Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/25/2020 in all areas

 1. 4 points
  Det er så nemt at pege fingre når man ikke har et ansvar for de her beslutninger ... 👎🏻
 2. 3 points
 3. 3 points
  Enig eller ikke enig, vi har lige fået mail, vores bane åbner 1. april kl 09.00. Med følgende restriktioner I mellemtiden åbnes baneanlægget fra onsdag d. 1. april kl. 09:00, idet følgende restriktioner vil gælde: Banen er kun åben for medlemmer Alle bygninger, træningsfaciliteter såsom driving range, puttebane, indspilsområde må IKKE benyttes, toiletter og indendørs lokaler er aflåste Undtaget herfra er vort bagrum, hvor der maksimalt må være 1 person ad gangen. Her vil blive ophængt tankhandsker, til afbenyttelse, når døren skal åbnes/lukkes. Vi opfordrer vores medlemmer, til midlertidigt at tage deres udstyr med hjem. Skraldespandene må IKKE bruges, så stop handsken i lommen og tag den med hjem. Der må maksimalt gå 2 personer i en bold. Starttid bookes i Golfbox men behøves ikke bekræftes ved fremmøde. I må gerne bekræfte via golfbox-app’en – hvilket skulle være muligt i en afstand af 10 km fra klubben. Man møder på anlægget max. 10 minutter før sin starttid Ønskes scorekort skal de udskrives hjemmefra – (kan gøres fra hjemmesiden: klik på banen, så kan du få et tomt scorekort frem) Alle vandhaner, luftblæsere er ude af drift, så udstyr og sko må rengøres hjemme Alle river er fjernet fra bunkers, så du må efter dit slag jævne ud med dit jern el. sko Flagene på greens må IKKE berøres – alle puts tæt på hullet gives. Holes et længere put tages bolden op af det afkortede hul UDEN at røre stangen. (Hulkopperne er vendt, så bolden kun ligger ved hullet) Når en runde er færdigspillet forlades anlægget hurtigst muligt - ingen samling på P-pladsen Vi gør opmærksom på, at private buggies må benyttes, men må kun køre med 2 personer, hvis de er fra samme husstand. Vi gør også opmærksom på, at vand skal medbringes hjemmefra. Skrald, knækkede tee o.lign. må IKKE smides i skraldespandene, men skal samles op, og bringes med hjem. Terrassen må IKKE benyttes. Vi gør opmærksom på, at greenkeeperne IKKE må tømme skraldespandene, for at tage alle forholdsregler for at undgå smitte. Får vi syge greenkeepere, ja, så har vi et problem. …. Ud over de ovenstående skærpede regler, så husk at rette slagmærker op på greens og husk at lægge turf på plads. Ud over disse regler vil vi indskærpe de generelle regler fra myndighederne: Hold minimum 2 meters afstand til andre personer, gælder alle steder på banen. Ved tegn på at man er syg bliver man hjemme Evt. hoste og nys gøres i ærmet God håndhygiejne er nødvendigt for at forebygge smitte, hvorfor der skal medbringes håndsprit til eget brug. Undgå fysisk kontakt. Der vil ind imellem være banekontrol på anlægget som vil kontrollere ovenstående regler, da overtrædelse af de skærpede regler vil kunne skade klubben. Overtrædes reglerne vil spillerne blive bortvist og samtidig tildelt 1 måneds karantæne fra spil på banen uden nogen form for kompensation. Vi beder om Jeres forståelse for, at det er nødvendigt.
 4. 2 points
  Det er netop pointen. DGU havde IKKE ansvaret for at tage denne beslutning, de kunne blot have lænet sig op af Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Men DGU ville partout prøve at vurdere noget langt udenfor deres egen kompetence PÅ TRODS af at Sundhedsmyndigheerne ikke så nogen årsag til det. Jeg har gennem min oprindelig uddannelse lidt indsigt i området - men slet ikke i nærheden af nok til at villle turde vurdere anderledes end myndighederne. Jeg har stadig ikke fundet ud af hvilket bestyrelsesmedlem i DGU, der har så stor ekspertise i virale epidemier, at de ikke bare lænede sig op af eksperterne. DGUs ageren i det her (og behovet for at udstille de klubber, der fulgte myndighederne, men ikke DGU) er slet og ret tonedøvt og dumt.
 5. 2 points
  Jeg vil forsøge at komme ud alene. Og med 12 Mulligans på hul 1 er det jo ikke en rigtig koldstart😄
 6. 2 points
  Jeg synes ikke der er så meget naturvidenskab over det. Det er muligt at der ikke er noget stort bidrag fra golfsporten, men golf er ikke vigtigt. Det er der mange andre ting der er, og hvorfor ikke åbne for nogle af dem først.
 7. 2 points
  1) selv ikke i disse kan du være sikker på håndvask!! Til hverdag er det under 50 % af mænd som vasker hænder efter toilet besøg 2) hvis ikke vasket hænder så bliver det indre dørhåndtag rørt med potentielt snavsede hænder 3) vandhanen håndtag berører du jo før(!) du vasker hænder og du gør jo i hvert fald ikke vandhanerne rene efter at have vasket hænder... Helt enig med Nicolai. Ingen åbne toiletter!!
 8. 2 points
  Og så med den tilføjelse, at spiller man med hook må man KUN spille med en slicer. Så er man fri for hinanden op ad fairway.
 9. 2 points
  Jeg tror faktisk vi nu kommer til at se nogle golfklubber tage en selvstændig beslutning. DGU forekommer mig nu mere ude i en aktion for ikke at tabe ansigt, snarere end at tjene medlemmernes og golfsportens interesser.
 10. 1 point
  Det bliver ikke bedre af at DGU "lukker op" dagen efter at statsministeren har sagt at om 14 dage kan vi måske lukke op. Lige netop det var den største risiko i statsmedisterens tale i går, nemlig at folk ikke venter 14 dage, men bare siger at "nu går det fint, så jeg kan godt droppe al forsigtighed allerede idag" Og det gør de hensynsløse rige snobber i golfklubberne så.... SUK! Havde DGU dog bare ladet være at lukke helt ned, men gjort de nu foreslåede meget restriktive forhold til en positiv historie - men sådan er bakspejlet jo så taknemmeligt...
 11. 1 point
  Så DGU har nu erkendt, at de tog fejl ved at lukke banerne. Nu følger de derimod i højere grad myndighedernes anvisninger, og det giver rigtig god mening. Åbenlyst er der ikke nogen forklaring på kursskiftet - for der er ikke nogen. “- Vi noterer os statsministerens besked om, hvor vigtigt det er, at vi står sammen ved at holde afstand. Det støtter vi 100 procent, og vi mener, det er fuldt forsvarligt at dyrke vores idræt i privat regi, når vi efterlever myndighedernes anvisninger, og den restriktive model, som vi anbefaler.” Det var ikke holdningen tidligere. Det her er en virusinfektion - ikke en bakteriel infektion, og der er ret stor forskel på de to, men det har “lægerne” hos DGU nok ikke fanget. Amatøragtigt - men bedre sent end aldrig at komme til fornuft.
 12. 1 point
  Jeg har virkelig intet problem med de lukkede golfbaner, hvis lukkede golfbaner bliver det største problem, som jeg får i år, så bliver det et godt år.. Når det er sagt, så mener jeg at man blander tingene sammen, når man omtaler lukkede golfbaner i samme åndedrag som lukkede arbejdspladser, institutioner og butikker osv. De sidst nævnte vil potentielt være kilde til stor smittespredning, det vil golfbanerne ikke være, hvis de samme foranstaltninger som i det øvrige samfund, er på plads. Vi handler dagligt eller tæt på, med 4 m² pr snude, set i det lys må golfbanen være okay. Folk vil blive smittet, det kan ikke undgås, det vil blive ved med at ske. Er ingen smittede målet, skal vi blive hjemme i årevis. De tiltag som regeringen har sat i værk, blev sat i værk, for at knække kurven, så vores sundhedsvæsen ikke blev overbelastet og der kan siges meget godt, for at golfsporten skal stå last og brast med det øvrige samfund, men når vi kommer dertil, at vores eksperter siger at kurven er knækket, så vil det være helt misforstået symbolpolitik at holde golfbanerne lukket.
