Hop til indhold
Vild med Golf


Leaderboard


Populært indhold

Showing content with the highest reputation since 15-01-2019 i alle områder

 1. 2 points
  I min verden er reglen med at putte med flagstangen i den mest ånsvage regelændring. Jeg tror aldrig jeg har spillet en golfrunde hvor tidsbesparelsen reelt ville overstige 30-60 sekunder samlet set over 18 huller. Måske med undtagelsen hvis man spiller alene. Det er dog ikke golf, men træning hvis du spørger mig. Og her kan man spille efter præcis de regler man selv beslutter. Normalt forholder det sig sådan, at den som er tættest på hullet går ind og tager pinden op inden man markerer sin bold. Imens gør spille makkerne sig klar. Er der en enkelt som er så langt væk, at pinden skal passes så er det igen spilleren som er tættest på hullet som passer pinden og tager den ud når bolden er sendt afsted. Det betyder i praksis, at det tager PRÆCIS ligeså lang tid at spille med flaget i hullet, og en uden for tur som passer den. Jeg er overbevist om, at dette i fremtiden bliver en tidsrøver fordi, at nu kan spillerne gud hjælpe mig selv bestemme om den skal være i, eller ude. Så kan vi står i en situation hvor spiller A vil have den i på sit 12 meter putt, tage den ud til spiller B som har et 7 meter putt, for at tage den i igen til C som har et 5 meter putt. Og så gør vi det hele om igen når returputtet skal puttes ud. Og mon ikke en masse statistiske nørder begynder at regne på hvad der bedst kan betale sig, og finder ud af, at ganske få putt ville være gået i hvis flaget havde været i hullet. Jeg tror bestemt at man holer marginalt flere putts med flaget i fordi, at putts som er alt for hårde stadig kan gå i. Men tager man 1 mio "gode" putt med rigtig retning og fart så er jeg overbevist om, at resultatet er præcis det samme. Så kun dårlige putts kan blive belønnet med flaget i. Vor herre til hest. Få nu bare det flag ud når man ligger på green.
 2. 1 point
  Jeg designer selv ud fra en given størrelse (5.2 * 26 cm) og afleverer det i TIFF format. Jeg har købt dem gennem en af mine klub kammerater, som forhandler dem.
 3. 1 point
 4. 1 point
  Jeg skal nok en tur til Allingåbro. Måske også Nimtofte.
 5. 1 point
  Men om sommeren er Dubai til gengæld uudholdeligt varmt. Det var i hvert fald alt for varmt til golf, da jeg var dernede til en konference en juli måned! Jeg havde sættet med, men opgav at finde en bane, da 40-45 grader slet ikke var noget for mig. Det der tiltaler mig ved San Diego er, at du kan være 100% sikker på rigtig godt golfvejr, hver eneste dag, året rundt. Det er aldrig for varmt og aldrig for koldt. Skulle San Diego have dårligt hver en enkelt dag, så kører man 30 minutter mod nordøst, så man kommer lidt længere ind i landet, og så er det perfekt igen. Jeg har aldrig været nødt til at opgive at spille i San Diego området pga. vejret - og jeg har nok været der 15-20 gange over de sidste 10 år. Det har jeg aldrig oplevet. Jeg har aldrig oplevet dårlige greens i San Diego. Tværtimod har det nærmest været som at putte på marmor. Hvad er det for noget græs? Området omkring Gaslight district og nede ved havnen har simpelthen så mange lækre restauranter, cafeer og barer, at man kunne bruge måneder dernede.
 6. 1 point
  haha, så fik man da lige listet den sviner ind
 7. 1 point
  San Diego er generelt mit favoritsted i verden. Dels er det en super hyggelig by, hvor man ikke mærker, at man i virkeligheden er i en storby. Det er stort set umuligt at finde en trafikprop noget sted, uanset tidspunktet. De har alle typer restauranter inkl. nogle fantastiske mexicanske restauranter, fordi de ligger så tæt på Mexico. Jeg har også været i Dubai flere gange og jeg kan faktisk bedre lide klimaet i San Diego. Om vinteren er der cirka 18 grader og om sommeren er der 26-27 grader. Solen skinner altid, uanset årstiden. Det jeg så godt kan lide er, at klimaet er så stabilt og ikke for varmt. Man kan spille golf året rundt i yderst behageligt vejr. Om sommeren er det jo nærmest ulideligt varmt i Dubai - i november/december kan man risikere orkaner i Florida, men i San Diego er det golfvejr året rundt. Dét har jeg ikke fundet tilsvarende noget andet sted i verden.
 8. 1 point
  https://mygolfspy.com/flagstick-in-flagstick-out-2019-new-golf-rules/
 9. 1 point
  Nu skal man jo aldrig underkende folks stædighed, men jeg forudsiger, at inden året er omme, så putter mere end 90% med pinden i, hele tiden 😎 Ps. Selvfølgelig med de sædvanlige undtagelser, stormvejr, skæv pind osv..
 10. 1 point
  Inden ændringerne trådte i kraft, ville jeg være tilbøjelig til, at være enig i stort set alt du skriver, men virkeligheden ser anderledes ud, i ihvertfald hos os og den nye regel spare tid, langt mere end du tilskriver den og balladen med hvem vil have den i eller op, eksistere stort set ikke. I klubben møder jeg ikke nogen som brokker sig mere, tværdigmod. Mennesker i al almindelighed, er imod forandringer og i særdeleshed golfspillere 🙂 Fakta er dog at spillet har gennemgået tusindvis af forandringer, forandringer som vi i dag, anser for helt naturlige. Sådan vil det sikkert også gå med denne regel 😎
 11. 1 point
  Mon ikke håbet er at alle spillere vil vælge at putte med flaget i?? Tidspildet er ikke bare tiden til at få flaget ud, men lige så meget til at få det på plads igen - en del af mine spillemakkere har det slet ikke på radaren, at første mand, der putter ud, skal gøre klar til at sætte flaget på plads. De står bare og glor som idioter...! Ændringen bliver dog nok vanskeligt, da golfspillere jo som oftest er meget bundne af eksisterende måder at gøre tingene på. Forandringsvillighed er sjældent fremherskende i golfkredse. Hvis der kommer dokumentation for at det faktisk er en fordel at flaget bliver i hullet, så bliver ændringen jo nok lettere. Så mit bud er det modsatte - lad nu bare det flag blive i hullet hele tiden for alle spillere! Det er med sikkerhed den hurtigste løsning!.
 12. 1 point
  Hvad Smut sagde ⬆️ Tænk at der skal gå teknik i en flagstang, typisk golf. Nu kommer der snart flagstænger hvert år med 10% bedre ydelse i forhold til tidligere modeller 😂 Og fra Taylormade en ny model 3 gange om året !
This leaderboard is set to København/GMT+01:00


×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden