Hop til indhold
Vild med Golf

Crossdk

Medlem +
 • Antal indlæg

  63
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  4

Crossdk vandt dagen den November 12 2018

Crossdk havde det mest likede indhold!

Community omdømme

18 Godt

Om Crossdk

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 13-06-1970

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Svenstrup
 • Hjemmeklub
  Aalborg Golfklub
 • Handicap
  11,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.662 profil visninger
 1. Tid tilbage: 2 måneder og 27 dage

  • TIL SALG
  • NY

  Håndsyet læder Golf scorekort cover Wimbledon Grøn hvide syninger. Mål når foldet: 15,5 x 10,5 x 0,8 cm Fragt. 36 kr. til pakkeshop & 41 kr. med levering. Slået op flere steder.

  kr 300,00

  Skørping - DK

 2. Tid tilbage: 2 måneder og 27 dage

  • TIL SALG
  • NY

  Håndsyet læder Golf scorekort cover Rødt/sort med røde syninger. Mål når foldet: 15,5 x 10,5 x 0,8 cm Fragt. 36 kr. til pakkeshop & 41 kr. med levering. Slået op flere steder.

  kr 300,00

  Skørping - DK

 3. Tid tilbage: 2 måneder og 27 dage

  • TIL SALG
  • NY

  Håndsyet læder Golf scorekort cover Rødt/ sort med hvide syninger. Mål når foldet: 15,5 x 10,5 x 0,8 cm Fragt. 36 kr. til pakkeshop & 41 kr. med levering. Slået op flere steder.

  kr 300,00

  Skørping - DK

 4. Tid tilbage: 2 måneder og 27 dage

  • TIL SALG
  • NY

  Håndsyet læder Golf scorekort cover. Mørke brunt cover med 4 lommer og beige syninger. Mål når foldet: 15,5 x 10,5 x 0,8 cm Fragt. 36 kr. til pakkeshop & 41 kr. med levering. Slået op flere steder.

  kr 300,00

  Skørping - DK

 5. Tid tilbage: 2 måneder og 27 dage

  • TIL SALG
  • NY

  Håndsyet læder Golf scorekort cover. Mørke brunt/lyse brunt med beige syninger. Mål når foldet: 15,5 x 10,5 x 0,8 cm Fragt. 36 kr. til pakkeshop & 41 kr. med levering. Slået op flere steder.

  kr 300,00

  Skørping, Nordjylland - DK

 6. Hejsa

  Er det muligt at bestille et af dine scorekortholdere, med speciel tråd farve, og initialer ?

  Mvh Anette

  1. Crossdk

   Crossdk

   Hej Anette,

    

   Ja, har tråd i sort, hvid, rød, orange og beige. 

   Og har læder i flere forskellige farver.

   Men har desværre ikke mulighed for at præge initialer.

    

   Mvh. Carsten

    

   P.s. Prisen er 340 kr. inkl. fragt. 

 7. @ploehmann, jeg har haft stor glæde af disse til at holde fingrene varme. Og min erfaring er, at de holder en hel runde uden problemer, og er pengene værd. https://www.thansen.dk/scooter-knallert-mc/beklaedning/tilbehor/heatpax/grabber-haandvarmersaet-2-stk.-/n-769007536/pn-244040633/
 8. Hej PeeJay, Tak for feedback. Ang. læder tykkelsen, så bliver det svært, at gå meget ned i tykkelsen på læderet. Primært fordi, tråden vil "skære" hul i læderet når det håndsyes. "Grovheden"/farven i læderet, vil altid varierer, på de enkelte skind, da fiberstruktur og naturlige ujævnheder (insektbid etc) og jeg prøver at kombi læderet til det enkelte cover, så det matcher bedst muligt. Carsten.
 9. Hej Kitter. Tak for idéen, den er testet, men fornemmelsen er ikke helt rigtig.. Men sætter pris på alle inputs Carsten Hej MarAA, Tak for feedback Som med de andre tilbagemeldinger, så har det sendt mig tilbage i testlab & tænkeboksen. (laver lige en opdat. på det senere.) Angående cover størrelse: - er det så højden på coveret du ønsker skal være længere ? - og hvor mange cm ? Placering af holder: - når du skriver på en af bagsiderne, mener du så indvendigt ? Carsten
 10. Hej Claus, Takker for tilbagemeldingen og fedt billede ( Men hey, har du glemt scores på de første huller ell. !!! ) Havde du coveret i baglommen og hvordan oplevede du evt dette ? Dejligt med forslag til forbedringer, og angående dine forslag, så er her mine tanker: - Blyantsholderen, er et "ømt" punkt for mig - Du har helt ret, for diameteren på holderen, afhænger af hvilke blyant/kuglepen spilleren bruger. Har dog prøvet at kompenserer for dette, ved at gøre den bredere... - Angående støtte: - Så har jeg testet flere typer/tykkelser pap, men uden at det har været en succes. Dels, suger pap´et fugt i regnvejr og forsvinder den fleksibilitet som jeg godt kan li... - har også testet covers med "fliseline" som normalt bruges i tøjproduktion, men synes heller ikke dette har givet den rigtige fornemmelse... - prøv evt. at bukke coveret bagover, for at få en bedre støtte. Tak for feedback, det sætter jeg bestemt pris på Carsten
 11. Att. MarkAA & Peejay. Hvordan har de første uger med jeres covers været ? Hvad var første indtryk ? Kvaliteten af læder/cover ? Funktion & oplevelse på banen ? samlet oplevelse, holdt op imod en pris på 400 kr. På forhånd tak Carsten
 12. Hej Kris, Tak for input og jeg er enig langt hen af vejen, men elastik giver mig nogle udfordringer. Med det design som jeg laver, er der nogle grundliggende ting, som jeg prøver at have som grundsten . - enkelt design med to lag læder + lommer. - så høj en kvalitet læder, som jeg kan få leveret. - coveret skal være fleksibelt, så det føles behageligt i baglommen, men stabilt som skriveunderlag. Og det prototyper, som jeg har lavet med elastik, har givet nogle udfordringer, som: - den ekstra tykkelse som elastik har, giver et forkert udseende(man kan se en forhøjning,/bump på forsiden), når jeg kun har de to lag læder. - hvis jeg skal komme ud over dette, så kunne en løsning være at lave ekstra lag, så elastikken ikke træder igennem. Men det går ud over fleksibiliteten og tykkelsen, og dermed fornemmelsen. Den løsning, som jeg bruger nu, er at gøre blyant holderen bredere, sådan at når læderet udvider sig, så kan bredden stadigt give et hold. Men tak for input, dem modtager jeg med åbent sind.
 13. Haha, rolig nu, ingen skader Sender lige en PB
 14. Og Peejay, hvad med dette ?
 15. Hvad siger du til dette ?
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden