Jump to content

Terat

Member +
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Terat last won the day on March 21 2019

Terat had the most liked content!

Community Reputation

20 Fremragende

About Terat

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 06/19/1981

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Horsens
 • Hjemmeklub
  Horsens Golfklub
 • Handicap
  35
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

2,143 profile views
 1. Han er ikke den eneste dansker som har været med i hans videoer. For nyligt lagde han en video op med Emily Pedersen.
 2. Terat

  Mundbind

  Hej I kan altid finde ekstra informationer på Coronasmitte.dk hvor de eneste nyheder og retningslinjer vil blive forklaret nærmere. Med hensyn til golf, så skal i ikke bære mundbind eller andet, da det er en udendørs aktivitet. Læs mere på denne side. https://coronasmitte.dk/idraets-og-fritidsfaciliteter nr. 14, står der noget omkring golf.
 3. Jeg er en af dem som ikke altid har indleveret scorekort når jeg har gået en runde (med andre selvfølgelig), da jeg har været over 36 i hcp, hvilket betød, at hvis jeg ikke fik over 36 point, ville jeg ikke rykke mig alligevel. Det eneste tidspunkt scores blev indleveret, var via de onsdagsturneringer jeg var med på. Dog her i år, har jeg fået spillet lidt mere end de sidste 2 år (bøvl med ryggen), så jeg er nu kommet ned i 35, så selv om det er minimalt jeg kan flytte mig i hcp, vælger jeg at gøre det alligevel, efter har jeg hørt mere om det nye system. Og nu blev jeg
 4. Jeg regner med at komme, måske fredag allerede, hvis jeg kan få fri til det. Dog er det alene, da familien og min kammerat skal noget andet, og kender ikke andre som skal afsted. Men skal da nok lige kigge forbi og se hvad i har at byde på.
 5. Jeg bruger Derma Sollotion, som er vandfast. Jeg har aldrig haft problemer med at det løber ned i mine øjne. https://www.helsebixen.dk/shop/catalogsearch/result/?q=derma+sollotion
 6. Det er bare i orden. Jeg bliver stædig med sådan noget, så bliver som regel ved indtil jeg finder en løsning. 🙂 Mange tak for tilbuddet, det skal jeg prøve at huske, dog er det meget sjældent jeg kommer til Sjælland.
 7. Tror jeg har fundet noget som er brugbart. Det er en engelsk hjemmeside, som kan genere den. Kan findes på https://www.devenezia.com/downloads/round-robin/rounds.php Der skal du vælge "whist" i toppen og derefter antal spiller.
 8. Jeg tror ikke det kan lade sig gøre. Kan i hvert fald ikke finde den røde tråd.
 9. Hmm ja okay, så duer min ikke, har lige tjekket. Men det skrev du ikke noget om Jeg vil tænke lidt over det, se om jeg kan finde en måde at gøre det på.
 10. Hej Pastorius Jeg tror det nærmeste du kommer er dette. P = spiller R = runde G= gruppenummer.
 11. Sig mig, er der andre end mig som ikke kan logge ind på golf.tv siden, via computer?
 12. Hvis du kigge runder regel 27-2c står der følgende: Så det der er sket er basalt set korrekt, bortset fra, hvad du selv har nævnt, at det skulle være ud fra skæringspunktet man skal droppe ud fra.
 13. haha... jeg har godt hørt at den er bakket mm. Hm.. mon ikke man skal begynde at træne (kondition mm) så man kan holde til det. Lidt er bedre end ingenting.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden