Jump to content

titty

Member +
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

titty last won the day on May 1 2014

titty had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About titty

 • Rank
  Junior bruger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.liveabout.com/scramble-tournament-rules-1560978
 2. titty

  US. Masters

  Haha! Har aldrig været fan af FIGJAM, men sådan en kommentar er da smuk:). Man ligger i hvert fald ikke skjul på hvem man er og jeg synes faktisk han har fortjent lidt ros! Ellers kunne det være fedt hvis Hoffman gav den gas i dag. Har virker som en behagelig fyr..
 3. Den her er perfekt!   http://www.randersfcshoppen.dk/shop/randers-fc-sportstaske-190p.html
 4. titty

  MASTERS

  Vinder: Bubba TB: MC Hul 12: 3,19
 5. titty

  Fooore Sale

  Har forsøgt at fange dig via PM. Håber du ser denne.. Mvh
 6. HCP før fitting : 4,5 HCP nå : 3,6 Tid efter fitting i mnd: Besøgt Lars et par gange, men jern og driver er vel ca. 4 mdr. gamle og wedges fittet 2012 Hvilket udstyr blev fittet: L-wedge (63 grader - ny scratch), Titleist 58 grader nu med P-grind, Jern: G-4 Wishon, Driver: Swing Science. Udvikling i denne delen af spillet: Stabilt spil det meste af sæsonen. Tro på længderne passer med jernene og en driver som er mere i banen. Især troen på at længderne med jern passer har gjort en postitiv forskel. Påvirkning på den øvrige del af spillet: Generelt er det hele rimeligt stabilt. Dog har putteren svigtet de seneste måneder og også været skyld i de helt lave runder er udeblevet. En ny er købt (og minimale vægtændringer lavet samt nyt jumbo grip) så måske bliver 2014 bedre.. Mener du at fitting i sig selv gav bedre resultat : Uden tvivl positiv effekt af fitting, men det gamle udstyr var også "hydlevarer" købt brugt over nettet.  En kommentar om fitting generelt: Mener bestemt der er noget at hente på dette, men det løser ikke alt. Ens swing og fornemmelse svinger ofte fra runde til runde og dermed vil en fitting også være afhængig af dit sving den pågældende dag du bliver fittet. Der er nok ikke så meget at gøre ved dette problem for os dødelige golfspillere, men bare en tanke som jeg ikke tror er blevet kommenteret så meget tidligere. 
 7. I må godt slette mig fra listen. Får ikke spillet for tiden og resten af året ser heller ikke for lovende ud..
 8. Husk korrekte lysforhold og husk specs. for det givne udstyr bør ligges ind i systemet. Samt den enkelte spillers forventede længder med de enkelte jern kan ligges i systemet. Når du får lavet et system hvor padden ligger fast, kunne det være interessant med info om oplysningerne om swing path og club face angle er (rimeligt) pålidelige.
 9. Jeg vil også gerne skrives på listen:)
 10. Jeg arbejder på nogle sensommer/tidlig efterårs tilbud på Scratch 8620 for beholdningen skal ned for og gøre plads til "Blanks" som skal grindes fra grunden, og da er ikke behovet for samme antal af hver enkelt model og loft det samme Comming up soon, med mulighed for og bestille online efter specs, uden at man skal til Sæby. Skulle der blive nogle i 54 og 58 grader til digger style og med spinner skafter vil jeg være meget interesseret. Feel på den 63 jeg købte hos dig er bare langt bedre end på Vokeys...
 11. Ja jeg er glad for grindet og loftet på gap blev ændret fra 52-54 med godt resultat. P grind på 58 er også fint men yndlingswedgen er nu den nye 60 graders Scratch wedgen som blev bukket til 63. Super feel og meget let at spille med. Bruger den meget til kortere chips på faste greens. Og også hyppigt fra bunker. Den sætter sig også pænt på halve slag (spinner skaft). Jeg ville ønske jeg havde tid (og råd) til at komme forbi og få skiftet Titleist 54 og 58 til Scratch også. Men bliver vist ikke lige med det samme... Scorekortene ser pænere ud end sidste år - især taget i betragtning jeg spiller og træner meget mindre. De runder der har været elendige er primært pga. driveren og den nåede vi desværre ikke så langt med. Den svinger meget i kvalitet denne sæson...
 12. Tak for svaret Lars! Mit problem er jeg af og tilmister min rytme med driveren. Nogle runder sidder den godt hele runden, andre mister jeg fornemmelsen halvvejs og en gang i mellem er den også væk fra start til slut. Bare lige for at skære det ud i pap. Min driver har originalt et 65 g skaft. Der er taget knap en tomme af i både butt og tip så nu er vægten måske nærmere de 60-62. SW er resat med blytape/bamsefyld. Hvis nu jeg vil forsøge at øge vægten lidt i håb om at få bedre rytme, skal jeg så smide 15 g sv.t. balance punktet eller 35,5 cm fra butt? Ved i øvrigt ikke om du stadig husker min fitting (Mizuno MP-32 jern) men er det din umiddelbare vurdering at det kunen være ganvligt med en tungere skaft i driveren? Tak!
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden