Hop til indhold

Pastorius

Medlem +
 • Antal indlæg

  5.482
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  141

Pastorius vandt dagen den September 30

Pastorius havde det mest likede indhold!

Community omdømme

797 Fremragende

Om Pastorius

 • Rang
  Platin medlem
 • Fødselsdag 01-08-1966

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  http://www.vildmedgolf.dk/topic/5473-pastorius-witb/#entry28802

Seneste besøgende på profilen

5.804 profil visninger
 1. Pastorius

  Fifler eller ej?

  ...men dilemmaet kommer jo, når det så viser sig at der er en der spiller alle runderne i high/low omkring 40 point. Så spiller man ikke til et retvisende handicap. Det er fair nok at I gerne selv vil gøre det helt formelt, hvis I når et rimeligt antal tællende runder, men lad nu være med at blande jeg i, hvordan andre forsøger at få et så retvisende handicp som muligt. Det er dét der er det afgørende, og ikke alle mulige små formalia. Udgangspunktet er selvfølgelig at alle forsøger at gøre det så godt som muligt, og ikke skaffe sig en fordel ved at spille med et forkert handicap. Hvis det alligevel skulle vise sig at en bevidst snyder, så hjælper det alligevel ikke stort at slå ham i hovedet med regelbogen.
 2. Pastorius

  Fifler eller ej?

  Jeg indleverer næsten alt, men jeg spiller så mange runder der er oprettet som turneringer i Goflbox at jeg benytter de få private runder jeg spiller på hjemmebanen til at eksperimentere. De, vil jeg ikke indberette, for jeg spiller nogle slag, jeg aldrig ville spille på en tællende runde. Jeg tænker det går, ner jeg alligevel har 36 tællende runder i løbet af sæsonen.
 3. Pastorius

  Er du også på vej i vinterhi? :-)

  Jeg ville egentlig gerne spille (eller i det mindste træne) igennem, men er begyndte som hjælpetræner på sønnens basketballhold, så der 4 ganges ugentlig træning i Næstved + kampe, så er der ikke rigtig tid til mere.
 4. Pastorius

  Begrænsninger af brugen af Green bøger...

  Det er jo netop det man ser ved langsomme bolde, og dét er langt vigtigere end hvor mange sekunder man bruger på at gøre sig klar. Man kunne også lave en anden beregning. Hvis hvert slag to 10 sekunder mindre i en 4-bold, ville man skære en halv times tid af runden. Mht. banemarshalls. Det koster tid eller penge. Hvornår har du sidst selv tilbudt at bruge en lørdag på at køre baneservice i klubben?
 5. Pastorius

  Begrænsninger af brugen af Green bøger...

  40 sekunder pr. slag er rigtig, rigtig meget. Langt mere end der bliver brugt i gennemsnit på en alm. dansk golfbane. For en 4-bold, der bruger 80 slag hver, giver det over 3,5 time i ren slagtid. De elitespillere jeg spiller med, kan sagtens læse et put fra flere sider og afvikle det på under 40 sekunder.
 6. Pastorius

  Begrænsninger af brugen af Green bøger...

  Jeg er bange for at de spillere der har været afhængige af en detaljeret greenbog, måske kommer til at bruge endnu længere tid på at læse putts.
 7. Pastorius

  Regntøj

  Da jeg spillede bold blev vi også ved uanset vejret - det var så basketball Der var lige en uge i februar 87, hvor jeg spillede i Stevnsgade i Nørrebrohallen, hvor vi var nødt til at spille med handsker - den gamle remise var ikke så godt isoleret, og temperaturen var -25 - -30 udenfor 🙂
 8. Pastorius

  Regntøj

  Jeg har både et sæt Galvin Green og et sæt Cross, og Cross er en klar vinder herfra. Det er lettere, blødere og larmer ikke lige så meget. Til gengæld er det lige knapt så vandtæt som Galvin Green, men dog rigeligt tæt til at man holder sig tør, med mindre det regner så meget at det ikke giver mening at spille golf.
 9. Mit indtryk er at DGU slet ikke går så meget op i reglerne, som I gør i denne tråd. De vil gerne have at man spiller så mange tællende runder som muligt og går ikke ret hårdt op i formalia. Jeg har hørt DGU regelfolk opfordre til at man afleverer scorekorts som tællende, også selvom man ikke har overholdt formalia. Under de tildligere hcp-regler har jeg hørt dem opfordre til at man bare kunne fortsætte med at indlevere de gode scores med ordene: "Der er jo ingen der kan vide om I sagde EDS på første tee." Jeg tænker at DGU's fokus er at det skal være så simpelt og sjovt som muligt at spille golf for almindelige spillere. Dem der vil snyde, skal nok sørge for at komme op i hcp, inden en turnering, hvis det er det de vil, uanset om de spiller med 1, 3 eller 14 køller, eller om de spiller efter hulspilsregler og afleverer slagsspilsscores. Man kan ikke gøre folk til gentlemen ved at lave flere regler, eller slå dem oveni hovedet med dem der allerede findes.
 10. Pastorius

  Valg af vognbag

  Nej - det gør de.
 11. Pastorius

  HarHjortespring styr på det lol

  Tja, en anonym bruger der poster det dér som sit første indlæg.... Jeg synes det er en sølle måde at give udtryk for en utilfredshed på.
 12. Pastorius

  Hvad synes folk om Tigers comeback og sæson?

  Det kunne have været lidt sjovere, hvis Rory og Rose havde kunnet holde lidt sammen på deres runder.
 13. Pastorius

  Hvad synes folk om Tigers comeback og sæson?

  Er lige kommet hjem, og havde egentlig planer om at skulle i seng, inden den står på basket fra kl meget tidligt til meget sent hele dagen i morgen. Det bliver en lang dag.
 14. Pastorius

  Hvad synes folk om Tigers comeback og sæson?

  Jeg mener slet ikke han har mistet sit vinderinstinkt, han er bare ikke helt god nok endnu. Det er bare noget andet at spilleturneringer end det er at træne. Sidste gang han var væk ifm skilsmisseballaden, tog det også lidt mere end en sæson inden han vandt igen. Han mangler stadig den sidste skarphed, så han bliver lidt bedre pr. runde, og så skal han lige have det der chip eller lange putt der går i på det rigtige tidspunkt en søndag hvor han er med fremme. Så ruller Tiger-mania igen for alvor. Når de andre spillere så begynder at høre råbene når han holer noget, så skal de nok også føle presset.
 15. Pastorius

  Mental tilgang til runden

  Du har ikke samme fejlmargin på alle typer slag du slår. Så når jeg siger at jeg ikke vil lave to fejlslag i træk, så betyder at jeg ikke (også) skal slå et risikabelt slag anden gang. Med i den ligning er noget af det vigtigste nok at vurdere hvilket leje man har. Det gør en ret stor forskel på fejlmargin. Så hvis du i gennemsnit slår 10% fejlslag, så vil jeg tror at dine procenter ligner noget der hedder 5% fra fairway, 10% fra Semi el. bunker og måske 10-33% fra rough alt afhængigt af om du går efter green eller spiller sidelæns ud på fairway. Så når jeg siger at jeg ikke vil slå to dårlige slag i træk, betyder det mest, at jeg hvis jeg først har slået mig ud i urten, så sørger for - med nogenlunde sikkerhed - at det næste slag jeg slår bliver fra et ordenligt leje. (og selvfølgelig kan jeg ikke overholde det stringent selv).
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden