Hop til indhold

peejay

Medlem +
  • Antal indlæg

    269
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage vundet

    15

Alt der er opslået af peejay

  1. peejay

    Offset

    Altså den PING kalder “Eye 2” grind. Præcis som Inu8D skrev.
  2. Jeg har faktisk døjet lidt med hælproblemer i nogen tid, men har slet ikke koblet det til mine golfsko. Det skal jeg da lige have undersøgt nærmere. Tak for tippet.
  3. Det tror jeg mange kan genkende - jeg selv inklusive. Jeg har tænkt på om en kombination af vanlige progressive længder i de korte jern, og så onelength i lange jern/hybrider kunne være den optimale kombination? Man hører jo aldrig om golfspillere som har problemer med at deres wedges og korte jern er for korte i et progressivt sæt, så hvorfor overhovedet gøre skafterne længere som i et fuldt onelength sæt? Derimod er problemerne ofte i de lange jern, så det giver mening at korte dem (og kun dem) ned.
  4. Jeg har spillet i først ECCO Biom Hybrid 2 GTX og siden Hybrid 3 GTX i sammenlagt 4-5 år nu. Har aldrig haft problemer med at de ikke var vandtætte. Jeg kan varmt anbefale dem.
  5. Og så er det alligevel interessant at se at uanset ball speed er højere launch angle lig med længere afstand, i hvertfald op til de 17 grader som er med på listerne.
  6. https://www.vildmedgolf.dk/topic/11512-start-udstyr/?tab=comments#comment-109707
  7. Ping G15 (driver) har skaftet limet i hovedet. Ping Anser (driver) er derimod justerbar og har skaftet limet i en adapter, som så er skruet i hovedet. Du kan købe et nyt skaft med påmonteret adapter hos f.eks. www.nordicagolf.dk
  8. Hej MH80,

     

    Jeg vil også gerne udbede mig en kopi af regnearket.

    Det er et imponerende arbejde - og supergod stil at dele det.

     

    e-mail: fam.joergensen@gmail.com

     

    Mvh peejay

  9. Skal I ikke bare en tur på Lübker? På Lübker kan man uden problem booke en tid i Golfbox, selvom man ikke har et DGU nummer - men det samme er ikke muligt i Norddjurs, hvor Golfbox kræver dansk eller nordisk medlemsnummer.
  10. Mig bekendt er Lopez indkøber. Der er ikke noget underligt i at en indkøber presser underleverandørerne på pris. Det er oftest en indkøbers job. Og måske Lopez fik for meget magt. Det er også set før. Nu er Opel, ligesom resten af General Motors, heller ikke kendt for specielt spændende biler, så det er måske undtagelsen der bekræfter reglen.
  11. Måske ikke helt, men det snerper lidt der hen ad. Jeg har arbejdet i flere meget store selskaber (> hundredtusind ansatte) og jeg kan love dig for at topledelsens entusiasme omkring det de laver, er mindst lige så stor som i de små specialistfirmaer, som jeg også har været ansat i. Det er meget meget få som er villige til at bruge så meget tid på et job, kun for pengenes skyld.
  12. Ifølge manualen viser det også afstand til hazards, så mon ikke det også er tilfældet i praksis?
  13. Godt, synes jeg Jeg hører ude omkring at Lübker er et "snobbet" sted, og de gamle medlemmer kan godt genkende at der var noget om det, de første få år. I dag oplever jeg det stik modsatte. Klubben er så lille at alle kender alle, og der er ikke plads til snobberi eller andre former for klikedannelser. Tværtimod kender alle hurtigt hinanden, og der er ekstremt let at komme til at blive en del af klubben. Vi er jo lidt specielle ved at klubben ikke har sit eget klubhus. Og så alligevel. For vi mødes jo bare i cafeen eller restauranten, og får en øl ligesom man gør de fleste andre steder. Lidt dyrere end at tage en øl i en kasse og lægge en tier, men jeg oplever det slet ikke som et problem. Kernen i klubben er en gruppe af ret aktive lokale spillere, som i øvrigt spiller året rundt. Vi er vel op til 25-30 stykker til tirsdagsgolf om sommeren og en 10-15 stykker om vinteren, hvor der spilles søndagsturnering. Der er en ret god spredning aldersmæssigt, og jeg oplever ikke helt den samme overvægt af ældre spillere, som man ser mange steder. Mange medlemmer er lang distance medlemmer, fordi de har sommerhus i resortet. Derfor er vi ikke så mange faste spillere, hvilket så også betyder at der er rigtig god plads og altid ledige tider.
  14. Det er godt nok billigt for så fantastisk en bane.
  15. Da jeg fandt ud af at tungere skafter var vejen frem, købte jeg de billigste jeg kunne finde for at eksperimentere og dem har jeg heldigvis været superglad for. I mine hybrider er det FST 90, som kan fås til 109 kr hos www.nordicagolf.dk. Jeg har også stålskaft i min driver lige nu, men kan ikke huske hvilket skaft det er. Men igen er det et billigt stålskaft, monteret i en billig adapter købt på ebay. Jeg har nok betalt ca 150 kr ialt for driverskaftet. Måske ikke godt nok i længden, men helt OK som eksperiment. Mit eureka moment er at skaftvægten og/eller at det er stålskafter, har helt afgørende betydning for hvor godt jeg rammer bolden.
  16. Da jeg startede med golf købte jeg et jernsæt med GW-7 i almindelige jern med 75 gram stålskafter og 6-4 som hybrid med tilsvarende grafitskafter. Internettet havde fortalt mig at det var sagen for en begynder i dårlig form, med tilhørende lav svinghastighed - og jeg vidste ikke bedre. Lige fra starten havde jeg et godt forhold til jernene, men hybriderne kunne jeg slet ikke bruge. Jeg forsøgte mig med alle mulige modifikationer, især med blytape, men lige lidt hjalp det. Jeg trak også et af grafitskafterne ud, og selvom det var omkring 65 gram og dermed lidt lettere end forventet, virkede det til at være OK. Indtil jeg også trak et af stålskafterne ud fra et af de "gode" jern. Det skaft som jeg troede vejede 75 gram, vejede i virkeligheden 115 gram! Af en eller anden grund havde jeg fået et sæt med forkerte specifikationer, men det virkede. Så nu er mine 65 grams grafitskafter i hybriderne skiftet ud med 95 grams stålskafter, og hybriderne er forvandlede fra ubrugelige til at være favoritterne i baggen.
  17. Jeg har ikke hørt at der skulle være nogen risiko for færre greenkeepere, med risiko for at banen bliver i dårligere stand. Tværtimod er planen klart at investere og skabe en større og mere aktiv klub, med endnu bedre faciliteter. Jeg kender ikke de præcise tal, men det er vist rigtigt at da banen åbnede var der ca. lige så mange greenkeepere, som der er huller, dvs. 27. I dag mener jeg at der kun er 6-7 greenkeepere, men banen har også i 2018 stået superskarpt, som den altid gør. Især i juli/august var forskellen til de omkringliggende baner meget markant. Da andre baner var visne og tørre, stod Lübker stadig grøn og lækker. Til 6500 kr/år er Lübker et suverænt "slagtilbud".
  18. Nu er jeg højhandicapper og derfor ikke helt sammenlignelig, men det er ikke lykkedes mig at finde en fairway wood, som jeg er blevet venner med. Har også prøvet 7-wood uden nogen form for succes. Spiller i stedet med en 18 grader hybrid, som jeg er rigtig glad for.
  19. Tak for et fedt tip. Den er bestilt.
  20. En aftale lyder så formelt. Man kunne måske også forestille sig at man bare spillede efter korrekt tur og slog alle teeslag indenfor teeboksen - præcis ligesom man alligevel gør i 99.99% af tilfældene - med eller uden aftale. Faktisk har jeg endnu tilgode at opleve at der spilles udenfor tur i hulspil og endnu tilgode at opleve et teeslag udenfor teeboksen i hulspil såvel som slagspil. Nu ville jeg ikke bruge ordet "lege", men det var den situation jeg troede vi talte om. Som jeg skrev tidligere er forudsætningen for handicapregulering naturligvis at alle slagspilsregler overholdes. Og ja, så kan vi godt blive enige om at det er mere korrekt at sige at man spiller slagspil. Helt konkret har jeg personligt oplevet at to spillere spillede deres hulspilsmatch i klubmesterskabet, samtidig med at de deltog i en turnering i slagspil - med tilhørende regulering. Jeg er ret sikker på at samtlige relevante regler blev overholdt i både slagspilsmatchen som i hulspilsmatchen. Jeg er også ret sikker på at de i deres mindset primært spillede hulspil, selvom turneringen var udlagt som en slagspilsturnering. Det kræver selvfølgelig at man ikke begynder at slå ud udenfor teeboksen, men det var ikke et problem for nogen af dem
  21. Det er jeg så helt enig i. Jeg har bare ikke umiddelbart kendskab til at det at spille efter slagspilsregler - fuldt og helt - er en forhindring for at spille en privat hulspilsmatch. Er der nogen regler som skal følges i hulspil, som betyder en overtrædelse af slagspilsreglerne? Man skal jo f.eks. holde spillerækkefølge i hulspil, men det er ikke i strid med slagspilsreglerne at følge samme spillerækkefølge. Og hvis man slår ud udenfor teestedets grænser, kan modstanderen kræve slaget slået om i hulspil, men hvor tit er det lige at man rent faktisk slår ud udenfor teestedets grænser?
  22. Mig bekendt er det helt OK, såfremt man putter færdig på hvert hul.
  23. Hej Carsten, Så fik jeg endnu en runde på coveret og dermed et lidt mere nuanceret indtryk. Mit første indtryk var at læderet var lidt grovere og tykkere end jeg umiddelbart forventede. Det gør at det samlede cover er en anelse tykt efter min smag, specielt der hvor der er syet hjørner til fastholdelse af scorekortet. Man kan sagtens se på tilpasningerne af læderet og på syningerne at coveret er håndlavet og ikke et masseproduceret standardprodukt. Det håndlavede indtryk er ikke samtidig et indtryk af dårligt kvalitet; tværtimod synes jeg at det understreger det unikke i coveret. Jeg har overvejende testet coveret i baglommen. Igen er coveret lige til den tykke side, men størrelsen og hårdheden er perfekt ramt efter min mening. Coveret er relativt blødt, men ikke for blødt. Jeg synes du har ramt det rigtige kompromis mellem et blødt cover, som er behageligt i baglommen, og et cover som er hårdt nok til at man har et fast underlag at skrive på. Hvis det var muligt at lave et lidt tyndere cover, med samme stivhed, ville jeg nok foretrække det, men det er nok en umulig opgave. På en af mine runder fik jeg så udleveret et scorekort printet på almindeligt tyndt A4 printerpapir og det dur ikke. Med det tynde papir er coveret hverken stift nok eller glat nok til at man kan skrive ordentligt på scorekortet. Jeg lagde så et normalt pap scorekort under, og så gik det OK, men A4 papir er ikke egnet som scorekort under nogen omstændighed. (Men de var nok løbet tør for alm. scorekort i Silkeborg-Ry Golfklub.) Blyantsstroppen er perfekt! Den virkede umiddelbart lidt stor, men i praktisk brug er den præcis som den skal være. Så løs at blyanten er nem at tage ud og sætte ind igen, men så stor at friktionen mod blyanten gør at blyanten ikke falder ud. På mit cover sidder blyantsstroppen i toppen, når coveret er lukket og det er også perfekt. Det betyder at coveret er lidt bredere i toppen, hvilket er med til at holde det på plads i lommen. God løsning. Den samlede konklusion er at dette er gaven til golfspilleren som har alt. Jeg ville næppe give 400 kr på egen hånd, men ville gerne ønske mig sådan et cover til jul eller til fødselsdag. Man kan altid ønske sig bolde eller handsker, men det er jo forbrugsvarer. Et unikt scorekort cover er en gave for livet. Specielt hvis man, som jeg, kan få det i selvvalgte farver.
  24. Hej Carsten, Spiller lige en runde mere på søndag, så skal du nok høre fra mig.
×
×
  • Tilføj...

Vigtig information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden