Hop til indhold

Smut

Medlem +
 • Antal indlæg

  472
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  9

Smut vandt dagen den April 23

Smut havde det mest likede indhold!

Community omdømme

66 Fremragende

Om Smut

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 09-08-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Allerød
 • Hjemmeklub
  Mølleåen
 • Interesser
  Lige drives....
 • Handicap
  14.1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon driver (made by Rosenberg)
  Ping G30
  Titleist wedges
  Odeyssey putter

Seneste besøgende på profilen

2.714 profil visninger
 1. Smut

  Tyler Ferrell

  Har kun prøvet de 7 gratis dage. Der var ihvertfald noget at gå igang med. Hans gratis Q-A syntes jeg er gode og hjælper med at underbygge og forstå hans metoder.
 2. Smut

  Tyler Ferrell

  Jeg har efterhånden en pæn samling af instruktionsbøger. Men denne her “The stock tour swing” af Tyler Ferrell slår klart dem alle. For mig personligt, har den givet præcis den indsigt jeg har manglet. Efter at, have arbejdet med hans metode. Er min ballstriking forbedret signifikant. Slår den langt mere rent og har bedre fornemmelse af hvordan man skaber en god brugbar impact. Bogens struktur kan dog forbedres. Først har man lidt svært ved at danne sig et ordentlig overblik, men når man har brugt lidt tid på den, fanger man hans måde. Der ligger også nogle gode Q/A videoer på Youtube der giver god mening når man har læst hans bog. Kan klart anbefales.
 3. Smut

  Billigt medlemskab?

  Det er dyrt at drive et golfanlæg. Der skulle være 45 golfspillere pr. golfhul i DK. Og folk betaler højt kontigent for at være medlem og økonomien kører på pumperne. Og der skulle jo gerne være plads på banen når folk vil ud og spille, i den korte sæson vi har her på vores breddegrader. Green-fee indtægter er normalt ikke den store indtægtskilde i en golfklub. Så moms fritagelse er absolut et must for at få tingene til at køre rundt i udkantsområderne. Så det taget i betragtning, forstår jeg godt forretningsmodellen, samt at medlemmer værner om deres baner. Netop derfor, har folk det svært med laveste medlemspris i en eller anden virtuel klub.
 4. Smut

  Mere Thorbjørn

  Der står Q ved hans navn. Så de er færdige.
 5. Smut

  Mere Thorbjørn

  Han kom da lige netop igennem... sejt
 6. Smut

  Shipco Masters

  Nej, det er ikke lykkedes mig at finde scores. Kun de officielle uden amatører. ville gerne se Kløver score. Da det er en person som jeg har mødt flere gange og ville være interessant at se hvordan han kom rundt på banen. Må virkelig gøre ondt at komme til at skrive under på forkert kort. Nu når man har brugt så meget tid på forberedelser, erc.
 7. Smut

  Shipco Masters

  Ledte efter Kløver, samt de andre herres scores. (Kan nu forstå at Kløver blev DQet).
 8. Smut

  Shipco Masters

  Hvor kan man se amatør scoren?
 9. Smut

  Wentworth - Lucas

  Lækker 65’er på første dagen. Han ligger nu nr.1!
 10. Smut

  Billigt medlemskab?

  Da mine børn var i 0-3 års alderen, spilede jeg tit det om aftenen når de var lagt i seng. Kørte på range, slog lidt bolde og gik 9 huller. Det giver god energi at komme lidt ud og tænke på noget andet.
 11. Smut

  Har brug for hjælp med hvad jeg skal gøre

  Jeg går da ikke og tjekker alle slag på den jeg er markør for. Formoder at min medspiller kender reglerne og henvender sig hvis vedkommende er i tvivl. Nogle gange er vi i hver sin side af fairway, etc. Og kan derfor ikke observere hver en detalje. Hvis jeg ser en fejl, gør jeg selvfølgelig vedkommende opmærksom herpå.
 12. Smut

  Lidt stof til eftertanke

  Er lettet over at høre, at der ikke er den store forskel på hans carry. Banerne skal ikke blive længere...
 13. Smut

  Hvad er en "dykand"

  Med dit Alias tænker jeg at du kender det slag. Det kan have følgende karakterstik. Det starter mod venstre, har kraftig draw spin, har et lavt top punkt og dykker hurtigt...
 14. Smut

  Hvorfor ikke, når det blæser

  Mit gæt er, at det er helt tilfældigt at du ikke mister bolde på den runde det blæser.
 15. Smut

  Masters 2018

×