 13. 1 point
  Nu bliver man jo ikke smittet, af at have virus på hænderne.
 14. 1 point
  Skal man spritte grankoglen af før eller efter man har brugt den?
 15. 1 point
  Alternativt, så gå mellem træerne, bare husk at vende grankoglen rigtigt når du tørre.....
 16. 1 point
  Nej det giver ikke flere penge i kassen at kunne åbne for medlemmer, men det vil ikke være helt unaturligt hvis der er medlemmer der omprioriterer deres omkostninger disse uger og det hjælper måske ikke på viljen til et klubmedlemskab, at man ikke kan komme ud at spille Præcis, og jeg håber da det bliver muligt også at åbne for gæster inden for overskuelig fremtid, det er alligevel mange penge i budgettet
 17. 1 point
  Det er nok for kompliceret så. 😄 1. Gå ind på toilettet 2. Gør det som du skal gøre 3. Vask hænder Nu kommer det svære: 4. Pump en klat håndsprit i den ene hånd. 5. Gå ud 6. Fordel håndspritten i hænderne Jeg forstår godt argumentet med at ovenstående er der nogen, der aldrig vil kunne finde ud af. Hensigten med linket er at prøve at gøre opmærksom på, at der findes en form for fælles frygt der er naturlig hos mennesker, og hvor sund fornuft bliver erstattet af det som flertallet siger. Derfor bliver det pludseligt problematisk at skulle besøge toilettet, og få rene hænder bagefter. Rema har det on/off, Harald Nyborg har det - bare et tip 🙂
 18. 1 point
  Det kommer du nok i modvind med nogle steder. Jeg tror at mange (de fleste?) golfklubber har deres driftsomkostninger dækket ind via kontingent. Om det er 75% eller 85% ved jeg ikke. Resten kommer via greenfee og sponsorer. Og selvom der er et dyk i greenfee, og et muligt dyk i sponsorer klarer disse klubber det nok. Men der er klubber (kommercielle om du vil) som har væsentlig større vægt på greenfee. De tænker nok anderledes. Og så er der altid en eller anden domino effekt i disse kriser. Bare for at nævne den oplagte: resteautøren... sikkert i langt de fleste tilfælde en forpagter aftale... hvis han lukker->mindre attraktiv golfklub-> medlemmer skifter -> færre medlemmer -> færre penge -> færre ressourcer -> mindre attraktiv bane -> fortsæt selv.... Jeg håber ikke vi kommer så vidt! Men jeg er 100% enig med dig i at vi bør følge råd fra myndigheder og DGU. Det er ikke nu vi skal lege eksperter på virologi osv. bare fordi vi gerne vil spille golf.
 19. 1 point
  Jo, ham, der vasker hænder kan blive smittet! Fx. ham, som ikke vasker hænder, efterlader virus på dørhåndtaget. Det dørhåndtag, som ham der kommer lige bagefter, rør ved - EFTER at have vasket hænder!! Så er virus overført! Så fjolsets opførsel risikerer at smitte ham, der gør alting rigtigt! Jeres (og alle andres) risikovurdering skal laves efter idioternes opførsel, fordi idioternes opførsel har indflydelse på alle andres sikkerhed. Alt andet er totalt uforsvarligt!
 20. 1 point
  Det er overdrevet efter min mening. Vand og sæbe og så er det ligegyldigt hvad du har rørt ved. og læs lige tippet med håndspritten igen, så er man 100% sikker. Sundhedsstyrelsen anbefaler i øvrigt ikke at lukke klubhuset ned, for at sætte ovenstående i persketiv..
 21. 1 point
  @claust I skal have fat i noget plasticrør, som så skæres af i passende længder. Link.
 22. 1 point
  Vi arbejder lige nu på et sæt regler, her er en kladde til inspiration Følgende regler gælder på klubbens område: - Sundhedsstyrelsens anbefalinger om bl.a. afstand skal overholdes - Faciliteterne er kun åbne for medlemmer - Maks. 2 spillere i samme bold - Maks 2 personer på hhv. putting- og indspilsgreen. - Maks 10 personer på driving range - Når der åbnes op for golfbiler: kun 1 person pr. bil. Vigtige informationer - Undgå at røre flagstængerne – der er placeret fyld i hullerne for at hjælpe med dette. - River er fjernet – genplacer bolden i bunker - Omklædningsrum og café er lukket. - Toiletterne er åbne, og rengøres oftere. - Boldautomaten og kurve desinficeres hver morgen. - Vis hensyn til personalet, og hold afstand. - Frivillige bedes kun udføre arbejde i klubben efter nærmere aftale.
 23. 1 point
  det er mig selv der har undersøgt det 😊 jeg tror Og håber der kommer nyt tirsdag.
 24. 1 point
  Det er vigtigt at notere at det ikke kun er forbud mod åben bane som er en mulighed med denne lov, det er også mulighed for ved loven at pålægge restriktioner - dvs feks max 2-bolde, lukkede faciliteter osv. Det var ikke en mulighed før så der KAN komme noget godt ud af lovgivningen
 25. 1 point
  Er golf.dk det nye EB Nationen?! 🤪
 26. 1 point
  Jeg tænker det stadig er Grimbergen, men jeg tror nu egentlig at en alm fadøl passer bedre til den burger jeg osse skal ha'
 27. 1 point
  Indtil tirsdag. Handler vist mest om det ikke er rart at tage en beslutning
 28. 1 point
  Fodbolden ser ikke ud til at være voldsomt bekymret over deres rygte når det her engang er ovre. https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/naboer-langer-ud-efter-ob-det-er-idioti/8064765 De skulle have et 100% forbud: https://www.bt.dk/fodbold/odense-kommune-nedlaegger-forbud-mod-ob-traening Og så er der den her fra Italien: https://www.marca.com/en/football/international-football/2020/03/25/5e7b2d5eca4741a4708b4567.html Jeg gider ikke engang tage dankortet med
 29. 1 point
  Lad os sætte den betingelse på, at den skal falde efter en runde golf - så må vi spille om burgeren i stedet
 30. 1 point
  Det væddemål er jeg med på, vi 2 kunne godt bruge at drikke en fadøl og jeg giver gerne, skulle jeg tabe .. og så tager jeg ja-hatten på et døgns tid
 31. 1 point
  Jeg bestilte et til mit skur for nogle år siden ved https://lsnet.dk
 32. 1 point
  I sidste ende handler det jo om økonomi. Jeg er sikker på at vi har en masse eksperter som var 100% klar på over at det kun var et spørgsmål om tid inden det ville ske. Men hvad skal man gøre? Der er jo ingen politikker der bygger pandemi centre når det måske ikke bliver aktuelt i deres levetid. Skal vi have test udstyr til pandemier der kommer med mellemrum af 50 år? Det er vel forældet efter 5 år og kommer ikke i brug i alm. drift. Reagenser holder sikkert kortere og det samme med sterilt udstyr. I forvejen sparer man konstant på sygehusvæsnet. Det nye supersygehus i Skejby skulle koste 13 milliarder, men blev beskåret til 7. Så var det også dyrt at flytte og så skulle der spares på drift og personale. Dybest set er vores strategi mht til epidemier at håbe det ikke kommer til landet. Danmark har normalt 450 intensive respirator pladser og det lader til at vi får brug for det 3 dobbelte. Skal vi virkelig have en sådan kæmpe overkapacitet til noget der sker med 50 års mellemrum?
This leaderboard is set to Copenhagen/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden