Hop til indhold

Pastorius

Medlem +
 • Antal indlæg

  5.471
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  139

Pastorius vandt dagen den September 15

Pastorius havde det mest likede indhold!

Community omdømme

793 Fremragende

Om Pastorius

 • Rang
  Platin medlem
 • Fødselsdag 01-08-1966

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  http://www.vildmedgolf.dk/topic/5473-pastorius-witb/#entry28802

Seneste besøgende på profilen

5.738 profil visninger
 1. Pastorius

  Hvad synes folk om Tigers comeback og sæson?

  Det kunne have været lidt sjovere, hvis Rory og Rose havde kunnet holde lidt sammen på deres runder.
 2. Pastorius

  Hvad synes folk om Tigers comeback og sæson?

  Er lige kommet hjem, og havde egentlig planer om at skulle i seng, inden den står på basket fra kl meget tidligt til meget sent hele dagen i morgen. Det bliver en lang dag.
 3. Pastorius

  Hvad synes folk om Tigers comeback og sæson?

  Jeg mener slet ikke han har mistet sit vinderinstinkt, han er bare ikke helt god nok endnu. Det er bare noget andet at spilleturneringer end det er at træne. Sidste gang han var væk ifm skilsmisseballaden, tog det også lidt mere end en sæson inden han vandt igen. Han mangler stadig den sidste skarphed, så han bliver lidt bedre pr. runde, og så skal han lige have det der chip eller lange putt der går i på det rigtige tidspunkt en søndag hvor han er med fremme. Så ruller Tiger-mania igen for alvor. Når de andre spillere så begynder at høre råbene når han holer noget, så skal de nok også føle presset.
 4. Pastorius

  Mental tilgang til runden

  Du har ikke samme fejlmargin på alle typer slag du slår. Så når jeg siger at jeg ikke vil lave to fejlslag i træk, så betyder at jeg ikke (også) skal slå et risikabelt slag anden gang. Med i den ligning er noget af det vigtigste nok at vurdere hvilket leje man har. Det gør en ret stor forskel på fejlmargin. Så hvis du i gennemsnit slår 10% fejlslag, så vil jeg tror at dine procenter ligner noget der hedder 5% fra fairway, 10% fra Semi el. bunker og måske 10-33% fra rough alt afhængigt af om du går efter green eller spiller sidelæns ud på fairway. Så når jeg siger at jeg ikke vil slå to dårlige slag i træk, betyder det mest, at jeg hvis jeg først har slået mig ud i urten, så sørger for - med nogenlunde sikkerhed - at det næste slag jeg slår bliver fra et ordenligt leje. (og selvfølgelig kan jeg ikke overholde det stringent selv).
 5. Pastorius

  Mental tilgang til runden

  Samme her. Det har hjulpet utroligt på min tilgang til runderne at jeg spiller netto slagspil, fremfor stableford. Laver man en fejl, bliver tilgangen at det næste slag må ikke være en ny fejl, fremfor stableford-tilgangen, hvor man så er nødt til at gå efter nogle svære slag for at redde et point. Får man startet skidt på en runde, kan man stadig føle man kan hente det ind igen, ved at kigge på hvor mange af sine slag man fx har brugt. ...og ja, hold fokus på det ene hul man spiller. Der kan hentes rigtig mange slag på en runde, ved at at koncentrere sig over fx putte, som om de alle var lige så vigtige som det eagleput man engang imellem har. Det der dér Tiger er så sindsygt god.
 6. Pastorius

  Hvad synes folk om Tigers comeback og sæson?

  Jeg synes det ser ud til at være over al forventning. Han spiller fint og vigtigst ser ryggen ud til at holde. Jeg har altid forventet at han skulle bruge en sæson eller to som sakdefri for at kunne vinde igen. Jeg tror han er tilbage som vinder i næste sæson, hvis der ikke dukker nye skader eller skandaler op.
 7. Pastorius

  Mental tilgang til runden

  Jeg har aldrig været så god i det korte, som det år hvor min søn gad at tage med til golf en gang om ugen. Så gik vi og chippede, puttede og spillede lidt par 3-bane hver mandag. Du har ret. Det der trænning er så effektivt at det nærmest burde være forbudt.
 8. Pastorius

  Mental tilgang til runden

  Der er ikke så meget hokus-pokus - du spiller for lidt golf. En time på rangen et par gange om ugen, og så minimum en runde hver uge. Så sidder den der.
 9. Pastorius

  2019 - provosoriskbold

  ...men så må du ikke droppe dernede.
 10. Pastorius

  2019 - provosoriskbold

  Ja - men 3 minutter er ikke længe til at søge efter en bold, og gå tilbage og slå en ny, som jo så skal være slået afsted inden de tre minutter. Jeg tror den mulighed er ment til at være et alternativ, hvis man har slået OB, og det viser sig at der ikke er noget godt sted at droppe.
 11. Pastorius

  Great Northern

  Lørdag omkring 7-8 m/s (30 point/96 slag), torsdag lidt mindre (34 point/91 slag). Ja, vinden er absolut ikke uvæsentlig, men altså når man kan spille videre fra rough stort set problemfrit, så tænker jeg ikke det betyder så meget igen.
 12. Pastorius

  Great Northern

  Hvis man på et tidspunkt kan risikere en lost ball i rough eller bare må nøjes med at hakke den ud i fairway, så er der for få slag ;-) Hvis man har turneringer med stor spredning i hcp, så tror jeg højhandicapperne vil få en urimelig fordel mht. antal slag. Vi havde en der lavede 20 point alene på at lave par på 5 huller. Der ville det nok være rimeligt med 7/8-hcp.
 13. Pastorius

  Great Northern

  Jeg tror de sætter priserne ned på ydertiderne udvalgte hverdage (det ser sådan ud), hvis det ser ud til at der ikke er booket på banen. Så hvis man er lidt fleksibel og holder øje, så måske. En anden mulighed er at finde et medlem at spille med, det giver vist også lidt rabat. Det er under alle omstændigheder stærkt vanedanende, så den sikreste måde vil nok være at vinde i lotto
 14. Pastorius

  Great Northern

  Nå - banen bliver ikke ringere af at spille den to gange! Fik lige hurtigt hilst på Claus også ;-) Hvis jeg skal finde på en lille ting at kritisere for, så må det være at man ikke bliver straffet hårdt nok for at være (meget) skæv. Man har (lidt for) mange slag at gøre godt med. Jeg får med 11,1 i hcp 17 slag fra tee II. Det er et slag mere end fra hvid i Sorø (som er 300 m længere). Så svær er den altså ikke. Af 24 mand, rakte mine 34 point til en 5. plads. To mand lavede 37 point. Gårsdagens runde var en gunstart med start på hul 17. Jeg var lidt længe om at komme igang, men ellers gik det rigtig fint, uden at mine drives og jernslag var helt jævne. Nogle rigtig gode, og ret mange meget jævne. Putteren var god - og det skal den nok være, hvis man vil have en god score. http://player.livecaddie.com/viewround.php?player=16850 https://shotzoom.com/rounds/86897864847#
 15. Pastorius

  Speed golf

  Man har prøvet noget tilsvarende i Skak
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden