Hop til indhold


Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. I går
 2. Staff bag

  Det var på min push cart fra Sun Mountain PÅ Motocaddyen skal der nok bruges en dims som på Clicgearen. Men igen, alt er vel relativt, da tour / staff bags kommer i mange udformninger. Jeg er kommet til den konklusion, at cart bags = designed for carts og Staff bags til at bære , en god solid cart bag, har bare mere og bedre muligheder end staff, men der er smag og behag
 3. Staff bag

  Big Max TI 1000, tager tourbags uden problemer og alle rum er tilgængelige, måske ikke så smart som de andre, til gengæld er det kram, intet går i stykker, holder i 100 år
 4. Staff bag

  tak for svar har godt set løsningen fra clicgear, har dog ikke sådan en. Tanken var i samme ombæring at købe en motocaddy faktisk og derfor lidt kunne se stort på et par kilo mere i bag'en.. men din kunne stå rigtigt, dog uden adgang til bagerste rum?
 5. Staff bag

  Som nævnt før er der et kit til clickgear. Det virker fint og giver en stejlere vinkel. Adgangen til den store lomme bagpå er dog stadigt en kende begrænset (ihvertfald når man bruger den til at proppe regntøj og lignende store sager i.
 6. Staff bag

  Jeg har haft staff bag på en sun mountain push cart, og den var bare for stor, kunne ikke komme til de bagerste rum, medmindre jeg stillede baggen på "tværs" og så lukker man for en side. Modsat har en af min medspillere en staff bag fra Callaway, og den kan godt være på hans trolley, men ikke på min nuværende Motocaddy.
 7. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Jeg afventer lige udviklingen og har også nogle personlige ting jeg gerne vil have til at falde på plads inden jeg tager en beslutning. Personligt er jeg mest stemt for Grenaa, som jeg synes er den næstbedste bane på Djursland, men vi er en - forhåbentlig større - gruppe, der gerne vil fortsætte fællesskabet i en ny klub (hvis Lübker ikke genopstår), så det kan ende med at jeg bøjer mig, hvis der er et flertal der vil noget andet end Grenaa. Der er i øvrigt oprettet en Facebookgruppe: "Golf for tidligere medlemmer i Lübker Golf Club", hvor vi tidligere medlemmer diskuterer og koordinerer vores fremtid. Alle tidligere Lübker medlemmer opfordres til at deltage @SPetersen
 8. Staff bag

  click gear trolleys har et tour bag kitt eller hvad det hedder så du kan ha en staff bag på din clickgear vogn ? ellers kender jeg ikke nogen som har problemer med staff bags.
 9. Staff bag

  Hej alle nogle der har erfaringer med staff bag på trolley? det er 9.5" top umiddelbart tænker jeg selv den skal vinkles lidt, men hvis en vidste det ikke kunne lade sig gøre ville det være fjollet at smide penge efter
 10. Scores 2018

  Rundt på Greve Golfs bane i dag i 81 slag og 37 point.
 11. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Det lyder godt. 🤞 for at den fine bane består i en eller anden form. Hvad har du egentlig selv tænkt dig at gøre? Jeg kan huske du havde en del overvejelser frem og tilbage inden du blev medlem af Lübker. Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Sidste uge
 13. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Jeg har fra pålidelig kilde at der arbejdes på en løsning, men også at det ikke er nemt. Herning Folkeblad har skrevet lidt om sagen, hvor udtalelser fra en af de negative husejere klart bekræfter, at der er meget stor mistillid mellem en lille gruppe husejere og resortejeren. Jeg har lidt svært ved at se hvad den lille gruppe negative husejere får ud af det, udover yderligere usikkerhed om resortets fremtid. Resortejeren vil meget gerne udvikle resortet med mange flere tilbud, hvor mindretallet blandt husejerne tilsyneladende ikke har nogen planer, udover at beholde retten til at kunne nedstemme ændringer. Der har også været afholdt et uformelt møde blandt en del af de gamle medlemmer af klubben. Alle håber på at Lübker genopstår, men i mellemtiden arbejdes der med planer for at fortsætte i en eller flere af de omkringliggende klubber. Der er ingen tvivl om at de omkringliggende klubber gerne vil have nye medlemmer, og der er en god dialog med en del af klubberne omkring midlertidige medlemsskaber, således at hvis Lübker genopstår, kan det ske uden et stort permanent tab af medlemmer.
 14. Hvor langt slår i jeres drives?

  Jo, for en kortslående spiller som mig er 55 tee langt sjovere. På 61 kæmper jeg hele tiden for at lave boogie, mens jeg på en god dag får puts for birdie på 55. I Herreklubben kan man selv vælge om man vil spille 55 eller 61 og det er. mit indtryk at de fleste fra HCP 10 og op spiller 55. Vi har nu spillet 55 tee i to sæsoner og baneudvalget har evalueret og ændret lidt på hvilke huller man spiller fra det forreste tee. Hul 9 bliver rykket tilbage af sikkerhedshensyn. Hul 10 bliver rykker frem. På det lange hul 12, hvor man før spillede alle 515 meter kommer der et nyt teested imellem de to nuværende, kun til 55 tee. 18. tee bliver rykket tilbage. Samlet set vil banen spille nogenlunde den samme længde.
 15. Hvor langt slår i jeres drives?

  Er det så ikke mere underholdende at spille 55eren i Hornbæk. Sidste gang jeg var i Hornbæk, spurgte jeg de tre andre i bolden om vi skulle spille fra (55). Hvilket blor resulterede i at der blev små grinet og rystet lidt på hovedet... Med en enkelt kommentar: "mener du det seriøst...?". Stemningen var klart for (61)....
 16. Hvor langt slår i jeres drives?

  På de gode dage er min driver oppe og snuse imod de 200 meter i totallængde, så jeg er bestemt ikke langtslående. Til gengæld slår jeg som oftest tilstrækkeligt lige til at jeg ikke er i alvorlige problemer fra tee. Da jeg ikke rigtigt har tid til træning i mln dagligdag, så har jeg jeg forligt mig med at det er længden fra tee, der er den begrænsede faktor når jeg spiller golf. Når jeg spiller længere baner (som 61 tee i Hornbæk) så har jeg ikke mange realistiske muligheder for GIR på par-4. Det er overlevelse hele vejen rundt med meget lille fejlmargin i forhold til mit handicap. Når jeg en meget sjælden gang går en god runde så er der som regel nogle pars på par 5 og et meget godt kortspil der redder runden. På kortere baner (som 55 tee i Hornbæk), har jeg flere chancer for GIR så spillet er ikke så presset hele tiden. Der er en større margin i forhold til handicap.
 17. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Er der nyt i sagen, og arbejdes der på en løsning?
 18. Klubmester i golfreglerne

  1.000 tak for svar
 19. Range, træning

  Netop. Vores range nærmest suger vand til sig, så den bliver lukket sidst på efteråret, og åbner igen til forår, eller når greenkeeperen mener den skal åbnes. I det mindste er der de sidste par år sat net op ved den overdækkede del, men det er ikke noget jeg bruger meget. Jeg får ikke meget ud af at se bolden flyve 7-8 meter før den rammer nettet.
 20. Range, træning

  Det kan jeg stadig godt finde på at gøre, men så er det mere fordi der er noget specielt der skal trænes og så er jeg meget opmærksom på hvad jeg gør. Men ellers er jeg mest til at skifte jern ofte og mange gange tænker jeg mig til banen, som beskrevet. Jeg synes det er fedt at stå på rangen, men det bliver jo klart sjovere, når man hele tiden varierer mellem de forskellige jern.
 21. Range, træning

  En 70'er har jeg aldrig gået, men i 70'erne det kan jeg(en gang imellem) Jeg spiller jo meget og det er vel også en form for træning og det passer heller ikke at jeg aldrig træner, hvis noget irritere mig, så prøver jeg at adressere det helt specifikke problem og bruger en spand bolde, på at finde en fornemmelse. Min koncentrations evne slutter efter ca 30min og så giver det ingen mening, for mig, at fortsætte. Da vi er en lille klub, er jeg også inde over eliten, men fælles træning er ikke mig, så det er mere socialt.
 22. Range, træning

  Jeg må indrømme, at jeg tidligere har stået og slået det samme slag alt for mange gange i træk... suk... For mange år siden da jeg begyndte med golf, kunne jeg godt stå og hamre en halv spand med driveren. Har nu læst mig til at man højst bør slå det samme slag 4-5 mange gange i træk. Herefter skal man skifte. Af flere årsager. Ved at stå og slå det samme slag, kan man arbejde en fejl ind i svinget. Derudover, vil man aldrig kunne overføre den læring til en situation under pres....
 23. Range, træning

  Når jorden er blød kan boldene sætte sig i suckers - bøvlet at samle nogle tusinde bolde op der sidder sådan
 24. Range, træning

  Lyder som et setup, der nemt kunne være taget udfra "Every shot must have a purpose" - Deri er den form for træning nævnt. Jeg træner dog ikke helt selv på den måde på range, men gør det ved chip, hvor jeg spiller til 3 mål og putter i. Det er ikke helt sådan det skal gøres, men ellers bliver der lidt for meget gåen frem og tilbage, som hvis man spillede kun 1 bold. Det gælder om at sætte sin træning op, således det minder om det der sker på banen. Og på banen kan man jo heller ikke stå og slå 4-5-6 ens slag. Super godt træningssetup du har fundet dig I nogle klubber, pga for meget vand på range, så boldopsamling ikke er muligt med maskine. Tænker at det kunne være en årsag. I min gamle klub skulle vi dog selv samle op, når den var "lukket".
 25. Range, træning

  Det er ikke kun om vinteren at jeg benytter mig af den range metode. Det gør jo netop, at man ikke bare står og tæsker det samme slag derudaf hele tiden. Jeg kan også finde på at bruge det til at "gå" andre baner, som jeg kender rimeligt.
 26. True Temper skafter

  Det er lysten der driver værket for mig Tager 1 dag af gangen & nyder livet God mandag alle sammen
 27. Range, træning

  Er du en af de heldige typer der er aldrig har behov for træning, og sagtens kan gå ud og lave en 70er på en god dag? Hvad er årsagen til at man lukker rangen?
 1. Load mere aktivitet
×