Jump to content

Pastorius

Member +
 • Content Count

  5,784
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  175

Pastorius last won the day on June 23

Pastorius had the most liked content!

Community Reputation

908 Fremragende

About Pastorius

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Wishon, Scratch, Krank og Scotty.

Recent Profile Visitors

7,343 profile views
 1. De går rundt. Jeg har selv gået fire runder på én dag. Det skal jeg ikke ud i to dage træk - jeg blev spurgt. Jeg har en aftale om en runde mandag med Harald, som er initiativtageren, og så spiller vi Sorø festuge torsdag-søndag. De er iøvrigt alle på min alder (50+)
 2. Så er det i aften tre af mine faste golfmakkere går igang 10 runder på en weekend. To runder i aften, og 4 runder både lørdag og søndag. Anden runde i morgen er vores Swingkings turnering hvis jeg når derud, kommer der lidt billeder søndag. https://www.golf.dk/nyhed/danske-ekstremgolfere-vil-spille-ti-runder-på-en-weekend
 3. Hvis du vil have en bedre score er du nødt til at tæmme driveren (prøv at sætte swingspeed ned) eller finde et andet våben du kan slå relativt sikkert i banen. På langt de fleste danske golfhuller kan du sagtens nå en gir med et teeslag på ca 180m fra gul suppleret med noglelunde sikre slag på 150-160m, eller i hvert fald komme tæt nok på til at få chancen for en par. Det skulle være rigeligt til hcp 10
 4. Mener jeg startede i 2012. Specielt i starten af sæsonen kan jeg se at jeg mangler et fundament at falde tilbage på. Jeg har det på samme måde. Jeg fører en del stats og kan bevise at jeg kontinuert bliver bedre på de fleste parametre, alligevel kan det ikke ses på mine scores. Det er ikke de gode slag der definerer scoren, det er de dårlige. Jeg spiller jævnligt med en del rigtig dygtige spillere - indtil hcp +1-2 stykker. Ned til omkring hcp 2, er der ingen af de gode slag, jeg ikke kan lave lige så godt (ikke hver gang selvf. men jeg kan slå slagene). Dem der er bedre kan slå nogle slag hvor jeg slet ikke kan være med. Der er nok også en hel del course mgmt involveret.
 5. det var måske nok også det allerbedste medie til at bekræfte din aversion
 6. ET har ophævet Thorbjørn udelukkelse. https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/golf/ophaever-udelukkelse-af-olesen/8188271
 7. Ja, jeg ved heller ikke om der er så meget træning over det. Men det tager noget tid at finde følingen igen, når man har ligget stille så længe. ...og så mangler jeg altså det fundament som dem der har lært spillet som unge har. 45 er nok lige sent nok at starte hvis man vil holde sig under de 10 uden nævneværdig indsats
 8. Jeg mangler ikke andet end træning. Der er for mange slag hvor jeg ikke rammer bolden rent. Når man ikke rører køllerne fra september til maj (normalt), så kan man nok ikke forvente at stabiliteten er der året rundt. Om et år tager knægten på efterskole, og så kan jeg tage et år uden at bruge 4 aftener om ugen og de fleste weekender på at træne basket. Så er der håb igen.
 9. Nå, en nedskrivning blev det ikke til, men Ærø er en dejlig bane, med en fantastisk udsigt hele vejen rundt. 36 point blev det til, men jeg smed det på sidste hul, først med et telesalg i bunkeren, og dernæst et sløj indspil, der lagde sig på kanten af bunkeren, den blev kort og fra mit 5. Slag kom jeg ikke ind og i. På hul 9 smed jeg drivet væk i venstre på dagens eneste rigtig dårlige drive, og dernæst 4. Slaget også out. Jeg havde virkelig mange gode indspil, men fik kun få af dem hældt i. Brændte i hvert to gode birdiechancer mere, og missede også to for ind og i, der så gav bogies.
 10. Flot, tillykke med den. Forhåbentlig kan den inspirere mig til noget lignende når jeg om lidt spiller Ærø. Det er ca. lige så lang tid siden jeg er skrevet ned senest.
 11. Jeg ved godt det er udenfor budget, og at Steward x9 Follow, ikke er uden forbehold (bla. Om batteri kan klare 2 runder), men jeg ved jeg ville nyde hvert et sekund hvor bogen fulgte efter mig ned af fairway. Jeg har spillet en enkelt runde med en der brugte den, og han brugte remotefunktionen langt mere end follow-funktionen.. Det er lidt det samme som med en robotplæneklipper for mig. Det er som regel junior (eller konen) der slår græsset, så reelt har jeg ikke den store brug for en robotklipper, MEN jeg ved det vil gøre mig glad indeni, når jeg sidder på terrassen med en kølig, og ser maskinen køre forbi.
 12. https://www.pgatour.com/competition/2020/travelers-championship/tourcast.html#/hole-view?round=1&cid=503&hole=13&group=19&gv=yes&pid=28237 PGA Touren har lanceret en nyt shot-tracker - der bla giver Trackman data på tee slagene (hvor det er sat op). Det giver et fint billede af forskellen på et godt og mindre godt drive, men næsten samme clubspeed. Der er 1 mph i forskel men totallængden er 41 yrads kortere for Bryson ift Rory. Smashfactor er 1,51 vs 1,47, og det er nok ikke hele forklaringen. Det må på en eller anden måde være et dårligt hit fra Bryson, for 4000+ i spinrate er garanteret ikke det hans udstyr er lavet til. Rory: Bryson: Edit: ER lidt usikker på om længderne er fra Trackman, eller "bare" er udreget ift, hvor langt der er fra tee til green - for så ligger en del af forklaringen i at det ene slag er mere i venstre. _ ...og Rory skulle så kun bruge to slag fra de 218 yards.
 13. Nå.. Med en shaky start, en kold putter og én ramt fairway, må 17 point på 9 huller vel siges at være ok. https://shotzoom.com/rounds/37607645678# Det må snart kunne lade sig gøre at gøre bedre - over en hel runde.
 14. Det er da forsøget værd (min - begrænsede - emperi peger dog i modsat retning). I mine musikerdage, kan jeg huskede vi syntes vi spillede så godt når vi havde fået noget at drikke. En dag satte vi så en båndoptager til Mixeren, og efter den dag blev vi enige om at der ikke blev rørt alkohol før mellem 3. og 4. sæt.
 15. Jeg checkede lige golf box for tællende scores. For et år siden (straten af Juni) havde jeg tre runder i handicap score: 7,9 - 7,9 og 9,9 og så havde jeg en i neutral zone 10/7. Siden har jeg spillet 21 turneringsrunder og er gået 2,1 op i handicap Jeg har spillet et par enkelte gode runder under Coronaoforhold, som ikke var tællende,, og en hel masse 9-hullers aftenrunder i 16-18 point, ellers har det været en ynk længe.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden