Jump to content

Dpm84

Member
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dpm84's Achievements

Ny bruger

Ny bruger (1/10)

0

Reputation

  1. Hej nAlen, Mange tak for dit input som jeg vil overveje grundigt. Det giver jo rigtig god mening at vente med den større investering til man er blevet mere stabil i sit spil. Jeg havde derfor også håbet, at der ville komme nogle konkrete erfaringer med gode butikker hvor der ikke kun var oplevelser af, at man blev solgt det dyreste sæt fordi den ansatte samtidig er sælger, men hvor der faktisk blev taget en vurdering af hvilke jern og køller der passer til ens niveau og sving. Samtidig ville jeg helst ikke skulle ud og geninvestere i et nyt sæt allerede til næste sommer, men gerne have et sæt der kunne følge min udvikling de næste par år. Du har ret i din antagelse. Jeg er helt ny, og har gennem maj/juni måned opholdt mig i Spanien hvor jeg har taget en masse timer med en pro samt gået en masse runder (på samme bane) med selv samme. Jeg har dog benyttet et leje sæt dernede, men fik dog ret hurtigt mit hcp “ned” på 26-27 (har ikke gået 20 runder endnu), og håber da at den resterende del af sæsonen kan bidrage til yderligere udvikling med mit “eget” golfsæt.
  2. Super brugbart svar! Tak for det!! Det er en kæmpe jungle, og derfor var min første tanke også, at opsøge ekspertviden i en fysisk butik, så reelle og fagligt dygtige eksperter kunne give mig råd med på vejen. Jeg har læst og set jeg ved ikke hvor mange tests og reviews online nu, og har også opjusteret budgettet til et sted mellem 11-15.000 for at få noget ordentligt. Havde egentlig set, at golfexperten kører et tilbud på et Taylormade Sim2 Max sæt, som måske kan give de køller og jern jeg har brug for til en god start: https://www.golfexperten.dk/taylormade-sim2-max-helt-saet-m-baerebag-staal Hvad tænker I om det?
  3. Hvis man skal gøre brug af fysisk faglig ekspertise når man skal ud og investere i sit første sæt køller og jern, som gerne må være et “okay” sæt som man kan udvikle sig med de første par år, hvor skal man så henvende sig henne i Københavnsområdet? Budget mellem 4-6500 kr.
×
×
  • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden