Hop til indhold

Smut

Medlem +
 • Antal indlæg

  414
 • Donations

  kr 50,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  7

Smut vandt dagen den September 17

Smut havde det mest likede indhold!

Community omdømme

61 Fremragende

Om Smut

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 09-08-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Allerød
 • Hjemmeklub
  Mølleåen
 • Interesser
  Lige drives....
 • Handicap
  14.1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon driver (made by Rosenberg)
  Ping G30
  Titleist wedges
  Odeyssey putter

Seneste besøgende på profilen

2.180 profil visninger
 1. Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Hej, jeg har spillet sammen med en, der også havde noget slidgigt. Han spillede med nogle specielle handsker på.
 2. GPS bolde

  Nu er det altså ikke sci-fi længere: http://finans.dk/erhverv/ECE9940914/endelig-golfbold-paa-vej-med-indbygget-gps/?articleId=9940914&ctxref=ext
 3. Den er griner....

  https://mobile.twitter.com/EuropeanTour/status/917691206179504128/video/1
 4. Flightscope Mevo

  Hej, jeg har en swingtalk og får ikke brugt den mere. Ved brug mangler jeg ordentlig feed-back på hvordan jeg rammer bolden. Du kan i princippet lave det vildeste toursving med alle de rigtige parametre. Men hvis den ikke sidder rent på bolden er det jo værdiløst. En radar der måler på bolden er det eneste rigtige brugbare i min verden.
 5. Hvilket regntøj har du?

  Hej Thomas, hvordan er størrelserne. Svarer en cross X-L til en normal X-L? (Sidst jeg købte italiensk cykeltøj skulle jeg op i en xxx-l)
 6. Er selv gammel Helsingør dreng. Det kan være at vi er stødt på hinanden nede på Svingelporten
 7. Der er nogle rigtig gode på listen. Har heller ikke spillet dem alle, måske en 6-7 stykker. Furesøen plejer altid at være på disse lister, men ikke her. Mht. Helsingør hul 9, så syntes jeg der er andre bedre huller på den bane. Men det er jo en smagsag. Vejles par 4 hul i skoven, syntes jeg klart er et af det mere spektakulere af slagsen.
 8. Dit 2017 og fremad

  Ville også gerne spille henover vinteren. Men problemet er dagslyset. Da jeg stortset kun spiller på hverdage efter arbejde, er min sæson på banen apr.-sep. Går lidt på range der har lys på nogle vinteraftener. Ved ikke hvad i andre gør?
 9. Portugal Masters

  Han virker iskold! Meget imponerende at overvære. Jeg spillede Victoria banen i sommers da jeg var i Portugal. Sjovt at se det på TV: https://www.vildmedgolf.dk/topic/10675-scores-2017/?do=findComment&comment=100181
 10. Har fundet verdens nemmeste golf swing.

  Nu har jeg rodet med mit eget sving i en årrække og afprøvet et hav af teknikker. Det er meget individuelt hvad der giver pote og man skal finde de øvelser/metoder der passer til en og giver resultater. Nogle tager et langsomt tilbagesving, andre hurtigere. Matsuyama tager en pause på toppen, etc. etc.
 11. Har fundet verdens nemmeste golf swing.

  H Hej Morten, Er det ham her du referer til:
 12. Valg af klub i københavns området

  På Mølleåen bliver du ihvertfald ikke skuffet over banen.
 13. Valg af klub i københavns området

  Hej, som medlem af Mølleåen kan jeg selvfølgelig anbefale den klub. Her vil det også være muligt, at komme til via. Vanløse på en fornuftig tid. Fin parkbane, med god afveksling mellem de enkelte huller. Du får via. Firkløverkortet adgang til tre andre baner. På herredagen, slår din aldersgruppe ud fra kl. 15 af. Derudover er der Regionsgolf, samt en hel del andre klubturneringer, hvor du har mulighed for at udbygge dit netværk i klubben.
 14. Flightscope Mevo

  Har jeg også prøvet. Slår kun små punch slag med mine wedges indtil nettet. Har dog engang ramt top-stangen af nettet med mit syvjern, som ville have carry +100m. Stod rimlig tæt, men kom til at flippe den.... Har overvejet et net tag.
 15. Flightscope Mevo

  Hej, har selv overvejet en Mevo. Skal bruge den til mit net i haven. Er dog lidt nervøs for at den skal have 8 feet of ball flight, godt 2,5 meter. Mit net er 2 meter højt. Kan godt præstere en launch angle højere end 45 grader...... og så ligger bolden altså 1-2 parceller nede.
×