Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

jtfigo

Medlem +
 • Antal indlæg

  78
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om jtfigo

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.059 profil visninger
 1. Ok og tak for hurtig svar LHW. Jeg må lige i tænkeboks om det skal laves selv eller jeg skal finde en shop med en bending maskine
 2. Det er ikke ligesom Ping anser. Det er en Odyssey 2-Ball
 3. Kan man selv ændre lie på sin putter uden at ødelægge noget. Findes der en smart lille fidus så det kan lade sig gøre. Har nemlig købt ny putter som burde burde være ens (Lie) som den gamle. De er begge nye Odyssey og fuldstændig samme længde. Men den ene står meget på hælen når jeg stiller op hvor den anden står helt lige på jorden.
 4. Jeg skal have forlænget min Odyssey works versa 1 wide putter. Men kan ikke finde nogen steder hvor der står hvor stor et skaft der sidder i. Er det .580 eller .600 shaft extension der skal i eller noget helt andet
 5. Super takker for svar. Kan se jeg skal have forhørt mig omkring hvor det er muligt at få bukket lidt metal :-) :-) :-)
 6. Ja som overskriften siger. Kan man ændre Lie på en Odyssey 2 Ball putter. Eller er der begrænsninger på hvilke typer putter man kan gøre det ved.
 7. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 77/100 Min tid 216 sekunder  
 8. Super. Jeg vil prøve det af så.
 9. Vil bare høre om nogen har erfaring med om det kan mærkes hvis man forlænger sin putter 2.5 cm med et universal plastik stykke. http://www.gamolagolf.co.uk/acatalog/Universal-Plastic-Shaft-Extension.html#SID=185 er godt klar over svingvægten bliver ændre. Men tænker måske mere på om det kan mærkes at skaftet ikke er i et stykke mere og det måske virker lidt løst oppe i toppen
 10. Lad os sige man slår 150 m med et 7 jern. Kan man så sige noget om hvor langt man burde slå med en driver eller hvad swing speed er på 7 jernet og hvad det burde være på driveren.
 11. Kan se at længden på cobra's og titleist's nye driver er 45" og der er sikkert også andre mærker som er "nede" i den længde. Det må da være positivt at det går den vej. Det er ikke mange år siden at det var 46" eller mere som de fleste drivere blev solgt i. Så hvis denne trend forsætter ender det jo med at oem's driver bliver leveret med en skaft længde som forhåbentlig passer flertallet. Og sådan som jeg husker nogle af LHW gode råd. Mener jeg at længden på køllen var den vigtigste del og derefter vægt. Så måske det bliver nemmere i fremtiden at finde en driver som passer til en.
 12. Kan se at længden på cobra's og titleist's nye driver er 45" og der er sikkert også andre mærker som er "nede" i den længde. Det må da være positivt at det går den vej. Det er ikke mange år siden at det var 46" eller mere som de fleste drivere blev solgt i. Så hvis denne trend forsætter ender det jo med at oem's driver bliver leveret med en skaft længde som forhåbentlig passer flertallet. Og sådan som jeg husker nogle af LHW gode råd. Mener jeg at længden på køllen var den vigtigste del og derefter vægt. Så måske det bliver nemmere i fremtiden at finde en driver som passer til en.
 13. billede nr 2. Er Aarhus ådal Hul 5.
 14. http://www.golfwrx.com/331212/scratch-golf-is-going-out-of-business/ Jeg har været super glad for deres wedges. Så øv øv
 15. han ved hvad han vil have