sin beretigelse. Ser bare mange som er så upræcise, at en kikkert ikke giver mening... blot min holdning.
 15. Smut

  Erfaring med apple watch

  LinkHar i læst denne her.... Dog må der være en gammel artikel. Min Golfshot bruger kun 20-30% af batteriet på en runde. Præcis.... der burde være forbud mod at anvende kikkert for folk der ikke kan ramme en green 7/10 forsøg... det kan være dræbende langsomt at skulle vente på!
×