Jump to content

aab4ever

Member +
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About aab4ever

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 09/07/1985

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Aalborg
 • Hjemmeklub
  Sindal
 • Handicap
  4,5
 • Hvad er der i baggen
  Cleveland CG7 Tour 3-PW...

  Ping K-15, 9,5 grader. stift skaft.

  Tour Edge Exotic 3 wood - Fujikura high launch system skaft.

  Cleveland RTG 51 og 56 gr. Wedge....
  Cleveland CG10 56 og 60 gr. Wedge

  Odyssey rossie putter eller Carbite mallet eller Ray Cook Mallet putter.

Recent Profile Visitors

944 profile views
 1. 3 styk sm7 vokey wedges til 1.900 kr.
 2. Nicky Hansen - Caddy og kæreste med Nanna Madsen.
 3. https://superspeedgolf.com/ På siden findes øvelser og program. Det giver ihvertfald mere swingspeed og forhåbentlig også ballspeed/længde. Hvis man ikke vil bruge 200 USD på de tre sticks, kan man nemt selv lave lignende selv, eks af en gevindstand og tape.
 4. aab4ever

  Grips

  Jeg har flere gange handlet hos gamolagolf.co.uk. De er ganske pålidelige og har et stort udvalg.
 5. Nåede desværre aldrig forbi troldmandens hule, LHW.
 6. Jeg overvejer at købe ny driver. I den forbindelse vil jeg gerne have den fittet. Hvem er skarpe i Nordjylland. Jeg har overvejet en af golfexpertens fitting dage med eks. Taylor made. Hvem har i gode erfaringer med i det Nordjyske?
 7. aab4ever

  aab4ever

 8. Jeg må melde pas pt. Jeg ender nok med at købe et nyt jernsæt, så nye grips giver ikke vildt meget mening pt.
 9. Ja, desværre.   Jeg tror min arbejdsgiver vil blive skuffet, hvis ikke jeg møder op.   I hverdagene skal det helst være efter 16.00. Så det er nok for tidligt endnu til 18 huller.
 10. aab4ever

  My swing

        Ja, det virker. Mit niveau er relativt stabilt, selvom svinget handler om en stor grad af timing i hænderne.   Den øvelse vil jeg overveje. Den er ihvertfald simpel. Selvom det muligvis ikke kan ses, så rammer jeg faktisk bolden meget "square". I vintertræningen har jeg på flightscope kunne se at jeg ved "normalt" nyt sving rammer bolden 0,0 - 0,5 grader udefra (vidst det man kalder club path). Der var faktisk en som havde en svingspeed der var ca. 10 mph. hurtigere end min, men jeg ramte bolden renere end ham, og slog derved længere....       Super video. Det giver ihverfald mening i forhold til at jeg sandsynligvis bruger armene for meget i tilbagesvinget. Køllen bliver nærmest blot "kastet" op over hovedet. Jeg tror en bedere hofterotation - som forhåbentlig kommer at et "fladere" take off kan gøre at den ikke bliver kastet op.     TY     Tak for tippet. Det vil jeg prøve at eksperimentere med.   I forhold til træf, kan jeg som nævnt længere oppe allerede nu se og føle et mere stabilt og præcist træf. Med wedges for jeg faktisk mere spin. Sandsynligivs fordi jeg kommer mere "korrekt" ind til bolden og dermed udnytter grooves rigtigt. I forhold til længde, slog jeg faktisk ok langt selvom jeg kom stejlt ned på bolden.En 56 graders wedge kunne sagtens slås fra 105 m. uden at føle det var uden for kontrol. Et 6-jern kan jeg fint slå fra 160-170 m. Derimod kneb det en smule med længere jern og især køller. Eks. slår jeg sjælden en driver mere end 220. Jeg kan dog allerede nu se at jeg når jeg rammer driveren med at "bedre" sving kommer den 10-20 metere længere.     Super illustration.     Jeg har kun marginalt tænkt på at lave stance bredere. Jeg har en ide om at en bredere stance vil gøre det sværerer at rotere hoften. Det eneste jeg har ændret i stancen er at "åbne" fødderne en smule mere. Tidligere pegere tåspidserne nærmest mod i hinanden. Men det skal helt sikkert prøves at gøre stances bredere. Man siger vidst "at stance er så bred, som folk føler sig bredskuldret"...
 11. Jeg bor i Aalborg og er altid frisk på en runde i det nordjyske.   @Nik Hjørring er åbnet for sommergreens.   @Hojbjerg - Jeg har bil, så hvis vi finder en dag, kan jeg sagtens tage dig med et eller andet sted hen.
 12. aab4ever

  My swing

  Tak for kommentarerne.   Jeg vender tilbage imorgen, når jeg har tid til at kigge/læse hvad i orakler skriver.
 13. Hej   Jeg kunne muligvis godt være interesseret.   Jeg vender tilbage imorgen.
 14. aab4ever

  My swing

  For et par år siden smed jeg mit sving frem til skue herinde. Et mix af Jim furyk og Colin Montgomerie.   '?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>   To år er gået og heldigvis er der de seneste par måneder sket en smule....   Nedenfor ses:   1. Tre sving fra 2007, 2010 og 2014. 2. Tre sving fra 2014. 3. Samme tre sving fra 2014, blot slowet.   Kom gerne med input til hvad der kan arbejdes med.   Pt. arbejder jeg med at få et "fladere" tilbagesving, altså ikke sving køllen ind bag kroppen.   Kvaliteten af vidoerne og huen er desværre ikke helt i top...        
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden