Jump to content

Pastorius

Member +
 • Content Count

  5,661
 • Joined

 • Days Won

  160

Pastorius last won the day on July 30

Pastorius had the most liked content!

Community Reputation

852 Fremragende

About Pastorius

 • Rank
  Platin medlem
 • Birthday 08/01/1966

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Wishon, Scratch, Krank og Scotty.

Recent Profile Visitors

6,782 profile views
 1. Florida er på vej med et lovforslag tilsvarende det i Californien, så det spreder sig nok hele vejen rundt. Det er fortrinsvis en konflikt mellem NCAA's monopol på Collegesport, og ikke så meget et angreb på amatørbegrebet. Udenfor USA tror jeg ikke det får meget betydning, bortset fra sflere nok turner pro lidt tidligere, fremfor at se om de kan få finansieret en næsten professionel tilværelse i nogle år på et amerikansk college. Basketball og Footballspillerne har ikke reelt været amatører i rigtig lang tid. De bedste collegespillere får på en eller anden måde nok ud af det til at kunne sikre sig selv og deres familier økonomisk allerede nu. Der er slet, slet ikke de samme penge i Collegegolf, hvor jeg vurderer at man rent faktisk er nogenlunde nede på det niveau der hedder et scollarship (som i sig selv er ret værdifuld) og gode træningsforhold. Jeg tænker det er et fåtal af collegegolfere, der kan lave rigtig store penge på kommercielle rettigheder.
 2. Forslagene er jo gode - så det kan godt være jeg må til lommerne Det er genialt det der!
 3. God idé, men jeg tænker det ligger lidt over budget. Se, det kunne jo være sjovt, men lige i den groveste ende. Don't mention the war. Jeg må hellere se at komme forbi - det er længe siden.
 4. Jeg skal snart spille en match, hvor der kommer til at være en del venskabligt drilleri mellem deltagerne. I den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at give min modstander en lille gave der kan overleveres med venskabligt drilleri. Nogen gode forslag?
 5. Pastorius

  Scores 2019

  Måske er det bare fordi jeg er en dårlig putter, men jeg er vildt imponeret over deres putning. Det kan godt være der er runder, hvor de ikke holder så meget, men generelt er de bare meget tættere på end jeg når de har puttet første gang og der er næsten ingen vildskud, der triller mange meter forbi, med deraf følgende få 3-puts. Man skulle ellers synes det var et af de steder hvor skulle kunne være med. Selv er jeg (for mit niveau) ret fornuftig til de kortere approachslag (<40m), jeg får bare ikke ret meget ud af det, fordi jeg holder alt for få af mine muligheder. Her ser jeg selvfølgelig også bort fra hjerneblødningerne, hvor man laver en dobbelt fra 20-30 meter. Dem har de heller ikke mange af.
 6. Pastorius

  Scores 2019

  Yes, det er en fornøjelse at se hvor god man kan blive til det lortespil. (Og drives er ikke engang det mest imponerende, selvom det måske nok er det mest uopnåelige).
 7. Pastorius

  Scores 2019

  I den løbende turnering jeg spiller med i, er der også en af vores elitespillere (hcp +1). Der er flere andre med, omkring 2-4,5. Tidligere kunne jeg godt være med omkring længste drive, men nu... Sidst jeg slog et rigtig godt drive på et af de relevante huller, og havde mit navn på flaget, manglede jeg 48 meter, da han havde været forbi Hen over hele turneringen har han en netto snit på 74 - og han skal altså give banen et slag eller to de fleste gange vi spiller. Det er altså en andet spil de der folk spiller.
 8. Har ikke spillet den, men hvad jeg hører står den fint. Helt generelt. Hold dig fra rough og spil bolden konservativt til green. Kan du ramme de rigtige plateauer og har en god dag med putteren er der så en god score hjemme.
 9. Det lå i postkassen, mange tak.
 10. Kan man få en kopi - evt. uden data, eller giver det ikke mening uden en længere forklaring? Jeg har også lavet mit eget ark, men jeg nøjes med de data jeg nemt kan hive ud af Golfshot. Det er lige basalt nok.
 11. Det var første klasse Anyways. Man skal passe på med genereliseringer. Denne udtalelse blev der gjort lidt grin med på twitter - gad vide hvad man ellers kunne tænnke om folk, der ikke har råd til at flyve 1. klasse på Brittish Airways “It was shocking behavior. You might expect it at a budget company, but not in the first-class cabin at BA. "
 12. Der bliver vist suppleret med 10.000/år hos os. Det er tæt på 100% recirkulation. Normalt regner man med at en standard rangebold går ca. 90% af en alm golfbold. Nogle steder (hvor rangen er for kort) er de reduceret yderligere, men kan fx godt få 60%-rangebolde. Jeg har oplevet rigtige bolde et par steder. På Vasatorp var det NXT Tour-bolde. Og i Kerteminde var det også Titlestbolde af en art (husker ikke hvilken). Det er virkelig en fornøjelse.
 13. Enig, det er ikke slut endnu. Det er trods alt worst-case, men potentialet er der. Han kan muligvis også komme videre fra noget der er værre end en bøde, men så skal han nok ud og undskylde for hele verden, love bod og bedring, og sige offenligt at han har et problem (med alkohol, stoffer eller hvad det nu var han var helt væk af) og lade sig behandle for det.
 14. Nej, det er alvorligt nok. I værste fald er det hans karriere der er slut. Lad os håbe det ikke går så galt.
 15. Her er et bud på hvor gode PGA-PRoerne er: Det ville give mig, med mine lidt over 10 i hcp, 20 slag på banen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden