Hop til indhold

CeeCay

Medlem +
  • Antal indlæg

    277
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage vundet

    3

Alt der er opslået af CeeCay

  1.   For mig giver det meget god mening, det du lige netop her hiver fat i.   Da vi ikke selv kan holde øje med alle folk i en turnering, og dermed ikke allesammen kan være med til at se, vurdere og "dømme" et evt. brud på reglerne, er det eneste rigtige at have én konsekvens ved brud på reglen. Og hvis det er en større turnering, så må man have en dommer tilstede, der kan afgøre eventuelle tvivlssager på fællesskabets vegne.   Jeg kan, og vil ikke, acceptere "årh den går nok, bare du ikke gør det igen." i en turnering. For hvem afgør hvor grænsen går og om vedkommende nu også fik et positivt resultat ud af regelbruddet? Ja det er der vel omkring 100 forskellige meninger om, i en større turnering! Og derfor skal vi holde os til de helt klart definerede regler og fortolkninger/decisions.   Hvis man ikke gør opmærksom på et regelbrud i en turnering, er man, i mine øjne, medskyldig grundet passivitet, og hjælper dermed synderen med at snyde alle de andre spillere.
  2. Han spillede jo heller ikke videre med det jern.. så han har ikke overtrådt nogen regler
  3.   Den pointe vil jeg så udfordre. Jeg kender MANGE der ikke aner et hak om de produkter de sælger, men blot formår at drive en fornuftig forretning.   Service, rådgivning og deslige, er ting man kan sælge og tage penge for. Men lige netop på nettet, er mange blot ude efter den billigste vare og har hverken tid eller lyst til at bede om service. (Udover hurtig levering!)   Så giv du den bare gas, Emiliux, og lad ikke de nedladende kommentarer fra Den Glade Golfer slå dig ud.   Personligt spiller jeg med alt fra Wilson Staff, Bridgestone, over Callaway til Titleist. Alt afhængig af dagsformen og hårdheden af greens. Har jeg brug for mere spin, eller er dagsformen til max distance.
  4. De fleste steder jeg kender, tager tre scorekort og giver det handicap der i snit er spillet til. Om det er indenfor reglerne, vil jeg ikke gisne om, men i mine ører lyder det meget fair.
  5.   Det var dog sjovt, som du forsøger at tage "the high road", men i første afsnit får du lige svinet min person.. og det efter at du lagde ud med at proklamere, at jeg var uvidende og bare fyrede en automatreaktion af. Flot der, Hr. "vidensbaseret diskussion". (Sarkasmen koster gratis!)   Jeg diskuterer de valg du (og andre) tager, når I betaler en heftig merpris for en telefon (og andre gadgets). Jeg prøver så vidt muligt at holde mig væk fra at kritisere din person, så jeg håber du fremover vil gøre det samme.   Min holdning til Apples produkter kan egentlig koges ned til et enkelt punkt;  - Et apple produkt kan KUN arbejde sammen med andre Apple produkter (Herunder inkluderes også "Made for Iphone produkter, der jo betaler licens til... Apple). Alene det, at Apple skal diktere hvilke andre enheder jeg skal have I mit hjem, for at de kan "tale" med min telefon, er nok til at jeg holder mig LANGT væk fra det.   Det er en fantastisk business model de har bygget op, for når folk skal skifte telefon, bliver de jo nødt til at købe en anden iphone/ipad, med mindre de vil skifte resten af deres dyrt indkøbte gadgets ud på samme tid. Mit "Western Digital HD TV Live" fungerer perfekt sammen med min Android telefon.. og fætterens Windows phone. Men Apple kan man ikke lege med.   Vi kan tage eksemplet med WD TV Live. Der blev lavet en 3. parts app til at streame musik/film m.m. fra Iphone/Ipad til WD TV.. men næste gang iOS blev opdateret, var der hermetisk lukket for disse funktionaliteter. Grunden kan man jo kun gisne om, men jeg kan ikke forestille mig andre end denne;  De har jo deres eget Apple TV, og det må der ikke konkurreres med.   At du, Pastorius, har betalt og er tilfreds med din mac, vil jeg slet ikke ind på. Dig om det. Jeg har købt en noget billigere computer, der kan præcis det jeg har brug for, men til den halve pris. Jeg har sjovt nok heller ikke skullet opgradere noget hardware de sidste 2½-3 år. Jo jeg har skiftet harddisken ud med en SSD-disk, men det ser jeg ikke som en nødvendig opgradering, da det var af lyst og at den gamle disk nu benyttes som ekstern disk.
  6. Og når du sammenligner en Iphone og de dyreste Android mobiler, så glemmer du jo behændigt, at det netop er disse Android mobiler der har mange flere features end Iphone. Jeg vil i øvrigt påstå det er dig der er (bevidst?) uvidende, når du maler Android mobiler med den store "plastikbras"-pensel.
  7. Og hvor meget andet Apple-bras har du måttet købe fordi den ikke kan med andet end Apple bras? Eller er det igen nogle af de funktioner du ikke bruger, og du dermed ikke mener bør tages med i diskussionen? Synes i øvrigt det er temmelig flabet at påstå min mening er uvidende og automatisk, uden noget som helst belæg for det. Min mening er skam dannet efter utallige sammenligninger af iphones og andre telefoner. Når man køber en Iphone, bliver man lænket til Apples produkter og deres rædsel af et stykke software, Itunes. Man kan død og pine ikke forbinde med resten af verden, hvis ikke de er Apple produkter, eller har det lille Apple stik (der igen kun bruges af Apple).
  8. Jeg bøjer mig nu ikke i støvet, men undres hovedrystende over folks lyst til at købe ALT for dyr elektronik, pakket ind som en Gucci-taske. Til gengæld får man alle de funktioner konkurrenterne udviklede forrige år.. så man skal ikke vænne sig til nye seje funktioner!   Pff.. tjek aktiekursen.. (44% ned siden September).. der er andre end mig der har samme holdning! 
  9. Såfremt du har købt den i en butik (hvilket jeg formoder), har du de normale to års reklamationsret. Så rend du bare ind i butikken igen og kræv den fixet 
  10. Stræk venstre arm.. lad være med at strække højre ben i tilbagesvinget.. og lad benene/hofterne starte den fremadgående bevægelse.   Det ser temmelig godt ud.. specielt når man tænker på årstiden og antallet af besøg på rangen
  11. Ja det er noget han selv har udtalt. Han vil spille lige nøjagtig så fast som han kan komme til, i sin stræben efter at blive en "worldwide player". Men han har selv udtalt, vistnok i et interview med CNN(?), at det er USA det primært drejer sig om, da præmiepengene derovre bare er SÅ meget større end alle andre steder. Han snakkede om at man skal vænne sig til at spille derovre, men indtil videre ser det jo temmelig godt ud, så hvorfor dog ikke blive ved?    Han kommer naturligvis også rundt i resten af verden, men hvis man bliver medlem af PGA-touren, forpligter man sig jo til at spille mindst 11-12 turneringer, hvis man ikke vil miste kortet igen pga. inaktivitet.
  12. Hah   Hah.. så er det jo ikke "rul", men snarere "Bounce" (for nu at forvirre udtrykkende totalt!) 
  13. Well.. tjek hvad proerne gør i ekstrem medvind... Frem med 3-køllen!   Pga. den højere boldkurve, kan den på en dag med god rygvind, sagtens gå længere end tilsvarende driver.
  14. Hah, nej. Det er kun dig der puster til den ild her 
  15. Når man lægger ud med at blive tøsefornærmet over en sjov bemærkning, og i øvrigt nægter at indse at man måske var lige lovlig tidligt ude med riven, når flere folk påpeger dette, så bliver man jo ikke længere taget seriøst.   Og nu viderebringer du jo igen en masse anonymt bullshit fra folk som du tilsyneladende stoler 100% på efter et par telefonopkald(!!!).. og ender med at svine manden der stiller dette forum til rådighed for dig ganske gratis. Mage til elefant i en glasbutik har jeg da sjældent oplevet.   Internettet er generelt ikke et sted hvor censur bliver set godt på. Og når du selv lægger op til verbalt slagsmål, må du jo acceptere hvad der kommer ind den anden vej. Men neeej.. det bliver bare til "buhuuu.. Admin gør dog noget". Du kender godt den der med; "Hvis du ikke kan lide lugten i bageriet....". Så smut du bare tilbage til Arto og hyg dig med dine anonyme telefonvenner.
