Jump to content

cpohd

Member +
 • Posts

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

cpohd last won the day on January 8 2019

cpohd had the most liked content!

Profile Information

 • Lokation
  Alicante, Spain
 • Hjemmeklub
  Las Colinas, Spain
 • Handicap
  +1.2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: TaylorMade M5 (9 degrees)
  Shaft: Mitsubishi Kuro Kage Dual-Core Silver TiNi 60X
  Specs: 44.75 inches, tipped 0.5 inch

  Fairway Wood: TaylorMade M5
  Shaft: Mitsubishi Tensei CK Pro White 70X
  Specs: 42.75 inches, tipped 0.5 inch

  Utility: TaylorMade P790 UDI (2 iron)
  Shaft: Project X HZRDUS 6.5

  Irons: TaylorMade P7TW (4-9)
  Shafts: True Temper Dynamic Gold Tour Issue X100

  Wedges: Titleist Vokey SM7 (46-08 F Grind, 52-08 F Grind, 56-10 S Grind), TaylorMade Milled Grind HI-TOE 60.
  Shafts: True Temper Dynamic Gold Tour Issue X100 (46), Tour Issue S400 (52, 56, 60)

  Putter: TaylorMade Spider X (Firm Surlyn Pure Roll)
  Grip: SuperStroke Ultra Slim 1.0 P
  Specs: 33.5 inches, 2.5 degrees

  Ball: Titleist Pro V1 2018

  WITB Notes: 46-degree wedge is bent to 47 degrees. 60-degree wedge is bent to 59 degrees.

Recent Profile Visitors

1,650 profile views

cpohd's Achievements

Junior bruger

Junior bruger (2/10)

16

Reputation

 1. Hej Jeg leder med lys og lygte efter noget godt regntøj til golf. Specielt bukser. Jeg har i mange år kun brugt Galvin Green, men bukserne har altid irriteret mig, da de er alt for brede ved anklerne. Jeg søger derfor nogle bukser, som går mere ind for neden, end den klassiske brede buks med lige ben. Regnbukser er jo typisk lige og brede i benene, da man derfor nemmere kan komme i dem, og evt. have et par bukser under, men de behov har jeg ikke. Så måske en derude kender til noget godt slim fit regntøj/bukser? Tak!
 2. Ja de er heldigvis meget stolte af mig. Tak for tanken. Det tvivler jeg dog på, at dine forældre er om dig. Og ja så lad os da kalde mig for en utilpasset teenager/pattebarn, men hellere det end en gammel klovn der sidder og plejer sit ego på et forum. Du kan jo komme tilbage til debatten igen, når du vil lade andre have en anden mening end dig. Du har jo været ude med riven efter alle. Bl.a. @Nicolai og @Årgang63 skulle bare som det mindste hentyde til, at de var en snert uenig med dig, og så var du der med det samme. Skriver stolpe op og ned og er virkelig uforstående overfor hvordan de dog kan tænke og mene sådan. Det er virkelig, som i virkelig galt at de dog bare tænker lidt anderledes end dig. Det er livet sgu for kort til. Jeg skal nok beklage de ting jeg har skrevet til dig, men at du starter med at kalde mig for et pattebarn og mere til, blot fordi jeg deltager i debatten, det er sgu for latterligt, og mennesker som dig har jeg intet til overs for.
 3. Hold da kæft du er en klovn at høre på @MrSwingKin - prøv at læs det du skriver? Hvis der er nogen der et pattebarn, så er det sgu da vist dig. Dit lille lattelige, opmærksomhedskrævende og lavt rangerende individ. Gå ud og leg på motorvejen, hvor du hører hjemme. Orker ikke engang at "forsvare" det jeg skriver og min mening bag, for du vil jo - ud fra alle dine indlæg - bare gøre det klart og tydeligt at Garcia skulle diskes, og giver ikke noget for at andre kan have en anden mening end dig. Du er satme en sørgelig person.
 4. Jeg er ikke kæmpe fan af Garcia, og er også enig i at det på greens bør stoppe, men en DQ synes jeg var i overkanten. Eller måske godt nok, man kan altid se det fra to sider, men i min optik kunne en bøde og straffeslag være fint nok. Som @Nicolai skriver så er der sgu ingen bunker der tager skade af en tur, og jeg elsker når folk tør at vise temperament. Jeg selv graver da også gerne en ekstra 100 kilo sand op, hvis det bare er én af de dage. Derudover, så har jeg som Nicolai også flere køller på samvittigheden og det er sgu OK. At sige folk er pattebørn bare fordi de har temperament, det er bare direkte latterligt. Folk skal have lov til at råbe og gå amok. De skal vise de vil det og komme ud med det. En knækket kølle, en gennem-munket bunker eller et opråb er helt i orden. Det er sport, ikke en strikkeklub. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om at jeg ikke går ind for hærværk og personlig skade eller tilråb, men det andet er i orden. Så happy munking derude. Ud med det!
 5. cpohd

  Grips

  ¡Hola VMG! ¿Cómo estás? Jeg har behov for at købe nogle nye Golf Pride Tour Velvet 0.60, så er nysgerrig efter at vide, hvor I køber henne? Kan I anbefale en engelsk side eller lign.? Gracias!
 6. Fedt, det må jeg lige prøve af. Juniors køller har nogle ret tørre grips, selvom de er ret nye, så det er da et forsøg værd
 7. @Nicolai ahh okay, så forstår jeg bedre. Men ja, skumgummi virker fint, og jeg ved at de bare har proppet noget ned i bunden af bag'en, og så prøvet at fordele det så godt de kunne. Hvad er det for et trick med sandpapir og grips? Er det bare et meget finkornet sandpapir du bruger inden du vasker grips med sæbevand? 😀
 8. Hej Er der nogen herinde der skulle ligge ind med nogle gode øvelser med fokus på golfsvinget? Kan være med kabel og eller elastik, men også i et tårn. Jeg har begge dele til rådighed. Kan også være med en tung bold eller lign. Takker.
 9. Som @osholm skriver, så kan klude bruges, men jeg kender også en del der har smidt skumgummi i bunden af deres bags, som også skulle virke. Dog virker det underligt, at dine grips bliver slidt ved at stå i din bag? Skifter du dem ikke mindst én gang pr. sæson? Edit: stavefejl
 10. Hej Da jeg er kommet til lidt mønt, vil jeg gerne give mig selv en lille julegave. Jeg er derfor ved at få lavet en tilbygning til min garage, så jeg kan stå og slå bolde når vi er i Danmark Jeg er derfor på udkig efter en Launch Monitor. Den skal bruges primært indendørs, men også på udendørs range (køber både inden- og udendørs licens) så den skal kunne lidt af hvert, dog kommer jeg nok til at bruge den mest indendørs. Pga. mine behov har jeg derfor kigget både på GC Quad og på en Trackman 4. Jeg har læst at en Trackman tracker bolden fra start hele vejen til bolden lander, så derfor var den vist bedst udendørs, men da jeg som sagt skal bruge Launch Monitor indendørs kan GC Quad også være en mulighed? Er der nogen herinde der har arbejdet med disse Launch Monitors og som kender dem? Pros og Cons? Så hører jeg gerne. Takker!
 11. Hej, De bukser som Tiger Woods spillede i har i går og i dag, de falder rigtig godt ned over skoen, så er lidt nysgerrig efter hvilken model det er. Nogen der ved hvilken model det er, og hvor de kan købes?
 12. Kan varmt anbefale, at du ikke bruger rensebenzin, men grip solvent, som er beregnet til at skifte grips med. Det er noget tykt fed væske, som får alle grips til at glide ned over tapen uden problem. Du kan endda presse et junior grip NEMT ned over en 0.600 butt med 2 lag tape med det rette solvent. Jeg ved at Pro Golf har noget de bruger, så du kan tjekke hvad det er. Ellers ved jeg også at @LHW ved hvad der er godt at bruge, som du kan købe hjem. Det gør det hele MEGET nemmere
 13. cpohd

  Scores 2018

  Tak Nej det er måske også så meget sagt, men jeg havde 4 birdiechancer, hvor jeg slog den helt tæt på, og dem udnyttede jeg. Derudover har jeg 4-5 putts for birdie på en 4-5 meter, som jeg ikke udnyttede. Så en da de falder i, så bliver det sjovt Tak de andre stats er jeg OK glad for, så det tegner da for en god sæson, selvom jeg slet ikke spiller så meget mere. Men kan virkelig mærke, at jeg har fået en TrackMan til rådighed Det gør virkelig en forskel at træne... sjovt nok! Ja, det er altid rart at vide hvad man kan gøre bedre, for det er der altid
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden