Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

PBCramer

Medlem +
 • Antal indlæg

  40
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  2

PBCramer vandt dagen den Februar 24

PBCramer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

8 Neutral

Om PBCramer

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 01-06-1964

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Ishøj
 • Handicap
  14,8
 • Højre / Venstre
  Venstrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

891 profil visninger
 1. Går aldrig ned å udstyret, så spiller ALDRIG mere end 9 huller med samme bold. Det er et kompromis jeg har lavet med min boldleverandør, min driver, hine jern og rough'en på dee forskellige baner jeg spiller...... DOG er der undtagelser. For 14 dage siden på Espiche i Portugal måtte jeg låne en bold af min medspiller på hul 18. Efter selv at have "bortført/ofret" mine egne 9 bolde til "The Big Roughmann". Det skal dig lige til mit eget forsvar siges at det blæste en en hel/halv pelikan, og banen var meget smal....
 2. Hej igen Mr.pullhook Jeg fik spillet Espiche, Alto, og 2 gange Silves. Jeg fuldstændig enig i dine beskrivelser af Alto og Silves. Specielt Silves var fantastisk, specielt signaturhullet med teestedet oppe og søen i højre, som kunne forceres hvis drivet var langt og godt..... Jeg gik med en Englænder der fortalte at de skal til at bygge nyt klubhus oppe imellem hul 1 og 2, så derfor var der langt imellem. Ifølge ham skulle det blive fantastisk. Så ender nuværende hul 1 med at bliver hun 18. Espiche spillede jeg en da i kraftig blæst. Det blæste så meget at bolden blæste at teen flere gange. Der længtes jeg hjem til hjemmebanen. Den kostede lige 9 bolde da rough var forfærdelig og umuligt at finde bolde i...... Men de havde det smukkeste klubhus jeg har set til dato.....
 3. Rigtig god tur Mr.pullhook. Ser frem til et fyldigt referat ;-)
 4. Så bookede konen lige en uges ferie på Algarvekysten i uge 20. Vi skal bo her i Praia da Rocha. Konen skal bare slikke solskin og jeg skal ud og spille noget golf. Er der nogle der har erfaringer med baner i dette område? Hvad skal man spille? Jeg regner med at leje en bil så man kan komme lidt rundt omkring, men max. en halv times kørsel.
 5. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 55/100 Min tid 165 sekunder  
 6. Årets 2017 VMG træf har vist allerede fundet sin sjællandske bane ;-)
 7. Fantastisk at "optimismen" blomstrer. Erkendelse er godt, selverkendelse er bedre. Og gu fanden skal man have lov til til at have kontante meninger og så ved dem :-) Det kan så giodt være at andre ikke kan respektere dette, med det jo go deres "fejl" VMG er efterhånden det eneste seriøst golf debat site som er tilbage. Så mon ikke andre også snart finder vej. Der skal da være plads til både ris, ros og kritik så længe den forbliver fair og saglig. Lad VMG blomstre. Det er første forårsdag i dag, så sæsonen er hermed skudt i gang for alvor.
 8. Så skal jeg sgu til MID2017. Han er en ener som bare skal opleves. Måske kan man så drikke en bajer med ham og få ham til at give et nummer på guitaren.... Tag bare masser af dit Loudmore dress med.....
 9. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 38/100 Min tid 198 sekunder  
 10. TLP GOLF har fået lidt Sketchers på programmet.....
 11. Endelig på Sjælland. Skovbo kører med Dagsgreenfee, så der er mulighed for 2 runder samme dag, hvis det skulle være aktuelt.
 12. Lige præcis derfor elsker jeg at se LPGA og LET i tv...... I'm only a man........
 13. HIO

  Blærerøv...... Du kan slet ikke læse på ovenstående at jeg er pisse misundelig..... Jeg håber selvfølgelig at min tur også kommer en dag. Stort tillykke herfra.
 14. Hvis man spiller godt på de første 9 huller og lader dig regulere ender du jo med at få et misvisende hcp. Og det er vel alt andet end tilfredsstillende kun at score 25-30 point hver gang pga et for lavt hcp, som man aldrig kan spille op til. Jeg spiller mindst 1 gang EDS om ugen (herreklubben) og på sigt giver dette jo et ærligt hcp...