Hop til indhold
Vild med Golf


Leaderboard


Populært indhold

Showing content with the highest reputation on 25-03-2018 i alle områder

 1. 1 point
  Der er da forhåbentligt ingen som tror, at trampolin effekt gør at bolden kommer ud med mere hastighed at du eventuelt kaster en bold ind på slagfladen med. Jeg giver faktisk peejay ret i, at det er nogen sludder at bruge meget krudt på at skrive om. Og selvom gamle drivere også kan generere en smashfaktor tæt på 1,5 så skal vi huske på, at disse køller også var tungere og derved er selve “trampolin” effekten på disse lavere. Jo mere masse bagved jo mere energioverførsel og her opnår de kun samme udgangshastighed på bolden. Så nye drivere har en højere “trampolin” effekt da disse er lettere og kan opnå samme udgangshastighed på bolden som en tungere. Den helt store fordel er, at disse lettere køller kan svinges hurtigere. Så i den kontekst er de nye køller trods alt længere end de gamle persimmon. De er ligeledes større i hovedet og langt mere tilgivende ved OFF center hits. Jeg er dog enig i, at boldene Har udviklet sig enormt. I min optik skulle man gøre noget ved boldene, og så skulle man gøre noget ved størrelserne og tilgivelsen på driverne. Det er alt for nemt at være en god driver af bolden idag, og fitte sig til noget som giver optimale data og derved længde og præcision. Man burde gå tilbage til noget hvor de bedste ballstrikere ville blive belønnet og de knapt så gode straffet.
 2. 1 point
  Meget interessant test, som tydeligt viser hvor meget 20 års udvikling af bolden bidrager til længden:
 3. 1 point
  Jeg har været plaget en del af smerter i lænden. Især det seneste stykke tid, hvor det så var iskiasnerven der gav problemer. Hvis du ikke har smerter der strækker sig ned i baglåret/læggen er det nok ikke iskias. Jeg kan kun tilslutte mig rådene fra @Conjurer. McKenzieøvelsen er god, men kan gøre meget ondt at lave. Det gør jeg heller ikke noget skidt hvis man laver den, når man ikke har problemer. Jeg er selv slem til at falde sammen når jeg sidder, så lænden er rund i stedet for rank, og det kan være forbandet svært at rette op på 40+ års dårlig siddestilling.
 4. 1 point
  Har prøvet noget tilsvarende for et par år siden. Har ikke været til fys - men har med succes anvendt Mckenzie rygøvelser (det er nemt at google sig til disse på youtube og andre steder). Og bare det at lære at sidde ordentligt - dvs. ikke at "falde sammen" i den nederste del af ryggen, har hjulpet stort. Det er nogle nemme øvelser, der ikke tager så lang tid at lave - og i starten er det svært at tro på, at det ikke gør ondt/gør det værre, men de hjælper meget hurtigt.
This leaderboard is set to København/GMT+01:00


×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden