Jump to content

Pastorius

Member +
 • Content Count

  5,736
 • Joined

 • Days Won

  168

Pastorius last won the day on March 26

Pastorius had the most liked content!

Community Reputation

885 Fremragende

About Pastorius

 • Rank
  Platin medlem
 • Birthday 08/01/1966

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Wishon, Scratch, Krank og Scotty.

Recent Profile Visitors

7,165 profile views
 1. Nå - DGU lukker op, men en del restriktioner. Tippet med grankoglen bliver aktuelt https://www.golf.dk/nyhed/dgu-golfklubbers-faciliteter-og-aktiviteter-bør-fortsat-være-lukkede-private-bolde-kan-gå-en
 2. Ikke for dem der lever af byggemarkederne... Vi er enige om at der sikkert er mindre risiko ved at spille golf end der er ved at gå.i byggemarked. Men derfor synes jeg alligevel det er fornuftig skelnen at lade dem være åbne og golfbanerne lukkede, og når der skal åbnes for mere, synes jeg også man skal kigge på hvor det kan give de største bidrag til at få økonomien stille og roligt igang. Enig - men kurven er ikke knækket, og der er heller ikke noget der tyder på den bliver det inden påsken er over - det vil være der den topper, og det er dér de langsomt vil begynde at åbne for nogle ting.
 3. Jeg synes ikke der er så meget naturvidenskab over det. Det er muligt at der ikke er noget stort bidrag fra golfsporten, men golf er ikke vigtigt. Det er der mange andre ting der er, og hvorfor ikke åbne for nogle af dem først.
 4. Skal man spritte grankoglen af før eller efter man har brugt den?
 5. Golfsporten får en udfordring med endnu flere medlemmer der holder op, oveni de manglende indtægter. Det er der ingen tvivl om. Jeg tror ikke det gør så stor forskel om man lukker op lidt før eller lidt siden, men jeg tror det kommer til at koste nogle klubber (og baner) livet.
 6. Jo, men vil de fleste klubber ikke bare åbne for medlemmer? For lige at præcisere, så er jeg fuldt med på at det koster penge for klubberne at være lukkede, men jeg tænker ikke det gør ret stor forskel, om nogle klubber åbner for egne medlemmer i 2-bolde eller ej. Restaurationer og proshop mister stadig penge, og - afhængigt af aftale - har PRO'en også problemer med ikke at kunne gennem føre lektioner og (som minimum) holdtræninger.
 7. De uansvarlige er selvfølgelig med til at sprede smitten. Hele DGU's pointe holder stadig. Håber de holder fast. Det er bare golf, så er det hellere ikke vigtigere. Der er en (lille) risiko for at golfsporten kan være med til at sprede smitten. De her tiltag kommer ikke til at gøre nogen økonomisk forskel for klubberne heller.
 8. Jeg tænker det stadig er Grimbergen, men jeg tror nu egentlig at en alm fadøl passer bedre til den burger jeg osse skal ha'
 9. Det er godt nok lidt vildt at læse kommentarsporet på golf.dk. Så er vores måde at være uenige på her inde noget mere civiliseret - trods alt.
 10. Fodbolden ser ikke ud til at være voldsomt bekymret over deres rygte når det her engang er ovre. https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/naboer-langer-ud-efter-ob-det-er-idioti/8064765 De skulle have et 100% forbud: https://www.bt.dk/fodbold/odense-kommune-nedlaegger-forbud-mod-ob-traening Og så er der den her fra Italien: https://www.marca.com/en/football/international-football/2020/03/25/5e7b2d5eca4741a4708b4567.html Jeg gider ikke engang tage dankortet med
 11. Lad os sætte den betingelse på, at den skal falde efter en runde golf - så må vi spille om burgeren i stedet
 12. Jeg vil godt vædde en fadøl med at der ikke bliver ændret noget.
 13. Jeg bryder mig slet ikke om den graf som illustration - mest fordi der bliver læst alt for meget ind i den. Det holder så længe vi "bare" siger at vi gerne vil flade kurven ud, for at undgå at for mange bliver syge på en gang, men der er ingen sammenhængen mellem kurven og sundhedsvæsnets kapacitet. Kurven kan ikke bruges til at retfærdiggøre diverse tiltag der bliver indført, for vi ved ikke om de virker og om det er nok. Kurven kan ikke bruges som argument for at det virker at isolere os. Det kan heller ikke bruges som argument for det ikke virker. Hele diskussionen bliver skæv. Mette sagde bedst. vi *ved* ikke om det vi gør hjæler, men vi gør det alligevel, for vi vil hellere gøre for meget end for lidt. Dét er essensen i det der gøres i DK, og så håber vi bare på at vi kommer over mod den situation hvor sundhedsvæsenet ikke bliver overbelastet. (Og det synes jeg er en fornuftig vej). Hele snakken om tests eller ikke tests viser dog, at vi - forlængst - er kommet over linjen. Ikke med respiratorer eller intensive sengepladser, men med tests og værnemidler. Det er jo indlysende at (uanset strategi) så ville man teste sundhedspersonale (og andre med kritiske funktioner i samfundet), for at undgå de skulle sidde i karantæne forgæves i alt for lang tid. Man ville vel også teste familier, for at undgå at alle skulle i karantæne, hvis én var blevet syg. Vi har bare slet ikke på noget tidspunkt haft en testkapacitet til at de hensyn er prioriteret. Lige nu, kan jeg ikke se andet, end at vi må prøve at undgå at blive smittet eller føre smitten videre, og så må vi om en måned elller to, kigge tilbage på om vi nu også gjorde de rigtige ting, og hvad vi skal gøre næste gang (som sandsynligvis også bliver i år, når bølge 2 rammer os). På det tidspunkt har vi data og viden, og så har vi svenskerne, englænderne og amerikanerne at sammenligne os op imod, for at se, om det havde været bedre at gøre noget fundamentalt anderledes (eller bare mindre og senere) Mit gæt er at svaret bliver, at det ikke var så vigtigt hvad der blev gjort, men at det blev gjort så hurtigt som muligt. Vi får se - nogle af os i hvert fald!
 14. Argumentet er ikke at de kan blive smittede ved at spille golf, men at DGU ikke vil lægge navn til at retningslinjerne ikke bliver overholdt på golfbanerne, og det har de konstateret at de ikke bliver. Den oprindelige udmelding og opdateringen: https://www.golf.dk/nyhed/dgu-anbefaler-golfklubberne-lukker-deres-klubhuse-golfbaner-og-træningsfaciliteter https://www.golf.dk/nyhed/dgu-fastholder-anbefaling-om-lukke-baner-mulig-lempelse-efter-30-marts ...og en samlet besked fra mange af de bedste danske golfspillere: https://www.tv3sport.dk/sport/golf/nyheder/oprab-fra-danske-stjerner-bak-nu-op-hold-jer-vaek-fra-golfbanerne-se-beskeden-her Pointen er at det bare er golf, og risikoen ikke er værd at løbe, hvor lille den end måtte være.
 15. Lad os holde os til DGU's argumenter for lukningen, som ikke direkte omhandler en reel smittespredning:
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden