Hop til indhold


Smut

Medlem +
 • Antal indlæg

  448
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  8

Smut vandt dagen den Januar 14

Smut havde det mest likede indhold!

Community omdømme

63 Fremragende

Om Smut

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 09-08-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Allerød
 • Hjemmeklub
  Mølleåen
 • Interesser
  Lige drives....
 • Handicap
  14.1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon driver (made by Rosenberg)
  Ping G30
  Titleist wedges
  Odeyssey putter

Seneste besøgende på profilen

2.499 profil visninger
 1. Erfaring med apple watch

  38m dyb green... tak for kaffe. Man kan så risikere at skulle lave et +30m putt, hvis man lander kort og pinden står langt .
 2. Erfaring med apple watch

  En green er typisk 20 meter lang. Hvis ens præcision ved indspil er over en margin på 10 meter (forstås +|- 5m), hvorfor er man så ude efter en så nøjagtig måling som en kikkert giver? Et golfur, golfshot etc. Giver bagkant, center og bagkant. Typisk 10 meter mellem hvert tal. Så med en præcision ved indspil over 10 meter i margin, bør man lægge bolden ved center hvergang anyways..... På min hjemmebane, er der et enkelt hul hvor man kan have svært ved at se om pinden står langt eller kort. Det kan tjekkes på scorekortet. Alle andre huller kan man tydelig se om den står langt eller kort.
 3. Erfaring med apple watch

  2 sek? Det er ikke den oplevelse jeg har med dem jeg har gået i bold med..... men hvis det ikke tager længere tid, so no probs. Omvendt, hvis man kan ramme præcist, inden for +|- 5 meter, så mener jeg at en kikkert har sin beretigelse. Ser bare mange som er så upræcise, at en kikkert ikke giver mening... blot min holdning.
 4. Erfaring med apple watch

  LinkHar i læst denne her.... Dog må der være en gammel artikel. Min Golfshot bruger kun 20-30% af batteriet på en runde. Præcis.... der burde være forbud mod at anvende kikkert for folk der ikke kan ramme en green 7/10 forsøg... det kan være dræbende langsomt at skulle vente på!
 5. Knæskade - erfaringer?

  Ja, mente også en Fys i mit indlæg. Det var det der hjalp mig ud af min skade. Bytter altid rundt på Fys og Kir....
 6. Knæskade - erfaringer?

  Vent, vent, vent.... Tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed... Har selv haft et overbelastet knæ (løbeknæ). Du skal ihvertfald i gang med øvelser for at styrke det. Og der ville jeg anbefale en kiropraktor. Men igen, forvent at det tager laaaangt tid. Det tog mig +1 år før jeg rigtig kunne løbe igen uden efterfølgende smerte. Så ved at ignorere symptomerne vil det bare tage endnu længere tid. Jeg kunne heldigvis godt spille golf uden smerter.
 7. TrackMan data

  Det kommer tidligst via. Trackman 4 i løbet af april. Derudover skal du forvente følgende...: In order to use the impact location capability, TrackMan 4 owners will need to order a subscription, which costs $1000 per year. Or, for buyers who purchase the TrackMan 4 after the capability is released, there will be no subscription necessary, according to the company.
 8. Scores 2018

  Arrghhhh... Men den afslutning med de to par 5 huller på B sløjfen på Simons er legendarisk.... Fantastisk tur rundt om søen. Jeg har præsteret alt muligt på de to huller. Jeg har også prøvet at trække bolden i venstre side på indspillet ved 18. Der er en "no go zone".
 9. Tigeren i Farmers

  Førerbolden Noren, Palmer og Holmes..... Brugte 5t og 50 min på de 18 huller. Det er simpelthen ødelæggende for golf. Gaaaab.
 10. Tigeren i Farmers

  Very funny....
 11. Tigeren i Farmers

  Er der nogle der skal se med i aften 19:40 når Tigeren slår ud på Torrey Pines GC (south)? Jeg ved godt at der er forskellige holdninger til manden, og han får mega meget hype. Men hvis man er vokset op med golf i hans storhedstid. Er det jo fantastisk at se ham på banen.
 12. Hybrid vs. Utility Jern

  Jeg har et langt mere stabilt slag med hybriden. Mit længeste jern i baggen er et 5 jern. En af fordelene ved hybriden er at du både kan slå op, og ned på bolden. Begge dele virker fint. I modvind lægger jeg bolden tilbage i min stance, for at slå mere ned på bolden, Med lavere boldflugt tilfølge. Det virker fint. Min erfaring med de helt lange jern, fra 4-2, er at jeg helst slå dem fra tee for at få et godt stabilt slag. De bliver meget flade hvis jeg slår ned på bolden som i et almindeligt jernslag.
 13. LPGA 2018

  Har hun fået fuld kort til LPGA?
 14. LPGA 2018

  Kan godt lide det rolige tilbagesving, smooth transition og så smask....
 15. Hvor langt slår i jeres drives?

  Er det så ikke mere underholdende at spille 55eren i Hornbæk. Sidste gang jeg var i Hornbæk, spurgte jeg de tre andre i bolden om vi skulle spille fra (55). Hvilket blor resulterede i at der blev små grinet og rystet lidt på hovedet... Med en enkelt kommentar: "mener du det seriøst...?". Stemningen var klart for (61)....
×