Hop til indhold

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. I går
 2. Prøvesving fra anden bunker

  Regel 7: "Note 1: Et prøvesving er ikke et øvelsesslag og må udføres hvor som helst, forudsat at spilleren ikke overtræder Reglerne." 13-4. BOLD I HAZARD; FORBUDTE HANDLINGER Medmindre det er foreskrevet i Reglerne, må en spiller, før han udfører et slag til en bold, der er i en hazard, (hvad enten det er en bunker eller en vandhazard), eller som – efter at være blevet løftet fra en hazard – måske vil blive droppet eller placeret i hazarden, ikke: a. undersøge beskaffenheden af hazarden eller nogen anden tilsvarende hazard, b. berøre hazardens bund eller vandet i vandhazarden med hånden eller en kølle, eller c. berøre eller flytte en løs naturgenstand, der ligger i eller berører hazarden.
 3. Super fint @LHW tak for det Men vil det sige at .600 round grip på .600 butt og et lag tape giver standard tykkelse? Og tak med Ribbed og Round. Jeg bruger dog aldrig Ribbed. Men fint nok du nævner det.
 4. Prøvesving fra anden bunker

  Tror jeg godt du må - du må bare ikke berøre sandet, og så bliver prøvesvinget jo lidt kunstigt :-)
 5. Prøvesving fra anden bunker

  Er der en der med sikkerhed ved om man må tage prøvesving i en bunker under runder, forudsat at man ikke ligger i den og ikke bruger unødig tid, altså man ligger i en bunker , og mens den anden spilleparter gør sig klar e.lign så tager man et par prøveslag i en tom bunker , jeg mener at man gerne må???? Vh uffe
 6. Grip tape for Golf måler 0.010 og er alltid inkl. når vi taler grip størrelse. Build up tape for golf bygger 0.015 Anvender vi 0.580 Core grips på et skaft der et 0.600, så giver det + 0.020 eller + 1/50" .. Om målet var +1/32" så kommer vi der hen ved å anvende 0.580 Core på et 0.600 skaft samt 2 lag grip tape (0.030 over std) Alternativet er 0.60 core på 0.600 butt, med 2 lag Bu tape og den obligatoriske grip tapen PS! vær obs på at der er 2 slags, RIBBED eller ROUND Ribbed er de med imitation af en syet samling, man kan føle i den ene hånd som en reminder for hvordan du skal ha face angle ved adress (normalt i USA, ikke i Europa) Round er helt almindelig uden det her Priser er jeg ikke up to date med
 7. Spørgsmål om tykkelse og pris på grips

  Ja det må du da, jeg kan ikke få øje på, at jeg skulle have indikeret andet.
 8. Må vi andre svare? Bruger du .580 grip på .600 butt, bliver resultatet 0.02 oversize, svarende til 1/50".
 9. Spørgsmål om tykkelse og pris på grips

  Med den slags spørgsmål. er det altid godt at tagge @LHW @Rosenberg og @osholm :-)
 10. Hey! Jeg plejer at ringe, og så får jeg mit udstyr lavet, så har ikke så meget forstand på det med grips, men nu har jeg lige et lille vinterprojekt med min bror, så skal lige høre for at være sikker Hvis du har med skafter at gøre der er .600 i butt, så skal jeg vil have .600 round for at opnå standard tykkelse med ét lag tape? Vælger jeg, at bruge .580 round grips på .600 butt, så får jeg vel 1/32" oversize, ikke? Derudover har jeg fundet 8 stk. Golf Pride Tour Velvet grips fra England med fragt til £40 GBP, hvilket svarer til ca. 335 kr. eller 41,5 kr. pr. stk. Fås det billigere andre steder, så hører jeg gerne. Tak!
 11. True Temper PFC forhandler

  Hej @Rosenberg! Hvad med Handcrafted grafitskafter. Får du også adgang til dem?
 12. Sidste uge
 13. De er tilbage

  Aha, tak. Temmelig cool i så fald at spadsere ind og kvalificere sig :-)
 14. De er tilbage

  Anders' career exemption løb ud i år, - reglerne blev ændret. Så enten skulle han kun spille på invitationer eller også spille sig til et nyt kort via tourskolen.
 15. De er tilbage

  Jeg er faktisk ikke helt med på hvorfor Anders Hansen er nødt til at spille? Kan han ikke bare køre på Career listen (sorry, har ikke fulgt med)?
 16. Golftur 10-12 personer

