Jump to content

SonniBoy

Member +
 • Posts

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SonniBoy last won the day on April 9 2016

SonniBoy had the most liked content!

About SonniBoy

 • Birthday 12/16/1986

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Esbjerg
 • Hjemmeklub
  Breinholtgård GK
 • Interesser
  Golf, Cykling
 • Handicap
  3,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Callaway XR 16 Pro 10*
  Callaway XR Pro 14*
  Callaway XR Hybrid 19*
  Mizuno JPX 900 Tour 4-P
  Titleist Vokey SM5, 50/54/58
  Odyssey White Hot RX #7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SonniBoy's Achievements

Junior bruger

Junior bruger (2/10)

12

Reputation

 1. Så vidt hukommelsen rækker: Junior: 36 hullers slagspil fra scratch (dag 1) Herre/Dame: 36 hullers slagspil fra scratch (dag 1), de 4 bedste spiller dagen efter semifinale i hulspil - vinderne går til finalen finale, også hulspil (juniorer kan kvalificere sig hertil via deres turnering, jf. ovenfor). Mid-age herre/dame: samme som ovenfor Senior herre/dame: 36 huller slagspil fra scratch over to dage Vetaraner: samme som ovenstående.
 2. Greenreading er nok også værre end det burde, men flade greens og korte puts er endnu værre. Hvis jeg kan få en putter, jeg ved passer mig, kan jeg fokusere på andre aspekter, som fx green reading. Sendt fra min SM-G930F med Tapatalk
 3. Jeg har skiftet putter alt for ofte. Lige nu har jeg den dyreste putter, jeg nogensinde har ejet, men har sjældent puttet dårligere ift. resten af spillet. Sidst jeg skiftede, prøvede jeg samtlige puttere hos Golfexperten, og valgte derefter dén, jeg puttede bedst med. Det var alligevel ikke rigtigt for mig, desværre. Jeg vil gerne af med alt tvivl om puttervalg, så mine tanker går mod fitting. Det nærmeste jeg har fundet, er Kenneth Hansen i Kolding, der fitter Edel puttere. Spillede desuden med Kenneth som junior, og har stor tiltro til hans evner. Prisen er dog også pebret. Hvilke andre alternativer findes der? Forskellige fittere, udvalgt af puttere mv? Hvad er jeres erfaringer? Sendt fra min SM-G930F med Tapatalk
 4. Så fik jeg endnu en EDS runder under bæltet, og endnu en regulering fra 5,7 til 4,9. Det blev en runde i 75 slag, 40 points stableford. http://golfshot.com/Rounds/Detail/135-33926607-33926754 De første huller var ikke imponerende; +3 efter 4 huller - men fik derefter vendt skuden, og de sidste 14 huller blev gået i par; 2 bogeys, 2 birdies (inkl. to missede eagleputs).
 5. Tak skal I have :-) Sådan en start på sæsonen giver også ekstra blod på tanden!
 6. Jeg har trænet og spillet hele vinteren - og det har båret frugt! Første EDS runde i år: 43 point, 71 slag (banens par). Min bedste score nogensinde. Dette var på udebane i Lillebælt Golfklub, da min hjemmebane stadig kræver spil fra måtte. Jeg blev således reguleret fra 7,5 til 6,1. http://golfshot.com/Rounds/Detail/94-33200210-33200317 Driveren sad ellers ret løs, men det blev ingenlunde straffet på en overraskende forsvarsløs bane. Putteren var enestående!
 7. +1 Jeg har været ganske tilfreds med tape købt hos TLP. Sendt fra min Nexus 6P med Tapatalk
 8. Du får helt sikkert mere teknisk korrekte svar end dette, men min erfaring er: feel! Jeg har aldrig fået målt mit sving, men jeg er vant til x-flex og føler jeg vil slå en kæmpe hook hver gang jeg står med fx et regular skaft i hånden. Sendt fra min Nexus 6P med Tapatalk
 9. Det er heller ikke den "rigtige" løsning. Åben kalenderen der skal deles i en browser (på computeren, Google kalender er tilknyttet Gmail kontoen). Gå derefter til indstillinger - > kalendere, og vælg her "deling". Voila :-) Opret eventuelt en separat kalender under kontoen. Således har jeg oprettet en kalender jeg kalder "fælles", hvor min kæreste og jeg så kan oprette begivenheder, der vedrører os begge, og dermed vises i begge vores kalendere.
 10. @Nicolai Det gælder som udgangspunkt for alt udstyr. Mht. golfudstyr er det dog ofte udbud/efterspørgsel (og om dette eksistterer), der bestemmer - man kan være heldig at sætte til salg samme dag, som der er en anden opdager et behov for netop dét du sælger, eller du kan have en vare til salg i lang tid - selvom det er prissat billigt. Lidt held skal der til!   Dette er jo i skarp kontrast til, hvis man eksempelvis sælger en iPhone, hvor du er sikker på at få en masse henvendelser, og markedet dermed helt selv bestemmer hvad der er fair. Vil man finde en iPhone, er der også altid mindst én i udbud - søger jeg et sæt Ping i10 der er 1/2 forkortet og i én bestemt farvekode, kan man derimod lede længe!
 11. Jeg plejer, som udgangspunkt, at tage gennemsnittet fra tilsvarende varer på Golfbidder, og trække 30%-40% fra, og dermed finde en "justeret/fair brugtpris". Jeg bruger i øvrigt det samme til at finde en fair pris i byttehandler.   Er der tilsvarende produkter til salg på eksempelvis Golfonline, kan dette selvfølgelig være en lidt bedre indikator, men Golfbidder er for det meste mit udgangspunkt. Tilsætter man sund fornuft, plejer det at gå fanske fint.
 12. I starten følte jeg at jeg mistede længde ved skiftet, men med lidt træning er længden den samme med de kortere jern, og længere med de mellemlange og lange jern. Der er ikke så stor variation i længden mere, og længdekontrol er blevet en del nemmere (træning+svingændring skal selvfølgelig også medregnes i den betragtning). Jeg får tilstrækkeligt spin med kort og mellemlange jern til at få stop på bolden på greens, imens jeg nu får lidt rul på de lange jernslag fra tee - før fik jeg ofte slet ikke noget rul med de lange jern pga. at de balloonede, hvilket også var skyld i stor variation i længden på slagene. Jeg føler skafter har givet mere kontrol over mine slag, og jeg føler jeg kan stole på at boldflugten bliver som jeg slår slaget - dvs. Længdekontrol, spredning og også boldkurven. Jeg mærker også meget af det samme i min driver efter jeg skiftede fra s til x flex
 13. Jeg lavede selv tidligere et skifte i skaft-flex, fra S300 til X100 (ved jernskifte), primært pga. for høj boldflugt og en tendens til at balloone med alt for meget spin. Det var på baggrund af denne tråd: Jeg har i dag en væsentligt lavere boldflugt, og har nemmere ved at spille i vind + kontrollere bolden. Der har dog også været et par sving ændringer ind over, så præcist hvor meget jeg kan tillægge udstyrsskiftet skal være uvist - jeg føler dog selv at det har gjort en stor forskel.
 14. SonniBoy

  Linkedin

  Ikke helt arbejdsløs endnu, men med god chance for snart at blive jobsøgende: dk.linkedin.com/in/sonnisimmelsgaard
 15. 9 huller i går med ny putter. To par 5 huller - to eagle putts - to 3-putts. 1 stk. Yes Courtney putter nu til salg! Ellers gik det vel ganske fint, da jeg ikke har spillet så meget. Bedre end handicap og på trods af de missede chancer blev det endda til en birdie alligevel.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden