Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Pastorius

Medlem +
 • Antal indlæg

  5.066
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  107

Pastorius vandt dagen den Juni 12

Pastorius havde det mest likede indhold!

Community omdømme

669 Fremragende

Om Pastorius

 • Rang
  Platin medlem
 • Fødselsdag 01-08-1966

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  11,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  http://www.vildmedgolf.dk/topic/5473-pastorius-witb/#entry28802

Seneste besøgende på profilen

4.790 profil visninger
 1. Jeg forestiller mig den kurve jeg gerne vil slå. Er det en fadeåbner jeg stancen en smule. Omvendt ved draw. Så lader jeg krop og hænder selv finde ud af det. Det går ok fint.
 2. Lyn

  Nej, det var også derfor jeg skrev at man i visse tilfælde mår spille hullet færdigt. Jeg har været ude for det til en klubturnering, hvor en enkelt spiller, mente det var noget pjat at spillet skulle blæses af, og ville presse medspillerne til at spille videre (fordi han skulle videre og ikke havde tid til en afbrydelse). Der gik jeg ind, og sagde han godt kunne glemme det, og det ville medføre DQ - ikke for hans skyld, men pga. medspillerne, som ikke rigtig havde power til at sætte sig op imod ham. Det blev jeg ikke videre populær på. ...og meget irriterende, så diskvalificerede matchledelsen ham ikke efterfølgende. (Jeg fik dog de andre til at gå ind, så han nåede kun at spille hullet færdigt.)
 3. Lyn

  Man bestemmer ikke helt selv. Hvis komiteen har afbrudt spillet må man ikke spille videre (i nogen tilfælde må man spille hullet færdigt).
 4. Jeg forstår faktisk "casual" som værende lidt bredere. Det kan godt være et næsten fuldt slag, men ikke hvis man stiller sig op tager grip, og laver et par waggles. For mig er nøglen "with the purpose". Hvis formålet bare er at slå bolden ind på range er det ok. Det kan sammenlignes lidt men en situation jeg oplevede for nyligt, for en medspiller slog et put, der stoppede på hulkanten. Han ville så lige tjatte bolden det sidste stykke i med putteren, men får stoppet svinget for tidligt, og rammer slet ikke bolden. Han talte med det samme et ekstra slag, for for målet var at slå bolden i hul. For mig er hele essensen i golfreglerne at vi netop godt selv ved hvad det var vi ville, og det er dét der er afgørende for om det er et tællende slag eller ej. I praksis ville jeg dog nok sikre mig at der slet ikke kunne være tvivl om det var det ene eller andet, så jeg ville afholde mig fra at slå et fuldt slag.
 5. Det er alt sammen meget fint, men hvis du vil have nogen som helst ret til at pege fingre af andre der bøjer reglerne, så dur det altså ikke at du selv bestemmer hvilke regler der gælder og hvilke der ikke gør.
 6. Enig. Generelt set er jeg meget large overfor folk der ikke vil skrives op, eller forsøger at få så lavt et handicap som muligt. Øl smager nu bedst, når det bliver bragt. (indtil vi kommer derned, hvor folk skal bruge hcp som kval til at komme ind i turneringer).
 7. Næ, men hvordan ved vi så at McIlroys -16 er rekord? Der har været mange US Opens på mange baner. McIlroys selv er ligeglad:
 8. Det lader til at vi varmer op til en bestball alle tre en dag - rejser du kun til USA, eller har du også indimellem ærinder på Sjælland?
 9. Du siger bare til lidt i forvejen, så finder vi ud af det.
 10. Jeg ville starte med at prøve at spille en runde eller to kun med din nuværende 3w, og se hvordan det går. Slår du alligevel driver på hul 11, så koster det vel blot et enkelt slag på runden at misse den. Din driver er fittet, ikke? Du kunne jo stadig tage et tjek på hvor på face du rammer bolden, og se om du kan ramme konsistent i sweetspot. Ellers kan du jo lege lidt med længde vægt og SW. Vi burde spille foursome sammen. Jeg driver den fint, men der er godtnok langt mellem snapsene på mine jernslag.
 11. Nu kan må få fittet sine golfsko af Footjoy. (de kommer tl Sorø 24/6) https://www.footjoy.se/fitting/men/shoes Hvad siger @Rosenberg - han burde jo være ekspert på både golffitting og sko.
 12. Nu sidder Nyholm og underholder med at de nye drivere har en smashfaktor på op mod 1,53-1,54. Sjovt jeg troede eller der var regler for hvormeget trampolineffekt der må være i en driver. (Han må bare have set trackmantal, hvor bolden bliver ramt nordvest for Sweetspot).
 13. Tillykke!
 14. Ok, den havde jeg ikke fået med
 15. Det er vel mindre sympatisk at han har holdt en anden spiller ude fra turneringen, på en meget tynd chance for at der blev tordenvejr og udsættelse i 4,5 time fra start?