Hop til indhold

Pastorius

Medlem +
 • Antal indlæg

  5.279
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  124

Pastorius vandt dagen den Oktober 11

Pastorius havde det mest likede indhold!

Community omdømme

751 Fremragende

Om Pastorius

 • Rang
  Platin medlem
 • Fødselsdag 01-08-1966

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  http://www.vildmedgolf.dk/topic/5473-pastorius-witb/#entry28802

Seneste besøgende på profilen

5.073 profil visninger
 1. Banestand lige nu, Sjælland

  Sorø er spilbar, men de har kortet et par huller af (1 og 6) fordi der er *for* blødt. Så ingen regulering. Spillede Næstved i forrige weekend. Den var for våd til det gav mening.
 2. Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Steffen Høyer i Sorø starter også gerne med at undervise i baseball-grip. Jeg kender en af de Fysioterapeuter der har arbejder for DGU. Han holder til i Sandved - han spiller også en fin gang golf selv: http://www.sandvedfys.dk
 3. GPS bolde

  Ja, har selv gamegolf. Det giver dog ingen data om svinghastighed eller lignende. Jeg kan stadig ikke se hvad jeg skal bruge det til. Data om bolden giver kun mening, hvis jeg ved hvordan jeg svinger - og det kan jeg få meget bedre i en trackman. Hvis det her ender med at flere går rundt og kigger i deres smartphone under runderne, så er jeg fuldstænding enig med @MrSwingKin i at det skal forbydes. Ikke fordi jeg tror nogen kan drage fordel af det, men fordi det uværgeligt vil tage tid. Enkelte kan sikkert godt finde ud af det, men gennemsnitligt vil folk være længere om at spille golf.
 4. GPS bolde

  Isoleret set er de data vel uinteressante? Det kræver de kan holdes sammen med jernvalg, og også meget gerne data om køllen. Den slags hører til på range, ikke på en golfbane.
 5. GPS bolde

  Med den takt ender det måske med at man får penge for at spille med dem Jeg tror jeg venter med at teste til de kan fåes som søbolde. Hvorfor lave en regel for noget der alligevel er dømt til at blive en meget lidt udbredt gimmick? Du tager det alt for alvorligt. Desuden skal bolde - som alt andet udstyr - også submittes til R&A og godkendes, så hvis de ikke bryder sig om dem, er det jo bare at lade være med godkende dem.
 6. GPS bolde

  Det skal nok blive en succes. "Jeg er for nærig til at smide bolde væk, så jeg betaler 160,-/stk."
 7. Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Du kunne kigge på om din grip-tykkelse er optimal. For mig gør for tynde grips, at jeg gripper alt for hårdt, mens jeg holder langt mere afslappet, når tykkelsen passer.
 8. Hvilket regntøj har du?

  Som alle andre steder er der grobrund for sort økonomi. De bedste penge er dem vi i nordjylland kaldte dobbelt-sorte penge. Som hveken konen eller skattevæsnet kender til. Næste problem bliver så hvis konen engang når man er død, finder på at sælge alt det man har købt, til det man siger det har kostet. Der er en grund til at der nogle gange er rigtig gode tilbud på brugtmarkedet :-)
 9. Hvilket regntøj har du?

  Det er et skråplan overhovedet at begynde at diskutere hvad man bruger sine penge til.
 10. Den er griner....

  Man kan også bare se på procenterne, hvis man bare tjatter en bold mod koppen fra en meters penge, og så overvej, hvor lidt der skal til at misse når man er 130m væk.
 11. Den er griner....

  Der er pænt mange gode kommentarer på twitter også.
 12. Flightscope Mevo

  Nu er der også gået Jura i at måle spin. https://blog.trackmangolf.com/patent-measuring-the-spin-of-a-sports-ball/ Godt for Trackman, men sikkert ikke befordrende for gode, billige alternativer.
 13. Flightscope Mevo

  Vi er alle forskellige, og bliver motiveret af forskellige ting. Jeg er tal-nørd nok til at et regneark eller lignende med data om dette eller hint, kan være det der gør forskellen på om jeg overhovedet kommer afsted for at træne lidt eller ej. Jeg har på fornemmelsen af @ReneN er lidt i samme kategori. Om 3.000 så er overkill eller ej, hm, det er jo individuel, men jeg har da både købt et pulsur, en witthingsvægt og - senere - et Applewatch, fordi jeg mente det kunne motivere mig til at komme afsted på løbetur - om ikke andet, så bare for at samle data. Giver det mig værdi for det de koster i min træning - næ - men hvis det nu lige er det der skal til for at jeg kommer ud at træne, så er det jo et helt andet regnestykke.
 14. Flightscope Mevo

  Præcision er garanteret en ret stor faktor. Med en ball speed på 150 Mph, er der ikke store tolerancer for at få et brugbart resultat. Jeg vil tro at sådan noget som faceangle er svær at måle også. Metaldimserne må være til, fordi der ikke er nok at måle bolden på for at udregne spin. Jeg vil tro at udregningen af spin, på en længere del af boldflugten er mere nøjagtig end målingen på de første tre meter. Bruger man trackman indendørs uden dimples, får man nogle lidt underlige spin-tal - jeg får alt for meget spin på særligt mine kortere jern, ift. hvad jeg ved jeg har. Op mod 20% for meget.
 15. Flightscope Mevo

  "Det hele" er nu også så bredt et udtryk igen. Der er ret mange af de data som Trackman giver tilbage, som er udregninger og ikke målinger. Jeg har ikke lige hurtigt kunnet finde en god oversigt over hvad der er hvad, men generelt vil jeg tro at hastigheder og spin er målte. Meget af det andet beregnet. Når Mevo nu har sølvdimser til boldene, og der er forskel på indoor og outdoor-mode, virker det nu som om de måler på bolden. Jeg tror derimod ikke de måler på køllen.
×