Hop til indhold

jtfigo

Medlem +
 • Antal indlæg

  79
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om jtfigo

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.149 profil visninger
 1. Har lagt mærke til at mange spillere på Touren notere et eller andet når de kommer frem til deres bold. Det er både på green og fairway / rough osv. Er der nogen som ved præcis hvad der blever skrevet. For ramte fairway / green kan de vel få statistikker på efter deres runde af selve Touren.
 2. Ændre Lie på putter

  Ok og tak for hurtig svar LHW. Jeg må lige i tænkeboks om det skal laves selv eller jeg skal finde en shop med en bending maskine
 3. Ændre Lie på putter

  Det er ikke ligesom Ping anser. Det er en Odyssey 2-Ball
 4. Ændre Lie på putter

  Kan man selv ændre lie på sin putter uden at ødelægge noget. Findes der en smart lille fidus så det kan lade sig gøre. Har nemlig købt ny putter som burde burde være ens (Lie) som den gamle. De er begge nye Odyssey og fuldstændig samme længde. Men den ene står meget på hælen når jeg stiller op hvor den anden står helt lige på jorden.
 5. Jeg skal have forlænget min Odyssey works versa 1 wide putter. Men kan ikke finde nogen steder hvor der står hvor stor et skaft der sidder i. Er det .580 eller .600 shaft extension der skal i eller noget helt andet
 6. Ændring af lie på putter.

  Super takker for svar. Kan se jeg skal have forhørt mig omkring hvor det er muligt at få bukket lidt metal :-) :-) :-)
 7. Ændring af lie på putter.

  Ja som overskriften siger. Kan man ændre Lie på en Odyssey 2 Ball putter. Eller er der begrænsninger på hvilke typer putter man kan gøre det ved.
 8. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 77/100 Min tid 216 sekunder  
 9. Forlængelse af putter skaft

  Super. Jeg vil prøve det af så.
 10. Forlængelse af putter skaft

  Vil bare høre om nogen har erfaring med om det kan mærkes hvis man forlænger sin putter 2.5 cm med et universal plastik stykke. http://www.gamolagolf.co.uk/acatalog/Universal-Plastic-Shaft-Extension.html#SID=185 er godt klar over svingvægten bliver ændre. Men tænker måske mere på om det kan mærkes at skaftet ikke er i et stykke mere og det måske virker lidt løst oppe i toppen
 11. Lad os sige man slår 150 m med et 7 jern. Kan man så sige noget om hvor langt man burde slå med en driver eller hvad swing speed er på 7 jernet og hvad det burde være på driveren.
 12. Kan se at længden på cobra's og titleist's nye driver er 45" og der er sikkert også andre mærker som er "nede" i den længde. Det må da være positivt at det går den vej. Det er ikke mange år siden at det var 46" eller mere som de fleste drivere blev solgt i. Så hvis denne trend forsætter ender det jo med at oem's driver bliver leveret med en skaft længde som forhåbentlig passer flertallet. Og sådan som jeg husker nogle af LHW gode råd. Mener jeg at længden på køllen var den vigtigste del og derefter vægt. Så måske det bliver nemmere i fremtiden at finde en driver som passer til en.
 13. Kan se at længden på cobra's og titleist's nye driver er 45" og der er sikkert også andre mærker som er "nede" i den længde. Det må da være positivt at det går den vej. Det er ikke mange år siden at det var 46" eller mere som de fleste drivere blev solgt i. Så hvis denne trend forsætter ender det jo med at oem's driver bliver leveret med en skaft længde som forhåbentlig passer flertallet. Og sådan som jeg husker nogle af LHW gode råd. Mener jeg at længden på køllen var den vigtigste del og derefter vægt. Så måske det bliver nemmere i fremtiden at finde en driver som passer til en.
 14. Gæt en bane i Danmark - opgave 2

  billede nr 2. Er Aarhus ådal Hul 5.
 15. http://www.golfwrx.com/331212/scratch-golf-is-going-out-of-business/ Jeg har været super glad for deres wedges. Så øv øv
×