  16. Må nu nok indrømme, at du selv får efterladt et skidt første indtryk her. At dømme en person ud fra en sjov bemærkning, som du i øvrigt næsten inviterer til i dit indlæg, er sguda at gå i MEGET små sko. Træd et skridt tilbage og gør plads til andre og deres humor, så bliver livet lidt sjovere og man bliver ikke helt så tøsefornærmet som her er tilfældet.   I øvrigt er det da toppen af dårlig stil, at viderebringe to anonyme svinere af en tredie person, som du i øvrigt slet ikke har noget kendskab til. Klaphat!
  17. Velkommen til lange!    Jeg bruger selv vinteren til at slappe af og pleje familien.. så er der lidt mere goodwill når vejret er godt! De få søndage, hvor jorden ikke er frossen og vinden ikke hyler om ørerne på en, tager jeg på vores pay&play og holder svinget ved lige. Det er på pukkelpister af greens og fra rød tee, så sporten i det er ikke-eksisterende.. men for HUNDEN hvor er det godt at komme ud og svinge kæppene!
  18. Ja når man kun når omkring de 6 i hcp på 2½ år med gennemsnitligt 3,5 timers træning HVER dag.. så mangler man sgu nok seriøst talent.
  19. Har selv handlet der, dog kun småting til skift af greb mv. Ingen problemer herfra.
  20. Ah.. beklager Finseth. Fik ikke lige luret at Nik var inde over der.    Der er skam lagt topdressing i efteråret.. men det passede lige præcis med 14 dages regn og deraf gennemvåde greens, så det forsvandt igen inden det kunne gøre nytte    Der er til i år blevet investeret i noget bedre green-materiel, så chancen for fair greens skulle være væsentlig større end nogensinde før. De har også været igang med dræn og nyt sand i bunkers, så også her skulle vi nu have en chance fremover..    Glæder mig helt til forårets komme, da vi helt er sluppet for svamp og andre genstridigheder på greens. Og hvis nogen har lyst, leger jeg da gerne guide på hjemmebanen engang i foråret 
  21. I øvrigt ved jeg ikke hvad du vil klassificere som en "god" green efter to måneders frost/tø og manglende evne til at få maskiner på banen?   Jeg selv forventer kun, at græsset er kortere end hjemme i haven. Alt andet må man syd for alperne for at finde. 
  22. Bare for at holde lidt objektivitet i denne sag.. ja, det lyder sjovt når et medlem af den omtalte klub siger det  , men det du har spillet på er "Pay & Play" sløjfen (Syd). Den bliver jo lige netop "ofret" her henover vinteren, for at holde al uønsket slitage (spil udenfor vækstsæsonen) fra de andre sløjfer. At den i sommersæsonen jo så ydermere bliver hærget af utallige øl-spillere, gør den jo heller ingen tjenester mht. stand om vinteren.    Synes bare det er vigtigt at give ALLE informationer, når man beslutter sig for at tale nedladende om en anden bane i lokalområdet.
  23. Hvis man er højrehåndet, er det venstre hånd der styrer retningen og højre hånd bestemmer distancen.   Så næste gang svigermor lige har behov for at varme dine ører, så skifter du hånd midtvejs og arbejder på både retning og længde 
  24.   Ifølge hoveddommeren (Interview på europeantour.com) er det lige omvendt. Der står helt specifikt, at den ikke gælder sand. Implicit; Alt andet er ok.
  25.   Det er jo derfor man har lange sokker på sine køller med sårbare skafter. Så skal du godt nok kaste noget rundt med baggen, før der kommer hakker i skafterne.
×
×
  • Tilføj...

Vigtig information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden