Jump to content

Mikkelnellemann

Member +
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mikkelnellemann last won the day on February 27

Mikkelnellemann had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Mikkelnellemann

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 12/14/1990

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Kolding
 • Hjemmeklub
  Vejen golfklub
 • Handicap
  29,0
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Titleist d913 driver
  Taylormade hybrid 19 grader
  Taylormade hybrid 22 grader
  Taylormade Rac Os 3-P
  Taylormade wedge 54 grader
  Taylormade wedge 58 grader
  Taylormade Spider DB tour putter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej! ja, som overskriften indikere, så aner jeg ikke hvad de enkelte bogstaver betyder. Jeg er med på at det er grader og bounce, men hvad betyder bogstaverne? Jeg vedhæfter et billede så i kan se hvad jeg mener Hilsen Mikkel
 2. fantastisk. Jeg giver det et skud 😉 selvfølgelig er det ikke en mirakelkur, men det kan vel kun hjælpe en lille bitte smule. Tak for dit svar!
 3. Tak fordi du gider tage dig tid til at svare mig. Jeg må prøve mig frem. Tak.
 4. Hej Jeg fik endelig taget mit DGU kort tilbage i slutningen af marts måned, og er påbegyndt rejsen mod det lave hcp. Jeg har spillet mig ned i 29,0 så sent som i dag, dog har jeg stadig udfordringer som jeg håber kan løses “forholdsvis let”.... Jeg mister slag hver gang jeg bruger min driver. Jeg slicer konstant bolden. Jeg har fået en enkelt lektion af pro træneren i min klub, som har hjulpet en del. Dog slicer jeg den ofte stadig. Jeg spiller med en titleist d913 driver. Vil det hjælpe mig, at stille på mit driverhoved? Lige pt står den i A1 setting. Er der nogle der har erfaringer med,
 5. Selvfølgelig. Det giver mening! Tak for jeres hjælp hver især.
 6. Betyder det så at handicap bliver reguleret efter hver gang man har spillet?? Så hvis jeg tager ud og spiller en enkelt runde, så bliver mit handicap reguleret med det samme, og jeg kan se det med det samme i GolfBox, at mit handicap har ændret sig?
 7. Perfekt! Det var svaret jeg ledte efter! Tusind tak for hjælpen!
 8. Jeg er med på det med de 8 runder og gennemsnittet af de 8 bedste runder. Så betyder det vel, at man først kan beregne et handicap når man har spillet minimum 8 runder??
 9. Hej. jeg har endelig fået mit DGU kort, blevet meldt ind i en klub (Vejen), og har fået mit handicap 54.. Når jeg søger efter handicap regulering på nettet, så er der rigtig meget der giver mening, og så alligevel ikke... nu spiller jeg i handicap 54. Jeg har ikke spillet nogen EDS runder endnu, hvor jeg aflevere mit scorekort. Så vidt jeg kan læse mig frem til og forstå, så når jeg skal spille min første EDS runde, så bliver min score selvfølgelig sendt ind. Men hvor meget kan man gå ned i handicap ad gangen? Lad os antage at jeg spiller en rigtig god runde og jeg får 25 point. Je
 10. Jeg er selv fra Kolding. man kunne sagtens grippe ned ja. Jeg har prøvet det nogle gange men føler ar jeg mister følingen med det. findes der virkelig privat personer der forkorter jern?! Jeg har talt med golfexperten, og de skal have 75 kr pr jern + nye grips til 89-135 kr stk... så det bliver alligevel en tusse. Tror du at det kan gøres billigere?
 11. Okay, det giver nogenlunde mening. Jeg får nogle professionelle til at gøre det for mig. Jeg har bestemt ikke tænkt mig at gøre det selv.
 12. Hej. Som fuldstændig nybegynder søger jeg blot råd, og håber at der er nogle der vil hjælpe en ny i golfgamet. Overskriften siger det hele. Længde på jern.. Jeg er 1.69 høj, og spiller med et standart længde jernsæt. Jeg skal helt sikkert have det forkortet lidt, men mit spørgsmål er følgende: Skal alle jern være samme længde? Jeg har læst et sted at man skal måle fra håndledsknoglen og ned til gulvet, med golfsko på. Hvis det er rigtigt, så bliver alle jern jo samme længde. Eller tænker jeg forkert? Hvis i vil svare, må i meget gerne give mig et “begynder” svar
 13. Okay, jeg forstår. Tak fordi i tog jer tid til at svare 🙂
 14. Tak for dit svar! Så rescue og hybrid er det samme? Der står nogle små tal (3 og 4) på dem... betyder det at de kan gå i stedet for mit 3 og 4 jern?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden