Jump to content

Pastorius

Member +
 • Content Count

  5,660
 • Joined

 • Days Won

  160

Everything posted by Pastorius

 1. Forslagene er jo gode - så det kan godt være jeg må til lommerne Det er genialt det der!
 2. God idé, men jeg tænker det ligger lidt over budget. Se, det kunne jo være sjovt, men lige i den groveste ende. Don't mention the war. Jeg må hellere se at komme forbi - det er længe siden.
 3. Jeg skal snart spille en match, hvor der kommer til at være en del venskabligt drilleri mellem deltagerne. I den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at give min modstander en lille gave der kan overleveres med venskabligt drilleri. Nogen gode forslag?
 4. Pastorius

  Scores 2019

  Måske er det bare fordi jeg er en dårlig putter, men jeg er vildt imponeret over deres putning. Det kan godt være der er runder, hvor de ikke holder så meget, men generelt er de bare meget tættere på end jeg når de har puttet første gang og der er næsten ingen vildskud, der triller mange meter forbi, med deraf følgende få 3-puts. Man skulle ellers synes det var et af de steder hvor skulle kunne være med. Selv er jeg (for mit niveau) ret fornuftig til de kortere approachslag (<40m), jeg får bare ikke ret meget ud af det, fordi jeg holder alt for få af mine muligheder. Her ser jeg selvfølgelig også bort fra hjerneblødningerne, hvor man laver en dobbelt fra 20-30 meter. Dem har de heller ikke mange af.
 5. Pastorius

  Scores 2019

  Yes, det er en fornøjelse at se hvor god man kan blive til det lortespil. (Og drives er ikke engang det mest imponerende, selvom det måske nok er det mest uopnåelige).
 6. Pastorius

  Scores 2019

  I den løbende turnering jeg spiller med i, er der også en af vores elitespillere (hcp +1). Der er flere andre med, omkring 2-4,5. Tidligere kunne jeg godt være med omkring længste drive, men nu... Sidst jeg slog et rigtig godt drive på et af de relevante huller, og havde mit navn på flaget, manglede jeg 48 meter, da han havde været forbi Hen over hele turneringen har han en netto snit på 74 - og han skal altså give banen et slag eller to de fleste gange vi spiller. Det er altså en andet spil de der folk spiller.
 7. Har ikke spillet den, men hvad jeg hører står den fint. Helt generelt. Hold dig fra rough og spil bolden konservativt til green. Kan du ramme de rigtige plateauer og har en god dag med putteren er der så en god score hjemme.
 8. Det lå i postkassen, mange tak.
 9. Kan man få en kopi - evt. uden data, eller giver det ikke mening uden en længere forklaring? Jeg har også lavet mit eget ark, men jeg nøjes med de data jeg nemt kan hive ud af Golfshot. Det er lige basalt nok.
 10. Det var første klasse Anyways. Man skal passe på med genereliseringer. Denne udtalelse blev der gjort lidt grin med på twitter - gad vide hvad man ellers kunne tænnke om folk, der ikke har råd til at flyve 1. klasse på Brittish Airways “It was shocking behavior. You might expect it at a budget company, but not in the first-class cabin at BA. "
 11. Der bliver vist suppleret med 10.000/år hos os. Det er tæt på 100% recirkulation. Normalt regner man med at en standard rangebold går ca. 90% af en alm golfbold. Nogle steder (hvor rangen er for kort) er de reduceret yderligere, men kan fx godt få 60%-rangebolde. Jeg har oplevet rigtige bolde et par steder. På Vasatorp var det NXT Tour-bolde. Og i Kerteminde var det også Titlestbolde af en art (husker ikke hvilken). Det er virkelig en fornøjelse.
 12. Enig, det er ikke slut endnu. Det er trods alt worst-case, men potentialet er der. Han kan muligvis også komme videre fra noget der er værre end en bøde, men så skal han nok ud og undskylde for hele verden, love bod og bedring, og sige offenligt at han har et problem (med alkohol, stoffer eller hvad det nu var han var helt væk af) og lade sig behandle for det.
 13. Nej, det er alvorligt nok. I værste fald er det hans karriere der er slut. Lad os håbe det ikke går så galt.
 14. Her er et bud på hvor gode PGA-PRoerne er: Det ville give mig, med mine lidt over 10 i hcp, 20 slag på banen.
 15. Se den del kan aldrig undervurderes. Hvad er odds på du har skiftet driver inden sæsonen er slut Heldigvis er man knapt så følelsesmæssigt knyttet til gammelt golfgrej, som så mange andre ting:
 16. Pastorius

  Scores 2019

  I roughen er det kritisk. Det er svært at undgå mistanke om lejeforbedring, hvis man rammer en bold i roughen under et prøvesving.
 17. Pastorius

  Scores 2019

  Den sidste havde jeg ikke fået med - jeg tænker dog nok at det mest er en teoretisk diskussion. Jeg har i hvert fald aldrig været ude for det, og jeg tænker at selvom man skulle slå et prøveslag, så vil man måske have et forklaringsproblem mht. hvorfor man prøversvinger så tæt på bolden.
 18. Pastorius

  Scores 2019

  Du er med på definitionen på et slag, ikke? Hvis du forsøger at ramme bolden er det ligegyldigt om du rammer eller ej. Hvis du ikke forsøger, er det også ligegyldigt om du rammer eller ej. Så tæller slaget ikke.
 19. Min kæphest er at man. ikke kan (eller skal) lave regler for at håndtere idioterne. De skal nok finde en måde at være idiotiske på uanset hvilke regler man laver. Dem må man håndtere på anden vis. Hele fundamentet i golf er at vi er vore egne dommere, og at vi stoler på hinanden. Det skal vi ikke give afkald på, fordi nogle enkelte rammer ved siden af skiven. Dem må vi konfrontere på anden vis og i grelle tilfælde formene dem adgangen til at spille golf med os andre.
 20. Lidt forklaring 1-8 er de scores der tæller med i gennemsnittet. 9 er den første score udenfor og "Last" er den der ligger til at falde ud, når næste runde spilles. Det betyder at jeg i de næste tre runder slet ikke kan stige i WHS-hcp, for de scores der falder ud er ikke med i beregningen. I kolonnen snit - kan man se de dårligste mit WHS-hcp vil ligge på, hvis jeg slet ikke laver scores der tæller med i beregningen.
 21. Det er jeg ikke helt enig i - i hvert fald ikke ved nogle enkelte runder. Det kommer jo helt an på hvilke scores der falder ud i toppen. Selv har jeg i mine sidste ti runder, kun gået 1 i neutral score. Mit hcp er steget fra 9,9 -> 10,7 - Efter WHS-systemet (den del man kan regne ud) er jeg faldet fra 11,6 -> 10,9. En runde lige udenfor neutral score vil ikke ændre ret meget, man skal virkelig tage ved, for at hcp dramtisk stiger, samtidig med at man skal skubbe de 8 bedste scores ud af beregningen. Under alle omstændigheder mener jeg ikke at Handicapsystemet er lavet til at håndtere snydere - dem må vi klare på anden vis. Det er lavet for at så mange af os som muligt, spiller med et retvisende handecap, og dér er det nye system en klar forbedring.
 22. Det er en misforståelse at vejret er en del af beregningen. Det er rent statistik på hvor svært banen har spillet den pågældende dag. Mange steder vil pin-placeringer betyde lige så meget som vejr fx. Jeg synes det nye system giver utroligt god mening, og er noget forbandet over at de ikke bare får taget sig sammen og får det implementeret.
 23. Jeg tror vi alle kunne have bud på hvad der sker for en mand, der kunne finde på at opføre sig som det er blevet beskrevet, men det synes jeg man skal afholde sig fra at gætte på offentligt, indtil man véd noget. Det sker også at folk bliver frikendt selvom de er blevet tiltalt. Jeg er med på det ser lidt mørkt ud. Det er naturligt nok man diskuterer ud fra det man ved, men når vi ved så lidt som vi gør, var det måske mere rimeligt at se tiden an. (Og jeg er ingen helgen, jeg har også selv bidraget til spekulationerne).
 24. Øv - jeg var ellers ved at være klar
 25. Jeg holder mig til at der endnu ikke er nogen der har bekræftet noget, og håber på det ikke er så slemt som det kunne lyde. Det skulle ikke være første gang at rygterne overgår virkeligheden.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden