Jump to content
Vild med Golf


Pastorius

Member +
 • Content Count

  5,628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  159

Pastorius last won the day on July 12

Pastorius had the most liked content!

Community Reputation

847 Fremragende

About Pastorius

 • Rank
  Platin medlem
 • Birthday 08/01/1966

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Wishon, Scratch, Krank og Scotty.

Recent Profile Visitors

6,454 profile views
 1. Du kan også overveje http://golflogik.dk . Jeg er sikker på at @Rosenberg kan fortælle mere om det.
 2. Ja, jeg skriver tallet i kommentaren, og cut/paster det ind. Det blev til 34 point og en score i neutral zone.
 3. Pastorius

  Scores 2019

  Nej, det er ufatteligt. Det var stolpe ud hele vejen rundt garneret med et par dårlige beslutninger. Triller af fairway og i rough på hul ti. Den ligger lige i kanten, tænker jeg kan slå til den, men græs griber fat om køllehovedet og den kommer var fem meter frem og længere ud i roughen. Den næste satte jeg et 7-jern på, den kom 30 meter, men dog på fairway. Ligger i greenbunker i 5, 6 op, syv over green, 8, sniger sig en centimeter forbi huller, og triller 2 meter forbi. Brænder returen 😞 På hul 12, trækker jeg den første en smule i venstre langs OB, snitter et træ og forsvinder. Slår mit 4. slag fra fairway venstre om greenbunker, og bruger to derfra. På hul 15 vælger jeg et forkert jern og slår nok 20 meter over green - da jeg endlig er tilbage på green (i to forsøg), 3-putter jeg. Ellers masser af gode slag, bortset fra putteren der døde helt.
 4. Pastorius

  Scores 2019

  Dr. Jekyll and Mr. Hyde - mest ærgerlig er jeg over det satans 3-put på hul 8: https://shotzoom.com/rounds/24527135502#
 5. Den fik jeg jinx'et fint. Gik forni én over banens par i dag, inden jeg lavede en 10'er på hul 10
 6. Jeg spiller hullerne ud - også når jeg spiller stableford, hvis jeg kan gøre det uden at sænke spillet unødigt. Det er det afgørende for mig. Spiller jeg ikke en decideret turnering, og er der er pres på banen, så må slagspilsscoren vige, så samler jeg op og kommer videre.
 7. I praksis er forskellen vel meget lille/sjælden? Bortset fra det tidlige forår, har jeg kun én hulscore der er dårligere end en netto dobbeltbogey - og de dage hvor den slags kommer ender som regel i en score udenfor neutral zone alligevel.
 8. Man tæller stablefordpoint ud fra slagsspilsscoren, men der trækkes ikke fra ved -scores. Hvis man har en høj score på et hul (højere end netto dobbeltbogey) risikerer man at går fx +3 netto, men alligevel lave 37 point og blive skrevet ned. (Been there, done that).
 9. Stableford giver mening ift spiltempo for begyndere, som så kan samle op og komme videre. Ellers er jeg helt enig, det giver et helt andet perspektiv på en golfrunde at spille (netto) slagspil - hvor hcp-nøgle er overflødig, der trækker man bare slagene fra til sidst. Dér har man kun råd til at lave en fejl af gangen, fremfor i Stabeford, hvor der efter et dårligt slag skal satses for at hive et enkelt point hjem. I stableford bliver par 3-hullerne for mig de sværeste, fordi dér er der færrest muligheder for at rette op på et dårligt slag. Det bliver lynhurtigt til en streg.
 10. De bruges hvis du spiller hulspil med handicap. Man tager forskellen på de to spilleres handicap. (fx. 4 og 15 slag), og så har spilleren med det højeste handicap et slag på den gode spiller på de 11 laveste handicapnøgler. Definitionen på den lavest handicapnøgle er, dér hvor en bogeygolfer har mest brug for et slag på en scratchgolfer.
 11. Det er så ikke engang alle klubber der kan finde ud af at overholde det. Hvis man har 11 slag på Trelleborg's 18 hullers bane, så er de 7 af slagene på forni, og de 4 på bagni. http://trelleborggolf.dk/18-huls-banen/ ...og ja, det er en udbredt misforståelse at de lave nøgler er de sværeste huller.
 12. Pastorius

  Scores 2019

  Tro på det! (det er ikke vejen frem at skifte dine hidtidige stats ud med mine, på det punkt)
 13. Pastorius

  Scores 2019

  Flot holdt sammen på det - dine fairway og GIR-stats ligner mine
 14. Pastorius

  Scores 2019

  Her går det meget godt. En shaky start, men så begyndte det at gå ok. Eneste malurt i bærgeret er at jeg ikke kunne nå en hel runde. Det er surt at gå ind, når man er en bedre end handicap, og det føltes godt og nemt at spille golf, på trods af kø på banen og en ret frisk vind. https://shotzoom.com/rounds/96617745662#
 15. Pastorius

  Scores 2019

  Det tager ret lang tid, før en øget træningsmængde giver afkast, så hvis man ikke nyder træningen i sig selv, giver det ikke meget mening at træne for en hobbyspiller. Da jeg spillede basket for 30+ år siden, øgede vi træningsmængden fra 2 til 3-4 gange ugentligt. Det første år, var der ikke nogen målbar forbedring på vores holdstyrke, men det var der sæsonerne efter. Som golfspiller er der nok noget større afkast, fordi særligt det korte spil er meget afhængig af at man holder det ved lige. Bare et par uger med jævnlig træning, sparer mig snildt et par slag på banen. På min egen stat kan man tydeligt se at jeg i 2016 gik til vintertræning, og trænede jævnligt. Det er først i år, jeg er begyndt at nærme mig tilsvarende stats, på recovery og putning.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden