Jump to content
Vild med Golf

Pastorius

Member +
 • Content Count

  5,562
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  149

Pastorius last won the day on May 3

Pastorius had the most liked content!

Community Reputation

818 Fremragende

About Pastorius

 • Rank
  Platin medlem
 • Birthday 08/01/1966

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  http://www.vildmedgolf.dk/topic/5473-pastorius-witb/#entry28802

Recent Profile Visitors

6,304 profile views
 1. Næ, jeg fandt et stream på nettet.
 2. Jo, jeg skal bare finde ud af hvilket land, jeg skal rejse til (om det så bliver fysisk eller virtuelt, kigger vi på senere) Det er fint, men jeg har ingen alm. TV-pakke, og jeg vil ikke betale for Viaplay sport (Der er stort set ikke andet jeg gider se).
 3. Der er ikke nogen der har fundet lande, hvor golftv har rettighederne ?
 4. Pastorius

  GolfTV

  Så har vi balladen igen. I hvilke(t)lande har golf.tv rettigheder til PGA Championships. Anyone?
 5. Pastorius

  GolfTV

  https://twitter.com/robertpiil/status/1111766814806155264
 6. Pastorius

  GolfTV

  Kan du ikke koncentrere dig om at få Golf.tv til at lave den Apple TV app
 7. Pastorius

  GolfTV

  Nu så jeg lige der står Malmø på din profil. Jeg ved ikke hvordan Golf.tv har det med rettigheder i SE, men de har ikke nødvendigvis ret til at sende det samme som i DK? Der er forskel på hvad du kan se, alt efter om du kommer fra dansk internet eller svensk internet.
 8. Pastorius

  GolfTV

  Det lyder som om du ikke er logget ind på appen?
 9. Hov, hvis konkurrencen kun dækker over enkelte huller, kan jeg også være med. Spillede engang en slagspils herredag med start på hul 10 mit 6-10 hul blev spillet i 7-10-9-12-8 (25 over par på 5 huller) Resten af runden var dog fin, så selvom jeg endte langte nede i rækkerne, kom jeg ind i neutralzone og blev ikke reguleret. Siden er jeg heldigvis blevet bedre til at håndtere slagspilsrunder. EDIT - hukommelsen svigter mig, jeg nåede ikke neutral score, men "kun" 31 point.
 10. Jeg tænker at @Årgang63 er turnet med tanken: "Bare jeg nu ikke smider det hele væk på bagni!"
 11. Jeg gik alle mine scores igennem på Golfbox siden jeg startede i 2011, og fandt kun én under 20 point. Det var den første runde i år, efter 4 måneders total pause og ingen reel opvarmning på ekstremt dårlige greens i Brøndby. Den gav 19 point (6 point ud og 13 hjem), og selvom jeg spillede skidt, kan jeg ikke rigtig får mig til at tage den med her under de vilkår. Mit problem er at jeg ikke rigtig kommer derned i hcp, som jeg tænker jeg burde være, fordi jeg er alt for ustabil, og så kun skal have 5-6 gode huller på en runde for at skrabe de fleste af de 20 point sammen. Passede mit handicap med min selvbevidsthed, skulle der ikke meget til at slå bunden ud af de 20
 12. Pastorius

  Scores 2019

  Det går aldrig helt galt med 3 dage i godt selskab og 4 runder golf på fornuftige baner. Heller ikke selvom det regnede et par timer af lørdagens runde. Vi må lige evaluere på hvem der har været bedst til at styre de dunkle tanker når vi kommer længere ind i sæsonen.
 13. Pastorius

  Scores 2019

  Så længe det jun er en enkelt runde. JEg har haft et par forfærdelige uger, med duffede chips, shanks og yips og jeg ved ikke hvad. Så jeg tog på golftur til Sverige med bange anelser. Det gik heldigvis noget bedre. Stadig et par missede chips, men det meste sad nogenlunde. Dog var min driver (som ellers har startet året stabilt) pludselig helt væk. Stort set ligegyldigt hvad jeg gjorde trak jeg dem langt i venstre, uden at have en anelse om hvorfor. På PGA er der dog nogenlunde god plads og når de gode så er rigtig gode, så kan man komme fornuftigt igennem alligevel. 34 point. Hul 18 på Lakes, er dog ikke sjovt med en blanding af trukkede slag og snaphooks i baggen. Jeg endte i bunkeren ved green i 4, og flækkede den derfra i søen 😞 https://shotzoom.com/rounds/26667445680# Drives er ikke noteret korrekt - tror kun jeg ramte en 3-4 fairways. De resterende runder på turen var mere gennemsnitlige - jeg fik aldrig tillid til min driver, før de sidste 8 huller på fjerde runde, og så er det svært at spille gold. Mener jeg lavede 31 på Links, 21 (!) på en Sjöbo, der ikke er stedet at være monsterskæv (Skovbane) og sluttede med 28 point på Kvärnby, som er en træls bane med masser af blinde slag og OB alle steder. Alt i alt en fin tur.
 14. Det er længe siden der var noget oppe, men jeg mener at konklusionen var at det ikke kan gøres så man er sikker på det er lovligt længere. Der er lidt om det her: https://www.randa.org/en/rulesequipment/equipment/what-we-do/conforming-clubs-and-balls/club-grooves/groove-information Uden nogen endegyldig konklusion.
 15. Pastorius

  Scores 2019

  Præcis - og så tog jeg en joke inden start lidt for seriøst. "Der er lay-up på fairway." "Fairway? - det bruger vi ikke!"
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden