Jump to content

Jesper Rou

Member +
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Jesper Rou

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 04/14/1970

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Skovby
 • Hjemmeklub
  Himmelbjerget
 • Interesser
  Golf, programmering, film, onlinespil o.m.a.

  Jeg arbejder til dagligt som IT specialist hos Danske Bank, langt mere end sundt er.
  Golfen får så meget tid som jeg kan afse, men desværre ikke så meget som jeg gerne vil.
  Det bliver til 2-3 gange om ugen i sæsonen og måske en en gang hver uge eller 14. dag udenfor.

  Ellers har jeg mit eget 1 mands konsulent bureau hvor jeg primært supporterer kunder for mine tidligere arbejdsgivere, men også laver web løsninger sammen med nogle tidligere kolleger.
 • Handicap
  21
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Swing Science S-800 3-P,
  Scratch 8620 wedges, 50, 55 og 60g
  Swing Science S-800 Driver
  Swing Science S-800 18g hybrid
  Tom Wishon putter

Recent Profile Visitors

1,046 profile views
 1. Hej, Det er sikkert dækket før, men jeg kunne ikke finde det. Er der nogen i Østjylland som kan rette Loft/Lie? Mit dejlige LHW sæt trænger til en justering. Jeg har været hos Kronjysk golf, de kan ikke, og jeg har ikke den store tillid til Golfexperten. Om nødvendigt kører jeg gerne jylland rundt efter det.
 2. Jesper Rou

  Jesper Rou

 3. Prøv evt. at tale med ProGolf, der ligger en i Tilst. Har kun set deres i brug nogle få gange. Kan være de vil lade dig bruge den på time-betaling.  
 4. Himmelbjerget er lige skiftet til en ny restauratør. Før var der sure miner på begge sider af baren. Nu smiles der på begge sider, der er service ud over det hele, hvide duge på bordene, energi og kreativitet som gør det en fryd at komme der. Stor ros til bestyrelsen for det resultat
 5. Hvis du har en Clikgear vogn, eller hvis deres beslag passer på din vogn, så er Clikgear tasken ganske glimrende og kan anbefales. Der er både magnet og lynlås. Jeg bruger som regel ikke lynlåsen.
 6. Jesper Rou

  Reklamer

  Min første reaktion var at bruge selv-samme Adblock+ til at blokere for din div, hvilket er ganske simpelt.   Jeg vil hjertens gerne støtte dig og dit site økonomisk, men ikke igennem reklamer (hvor jeg så samtidigt støtter andre virksomheder som jeg ikke selv kan vælge). Reklamer er ikke bare en stor gene, men også en sikkerheds risiko.   Hvis prisen er at se på reklamer, så vil jeg undvære. Alene ud fra den betragtning, så har den anden bruger ret. Det er skadeligt for dit site (uagtet at 1 eller 2 brugere mistet er til at overse).  
 7. Clicgears nyeste (eneste?) bag er med fuld-længde dividers. Jeg skiftede fra en ellers super lækker Callaway bag, til den lidt mindre Clicgear og har ikke fortrudt det. Den smule plads jeg mistede kan slet ikke ødelægge glæden ved at jernene kan komme til rettes i baggen.   Og så passer den jo designmæssigt perfekt til deres vogn, hvis man bekymrer sig om slige detaljer.
 8.   Helt fantastisk holdning at have til tingene, i dagens smid-væk kultur.   Den med eddiken og/eller rodalon tager jeg lige til mig. Jeg gør meget for at holde mine sko, både golf og hverdag, i god pleje. Men det har altid været et problem at holde dem... sanitære.
 9.   Den fandt jeg tidligere og synes faktisk det forklarer grip bedre end min pro gjorde det, men det er nok et spørgsmål om formulering. Det eneste jeg kunne tænke mig gjort bedre i den grip guide, var at billederne var taget fra spillers synsvinkel og ikke en som står foran.   Ellers kan den guide meget nemt op-summeres til 2 huske punkter, nemlig dem som hændernes V form peger imod. Det kan selv jeg huske, efter en lang vinter.
 10. Ikke just en viral ide, men.. Hvis nu medlemmer på VMG, som har noget at sælge, istedet for at lave fulde cross-postings på andre sites, nøjes med at skrive overskrift og linke til VMG, så kunne det sprede budskabet. Det vil måske nedsætte chancen for salg, eller bare forsinke det lidt, så hvis man skal af med noget i en fart, er det nok ikke at anbefale.
 11. Jesper Rou

  GOLF NU!

  Norddjurs er åben til sommergreens. En kammerat talte med en ung pige deroppe i dag, som sagde at der lå en lille smule sne, sporadisk.
 12. Dagens forside på HGC's hjemmeside:          Link
 13. Det går ok for mig i Softspikes. Jeg har Black Widow spikes på. De bliver dog noget medtaget af det end ved normalt vejr.
 14. Klart diskvalificeret. Og hans ven rudolf trænger til et los bagi.
 15. Opregulering er ikke bestemt af din score, alene af dit hcp. Er du i gruppe 5 er det 0.2, ellers 0.1. Altså, ikke per point under safe zone, eller under 36. Er du i gruppe 4 f.eks og laver 0 point, bliver du reguleret 0.1 op.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden