Jump to content

jtfigo

Member +
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About jtfigo

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

1,754 profile views
 1. Elsker at nørde lidt i putter. Der er ikke mange putter fra omg producenterne der er centershafted. Hvorfor er det at centershafted putter ikke er et hit. (Ja de bliver nok ikke købt / efterspurgt af prof spillerne og alm golfer) men hvad er det som gør CS putter til et "dårligt" valg. Er det noget teknisk så vi ikke kan svinge den rigtigt eller noget med udseende af dem osv. Nogen som har et bud på hvorfor "næsten" ingen spiller med dem. For syntes at have læst at i gamle dage var putteren ofte centershafted.
 2. LHW kan det passe at du engang har nævnt at double bend skaft på en putter er meget svært at få sat på præcist. Så hvis man selv vil prøve at dreje skaftet en smule. Er det så samme fremgangsmåde med opvarmning osv. Hvad varmer man bedst op med.
 3. Jeg er bosat ved Århus. Og tusind tak for tilbudet. Men jeg har bestilt bolde hos dem. Så venter jeg spændt
 4. Ok. Jeg må prøver Pro og Pro plus. Men spændende at se hvad det ender ud med.
 5. Hvilken bold spillede du med før og når du har brugt dem du har købt. Køber du så flere eller går du tilbage til de bolde du kom fra
 6. Vice Pro plus svare den til pro v1. For hvis den bare er tæt på. Så tror jeg bestemt at jeg vil prøve at købe den.
 7. Vil høre om der er nogen som har prøvet dem. Og gerne over flere runder så alle de "umulige" slag man nu engang kommer ud for kan være med i bedømmelsen. For en yderst interesant pris hvis de kan matche Pro v1 bolde
 8. Har lagt mærke til at mange spillere på Touren notere et eller andet når de kommer frem til deres bold. Det er både på green og fairway / rough osv. Er der nogen som ved præcis hvad der blever skrevet. For ramte fairway / green kan de vel få statistikker på efter deres runde af selve Touren.
 9. Ok og tak for hurtig svar LHW. Jeg må lige i tænkeboks om det skal laves selv eller jeg skal finde en shop med en bending maskine
 10. Det er ikke ligesom Ping anser. Det er en Odyssey 2-Ball
 11. Kan man selv ændre lie på sin putter uden at ødelægge noget. Findes der en smart lille fidus så det kan lade sig gøre. Har nemlig købt ny putter som burde burde være ens (Lie) som den gamle. De er begge nye Odyssey og fuldstændig samme længde. Men den ene står meget på hælen når jeg stiller op hvor den anden står helt lige på jorden.
 12. Jeg skal have forlænget min Odyssey works versa 1 wide putter. Men kan ikke finde nogen steder hvor der står hvor stor et skaft der sidder i. Er det .580 eller .600 shaft extension der skal i eller noget helt andet
 13. Super takker for svar. Kan se jeg skal have forhørt mig omkring hvor det er muligt at få bukket lidt metal :-) :-) :-)
 14. Ja som overskriften siger. Kan man ændre Lie på en Odyssey 2 Ball putter. Eller er der begrænsninger på hvilke typer putter man kan gøre det ved.
 15. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 77/100 Min tid 216 sekunder  
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden