Hop til indhold


PBCramer

Medlem +
 • Antal indlæg

  50
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  2

PBCramer vandt dagen den Februar 24 2017

PBCramer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

10 Godt

Om PBCramer

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 01-06-1964

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Ishøj
 • Handicap
  14,8
 • Højre / Venstre
  Venstrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.086 profil visninger
 1. Pay & play

  Ishøj golfklub har en fantastisk 9 hullers Intermedia pay&play bane. Standen er stort set lige så god som på 18 hullers banen, og der er masser af udfordringer. Der er også mulighed for at leje buggy.
 2. Banestand lige nu, Sjælland

  Jeg vil da bestemt ikke kalde Ishøj for kedelig. Jo hvis det er totalt vindstille og man undgår bunkers, så kan Ishøj være kedelig. Men da Ishøj ligger i Danmark så er det sjældent vindstille, og så er banen alt andet end kedelig. Korrekt at den er flad, men den har en masse platouer som både er udfordrende og giver banen karakter. Men ellers enig med Junior. Standen er super efter årstiden. Der kan trædes vand op på enkelte huller, men det generer slet ikke.
 3. Så er golfbolden med GPS på vej

  http://finans.dk/erhverv/ECE9940914/endelig-golfbold-paa-vej-med-indbygget-gps/?ctxref=ext
 4. GPS bolde

  Så er den på vej: http://finans.dk/erhverv/ECE9940914/endelig-golfbold-paa-vej-med-indbygget-gps/?ctxref=ext
 5. Valg af klub i københavns området

  Der er kun flade huller på Ishøj, men til gengæld er der nogle irriterende udfordrende bunkers. Og MASSER af vind..... Men Ishøj har den mest fantastiske herreklub, hvor det sociale virkeligt kommer frem.....
 6. Når nu jyderne kan syntes jeg også at vi Sjællændere skal prøve. Skovbo Golfklub. Lørdag d. 30/9. Der er klubmesterskab med start indtil kl 10, men herefter er der åbent for tider. Hele søndagen er reserveret klubmesterskaber. Start tid fra kl.10.00 og frem. Jeg vil, afhængig at antal deltagere, prøve at finde en god greenfee pris. Skal vi?
 7. VMG Træf søndag 24/9

  Er der tilslutning for et lignende arrangement på Sjælland? F.eks. på Skovbo golfbane... Det er vel ret centralt på Sjælland.
 8. VMG træf

  Pas på Ronnow....... En "snemand" til at starte med - Så er det kun op af bakke på de resterende 17 huller.
 9. Opgradering, test af nyt tema på siden

  Spændende nyt design.........
 10. VMG træf

  OG så lige et input fra en Sjællænder. Kanon forslag.... En bane omkring midtsjælland, så kan vi fange de fleste.... F.eks. Skovbo? Skulle det hele rende ud i sandet med 2 turneringer, så er der jo den nye Great Northern på Fyn....... Den har jeg læst skulle være en fantastisk oplevelse.
 11. Går aldrig ned å udstyret, så spiller ALDRIG mere end 9 huller med samme bold. Det er et kompromis jeg har lavet med min boldleverandør, min driver, hine jern og rough'en på dee forskellige baner jeg spiller...... DOG er der undtagelser. For 14 dage siden på Espiche i Portugal måtte jeg låne en bold af min medspiller på hul 18. Efter selv at have "bortført/ofret" mine egne 9 bolde til "The Big Roughmann". Det skal dig lige til mit eget forsvar siges at det blæste en en hel/halv pelikan, og banen var meget smal....
 12. Hej igen Mr.pullhook Jeg fik spillet Espiche, Alto, og 2 gange Silves. Jeg fuldstændig enig i dine beskrivelser af Alto og Silves. Specielt Silves var fantastisk, specielt signaturhullet med teestedet oppe og søen i højre, som kunne forceres hvis drivet var langt og godt..... Jeg gik med en Englænder der fortalte at de skal til at bygge nyt klubhus oppe imellem hul 1 og 2, så derfor var der langt imellem. Ifølge ham skulle det blive fantastisk. Så ender nuværende hul 1 med at bliver hun 18. Espiche spillede jeg en da i kraftig blæst. Det blæste så meget at bolden blæste at teen flere gange. Der længtes jeg hjem til hjemmebanen. Den kostede lige 9 bolde da rough var forfærdelig og umuligt at finde bolde i...... Men de havde det smukkeste klubhus jeg har set til dato.....
 13. Rigtig god tur Mr.pullhook. Ser frem til et fyldigt referat ;-)
 14. Så bookede konen lige en uges ferie på Algarvekysten i uge 20. Vi skal bo her i Praia da Rocha. Konen skal bare slikke solskin og jeg skal ud og spille noget golf. Er der nogle der har erfaringer med baner i dette område? Hvad skal man spille? Jeg regner med at leje en bil så man kan komme lidt rundt omkring, men max. en halv times kørsel.
 15. NY QUIZ:"Nem" golf regelquiz - 18 spørgsmål

  Jeg gennemførte denne quiz. Min score 55/100 Min tid 165 sekunder  
×