Hop til indhold
Vild med Golf


Pastorius

Medlem +
 • Antal indlæg

  5.494
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  142

Pastorius vandt dagen den November 28 2018

Pastorius havde det mest likede indhold!

Community omdømme

798 Fremragende

Om Pastorius

 • Rang
  Platin medlem
 • Fødselsdag 01-08-1966

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  http://www.vildmedgolf.dk/topic/5473-pastorius-witb/#entry28802

Seneste besøgende på profilen

5.998 profil visninger
 1. Pastorius

  Putte med flaget i hul.

  En lille kommentar til de nye regler...nå ja, og måske lidt mere end det. https://twitter.com/gfcgolf/status/1085533400214237185
 2. Pastorius

  Eureka moment i golf

  Da jeg først startede ved proen i Sorø, spurgte han mig. Hvor er vi henne? Skal du bare have fikset din slice eller skal du lære at spille golf. Jeg svarede ja til det sidste, og brugte et år på at lære at svinge ordenligt tilbage. Jeg har som basketballtræner også dybt indgroet, at det kan betale sig at lære at gøre tingene rigtigt, med mindre man har rigtig mange timer til at træne en ueffektiv teknik.
 3. Pastorius

  C more golf lukker...

  Ikke andet end at Andreas Hartø er stoppet i DGU, fordi han skal være kommentator for Discovery. Mon ikke der snart sker noget.
 4. Pastorius

  Økonomiske problemer i Helsingør...

  Det giver ikke så meget mening at se isoleret på den, ligesom det heller ikke giver stort mening at se udelukkende på kontingent som indtægter. Der skal jo også drives en klub. Af artiklen ligner det mest et likviditetsproblem - i hvert fald på kort sigt.
 5. Pastorius

  Økonomiske problemer i Helsingør...

  De 3-3,5 millioner passer nok meget godt, hvis der er tale om ren banedrift, hvis jeg sammenligner med min egen klub. Omsætningen er på omkring det dobbelte.
 6. Pastorius

  Swingweight vs MOI

  Teknikken hedder koldsmedning - og det virker bedst (kun?) med smedede jern. Hvis de er støbte er det nok svært.
 7. Pastorius

  Swingweight vs MOI

  Joe - de er ikke så pæne. Jeg tænker ikke det noget reelt for slagene. Får måske en flyer eller to mere end jeg ellers ville have fået.
 8. Pastorius

  Swingweight vs MOI

  Mine jern fra LHW (årgang 2013) står heller ikke for udskiftning, men er suppleret af to hybrider fra Rosenberg og så har han flyttet mit gamle wedgeskaft over på et nyt hovedet (fra LHW's ophørsudsalg). Det er lidt et problem hvad man skal bruge sine penge til, når man spiller med udstyr der passer
 9. Pastorius

  Dårlige websites

  http://web.archive.org/web/20050515000000*/www.frisoer-finn.dk Den blev opdateret omkring 2005-6, så dem før er sjovest.
 10. Pastorius

  Curry I web.com

  Nå, VI skal vel have lidt gang i golf og basketsnakken. Tiger giver lidt råd til Curry: https://twitter.com/stephencurry30/status/1063207936309116928?s=21
 11. Pastorius

  Dårlige websites

  Jeg skrev engang en lettere ironisk post om at lave hjemmesider http://stegen.dk/robert.htm
 12. Pastorius

  Fifler eller ej?

  ...men dilemmaet kommer jo, når det så viser sig at der er en der spiller alle runderne i high/low omkring 40 point. Så spiller man ikke til et retvisende handicap. Det er fair nok at I gerne selv vil gøre det helt formelt, hvis I når et rimeligt antal tællende runder, men lad nu være med at blande jeg i, hvordan andre forsøger at få et så retvisende handicp som muligt. Det er dét der er det afgørende, og ikke alle mulige små formalia. Udgangspunktet er selvfølgelig at alle forsøger at gøre det så godt som muligt, og ikke skaffe sig en fordel ved at spille med et forkert handicap. Hvis det alligevel skulle vise sig at en bevidst snyder, så hjælper det alligevel ikke stort at slå ham i hovedet med regelbogen.
 13. Pastorius

  Fifler eller ej?

  Jeg indleverer næsten alt, men jeg spiller så mange runder der er oprettet som turneringer i Goflbox at jeg benytter de få private runder jeg spiller på hjemmebanen til at eksperimentere. De, vil jeg ikke indberette, for jeg spiller nogle slag, jeg aldrig ville spille på en tællende runde. Jeg tænker det går, ner jeg alligevel har 36 tællende runder i løbet af sæsonen.
 14. Pastorius

  Er du også på vej i vinterhi? :-)

  Jeg ville egentlig gerne spille (eller i det mindste træne) igennem, men er begyndte som hjælpetræner på sønnens basketballhold, så der 4 ganges ugentlig træning i Næstved + kampe, så er der ikke rigtig tid til mere.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden