Jump to content

UlrikH

Member +
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

UlrikH last won the day on June 12

UlrikH had the most liked content!

Community Reputation

19 Godt

About UlrikH

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Næstved
 • Hjemmeklub
  Sydsjællands Golfklub
 • Handicap
  26,6
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det kunne altså være rart den dag, alle aspekter i spillet fungerede samme dag
 2. Jeg synes også hul 11 er svært. Men har fundet noget de sidste par gange på det hul, med et 5 jern ud, og en wedge ind. Og igår sad den der bare. Havde bare en kold da med den igår. Sidst jeg var ude, reddet jeg en del med putteren. Har ændret hvordan jeg holder på putteren. Jeg er begyndt at gøre som Claus viser på en video på Golf.dk, hvor jeg får min højrehånd ud af spil, da jeg tit fik drejet min putter i slaget, det har virket vildt godt, bare ikke igår 😂
 3. En fantastisk runde igår. starter lidt sløjt med nogle dårlige slag på hul 1 og 2 og tænker straks, når det bliver sådan en runde igen. Men får alligevel revet en bogey og en dobbelt bogey hjem, som gør jeg går til handicap efter de 2 første huller pga. nogle gode op og i. Jeg rammer fairway langt mere end jeg har gjort før, hvilket bare gør tingene meget nemmere. Mine slag fra 120 meter og ned, rammer dog ikke helt som jeg gerne vil, og flere 3 puts gør desværre at det ikke bliver en kanon runde, men jeg går under handicap frem til hul 9, hvor jeg er en under mit handicap.
 4. Hej Alle. Jeg har ikke haft tid til golf den sidste 1,5 uges tid. Nu skal det være. Jeg har tid på Sydsjælland imorgen fredag (Jeg ved jeg er sent ude) kl. 15.15. Mine normale spilmakkere kan desværre ikke. Så hvis der er en der har tid, lyst eller hvad følelser man nu måtte have til at deltage, ville det være fantastisk! Jeg spiller pt. i 23.6, så det er alt fra 90-1654 slag der bruges. Udelukkende an på vinden naturligvis
 5. Haha! Det kun dejligt for dig! Ville sku ønske det var var mig, så kunne det være spillet blev lidt mere stabilt. Haha! Ja alle hans pakker må da komme derude, for hjemme er han da ikke
 6. 74?! Er du gal du har haft travlt! Gid man havde tid til det
 7. Haha! Det simpelthen konge! Jeg sad alene og grinte højlydt på mit kontor
 8. Måske næste gang! Jeg har fået afvide jeg åbenbart ikke kan tirsdag. (Havde glemt en aftale og det blev i den grad påtalt ;)) Årh! Den gad jeg så godt prøve den bane! Jeg bliver bare for nærig når jeg ser prisen på greenfee! Og så skal jeg altså finde mit gamlespil frem først, for at få den fulde glæde ud af det. Var ude igår, der var ret meget vind, og den stod så man havde voldsomt medvind på hul 2 og så modvind på hul 3. Så jeg tog faktisk hybriden på hul 2, og det gik fint. Så jeg skal begynde at overvejer alternativer istedet for driver på flere huller.
 9. Fik slet ikke set dit link! Der står det hele jo så fint Kan godt se, jeg måske skal overveje at smide driveren engang imellem og tage et andet valg. Jeg ser om jeg ikke kan nå det, og om bolden ikke er fyldt. Jeg kan jo ikke booke mig ind før jeg er medlem af H. klubben. Det bliver nok først næste sæson. Tak for svar.
 10. De gange jeg har været derude omkring kl. 16.15, har der ikke været flere fra herreklubben, de har allerede været gået ud. Christian. - Kører du driver på alle hullerne? Altså undtaget par 3 hullerne og hul 12.
 11. Ahh okay. Så giver det også mening for mig
 12. Haha! Ja, der skal ligges timer i det, såfremt man skal have det stabile frem. Jeg arbejder kraftigt på sagen. Spiller forholdsvis meget, er ude 3-4 gange om ugen. Ville lige se det an efter jeg er startet op igen, før jeg lagde pengene til herreklubben. Da jeg om tirsdagen tidligst kan være der ude 16.30 ish.
 13. Ja det var første gang. En dejlig bane, især hul 16 det satme et flot hul! Jeg var utroligt skuffet over greens, aldrig oplevet så langsomme greens, og bolden hoppede rundt. Der var mange huller mm. på flere af dem. En skam da det tog lidt af oplevelsen.
 14. Ahh. Jeg er ikke med i herreklubben. Men har da været ude nogle tirsdage efterhånden, og der synes jeg ikke det har været slemt. Måske jeg bare har været heldig.
 15. Så har du da været uheldig med vejret Christian. Jeg har været en del ude og vi har samme hjemmebane og har kun oplevet en enkelt dag med regn og blæst
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden