Hop til indhold
Vild med Golf

Pastorius

Medlem +
 • Antal indlæg

  5.507
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  144

Pastorius vandt dagen den Marts 22

Pastorius havde det mest likede indhold!

Community omdømme

806 Fremragende

Om Pastorius

 • Rang
  Platin medlem
 • Fødselsdag 01-08-1966

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  http://www.vildmedgolf.dk/topic/5473-pastorius-witb/#entry28802

Seneste besøgende på profilen

6.179 profil visninger
 1. Der er afbud, men vi kommer igennem det meste - Vi spiller en løbende turnering, hvor der uddeles Grand Prix-point efter hver runde (35 - 32 - .... eller double up ved vores 4 majors og to afsluttende runder). Efter de første 15 runder, trækkes de 5 dårligste fra (dvs. der er mulighed for et par afbud, uden at være helt væk). Sideløbende gives der bonuspoint for ramte greens, tættest på flaget, længste drive/ramt fairway, nettoscore i par eller under. Alle bonuspoint fra sæsonen lægges sammen og der uddeles også et sæt GP-point for dem. Så har vi en løbende duelturnering for at at give lidt gas i bolden. Der spilles om tre point der også tæller med. Endelig har vi en shootout, hvor vi dyster i short game og på par 3-banen. 6-7 dicipliner der også giver lidt GP point. Altsammen sluttes af med en weekend på en god bane, med en dobbeltrunde og dobbelte point, så man aldrig helt opgiver håbet for at blande sig i toppen. ...men altså spilleplanen er stram. 19. runder fra sidst i marts til sidst i august, med friweekender i divisionsterminerne.
 2. Det er helt perfekt - alle møder alle, alle spiller med hinanden netop 3 gange. Jeg giver en runde golf i Sorø, hvis du engang skulle komme på disse kanter!
 3. Det ser spændende ud - jeg kigger på det.
 4. Du skal have tak for forsøget. Jeg har heller ikke lige kunnet finde en god måde at gøre det på. ...men det kan jo ikke passe! arghhh!
 5. Ja, men det er vel "bare" delt op i grupper af fire? Jeg skal også sikre mig at alle har mødt hinanden i en duel (1 mod 1).
 6. Jeg skal lave en turnering for 20 golfspillere over 19 runder, hvor alle skal mødes 1 gang. Det er til at finde ud af - der findes masser af Round Robin-schedulers online. Men, vi går i 4-bolde sammen, og derfor kunne jeg godt tænke mig at det bliver så varieret som muligt så man ikke går med de samme hver gang, og så bliver det sværere. Jeg kan ikke komme det meget nærmere end det her: Roder jeg lidt med at flytte manuelt, opstår der bare nye ubalancer. Er der nogen der har et godt bud på hvordan man bedst løser opgaven.
 7. Problemet er at de ikke er samlet lige så omhyggeligt som @Rosenberg gør det, så specs er ikke i nærheden af at være lige så nøjagtige. Loft og Lie kan rettes til (men det skal så lægges oveni prisen) og skafternes spine er der ikke taget hensyn til. MOI matcher heller ikke igennem sættet. Er man ligeglad med den slags, så skan man lige så godt købe OEM-jern.
 8. Tja, og så er vi nogle der har spillet med de samme (Wishon)-jern i 5-6 år, og som stadig kan gå ind i en velassorteret golfshop, uden det kribler for at købe nye (udover at skifte de slidte wedges). Det er vist ikke rigtig til at købe hoveder alene fra de store producenter.
 9. Jeg er helt vild med Vasatorp - specielt den nye (hedder vist tournament course). Woodlands og Bogskogen er også fine baner. Elisefarm er jeg ikke så vild med. Den har et linkspræget design, med bunkers overalt. Hvis man spiller den fra korrekt tee, så ligger der bunkers i stort set alle drives man skal tage stilling til, men hvis man spiller med et større spænd i hcp, og nogle ikke kan slå den helt op i bunkers fra tee, så er der stort set ingen udfordringer for dem, men de har stadig alle slagene. Falstrerbo er også en fin bane, Vasatorp mener jeg er en klasse over de andre baner i har kig på her.
 10. Jeg gider ikke gå i detaljer, men jeg synes ikke der er noget der tyder på at OP (i denne tråd) er blevet klogere end første gang.
 11. Sammen har i fat i noget. Der har i hvert fald været noget flydende involveret, når jeg mener at være i stand til at kommunikere på alverdens sprog. Jeg har faktisk en fransktalendes (opvokset i Belgien) ord for at jeg på vej hjem med Taxa fra en bytur i Avignon men gymnasiet (det er et par år siden) var i stand til at fortælle vittigheder og grine på de rette tidspunkter af chaufførens vittigheder. Vi er nødt til at stole på ham - jeg husker i hvert fald intet fra den aften.
 12. ...og finsk er faktisk slet ikke så svært - selv børn kan tale det.
 13. Endomondo fungerer også fint på Apple Watch. Jeg bruger deres løbeprogrammer (premium) EDIT: Men hvis det kun er det man vil bruge det til, er det nok for dyrt.
 14. En lille kommentar til de nye regler...nå ja, og måske lidt mere end det. https://twitter.com/gfcgolf/status/1085533400214237185
 15. Da jeg først startede ved proen i Sorø, spurgte han mig. Hvor er vi henne? Skal du bare have fikset din slice eller skal du lære at spille golf. Jeg svarede ja til det sidste, og brugte et år på at lære at svinge ordenligt tilbage. Jeg har som basketballtræner også dybt indgroet, at det kan betale sig at lære at gøre tingene rigtigt, med mindre man har rigtig mange timer til at træne en ueffektiv teknik.
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden