Hop til indhold


Pastorius

Medlem +
 • Antal indlæg

  5.432
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  134

Pastorius vandt dagen den Juni 17

Pastorius havde det mest likede indhold!

Community omdømme

780 Fremragende

Om Pastorius

 • Rang
  Platin medlem
 • Fødselsdag 01-08-1966

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  http://www.vildmedgolf.dk/topic/5473-pastorius-witb/#entry28802

Seneste besøgende på profilen

5.601 profil visninger
 1. Hvilke sløjfer spillede de på seniortouren? Mit umiddelbare bud er at man godt kan gøre c-sløjfen svær, men det kniber mere med A+B (særligt A). Med al mulig forbehold for jeg kun har spillet banen nogle få gange.
 2. Jeg kan nu godt følge dem. Banerne kunne sagtens huse en euro-tour event, men ikke efter samme koncept som Himmerland.
 3. Pastorius

  Scores 2018

  Tak for henvisningen. Det er et fornuftigt tilbud selvom det er en 2016'er. Jeg vil dog allerheslt have en lidt ældre, uden insert, mere bare helt plain. Jeg kender ikke lige forskellen på Notchback og den alm. model. Jeg har prøvet forskellige af en kammerats, og den helt klassiske Newport 2 er så absolut den der passer mig bedst.
 4. Pastorius

  Scores 2018

  Det var der en af vores juniorer der havde for vane, indtil en dag hvor green var gødet og han måtte på skadestuen for at få behandling for ætse-skader. Nå, dagens runde fra backtee var noget af en rutchebanetur. Jeg putter fuldstændig elendigt - ud af ingenting :-( Første hul - misser et kort put for par. Andet hul - 2 putter for par .. Og så små-shanker jeg approachslaget på de næste to huller og bliver straffet maks. Hul 5 spiller jeg fint - og 4-putter! Hul 6, ligger tæt på i 3, men 3-putter :-( Hul 7 misser green - slår den tæt på, og 2-putter :-( Hul 8, slår et tilsyneladende perfekt drive lidt lidt venstre om træet, men væk var den (i søen) :-( 4- putter! Hul 9: misser første indspil - andet er fint, men 2 putter fra kort afstand :-( 54 slag (9 stableford) på de første 9 huller er helt vildt dårligt. På bagni begyndte scoren at blive bedre, dog uden spillet (og særligt putteren) blev rigtig god. Hul 10: Ligger langt fra i 2, men prøver at gå efter den. Blokker den helt vildt i højre, men slår indspil fra 90m indtil under 1 m - den missede jeg ikke! Hul 11: 2-putter fra 2,5 meter for par. Hul 12: 3-putter for en bogey. Hul 13: 2 putter fra 2m for bogey. Hul 14: misser ggreen, slår den til 1,5 m. 2-put! Hul 15: Taber tee-slaget i højre, næsten i søen. Prøver at gå efter den alligevel. Ender i næste sø. Hul 16: Ligger 20m fra green i to, men må alligevel nøjes med et 2-put for par. Hul 17: Ok Bogey. Hul 18: Lander 10m kort, og triller ned i bunden til 45m. 2 - putter for bogey. Scoren på bagni er som sådan ok 42 slag og 19 stableford-point, men der ligger meget mere og venter. Jeg har oprettet et opslag. JEg skal have ny putter, så hvis der er nogen der har en Scotty Cameron Newport 2 liggende i 33" el. 34" liggende er jeg interesseret. EDIT: Glemte link: https://shotzoom.com/rounds/07477324476#
 5. Pastorius

  Scotty Cameron Newport 2

  Time Left: 2 måneder og 25 dage

  • SØGES
  • BRUGT

  Jeg søger en Scotty Cameron Newport 2 af den ældre model uden inserts. Længde 33" eller 34". Nogen der har noget?

  kr 1.300,00

 6. Pastorius

  Scores 2018

  Semi-rough er ikke et alternativ her. Derfra kommer der rigtig mange flyers, men det er muligvis bedre end fairway.
 7. Pastorius

  Scores 2018

  Nå, konen er kommet hjem fra 3 måneders studieophold i Australien, og så er det endelig blevet til en smule trææningstid, og mere end en ugentlig runde. Der mangler stadig noget, men det ligger lige bagved og lurer. Jeg slår rigtig mange, rigtig gode golfslag på en runde, men til gengæld fedter jeg jeg også ufatteligt mange slag væk ud af det blå. Putningen er skidt, og fejlene bør kunne luges ud, og så bliver det rigtig godt. Første runde i går: https://shotzoom.com/rounds/92977274976# 88 slag med en 10'er (par 4) og en 7'er (par 3). Så det blev alligvel til årets første runde bedre end handicap (38 point) efter en endeløs række opskrivninger. Anden runde: https://shotzoom.com/rounds/92677844626# (Stableford, så slagscoren er ikke korrekt, starter med en streg, fordi jeg ikke fandt min bold, og ikke orkede at gå tilbage og slå en ny). Ikke nogen katastrofe, særligt ikke i lyset af at det er meget at spille golf i 9 timer i træk på en portion skyr, og 5-6 liter vand drukket på runden. Første runde trak ud pga en langsom to-bold! Så jeg nåede ikke den planlagte frokost inden herreklubben skulle slå ud. Men stadig elendig putning, og for mange dumme fejl. (30 point). Dagens eclectic-score blev 75 slag. Jeg glæder mig stadig til at slå fairwayslag og chips/pitch fra rigtigt græs igen.
 8. Pastorius

  GolfShot tips 'n tricks

  https://www.cultofmac.com/322362/how-to-make-your-apple-watch-wake-up-where-you-left-off/ (og lav også gerne en urskive med golfshot som komplikation)
 9. Pastorius

  Scores 2018

  Jeg holder gerne de tørre baner ud lidt endnu, hvis de er gode for dig :9 Flot spillet!
 10. Pastorius

  Scores 2018

  Jeg er træt af tørre golfbaner. Havde selv et tilsvarende slag i dag. Slår et elendigt drive på hul 9 i sorø, og ender nede af skrænten ved 8. green. sætter en 3 hybrid på den, og ender 15 meter kort af green. Det er nok nærmest 300m slået med en hybrid der først skulle 5-6 meter op på fairway igen. Derfra bruger jeg så 4 slag. (EDIT: det var så "kun" 243m https://www.dropbox.com/s/vjcrupes2fuz69r/Skærmbillede 2018-07-09 22.07.06.png?dl=0) ...men altså. Det er fuldstændig umuligt at styre hvor man slår hen, og man kunne lige så godt spille fra beton, som fairway. Til gengæld er green områderne vandet, så lander man for tæt på green, dør boldene (som normalt). Fra semirough og rough bliver 80% slagene til flyers. Nå - spiller ind imellem fint, men der er godtnok grove udfald, og putteren er ikke rigtig stabil for tiden. https://shotzoom.com/rounds/96657044636#
 11. Pastorius

  World Handicap System - fra 2020

  Jeg har smidt alle mine runder ind i det oprindelige regneark, og det bekræfter tendensen - også når man går kraftigt ned på kort tid. Den reelle forskel på den nye og gamle system, særligt når der er mange udsving, vil dog ikke blive lige så stor som det ser ud til, for lige så snart det begynder at svinge ud, vil man også få flere slag at gøre godt med, og i beregningen (i mit ark) indgår kun de antal slag man får efter det gamle hcp-system.
 12. Pastorius

  World Handicap System - fra 2020

  Tryk på del oppe til højre, og rediger, så det bliver offenligt på nettet (JEg har gjort det :) )
 13. Pastorius

  World Handicap System - fra 2020

  Du skal starte med at lave en kopi af regnearket der ligger offenligt. Så kan du selv rette og adde data.
 14. Pastorius

  World Handicap System - fra 2020

  Har lavet en kopi uden data. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v6G7s6h-yUEnKg6vxOh3OZ84ruxkKrCBhp00Gi81mVM/edit?usp=sharing Marker dine runder fra golfbox direkte ind (kolonne A). Udfyld kolonne H,I,J,K med data for banen (de kan også kopiers hvis man går ind på runden i golfbox)
 15. Pastorius

  World Handicap System - fra 2020

  Nej, jeg tror ikke det kommer til at ligge så meget højere. Der kommer en reduktion på når relativ slope bliver mindre end 1. Jeg har tilføjet en graf på regnearket. I nogle tilfælde er forskellen stor, i andre tilfælde er der næsten ingen.
×