Hop til indhold

Smut

Medlem +
 • Antal indlæg

  390
 • Donations

  kr 50,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  6

Smut vandt dagen den Januar 10

Smut havde det mest likede indhold!

Community omdømme

59 Fremragende

Om Smut

 • Rang
  Super bruger
 • Fødselsdag 09-08-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Allerød
 • Hjemmeklub
  Mølleåen
 • Interesser
  Lige drives....
 • Handicap
  14.1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon driver (made by Rosenberg)
  Ping G30
  Titleist wedges
  Odeyssey putter

Seneste besøgende på profilen

2.032 profil visninger
 1. Solheim Cup 2017

  Hos hvilken udbyder kan man se live billeder?
 2. The Open 2017

  Tager hatten af for hans mentale styrke. Det er det han vinder på. Jeg ville have været færdig efter det drive dybt i højre! Manden er trods alt kun 23 år gammel. Det er imponerene. Han skal blot lære at spille lidt hurtigere. Kunne lære lidt af Austin Connely.
 3. Scores 2017

  Så fik jeg sneget mig til en runde på Oceânico Victoria Golf Course i forbindelse med vores ferie her ved Algarve i Portugal. Banen er designet af Arnold Palmer og spiller 6000 m fra gul klods. Ca. 500 meter længere når der spilles ET Portugal Masters. Slap nådigt igennem med en 88er. Fint med lejet udstyr og i 34C og stegende sol. Ellers super fin bane. Meget åben - nu når man søger noget skygge fra nogle træer. Masser af vand på banen og gode greens. Løb ikke så hurtigt, men det skal de nok når Europa turen skal spille til september.
 4. World Of Short Game

  Flot! Glemte at poste min score: Short chip: 8 Long chip: 6 Lob shot: 5 Short bunker: 1 Long bunker: 2 Short pitch: 4 Medium pitch: 6 Long pitch:4 total:36 Ja, der er mulighed for forbedringer. Var lidt uskarp fra bunkeren den dag. Alle seks bunker slag kom på green, men slet ikke tæt nok på pinden.
 5. Scores 2017

  Sidst jeg spillede den sløjfe. Slog jeg et jern ud og lå ude i venstre, bag træerne der hvor fairway bliver smal. Flaget stod i venstre side den dag. Forsøgte mig med en draw rundt om træerne i indspillet. Den draw kom så aldrig, så skubbede den ud i bunkeren ved højre side af green Klart et lumsk hul - hvor man skal være præcis fra tee
 6. Scores 2017

  Flot runde. 11. hul (sky 2), slår man ikke et jern ud der? Husker det hul, som om at fairway er meget smal ved 170-180 meter fra tee.
 7. World Of Short Game

  Nu står der "lob shot". Og ordet flop er ikke nævnt. Er det så et slag med "lob wedgen"? What to do: Hit 3 lob shots, 15 meters away from the pin, from a rough lie. Though, since it is a lob shot, you have to place a club 5 meters short of the hole. If the ball carries short of this club, the shot will give you 0 points.
 8. World Of Short Game

  Hej Lasse, jeg kan godt følge dig. Øvelsen her er fra hcp. 99-pro. Normalt har en +20 hcp ikke et egentlig flop i sit arsenal. Og en opstilling som den ovenstående er sikkert svær nok at score på. Tanken bag denne test kunne være følgende. Der opstilles 8 positioner som man typisk møder på en runde. Hvor tæt kan du komme på pinden i de 24 slag.
 9. Scores 2017

  På Harrevig hedder tee 56, 52, 48, 37. At spille tee 52, svarer jo til nogle baner til den guleklods.
 10. World Of Short Game

  Post mandens svar herinde. Golfens natur er jo, at der findes et hav af muligheder for at komme tæt på pinden. Der gives ikke point for udførelse..
 11. World Of Short Game

  Det der definerer et flop/lob er vel at bolden lander og dør - uden rul. Når man står 15m fra pinden, og har 10m til green forkant (som her i dette set-up) ville jeg i et spil, aldrig lave et flop. På en pandekageflad green kan man jo godt flyve 2/3 og rulle 1/3. Hvis jeg stod 15m ude og kæppen stod 2m inde, så vælger man nok floppet
 12. Scores 2017

  Gårsdagens regionsmatch - udebane mod Smørum GK. Første gang jeg spiller banen. Har stået op på rangen flere gange med @Rosenberg og tyret bolde, men ikke været ude på anlægget. Det var ikke nok til at vinde matchen, måtte sige tak for kampen med et nederlag på hul 17. Spiller egentlig fornuftigt nok, uden større nedbrud. Hul 3, slår jeg den i venstre green bunker i approach. Sandet er beton hårdt, og kommer ikke ordentlig op på green. Chipper ind og laver et to putt. Hul 6, ligger jeg den over i højre side bag nogle træer. Har 100 meter ind. Går direkte efter pinden, med den tager toppen af træerne. Hakker mig ud. På par tre hullerne, slår jeg generelt over green. Hul 8, hvor man slår op ad bakke mod green ryger den over. Måske lige voldsomt nok med et fem jern. men vinden var lidt imod :-) Samme tendens på hul 15 og 17...
 13. Scores 2017

  Ja, og det er ikke udsædvanligt at se folk der ikke liiiige får afleveret deres scorekort til herredagen Den har jeg hørt flere gange.....
 14. Scores 2017

  Tillykke med sejren, flot! Og tillykke med dit nye sving, hvad har du ændret? Kender alt for godt den følelse af, at skulle have en ny svingændring med ud på banen. Det er sgu ikke det nemmeste i verden.
 15. Helt klart det nemmeste. Ændre boldplacering er også det der virker for mig - det gør det nemmere at få den tilsigtede svingretning. Bruger det også som nødhjælp under en runde hvis svingfornemmelse er væk.
×