Hop til indhold

snejbjerg

Medlem +
  • Antal indlæg

    703
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage vundet

    33

snejbjerg vandt dagen den 23 April 2021

snejbjerg havde det mest likede indhold!

Profilinformation

  • Køn
    Male
  • Hjemmeklub
    Randers Golf Klub
  • Højre / Venstre
    Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

snejbjerg's Achievements

Guld medlem

Guld medlem (7/10)

161

Community omdømme

  1. Han er manden der udviklede Pro -V1
  2. Jeg bestilte et til mit skur for nogle år siden ved https://lsnet.dk
  3. I sidste ende handler det jo om økonomi. Jeg er sikker på at vi har en masse eksperter som var 100% klar på over at det kun var et spørgsmål om tid inden det ville ske. Men hvad skal man gøre? Der er jo ingen politikker der bygger pandemi centre når det måske ikke bliver aktuelt i deres levetid. Skal vi have test udstyr til pandemier der kommer med mellemrum af 50 år? Det er vel forældet efter 5 år og kommer ikke i brug i alm. drift. Reagenser holder sikkert kortere og det samme med sterilt udstyr. I forvejen sparer man konstant på sygehusvæsnet. Det nye supersygehus i Skejby skulle koste 13 milliarder, men blev beskåret til 7. Så var det også dyrt at flytte og så skulle der spares på drift og personale. Dybest set er vores strategi mht til epidemier at håbe det ikke kommer til landet. Danmark har normalt 450 intensive respirator pladser og det lader til at vi får brug for det 3 dobbelte. Skal vi virkelig have en sådan kæmpe overkapacitet til noget der sker med 50 års mellemrum?
  4. Myndighederne overvåger situationen tæt, men sådan som verdenen er skruet sammen mht fri bevægelighed via flyrejser så et det nærmest umuligt at inddæmme. Serien Pandemic på netflix giver et godt billede af hvad man er oppe imod. Den spanske syge tog livet af mellem 50-100 milioner mennesker på et tidspunkt hvor man ikke kunne rejse hurtigt og hvor der kun var en tiendedel af den befolkning vi har nu.
  5. Jeg skal ikke kloge mig på deres beslutning, men beskeden var jo at hvis man var i tvivl så luk. DGU var sikkert i tvivl. Ja, sæsonåbningen kommer sikkert til at vente - og sikkert mere end 14 dage. Og det kan da også sagtens komme dertil at vi får udgangsforbud.
  6. Det skal nok ses som et udtryk for at man hellere vil gøre lidt for meget end for lidt. #StayAtHome Det positive er at banerne får en pause fra vintergolf her op til sæsonåbningen. Samtidigt får banepersonalet får tid og plads til at gøre det hele klart
  7. Der var en tid hvor man havde skafter er hickory træ og alligevel kunne man spille golf - gad vide hvor meget flex ændrede sig med fugt... De fleste kommer i gang med at spille med et sæt brugte køller og de køller passer sjældent til spillerens sving, men er det spilleren eller køllerne den er gal med? Vil gennemsnitsspilleren i de fleste tilfælde vil have større glæde af at fitte sit sving så det passer bedre til køllerne? Se på f.eks Gforce træningskøllerne der har et skaft der minder mere om en gummipind end et skaft, men med den rigtige teknik kan man slå gode slag. Jo man kan ændre køllerne så der kommer flere gode resultater, men holder man så ikke spilleren fast i den dårlige teknik? Hvad skulle hjælpe en spiller med at svinge mere fladt hvis hans jerne er bukket +5 upright fordi han svinger for stejlt? Jeg tror ikke på at et sæt fuldt fittet til en dårlig teknik er et godt udgangspunkt for fremtiden. Ja, det hjælper at vægt og dimensioner passer, men absurde lie ændringer fordi man har dårlig teknik??? Der hvor man i mine øjne kommer langt med en online fitting er at man får noget udstyr der er et bedre udgangspunkt end at købe i blinde. Når man så kommer til det punkt hvor man ikke gider at rode med sin teknik, men vil optimere sine resultater via udstyret så er det tid til den fulde fitting. Eller selvfølgelig hvis man er i den gruppe hvor man måske spiller turneringer på højere plan - men det er jo en meget lille procentdel... og mange i den gruppe startede ikke med fittet udstyr. Men nu er vi jo selvfølgelig i "flightmonitor perioden" hvor man jagter handikapdecimaler med flight, spin og carry optimering frem for bare at spille spillet - men er spillet blevet sjovere af det? Man kan sagtens argumentere for at man kan fastholde spillere ved at tilpasse deres udstyr så de hurtigere får succes - og det er givet vis rigtigt. Det er vel også derfor at debatten om fitting ikke er sort og hvid. Og så vil der altid være et usikkerhedsmoment i fitting fordi det stadigt baseres på et element af følelse. Så hvad er bedst? Hvis man har pengene så er den fulde fitting hos en dygtig fitter der tager højde for hvor du er, og om du ønsker at rette dine svingfejl selvfølgelig den bedste løsning - og selvfølgelig i samråd med en pro. Og da gerne med en form for serviceaftale så man efter 1 år kan komme tilbage og få et check på om det stadigt passer. Men et fuldt fittet sæt er nok en lidt for dyr løsning for de fleste hvis man bare vil i gang med golf - og hvis man er på et stadie hvor man ikke kan ramme bolden giver en fuld fitting jo ingen mening i anden forstand end at få det til at passe med højde og svingvægt.. Jeg er slet ikke imod fitting til en sund sving teknik... - men fitting til dårlig teknik der fastholder folk i de dårlige vaner bryder jeg mig ikke om. Få længde og vægt rigtig og lær teknikken derfra.
  8. Jeg kan selvfølgelig kun tale for mine egne oplevelser fra min tidligere klub. Det var ikke ualmindeligt, at man havde company days hver 14. dag i højsæsonen. Så var der begynder dag, herredag og damedag, regionsgolf, danmarksturnering og klubturneringer. Kobler man det sammen med 1100 medlemmer der gerne ville ud og spille, så var det knap fedt. Ja, man kunne teoretisk komme ud når der var begyndere (og de kunne bruge 3 timer på 9 huller), herre og dame golf, men det resulterede i runder tæt på 5 timer med en masse ventetid og problemer med at nå rundt inden det blev mørkt - jeg har spillet mange huller i tæt på total mørke, fordi det tidligste man kunne komme til var kl 20. Det afhænger selvfølgelig af hvor mange medlemmer en klub har per hul, og hvor mange events de ligger ind. Jeg ser ikke enkelte gunstarter om eftermiddagen som et problem, men det er ikke en særlig effektiv måde at afvikle spillet på, fordi man skal lukke banen i 9 timer for at afvikle noget man kunne have gjort på knap 4 timer eller 4.5 timer med gunstart om morgenen. Klubben afskærer sig jo også fra at få greenfee spillere på de dage hvor de lukker. Ja, jeg plejer også at tage ud og spille en anden bane hvis vores er lukket (hvilket den heldigvis sjældent er), men det er måske ikke alle der har råd til det.
  9. For mange af den slags banelukninger giver en masse sure medlemmer... Måske kunne man gunstarte hele dagen? Gunstart kl 8 og Gunstart kl 12 og så Gunstart matchen kl 16. Så er der godt nok kun 3 starttider den dag, men banen kan bookes fuldt ud... For at holde tiden kunne man begrænse det til 3 bolde kl 8 og 12
  10. Han erkender jo at det skete, men erklærer sig uskyldig pga indtag af medicin og alkohol - det var jo heller ikke særligt smart at kombinere de to ting. Jeg tror næppe TB har lyst til at møde op på touren med den anklage hængende over sig og høre på publikum kommentarer og buh råb.
  11. Så kan ham der spiller en runde om måneden jo vælge at være fleksmedlem. Det er klart at ham der spiller mere slider mere på anlægget (afhænger jo også lidt af spillestil), men det er jo ikke sådan at 40.000 runder på et anlæg koster det dobbelte af 20.000 runder. Der er jo nogle ret store basisudgifter. Det er jo ikke sådan at banen skal klippes oftere fordi der er flere der spiller, men der skal selvfølgelig eftersåes og repareres mere på teestederne. Jeg siger ikke at man ikke kan lave nogle medlemskaber der passer til dem der ikke spiller så meget. Det tror jeg helt klart er en god ting. Man kunne da godt slippe med måske 20-30 % lavere kontingent og så være begrænset til f.eks. 15 runder på et år. Det ville sikkert give flere medlemmer, men klubbens bekymring er jo at de fleste skifter
  12. Det er måske 10 % af en klubs medlemmer der spiller om vinteren - og mange af dem ville måske stoppe med det hvis det var en ekstra udgift. Så hvis de sidste 90% melder sig ud om vinteren så kræver det jo at der er ekstra mange der melder sig ind om sommeren for at dække det tab. Så er der dem der lige venter til banen er helt oppe i gear og først melder sig ind til juni eller måske juli hvis vejret er dårligt. Så vil der være dem der melder sig ud i sommerferien for at spare de 500. Så for at klubbens økonomi skal bestå kommer hver måned til at skulle stige mere - eller man skal kunne hverve flere medlemmer i den del af sæsonen der i forvejen er den mest travle. Jeg tror at en klub der afprøvede den model ville blive presset på økonomien fordi mange ville vælge at korte sæsonen endnu længere ned og det kunne starte en dårlig spiral fordi man så må hæve prisen endnu mere på de populære måneder. Men det er et meget svært regnestykke at gøre op fordi der jo også vil være nogle der kan vælge at tage bare 2 mdr som ikke ellers ville spille.
  13. snejbjerg

    GolfTV

    Nej, appen opdaterer sig ikke længere ordenligt - jeg havde samme problem i går. Jeg var i øvrigt lidt upræcis med min beskrivelse, hvis andre har problemet er det den øverste højre knap med TV'et på der skal dobbelt trykkes på.
  14. snejbjerg

    GolfTV

    Du behøver ikke at reinstallere den. Du kan bare lukke den helt ved at dobbelt tappe på oversigtsknappen og swipe op.
  15. Hej Larry Golf er svært - især hvis man ikke har den grundliggende teknik i orden. Nu ved jeg jo ikke hvor det kniber med spillet, men i hcp 27 er det jo nok primært det lange spil det kniber med (dårlige træf). Tag et kig på Russel Heritages youtube side - han har en masse om separation og hofter, hvilket er hele fundamentet for at bevæge sig rigtigt. Hans overskrifter er noget sensationsagtige, men indholdet er yderst detaljeret. Selvfølgelig er en pro det rigtige, men hvis du kigger en masse af Russels materiale igennem er du meget bedre rustet til at forstå golfsvinget.
×
×
  • Tilføj...

Vigtig information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden