Hop til indhold


Pastorius

Medlem +
 • Antal indlæg

  5.318
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  127

Pastorius vandt dagen den November 22 2017

Pastorius havde det mest likede indhold!

Community omdømme

757 Fremragende

Om Pastorius

 • Rang
  Platin medlem
 • Fødselsdag 01-08-1966

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  http://www.vildmedgolf.dk/topic/5473-pastorius-witb/#entry28802

Seneste besøgende på profilen

5.305 profil visninger
 1. Erfaring med apple watch

  Der rammer du ind i min kæphest. Pointen med at kende den præcise afstand man slår efter (for en klubgolfer) er ikke at man kan slå slagene med 5m usikkerhed. Det er at man ved hvor langt man har slået, når man har slået slaget. De fleste af os står ikke og slår afstande på banen eller i trackman, så for os er det afgørende at vi lærer at kende os selv ordenligt. Kender vi ikke vores gennemsnitslængde nogenlunde præcist, så giver det heller ikke meget mening at slå efter midt-green.
 2. Knæskade - erfaringer?

  Jeg ville nok starte med en kiropraktor eller fysioterapeut, fremfor at søge råd på internettet. Forskellen på den rette og forkerte behandling kan være flere måneder uden golf og med flere smerter end nødvendigt. Sent from my iPad using Tapatalk
 3. Tigeren i Farmers

  Jesper Knudsen og Jeppe Huldahl mente begge at han stod til en bøde efterfølgende, for hans stunt på hul 18, men jeg synes ikke de mistede kontakt til gruppen foran indtil da. Dén gruppe gik sammenlagt i noget der ligner +20 eller mere. Det alene tyder jo på at det ikke er gået alt for hurtigt i den bold.
 4. Tigeren i Farmers

  De ventede en del af tiden, indtil Holmes så stod og brugte laaaang tid på at overveje at smide muligheden for sejr, og blot gå efter et layup på 18. Indtil da, var der ikke hul op til bolden foran.
 5. Fitting af driver - Nordjylland

  Når nu @LHW ikke er i Nordjylland mere, så ville jeg forsøge mig ved Morten Hedegaard i Brønderslev. Ellers kan @Nikmåske byde ind med forslag?
 6. Tigeren i Farmers

  Ahh, det var Jesper Knudsen og Jeppe Huldahl.
 7. Tigeren i Farmers

  Hvem kommenterer egentlig? "Der er lige kommet breaking news ude fra banen - Tiger har ramt fairway på hul 2"
 8. Tigeren i Farmers

  Jeg tænker han er blevet en hel del mere afslappet end nogensinde før. Jeg kan ikke huske jeg tidligere har set ham stå og nyde udsigten over havet, mens han smilende taler med sin spillepartner. Mon ikke han bliver mere sammenbidt igen, hvis han igen kommer til at spille med om sejren.
 9. LPGA 2018

  Video på golf channel med Nanna Koertz Madsen op til 2018-sæsonen: http://www.golfchannel.com/video/koerstz-madsen-works-her-lag-simulator/
 10. Hvor langt slår i jeres drives?

  Jeg tænker at når de gutter der, snakker om at ramme den lidt tyndt, så er de vel indenfor det vi andre mener er Sweetspot Uanset, kan det være med at den totalt bliver så langt, når der ikke kommer så meget spin i bolden.
 11. Hvor langt slår i jeres drives?

  Jeg ligger på 230 meter i Gamegolf. 50+, og hcp 10.5 Mjae, jeg spiller med en hel del på min egen alder. Og 6-7 af dem er under 5 i hcp. Jeg falder også udenfor dine eksempler. Jeg startede som 45-årig, og har fra år til år oplevet at slå længere end året før, på trods af at jeg slår mere og mere kontrolleret. Undtagelsen er seneste sæson. Der er længderne stagneret - til gengæld er fairway hits blevet bedre, og særligt er antallet af drives der koster strafslag minimeret. Lige @SPetersen har jeg heller ikke meget længde i mine jern (jeg rammer dem også meget ukonsistent). Oveni er de så med svagere lofter, end de gængse fabriksmærker. https://www.gamegolf.com/player/pastorius/insights/club-performance/share/7be94859b2 (Mit 7-jern ser ud til at være helt væk, men loft passer på specs, og MOI også, med resten af sættet). Jeg har ikke brugt Gamegolf det seneste år, og dér er jern slagene blevet bedre, så min fornemmelse er at det ikke ser helt så slemt ud længere.
 12. Scores 2018

  Jeg har nu set ringere baner, men det undrer mig de ikke holder den lukket henover vinteren, som det har set ud i år. Den smule greenfee de kan samle sammen, kan umuligt opveje hvad det koster når den stadig står skidt til foråret.
 13. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Ja - der er direkte modstrid mellem det, og det CA siger. Uanset hvad der reelt er stemt om, er der tydeligvis ikke tillid mellem nej-sigerne og Resortejeren - og det er nok det væsentligste problem
 14. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Der er en lille smule om nej-sidens argumenter her: https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/afgoerelsen-er-truffet-prisbeloennet-golfbane-gaar-konkurs
 15. Beskrivelse af Eclectic

  Jeg har indtrykket af at det altafgørende for hvem der vinder er antallet af tællende runder.
×