Jump to content

Smut

Member +
 • Content Count

  659
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Smut last won the day on June 26 2019

Smut had the most liked content!

Community Reputation

85 Fremragende

About Smut

 • Rank
  Guld medlem
 • Birthday 08/09/1975

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Allerød
 • Hjemmeklub
  Mølleåen
 • Interesser
  “Golf is about how well you accept, respond to, and score with your misses much more so than it is a game of your perfect shots.” -Dr Bob Rotella
 • Handicap
  9,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon driver (made by Rosenberg)
  Ping G30
  Titleist wedges
  Odeyssey putter

Recent Profile Visitors

4,122 profile views
 1. 😢 øv! God bedring. Min erfaring. Genoptræning = viljestyrke. Et ekstremt eksempel er Tiger Woods. Det er de færreste der ville kunne følge med der.
 2. Har spillet rigtig meget i udlandet (både i og uden for Spanien) og har aldrig oplevet at der er spurgt efter hcp bevis.
 3. Det er helheden der gør det. Hvis jeg skal vælge, så er det ledige tider der er den vigtigeste parameter for mig. Når ens dagligdag er pakket med arbejde, familie mv. så er det vigtigt at kunne få en tid når man har en ledig stund.
 4. @Kitter, du bliver også nød til at se på hele udgiftsiden. Det er klart at man bliver nød til at kræve en vis kvalitet af bane og anlæg for at tiltrække medlemmer. Men der er meget at hente ved at opdatere driften.
 5. Der bør ikke være større forskel på måtter. Mentalt er der ret stor forskel på at stå og slå i et net/skærm indendørs og stå på en range. Når man er indendørs foran et net/skærm bliver fokus naturligt rettet mod bolden og ikke målet (imodsætning til en range hvor man typisk har fokus rettet mod et flag eller andet i horisonten). Et alt for stor fokus på bolden gør typisk at man slår mere stejlt ned på bolden og derved ofte rammer tykt bag bolden og mister afstand. Jeg lider selv af den tendens når jeg spiller indendørs og skal hele tiden minde mig selvom at slå mere fladt.
 6. 20m er meget og tyder på mere end bare noget elektronik. jeg ville starte med at flække en håndfuld med min PW og se om jeg ikke kunne få den ud omkring 110-120m? Ikke tyre, bare en ren flækker. Har du tendens til at ramme den tykt på banen? Der kan være stor forskel på at slå fra måtte og græs, som godt kan give forskellige afstande alt efter ens teknik og hvor rent et træf man kan levere. Hvis man rammer måtten før bolden kan man levere en del af energi til moder jord og ikke bolden. 🧐 Når man spiller på en god udendørs bane sidder bolden typisk lidt oppe i græsset og man kan derfor opnå et fint træf ved at ramme lidt bag bolden.
 7. Såfremt det sker, så har han jo allerede udstået en straf ved at være væk fra turneringsgolf og indtjening siden august 2019. Mon ikke dommeren tager det med i sin evt. strafudmåling.
 8. Hvis han får muligheden igen, så bliver det noget af en mental prøvelse. Mon ikke også han er blevet nogle år ældre mentalt her de seneste 5-6 mdr... 👨‍🦳
 9. Smut

  Nyt job

  Cool! Godt gået. Var der mange ansøgere til stillingen?
 10. Smut

  GolfTV

  Jeg bruger expressVPN. Du kan se Europeantour med engelsk kommentator hvis du kører over Indien 🇮🇳
 11. Jeg bor pt. i New Zealand (flyttet herned for et måned siden) i forbindelse med job. Resten af familien ankommer først til oktober. Så der har været tid til golf i weekenderne 😋 jeg har netop modtaget mit NZ hcp. Der skulle fem scorekort til at få sådan er: Til info, så lå mit EGA hcp på omkring 9. NZ systemet minder en del om det kommende world hcp system. Detaljer her: http://www.golf.co.nz/uploads/LEARNING ABOUT YOUR HANDICAP INDEX1.pdf Man tager udgangspunkt i de seneste 20 runder og tager derefter gennemsnittet af de 10 laveste runder. Hvis man har færre end 20 kort bruger man en nøgle. I mit tilfælde med fem runder tager man udgangspunkt i den bedste runde. Hernede er melding at fra 1/1-2020 træder det nye hcp system i kraft.
 12. Hvorfor vil Thorbjørn have flyttet retsagen til landsretten? Fra EB: Det diskuteres om sagen skal sendes videre til en jury i landsretten, og Thorbjørn Olesen insisterer på at rykke til landsretten 01:19 Klaus Egelund Sagen bliver sendt videre til landsretten 18. september 01:20 Klaus Egelund Det betyder, at sagen nu bliver udsat tre uger 01:24 Klaus Egelund Thorbjørn Olesen og hans advokat har forladt retssalen. Næsten gang Thorbjørn Olesen skal for retten bliver det foran en jury i Aislewood Crown Court.
 13. Jeg tror du skal tage et hul ad gangen. Ikke noget med, at alle par 5 huller skal give par, minimum 2 birdie, etc. Det giver et unødigt pres. Du skal også glemme hcp nøgler. Det, er der ingen grund til at spekulere i. Du lægger igen unødigt pres på dig selv. Jeg har normalt bedst succes når jeg kun tænker på hvordan jeg kan reducere antal slag per hul. Et hul ad gangen. Dog skal man hele tiden vurdere risk/reward, især på de længere slag. Og ikke tage dumme beslutninger. Oppe omkring green er det bare at få bolden i hul. Jeg er helt klar af den overbevisning at en simpel tilgang til spillet, giver det bedste outcome. Og ja, engang imellem falder 5m puttet i til en birdie, andre gange holer du ikke dit 0,5m putt for par. Sådan er spillet, vi kan ikke kontrollere alt i detaljer. held og lykke fra dame tee.
 14. Smut

  Scores 2019

  If it aint broke, do not fix it...
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden