Hop til indhold
Vild med Golf


PBCramer

Medlem +
 • Antal indlæg

  56
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  2

PBCramer vandt dagen den Februar 24 2017

PBCramer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

11 Godt

Om PBCramer

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 01-06-1964

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Ishøj
 • Handicap
  14,8
 • Højre / Venstre
  Venstrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.342 profil visninger
 1. PBCramer

  Vil du hjælpe mig?

  Hos mig, med Google Chrome, fungerer alt tilsyneladende fint
 2. PBCramer

  Skechers sko

  100 kg tryk her. Jeg har lige taget det næsta par i brug. Fantastisk komfort.
 3. PBCramer

  UPS !

  Jeg tror desværre at det er egen forsikring som skal dække skaden. Vi oplevede noget tilsvarende nede i Marielyst, godt nok Pay and play banen, men her var det ikke klubben der skulle dække skaden.
 4. Hvad syntes I om Phil Mickelsson's regelbrud, ved bevidst med en straf på 2 slag, at putte til en bold i bevægelse og dermed undgå at bolden triller ud af greenen igen? Jeg havde lige indtil da et billede at den mest sympatiske golfspiller på PGA'en, men den trænger vist til at blive revideret.....
 5. PBCramer

  Ny trolly

  ClickGear kan jeg kun anbefale. Nu har jeg selv været lidt for "nærrig" og købt billigere trollyes. Men da den sidste både havde svært ved at stå stille med bremsen, og væltede for et godt ord når det blæser, så var valget ikke så svært. En ClickGear 3.5. Jeg fik den i ProGolf til 1.595 Kr. Det er til dato den bedste trolly jeg har haft, og sår aldrig tilbage til en "fuser".
 6. PBCramer

  Hvorfor ikke, når det blæser

  Du har spillet med vindresistente bolde....... De virker kun i blæsevejr styrke pelikan og mere. Al vind derunder påvirker boldene negativt og gør dem totalt uberegnelige. Derfor mister du bilde når det ikke blæser.
 7. PBCramer

  Pay & play

  Ishøj golfklub har en fantastisk 9 hullers Intermedia pay&play bane. Standen er stort set lige så god som på 18 hullers banen, og der er masser af udfordringer. Der er også mulighed for at leje buggy.
 8. PBCramer

  Banestand lige nu, Sjælland

  Jeg vil da bestemt ikke kalde Ishøj for kedelig. Jo hvis det er totalt vindstille og man undgår bunkers, så kan Ishøj være kedelig. Men da Ishøj ligger i Danmark så er det sjældent vindstille, og så er banen alt andet end kedelig. Korrekt at den er flad, men den har en masse platouer som både er udfordrende og giver banen karakter. Men ellers enig med Junior. Standen er super efter årstiden. Der kan trædes vand op på enkelte huller, men det generer slet ikke.
 9. PBCramer

  Så er golfbolden med GPS på vej

  http://finans.dk/erhverv/ECE9940914/endelig-golfbold-paa-vej-med-indbygget-gps/?ctxref=ext
 10. PBCramer

  GPS bolde

  Så er den på vej: http://finans.dk/erhverv/ECE9940914/endelig-golfbold-paa-vej-med-indbygget-gps/?ctxref=ext
 11. PBCramer

  Valg af klub i københavns området

  Der er kun flade huller på Ishøj, men til gengæld er der nogle irriterende udfordrende bunkers. Og MASSER af vind..... Men Ishøj har den mest fantastiske herreklub, hvor det sociale virkeligt kommer frem.....
 12. Når nu jyderne kan syntes jeg også at vi Sjællændere skal prøve. Skovbo Golfklub. Lørdag d. 30/9. Der er klubmesterskab med start indtil kl 10, men herefter er der åbent for tider. Hele søndagen er reserveret klubmesterskaber. Start tid fra kl.10.00 og frem. Jeg vil, afhængig at antal deltagere, prøve at finde en god greenfee pris. Skal vi?
 13. PBCramer

  VMG Træf søndag 24/9

  Er der tilslutning for et lignende arrangement på Sjælland? F.eks. på Skovbo golfbane... Det er vel ret centralt på Sjælland.
 14. PBCramer

  VMG træf

  Pas på Ronnow....... En "snemand" til at starte med - Så er det kun op af bakke på de resterende 17 huller.
 15. PBCramer

  Opgradering, test af nyt tema på siden

  Spændende nyt design.........
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden