Hop til indhold

Pastorius

Medlem +
 • Antal indlæg

  5.386
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  130

Pastorius vandt dagen den Maj 20

Pastorius havde det mest likede indhold!

Community omdømme

770 Fremragende

Om Pastorius

 • Rang
  Platin medlem
 • Fødselsdag 01-08-1966

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  http://www.vildmedgolf.dk/topic/5473-pastorius-witb/#entry28802

Seneste besøgende på profilen

5.471 profil visninger
 1. Pastorius

  Scores 2018

  Var der ikke noget med at hul 4 var blevet tørlagt?
 2. Pastorius

  Hvad er bedst? Lang og skæv vs. kort og lige....

  Nej, de har ikke meget rigtig rough på PGA-touren. Der er flere betalingsmedier (også danske) der tillader folk at læse betalingartikler, hvis de er henvist fra sociale medier. Jeg tænker man burde kunne omgå betalingsmuren, hvis man gad sætte sig ind i hvordan de skelner. Kan du linke til tweetet, så burde vi andre også kunne se.
 3. Pastorius

  Har brug for hjælp med hvad jeg skal gøre

  ...men det er der altså ikke. Laver du også dine egne golfregler, hvis du er utilfreds med dem vi andre bruger? Markøren er ikke, og skal ikke være dommer.
 4. Pastorius

  Har brug for hjælp med hvad jeg skal gøre

  Det er ikke noget problem at markøren ikke kan reglerne, så længe man selv kan. Han skal bare kunne skrive nogenlunde. I EGA-vejledningen står der: "Som markør skal spilleren bidrage til at bestemmelserne følges på banen og ved udfyldning af scorekort og evt. selvregistrering." Det afgørende er at runden er spillet efter reglerne. Markørens rolle er ikke autoritativ. Han kan ikke idømme straffeslag, eller på anden måde diktere hvilken score der skal stå på scorekortet. Ved uoverensstemmelser skal spiller og markør sammen finde ud af hvad der er korrekt. Det kan du jo synes så meget du vil. Der er ikke nogen formelle krav til markøren for at blive handicapreguleret.
 5. Pastorius

  Komplet OT: Mercedes eller Volvo?

  Det lyder som om han kigger på nye biler.
 6. Pastorius

  Komplet OT: Mercedes eller Volvo?

  Jeg har regnet med 3 år og 135.000 km. Så har jeg bare fundet en 3 år ældre bil med 135.000 ekstra på tælleren til at beregne gensalg. Det bliver selvfølgelig kun et overslag. Det billigste (med den beregning) ville have været at købe en ny bil gennem et firma som firmabil, og så aftale med firmaet at overtage den dagen efter. Det kræver selvfølgelig nogle forbindelser til nogen man kan stole på (begge veje). Det ville som sagt bare have betydet at jeg skulle binde en kvart million ekstra. Det influerer på mit regnestykke at jeg har mulighed for billige lån uden at skulle stille sikkerhed (så mine lån er uden omkostning og med en lav rente).
 7. Pastorius

  Komplet OT: Mercedes eller Volvo?

  Jeg har ikke styr på detaljerne, men der er en indbygget skattefidus omkring registreringsafgiften for leasingfirmaerne, så teoretisk kunne de godt gøre det billigere end man selv kan med nogle modeller - i hvert fald hvis man sammenligner med listepriser. ...men igen, jeg regnede forskellige tilbud igennem da jeg skulle have bil for to år siden. Jeg endte med at købe en fire år gammel Volvo, men den eneste forskel på at købe en spirtny (med lidt hekseri), var jeg jeg skulle binde 250.000 mere i kapital. Der er meget lidt forskel i hvad det ville koste at holde bilen pr. måned.
 8. Pastorius

  Komplet OT: Mercedes eller Volvo?

  Jeg har ikke set noget, der er bare tæt på det jeg selv kan holde bil for prismæssigt. Hvis det skulle være aktuelt for mig/os, så skulle det være en lille konebil, som bil nummer to, hvor vi så selv kan regulere at vi rammer kilometrene.
 9. Pastorius

  Komplet OT: Mercedes eller Volvo?

  (Privat-)leasing kan som udgangspunkt kun betale sig, hvis man ikke har et alt for stort kørselsbehov. Med mine 45.000/år er det helt urealistisk i hvert fald.
 10. Pastorius

  Komplet OT: Mercedes eller Volvo?

  Til under 400k?
 11. Pastorius

  Langærmet trøje

  Jeg bruger nogle Nike kompressionsunderstrøjer jeg fandt billigt i outleten. Jeg tænker det er noget af det der varmer mindst. TLP har nogle fra Cross, men rigtig billige er de ikke.
 12. Pastorius

  Komplet OT: Mercedes eller Volvo?

  +1 til specielt siddekomforten. Jeg har en v60, og mine forældre har en Mercedes E-klasse. Vi er alle enige om at man sidder bedre i min Volvo. Jeg er glad for min Volvo og det bliver til genvalg når den skal skiftes ud.
 13. Pastorius

  Hvad skal vi acceptere af tolorance i udstyr ?

  Det er i hvert fald ikke en maskine der lige går ud af facon. Det ville overraske mig meget, hvis der var tolerancer på mere end 1/10 grad på sådan én.
 14. Pastorius

  Hvad skal vi acceptere af tolorance i udstyr ?

  Du kan få et indtryk her (fx ved ca 4:30): usikkerheden er ret lille.
 15. Pastorius

  Hvad skal vi acceptere af tolorance i udstyr ?

  Problemet er ikke så meget afvigelserne/tolerancerne, men at de ikke bliver oplyst. Igen en afvigelse på en grad (ca. 2-2,5 meter i længden) lyder jo ikke af meget, og hvis de er systematiske er det heller ikke så vigtigt, men er du uhelidg, så kan afstandende mellem to jern afvige fra 5-6 meter - 14-15meter. Det er altså nok til at det har en betydning for selv en klubgolfer. Det ville være et oplagt sted for en proshop at skille sig afgørende ud fra nethandlen, men det lader ikke til at der overhovedet er opmærksomhed omkring det.
×