  Jeg er helt enig her. Det er et stille resort og der er et godt stykke vej til festerne, hvis det er det man også vil kombinere turen med. Bliver også mit næste valg pga køretiden og har også kun hørt meget godt om den. Retter det lige til Lakes course og det er der en god grund til Det er en stor og åben bane med masser af vand OG sand. Old Course er lidt smallere men i mine øjne mere naturskøn.
 17. Golftur 10-12 personer

  Vi overvejede faktisk at finde et hotel tættere på byen og så bruge det som udgangspunkt for golfture.. Der sker ikke meget på de 2 resorts om aftenen, og der er masser af hyggelige restauranter og barer i Hamborg. Valget på Gut Kaden igen var udelukkende pga. banen, der efter vores mening er væsentligt bedre end Lüdersburg. Skal I kun spille én runde på Lüdersburg er New Course den bedste :-) (igen: efter min mening) Edit: Køreturen er også noget nemmere - ca 30 min nord for Hamborg istedet for 30 min syd for ;-)
 18. Golftur 10-12 personer

  Jeg har 3 gange været på Schloss Lüdersburg og det er 2 fantastiske baner. Banerne er vidt forskellige. Husk baneguide. Personligt foretrækker jeg buggy, hvis man spiller begge baner samme dag. Der er 2 restauranter og personligt synes jeg den i klubhuset serverer lækrest mad. I klubhuset er der også en lille bar/lounce område. Hytter er der ikke, men lejligheder på den modsatte side af resortet, hvor den anden restaurant også ligger. Og de lidt mere luksuriøse på den anden, sammen med wellness. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til stedet. Også selvom der er et stykke vej fra rangen til Old Course. Undersøg hvordan det er med vejarbejde på A7 i og omkring Hamborg, for da vi var afsted var der rigtig meget køkørsel. Edit: For at spare lidt på beløbet, så vælg de billigste værelser, så får i formodentlig en af lejlighederne på den modsatte side og SÅ stor forskel er der heller ikke. Kun afstanden til Wellness som ligger i Stallungen ved siden af hovedbygningen og afstanden til banerne/træningsanlægget.
 19. Golftur 10-12 personer

  Vi har prøvet Gut Kaden nord for Hamborg og Lüdersburg syd for Hamborg. Har booket Gut Kaden igen - dét er den bedste bane, men der er måske lidt mere liv om aftenen på Lüdersburg. Fra Gut Kaden er der en god halv time til Hamborg hvis man er til eh...noget andet mad.
 20. Golftur 10-12 personer

  Har i nogle forslag til hvor man kan tage på golftur i nordtyskland - Polen?? Vi er 10-12 mænd der gerne vil bo i hytter på golfbanen, og ikke for langt fra DK Vi plejer at tage til Himmerland, men vil gerne prøve noget andet. Kom frisk med bud :-)
 21. Lübker Golf Club

  Rigtigt flotte billeder men man skal da lige vide hvad man kigger på og hvor, hvis man godt lige vil genkalde sig en runde eller planlægge et besøg . Sådan et billedpunkt fra hver backtee ville være top til at "se" hullet.
 22. Tapatalk

  Min ende (eller...) virker heller ikke. Jeg er ikke logget ind, så kan reelt ikke bruge den. Fungerer ok gennem Chrome på mobil.
 23. Hvordan gik 2017 for dig?

  Det lyder uhyggeligt bekendt... Det bedste, jeg dog tager med mig, er, at jeg er blevet bedre til at komme igen ovenpå de dukkerter der. De går mig ikke på og ødelægger ikke resten af runden, men “kun” de 3-5 huller (som jo også er slemt nok).
 24. De er tilbage

  Det er bare så godt spillet af dem begge to
 25. Lübker Golf Club

  Lækre interaktive droneoptagelser fra Lübker: https://golfinfo.dk/Panoramas/Lubker_Golf.html?base=https://golfinfo.dk/Panoramas/& Vælg imellem flere optagelser i menuer øverst til venstre.
 26. De er tilbage

  Det er jo fremragende
 27. De er tilbage

  Stort tillykke til Jeff Winther og Anders Hansen. Side om side i -19 og delt 2'er på tourskolen
 1. Load mere aktivitet
×