Jump to content

Janp

Member +
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Janp's Achievements

Junior bruger

Junior bruger (2/10)

1

Reputation

 1. Årgang63. Det vil jeg give dig helt ret i. Har selv fået et par lektioner på 25 min. Bagefter tænkte jeg, nå, var det dét 😚
 2. Jeg tror jernet er lodret over bolden ved boldtræf, så flugten bliver lig med loftet på jernet. synes ikke, jeg prøver at hjælpe den op. Det er jeg meget bevidst om.
 3. Ja, det er noget med, at jeg ‘svipper’ for tidligt, altså stort set kun bruger armene. Det kan jeg konkludere. Men hvordan får jeg ændret den vinkel?
 4. Ja, det er nok som jeg skriver, at jeg dermed skovler bolden og flugten bliver lig med loftet på jernet/wedgen. Jeg har forsøgt at lægge mine jern lidt fremad ved impact, men det er der ikke komme noget godt ud af. Alt for ofte en tørv før bolden. Endvidere formår jeg ikke rigtigt at få ‘krop’ med i svinget. Har dog hjulpet med 5’eren, da jeg sætter højre fod lidt tilbage i stancen. Synes ikke, jeg prøver at hjælpe den op; den erfaring har jeg gjort mig, og jeg slår bedst med bolden ‘på gulvet’, altså uden tee på par tre hullerne.
 5. Jeg ligger i ca hcp 15, og har fundet frem til, at jeg ‘skovler’ mine jernslag. Dvs at bolden går højere end den kommer fremad. jeg står ofte sammen med medspillere på et typisk par tre hul på ca 130 m. Jeg bruger mit 5’er jern for at nå greenen, mens mange kan nøjes med en 8’er eller 9’er. Med mit 9’er jern ville ‘bolden dumpe ned’ ved ca 90-95 m. Hvad er det, jeg skal ændre?
 6. Janp

  Mundbind

  Tak for info til alle.
 7. Janp

  Tomtom ur

  Jeg har købt et Tomtom golf ur, som tilsyneladende ikke automatisk indstiller tid og dato. Kunne jeg se her til morgen efter overgang til vintertid. vil det sige, at i tilfælde det kører tør for strøm, skal jeg ind og indstille hver gang?
 8. Janp

  Mundbind

  Ja ok. Hvis tilfældet er, bliver det sat på 100% pause
 9. Janp

  Mundbind

  Skal man tolke de nye restriktioner vedr. mundbind, at vi nu også skal benytte dem på en golfrunde? Der foreskrives at de også skal benyttes i sports- og idrætsforeninger
 10. Janp

  Whs system

  Ja, det er jo stableford-udregningen. Har aldrig forstået, hvorfor de bruger samme tal som for 18 huller, når det er 9. Ret misvisende. i stedet for: Eks. Hcp 11,5-18,4 17 -18
 11. Janp

  Whs system

  Jeg har flere gange spillet 9 hullers turnering i vores hjemmeklub og kan se, at golfbox regner sig frem til f eks 94 slag totalt og beregner nyt handicap derfra. Jeg har brugt 47 slag på de ni huller (for-ni) og opnåede 17 point. Mit nuværende hcp er 17,1 efter gældende regler. Dvs 72+20= 92 efter vores konvertering for at spille op til mit hcp. Ganger man simpelthen brutto med 2? Golfbox udregner 18 huller således: Bruttoslag (stregede huller +1*) - CR x 113 : slope = hcp * eks. Par 4 med et ekstra slag max 6 slag for 1 point, derefter noteres 7 slag brutto ( 0 point)
 12. Driveren er en Callaway Big Bertha Diablo. Lidt ældre model, tror jeg. Jeg fik den faktisk kortet med ca 2 1/2 - 3 cm for et år siden for bedre kontrol. Vægt og stivhed har jeg ikke noget forstand på. Jernene er Cleveland Launcher HB. Købte dem pga den brede sål, da jeg var træt af at hakke i græsset før bolden og det ser ud til at virke. Jeg har aldrig slået særligt langt med mine jern ("skovler" dem, så de går næsten højere end langt) så derfor tyr jeg til min Callaway Hawkeye 9 wood, når længden overstiger 130-135 m. Den er min absolutte favorit og en selvfølge i baggen. Den er jeg rimelig stabil med, både fra fairway og rough. . 5’er jern er lagt på hylden. længden på mine slag ca: SW. 50 GW. 55-60 Pw. 65-75 9i. 80-85 8i. 90-100 7i. 110-115 6i. 125-130 9wo. 135+ 5wo. ? Dr. 170+— Som du kan se ikke imponerende længder.
 13. Det er taget til efterretning. Noget, jeg absolut vil prøve mig frem med 👍 når jeg tænker over det, holder jeg faktisk alt for krampagtigt fast i driveren og får dermed ikke kroppen med rundt.
 14. Jo. Til en vis grad. Men golfsvinget er jo noget, som foregår på 1-2 sek, så mange ting skal falde i hak for at lykkes. Har tit tænkt på, om det er noget, der kommer helt naturligt, når børn ned til 6-7 år forsøger sig med det. De tænker ikke i den grad over tingene. De fleste, som i dag lever af det, er vel egentlig også begyndt i den alder, og så er svinget helt indgroet. Sidder i rygraden. Eller er nogen ligefrem født med talentet, mens andre aldrig lærer det? Ja, de har jo nok slået et par millioner slag eller tre flere end vi andre 😊
 15. Gode tips, du kommer med der. Men jeg har altid taget mit grip med interlock, så lidt svært kun at gribe med fingrene. Jeg har endvidere prøvet at lure profferne af. Rigtigt mange, som Dechambeu f eks bruger et ultra stærkt grip med driveren. Og han bomber den jo nu på 300+ yards. Tillige med midt i fairway.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden