Hop til indhold


Smut

Medlem +
 • Antal indlæg

  497
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  10

Smut vandt dagen den August 17

Smut havde det mest likede indhold!

Community omdømme

67 Fremragende

Om Smut

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 09-08-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Allerød
 • Hjemmeklub
  Mølleåen
 • Interesser
  “One reason golf is such an exasperating game is that a thing we learned is so easily forgotten, and we find ourselves struggling year after year with faults we had discovered and corrected time and again.” -Bobby Jones
 • Handicap
  13.2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon driver (made by Rosenberg)
  Ping G30
  Titleist wedges
  Odeyssey putter

Seneste besøgende på profilen

2.857 profil visninger
 1. Smut

  Thorbjørn tæt på Ryder Cup

  Russell Knox og Stenson kommer nok ikke i top 4. Dog er enten Cabrera Bello, Paul Casey eller Ian Poulter i top-20, rimelig sandsynlig....
 2. Smut

  Thorbjørn tæt på Ryder Cup

  Som jeg ser det nu. Så mangler TO 60.000 point, svarende til €40.000. Hvilket nok kræver en udelt 7. plads i MID (hvis præmiesummen er den samme som Nordea Masters).
 3. Smut

  Thorbjørn tæt på Ryder Cup

  ??? Er der ikke to Fedex turneringer der tæller med?
 4. Smut

  Thorbjørn tæt på Ryder Cup

  Post Nordea Masters. Det kræver nu en 13-14 plads på MiD for at komme ind via Euro listen. Glem world point listen. Fedex slutspil starter nu, og der er rigtig mange point til Poulter, Casey og Fleetwood. Så den vej er umulig.
 5. Smut

  Thorbjørn tæt på Ryder Cup

  TO går Birdie amok nu. Laver fire i træk på sin "for-ni". Bare han kan holde den kørende...
 6. Smut

  Thorbjørn tæt på Ryder Cup

  Skal TO ind og vinde eller blot slutte i en top-10 for at komme forbi Fleetwood på European Points listen? Han mangler ca. 160.00 point. Ved ikke hvor meget det svarer til i €. Fleetwood spiller vel ikke flere Europatur events, så han kan jo ikke flytte sig længere væk.....
 7. Smut

  Thorbjørn tæt på Ryder Cup

  Crap. Det fungerede ikke for TO på moving day. Lad os håbe på en god søndag!
 8. Smut

  Thorbjørn tæt på Ryder Cup

  TO får aldrig et wildcard. Kan han ikke bare vinde MID, og så vupti?
 9. Smut

  Afbrændte fairways...

  Tak Lars, det er ny viden! Dumt spørgsmål. Billedet helt til venstre. Nu når sålens bredde kun er på 0,46”, vil den så ikke have en tendens til at grave sig ned som et almindeligt jern?
 10. Smut

  Afbrændte fairways...

  Ja, præcis.
 11. Smut

  Afbrændte fairways...

  Men bouncen hjælper jo således, at man kan smutte den under bolden. Det er da skånsomt for håndled. samme teknik som i denne video. Kan også udføres på fulde wedge slag. Men kræver en lav bounce. Minimum 10 grader på stenhårde fairways. Ellers flækker jeg den.
 12. Smut

  Afbrændte fairways...

  Hvordan har i det med approach slag på disse tørre/hårde fairways. Jeg slår normalt ned og tager en god tørv. Hvis den ikke sidder præcist og man rammer den lidt bag bolden, går alt saft ud af slaget. Dog spiller min hjemmebane med oplæg, så nogle steder kan man finde en lille tot græs på fairway og spille den derfra. Wedges kan man åbne en anelse og bruge bouncen og få lidt tolerance på slagene.
 13. Smut

  Hjælp til opgradering

  Jeg spiller selv: Driver 3-wood 5-wood 4-hybrid 5-p jern 52, 56, 60 wedges Putter Jeg har aldrig rigtig brugt 3-wood fra fairway, så den er ikke sikker nok til mit spil. Medmindre det er en hyggerunde. Har slået nogle vilde slag med den, men det er 30/70 succes rate. Så den kommer ikke frem i tællende runder. Jeg kan slå min 5-wood 190-200 fra fairway, hvilket er fint for mig. Og har rimlig styr på den. Har også spillet med 3 og 4 jern, men foretrækker hybrid og wood. Men det er en smagssag.
 14. Smut

  Hjælp til opgradering

  Så anskaf dig en ny P-Wedge (48 grader) der går 110m og derved lukker hullet mellem 100 og 120m. Men du har også kun 12 stk i din bag. 1 putter 3 wedges 6 jern 1 hybrid 1 driver 12 stk i alt.
 15. Smut

  Hjælp til opgradering

  Hej, normalt har man en pitching wedge mellem sit 52 wedge og sit 9-jern. Med din opsætning af wedges ville man normalt have et P-wedge på 48 grader og et 9-jern på 44, 8-jern på 40, og så videre. Men det kommer også an på hvordan man slår sine jern mv. Vi er jo ikke robotter. Kender afstanden du slår din 52 wedge og dit 9 jern?
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden