Jump to content

Kitter

Member +
 • Content Count

  1,001
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

Kitter last won the day on December 17 2020

Kitter had the most liked content!

Community Reputation

248 Fremragende

About Kitter

 • Rank
  Platin medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Handicap
  16

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Firefox - det kan jeg uden problemer...
 2. Firefox - oplever ingen problemer...
 3. 13,1 til 14,4. Virker rimeligt nok, da jeg har haft svært ved løbende at spille til handicap... Til gengæld lover sessionerne på driving range her i vinter rigtig godt for sæsonen 2021!
 4. Kigge på hullet mens man putter, lyder umiddelbart helt tosset, men jeg har samme positive erfaring. Og så kan man tage lidt kegler hos gutterne. De synes man eg skør, indtil de ser hvor ofte man holer! Jeg er dog tilbage på at kigge på bolden, men jeg afvikler med det samme. Kig på hullet, kig på bolden, hullet igen, og så snart øjnene er tilbage på bolden, så starter mit tilbagesving. På den måde føler jeg at jeg stadig "kigger" på hullet... Virker godt for mig. Og enhåndsputning kan også klart anbefales - for mig styrer højre hånden dog både længde og retning. Venstre fungerer h
 5. Tillykke med salget! Og tusind tak for indsatsen gennem mange år - det er godt med et dansk golfforum!!
 6. Jep, S60 blev sat ned i samme øjeblik som S62 kom på markedet. Man får nu stadigvæk et godt golfur for pengene - har selv haft det et par år og er glimrende tilfreds.
 7. Kommentarer om kun at indberette 18-hullers runder er jeg faktisk kun stødt på herinde - ikke ude klubben. Negative bemærkninger om at indberette er mere generelt - "gider du virkelig indberette.... - hvorfor dog det??" Og helt grundlæggende er jeg af den opfattelse, at alle runder som kan indberettes bør indberettes.
 8. Har du noget indtryk af hvor obligatorisk indlevering af alle runder bliver.? I appendix A1 står der at spilleren FORVENTES at 6. Sikre, under hensyntagen til øvrige bestemmelser i Handicapreglerne, at alle tællende scores indleveres til handicapformål, inklusiv scores uden for spillerens egen jurisdiktion. Tællende scores bør indleveres: Før midnat på spilledagen. I den korrekte, kronologiske rækkefølge. Indlevere tællende scores for at give et rimeligt billede af sin demonstrerede spillestyrke. Det kommer jo ikke til at ske!
 9. Kitter

  Mundbind

  https://www.golf.dk/nyhed/se-hvad-de-nye-retningslinjer-betyder-golfklubberne?fbclid=IwAR2zHakxhoKV58i-hqgA9_SXmx9Tb1_MUZnu_Gd9mwpBxA_xHbUnyisHHbo
 10. Søg på YouTube "shot tracer review". Du finder blandt andet denne. Men når en Trackman koster 150.000, hvad kan man så forvente at få for en halvtredser, helt ærligt!??!
 11. En enkelt tilføjelse - højt serviceniveau! Jeg havde efterladt min lob wedge på 18. green....Det opdagede jeg først, da jeg var kommet hjem til Djævleøen. En mail til Lyngbygaard søndag aften, mandag bekræftelse på at wedgen var fundet og ville blive sendt, onsdag stod pakken ved min kælderdør og wedgen kunne blive genforenet med sine kolleger i baggen. Portoen ordnedes via MobilePay... God service!
 12. Mit første besøg på Lyngbygaard, men bestemt ikke det sidste. Glimrende og udfordrende design, fantastisk smukke omgivelser. Standen var fin, om end greens var topdresset (nedsat greenfee). Selve scoren taler vi ikke om - jeg havde glemt min driver hjemme på Djævleøen - Lyngbygaard er en lang bane! Samlet set en rigtig god oplevelse - kan kun anbefales!!!
 13. Kommer forbi Lyngbygaard senere på ugen - hvordan står banen?
 14. Køb en ny kone! Spøg til side - jeg har ledt efter det samme. Der er forskellige swing trainers, når man søger, men det er som regel enten vægtede skafter til styrke eller også Flex skafter til swing tempo. Fx https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwiQnuHx9e3rAhUH0bIKHW33CSgYABAPGgJscg&ae=1&ohost=www.google.com&cid=CAASEuRorg6966Ug3mQFcTkc08APWQ&sig=AOD64_2KXS5lnRQe7XF8ASgRgyS_AwX1fg&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwiwgtXx9e3rAhVphosKHXXIC2kQwg96BAgIECs&adurl=https://www.clubhousegolf.co.uk/acatalog/Masters-Swing-Tempo-Trainer.html%3Fcurre
 15. Godt at få simuleringen - det giver et meget godt indtryk af betydningen af det ny system. Et eksempel fra runde i går (9 huller 22 point) EGA handicap før runden 14, 3, efter runden 13.1. WHS før runden 14,8, efter runden 14,3. Altså en hcp reduktion på 0,5 efter WHS i stedet for 1,2 efter EGA. Jeg bliver altså ikke "straffet" nær så hårdt for en enkelt runde, hvor tingene bare fungerede. Efter EGA-hcp har jeg mistet to slag på 18 huller, efter WHS mister jeg faktisk ikke nogen (men ville have mistet 1, hvis det var landet på 14,2)
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden