Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Retningslinjer

Forum regler

Vær opmærksom på at vi ikke er ansvarlige for indholdet af beskeder eller billeder lagt på af vores brugere.

Beskederne er udtryk for vores medlemmers holdninger, hvilke ikke nødvendigvis identiske med vores. Hvis du ser beskeder eller indhold du mener er stødende eller ulovligt, opfordrer vi dig til straks at kontakte administrator eller moderator af siden ved at trykke på 'anmeld indhold' knappen. Vi har mulighed for at fjerne denne slags indhold, og gør os umage for indenfor en rimelig tidsfrist at gøre dette såfremt vi finder det nødvendigt. Indlæg postet på siden kan redigeres af brugeren i op til ét døgn, herefter er de permanente.

 

Vi forventer en venlig, saglig og sober tone i debatten, og forbeholder os ret til at begrænse brugeres adgang periodisk eller permanent, såfremt vi skønner at dette ikke imødekommes. Ligeledes kan personer der skønnes at skade sidens og fællesskabets interesser, f.eks. ved at poste unødigt mange indlæg eller på anden måde optræde konfronterende, falde under dette forbehold. Det er alene forumadministrators subjektive vurdering der lægger til grund for dette, og evt. konsekvens kan blive afgjort uden yderligere begrundelse.

Såfremt du har professionel interesse for disse siders målgruppe, er du velkommen til at deltage i debatten under forudsætning af at du for set første gør tydeligt opmærksom på dit tilhørsforhold i signaturen og i din profil (f.eks. 'Sælger for Wilson Staff'), og dernæst udelukkende deltager oplysende og informerende, og dine indlæg ikke bærer præg af reklame.

Du må ikke offentliggøre indhold der er urigtigt og / eller ærekrænkende, unøjagtigt, groft, vulgært, hadefuldt, chikanerende, obskønt, blasfemisk, seksuelt orienteret, truende, krænkende af en persons privatliv, eller anden måde er ulovligt.

Du accepterer endvidere ikke at offentliggøre indhold der er dækket af Copyright af andre end dette forum.