Hop til indhold


Vores udvalgte

Top indhold fra hele siden, håndplukket af os

https://finans.dk/erhverv/ECE10161773/dansk-luksusresort-er-i-krise-maa-lukke-sit-omdrejningspunkt/?st=1&ctxref=ext 
 • 53 svar

Nu har Tiger også taget bladet for munden, og udtalt sig omkring udstyr, og især bolde som har ændret spillet.
 
Har Tiger ikke en pointe? Moderne udstyr har gjort, at længde er vigtigere end nogensinde, og har taget fordelen væk fra rigtig gode ballstrikere. Især boldene har gjort, at gamle klassike baner er blevet for korte.
 
Jeg synes i hvert fald, at han har en pointe i, at shot-makere ikke længere har samme berettigelse, som de havde i gamle dage. Udstyret har givet så meget hjælp til bomberne, at kan de bare slå langt, så behøver de slet ikke være solide ballstrikere. Det er jo trods alt nemmere at slå en wedge end et 7 jern. Og en habil wedgespiller er trods alt stadig dygtigere end en super ball striker med et 7 jern.
 
Jeg så gerne, at man gik 10 år tilbage med udstyret, og gerne endnu længere. Der var mere charme ved, at skulle være allround god. Idag er de bedste i verden jo nærmest bare de bedste drivere af en golfbold. Generelt fylder længde mere end nogensinde, og meget af det kan tilskrives udviklingen på udstyr.
 • 26 svar

Hvor er der sommergreens åbne på Sjælland ?

Da vi har en lignende med Jylland, så skal Sjælland da også have een .
 
Min egen hjemmebane er lavet om til vinterbane.
 
Mvh.
Thomas
 • 8 svar

Scores 2017 - Tænker at vi skal have en for 2017
 
Dagens runde: 91 slag= 26 points i Greve. Spillede egentlig ok, med 8 GIR, men 39 putts var sgu ikke godt.
 • 1.166 svar

Nogen der ved hvem der stadig har sommergreens tilgængelige? I Jylland.
Søndag ligner det bliver en 7-10 grader.
 
Jeg plejer at spille i Brande, men de har vintergreens på tre huller og læg op hele vinteren.
 • 10 svar

Hej med jer.
 
Så er det på torsdag, at vi endnu får Tiger Woods at se i en af hans utallige comebacks.
 
Hvad forventer i?
Kan hans krop holde til, at spille golf igen, eller bliver vi skuffede over endnu en skade på kort sigt.
Hvad er hans niveau?
Forventninger til 2018?
 
Jeg synes det er tankevækkende, at han kommer tilbage så hurtigt denne gang. Noget siger mig, at hans smerter må være væk, og forhåbentlig skyldes det, at indgrebet denne gang har været succesfuldt. Men håbet har været der før, og vil være der endnu engang.
 
Jeg tror ikke, at vi kan forvente han kommer tilbage og gør sig gældende på kort sigt. Dertil har han simpelthen været væk alt for længe. Jeg håber han kan spille 4 stabile runder, og have genfundet et lidt mere stabilt kort spil end vi så ved hans sidste comeback. Mest af alt håber jeg, at han er smertefri og kan få en længere periode med golf, og uden skader.
 
Hvis og såfremt det er gældende, så tror jeg han langsomt vil bevæge sig fremad, og måske i løbet af 2018 at være med fremme i top10 i enkelte turneringer igen.
 
Kan kroppen holde sig, så er jeg også sikker på, at han vil åbnå flere sejre. Spændende bliver det i hvert fald, og det er længe siden, at jeg overhovedet har set en PGA tour turnering. Glæder mig til at følge ham.
 • 37 svar

Er der en der med sikkerhed ved om man må tage prøvesving i en bunker under runder, forudsat at man ikke ligger i den og ikke bruger unødig tid, altså man ligger i en bunker , og mens den anden spilleparter gør sig klar e.lign så tager man et par prøveslag i en tom bunker , jeg mener at man gerne må???? Vh uffe
 • 17 svar

Hej. Jeg er ret ny inde for Golf verdenen, men har besluttet at erhverve mig et startsæt.
 
Jeg har kigget lidt på den blå avis, samt set hvad der er af nye sæt.
 
Jeg har fundet disse brugt :
1) http://www.dba.dk/herre-golfsaet-komplet-golf/id-1034078608/?utm_source=copylink&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios_share_listing&utm_experiment=8016571271+8012841026
 
2) http://www.dba.dk/begynder-golfsaet-andet/id-1023337778/?utm_source=copylink&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios_share_listing&utm_experiment=8016571271+8012841026
 
og dette nye:
http://www.progolf.dk/produkter/wilson-golfpakke-prostaff-halvsaet-staal.aspx
 
Hvad skal jeg gå efter, er det noget af dette der er godt?
 
På forhånd mange tak for hjælpen
 
 • 46 svar

Skaftet er MOTOREN i dit swing er en klassisk fejl opfattelse af hvad et skaft er og gør. Skaftet i sig selv har ingen energi, og det produserer ingen energi, det kan kun tage imod, og overføre energi, så det er mere som en gear box.
Vægt komponenten i skaftet kan sammenlignes med udvækslingen i gear boxen. Jo større skaft vægten er, eller højere gear vi benytter, jo sværere er det at komme i gang fra stillestående. Det er derfor vi så nemt kan SE, når skaftvægt/total vægt bliver for stor. Vægten må "rykkes" fra start, ellers klarer man ikke opgaven, så dette er ikke raket forskning men pure logic. Den anden vej ved vi alle at full gass på første gear, ikke giver nogen top fart, så for lav modstand og vægt, betyder i praksis tab af clubspeed.
Når vi så skal gå til bend profilen, som sammen med vægt bestemmer hvor godt spilleren evner og loade skaftet optimalt med SIT swing, kan vi navigere efter mange parameter.
Prøv som en start at vurdere spilleren med sin egen kølle. Denne kender han og er fortrolig med på godt og ondt. Nå skal man ikke kun se efter mis fit, men også søge og danne sig et billede af hvad som er spillerens naturlige swing signatur.
Mange kender Mizuno Shaft optimizer, en test kølle med en G-Sensor som føler hvad spilleren laver i gennem swinget. Tanken er rigtig god, for kompetance på fitting af skafter er total mangelvare, så dette er et kvantespring i rigtig retning, MEN......
den har enorme mangler....
For at den skal kunne benyttes, må vi først varme op spilleren med sin egen kølle, og nå med Optimizeren tilbyde maks 3 slag, men selv dette er for meget, og man kan ikke ramme rigtig, noget jeg skal forklare.
Vi tilpasser os en kølle, og swinger man flere end 3 swing med optimizeren, er dit swing nå justeret til denne køllen, og det er IKKE dit naturlige swing. Optimizeren har som en anden golfkølle sine specs, ENS for alle her, på Totalvægt, vægt balance og feel af flex og bendprofil. Du vil tilpasse dig og dit swing til disse parameter omdu swinger flere swing end de 3, men fejl i fortolkning af dig startet allerede på 1 swing.
Nå må vi ikke glemme hvad du varmet opp med, din egen, og årsagen til at vi laver en fitting er jo for at finde et bedre alternativ, noget som direkte betyder at din egen kølle har mis fit til dig. Når du så griber efter Optimizeren og dit første slag, så er dit swing nå justereret til å kompensere for mis fit i din egen kølle, og det er heller ikke DIT naturlige swing. Vi swinger altså "galt" allerede på første swing, og i de 2 som kommer, justerer vi os nå fra vår egen mis fittede kølle, mod andre specs som også er en mis fit, de som optimizer køllen har.
 • 387 svar

Ved samme bold forstås: Må gerne skifte bold på runde og mellem runder, men bliver den væk, hvor tabt i hazzard/rough og sø også er gældende, resetter serien automatisk.
Eller sagt på en anden måde, skal der på noget tidspunkt spilles fra en provosorisk bold, eller droppes ( eksklusiv fri drop ) - skal man tælle forfra.
 
Man må ikke poste serier af huller med samme bold fra fortiden. Det er fra i dag og frem.
 
Sæt igang
 
 
 • 66 svar

Billeder fra vores tur til Gut Kaden - fantastisk anlæg, der kan anbefales varmt.
 • 31 images

Hvad er en god golfbane for dig? Kom gerne med eksempler på baner, som passer dit øje, dit spil eller andet. Kom også gerne med hvilke kriterier du vægter højt eller mindre højt, når vi snakker om en god golfbane. Jeg tror det er ret individuelt faktisk  
 
For mig er Greens altafgørende. Gode Greens kan redde enhver bane med et halvsløjt design, ligesom dårlige greens kan ødelægge ethvert godt design. 
 
Derudover er blinde slag no go for mig. Jeg synes ikke det er fedt og det gør det hele en smule for tilfældigt. Jeg vil gerne kunne se hvor min bold lander, specielt hvis det er baner med høj rough i siderne  
 
Jeg er også ret stor fan af greenområder, hvor man gerne må være kreativ. Kuperede Greens med "hylder" til 4-6 pindplaceringer, hvor man kan bruge bakkerne, synes jeg er klart det fedeste  Jeg er ikke stor fan af Greens med et eller to store, lange fald. 
 
Stand på fairways og teesteder betyder også en del, men slet ikke ligeså meget som Greens gør, synes jeg. 
 
For mig er omgivelserne heller ikke særlig vigtige. Jeg ser hvert hul isoleret og jeg synes det er dét der skal være flot, om man vil  
 
Det var lidt løst om mine golfbanetanker, så skyd løs med jeres  
 • 79 svar

×