Hop til indhold

StufMeister

Medlem +
  • Antal indlæg

    174
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage vundet

    4

Alt der er opslået af StufMeister

  1. Apple Watch har jeg slet ikke overvejet, men efter at have læst lidt anmeldelser, hælder jeg alligevel mest til Fenix 5. Uret skal bruges til en del løb og og golf, og Garmins løbeprogram fungerer ret godt, kombineret med Garmin Connect og Endomondo. Så jeg er ikke umiddelbart til Apple Watch ... selvom jeg i forvejen er ret meget i iPhone-land :-). Men det er sagt helt uden at have afprøvet et Apple Watch ever ...
  2. Den anmeldelse har jeg faktisk læst. Og jeg har også læst lidt mere om forskellen vedr golfdelen på S60 og Fenix5 og blev klogere. Kan se der er lidt (meget:-)) ekstra på S60’eren. Jeg har pt et S20 og kan fint klare mig med hvad det kan. Og så vidt jeg se kan fenix5 det samme. Dog skal man selv downloade baner dertil. S60 er er decideret golfur og hvad jeg lige kan se er der ikke pulsmåler uden ekstraudstyr hvilket er et krav da det også skal bruges til en del løb og måling i dagligdagen ( stresskontrol osv) Jeg vil gerne væk fra at skulle have to ure. Tak for input
  3. Det var ikke mange der har erfaring med Fenix 5 :-( Jeg er selv ret sikker på at jeg vælger Fenix 5 ud fra anmeldelser jeg har læst rundt omkring. Jeg både løber og spiller golf, og uret ser ideelt ud til begge dele. Så vidt jeg kan læse mig frem til, fungerer golf-delen på samme måde som S60. Er der nogen der kan be- eller afkræfte?
  4. Et årskort for 8690,-?? 4-5 timers golf, en time før og et par timer bagefter til en øl og frokost .. så har du til ca 270 parkeringer á 8 timer om året? Det lyder da fuldstændig vildt ...
  5. I Næstved er det kun 1-9 til sommergreens. Kun bærebags. Bag-9 er lukket (og står halvt under vand nogen steder). Greenfee er også der 100,-. Jeg har heller ikke spillet i et stykke tid, men skal spille juleturnering på lørdag. Så må vi se hvordan det går. Og ja, jeg har savnet jer og forummet, så jeg er tilbage. Hvad f***** skal man ellers foretage sig her i vinterperioden :-)
  6. Nå. Efter længere tids overvejelse trækker jeg stikket fra dette forum. Sorry to say, @Claus men jeg føler mig ikke længere tilpas ved at være her. Der er en ubehagelig stemning og evindelig mudderkastning/dårlig “diskussion” og der er ærlig talt ikke til at holde ud. De tråde jeg til tider finder spændene, bliver hurtigt fyldt med ... ja, lort. See you on the flipside.
  7. Er der ingen der ligger inde med lidt brugt udstyr de vil af med? Som de kan stå inde for?
  8. Kigger lidt efter udstyr til min lillebror. En knægt på 27 somre som gerne vil spille lidt en gang i mellem. Er der nogen der ligger inde med noget interessant i Københavnsområdet? Pris-område 1.000-1.500 ...
  9. Tak @snejbjerg for en ganske glimrende Baneguide. Den var brugbar. https://www.golf.dk/nyhed/næstved-vinder-kæmpeturnering
  10. Nu hvor bladene begynder at falde af træerne og greenen kan risikere at være dækket til, hvordan er det så med tilfældige blade. SKAL de fjernes eller må man spille på allerede eksisterende blade? f.eks. så greenen på flere huller i går, ud som på billedet. Man kan jo godt fjerne alle blade men hvis de blæser, risikerer man jo de flyver ind igen (jf. oprindelig post i den tråd). Spillede jeg turnering ville jeg nok fjerne dem, men i en lille hyggerunde vil jeg ikke bruge unødig tid på det. Med mindre der er fadøl på spil, selvfølgelig. Men hvordan er reglerne på det punkt? Nå. Billedet vil ikke lige uploades, men forestil jer en green dækket til med blade :-)
  11. Det er helt perfekt, @snejbjerg Vi satser på du ikke skal sætte kaffe over på hul 11. Hvordan ser roughen ud i øjelikket? Er det til at finde sin bold igen?
  12. Er der nogen der ligger inde med gode tips og tricks til denne bane? Og evt. en online opdateret baneguide? Jeg har skrevet til klubben for at høre på en online, men de henviser til GLFR. Den er bare lige svær at udskrive og lave noget på @snejbjerg Du nævnte du havde nogle råd til banen?
  13. Ok .. Hul 5 er sgu også forkert. Jeg har ikke engang en driver i baggen. Det var en 7 jern der røg i bunker til højre. Hul 17 er fin nok. Spillede den kort af vandet. Lagde næste slag for kort, så den lå i fringe. Puttede indfra fringe, og så to normale put. Hul 1 puttede jeg i fra fringe. OG DER VAR KUN EN DER SÅ DET!! Den ene havde shanket stort set samtlige af sine slag derned, og gik op på 2. Den anden stod med ryggen til over sin egen bold. Han vendte sig om da flagstangen blev ramt og bolden røg i koppen. Og kiggede bare forundret på mig :-)
  14. Ja, jeg har noteret jern og andet korrekt. Spillede Møn i foråret, og havde lagt en fast gameplan hjemmefra. Spillede safe og brugte mine slag.
  15. Passebækgård ligger ca 5 minutter fra vores forældre. Den skal vi også besøge på et tidspunkt.
  16. Til :-) Regner med at kigge lidt på banen i løbet af ugen.
  17. Efter ikke at have spillet i en måned og gået med snot og sygdom de sidste par uger, var det i går turneringsdag. Og set gik sgu egentlig fint. Brød 100 fra gul for første gang og kom rundt i 38 (golfshot viser 37 men den har også kun givet mig sph på 28) https://golfshot.com/profiles/0QJvv/rounds/N8B9rK Synes selv jeg spillede en god gang solid golf og holdt mig 99% til min gameplan. Det hul hvor jeg ikke holdt mig til min plan gav 0 point. Der havde vi så også lige holdt en times lyn og tordenpause.
  18. Nå ... en lille follow up vil være på sin plads. Vi valgte ikke at kontakte DGU og arrangør med mail, men min makker hev lige fat i den DGU-ansvarlige om morgenen på turneringsdagen og informerede ham om vores dilemma. Han sagde at der var ikke noget han kunne gøre på nuværende tidspunkt, men at han ville være opmærksom på problematikken hvis de gik hen og vandt. Vi blev enige om at der ikke var nogen grund til at gøre en større sag ud af det, hvis de alligevel ikke kvalificerede sig videre. Det endte med at den omtalte klub lagde sig forholdsvis i bunden af resultatlisten, så hvis de havde forsøgt at få flere slag, havde det ikke hjulpet dem alligevel. Så den er lukket og slukket. Og så gik det da heller hverken værre eller bedre, end at min egen klub selv gik hen og vandt (eller vi kom på en 2. plads), og dermed skal videre til landsfinalen i Randers om 2 uger. Turneringen det drejer sig om er Abacuscup. Og jeg brød ikke 90. Til gengæld brød jeg 100 (99 slag) for første gang på gul og fik 3. bedste stapleford af samtlige deltagere :-) Så alt i alt en ganske glimrende golfdag.
  19. Sandager. Ja, det rigtigt. Den har jeg også spillet. Der er ganske rigtigt 2 teesteder pr hul så man kan får 18 "forskellige" huller. Ganske ok bane.
  20. Jeg skal ud og spille en runde med min lillebror midt oktober. Han har ikke kort, så vi er begrænset til pay and play. Så ... hvilken pay and play bane et sted mellem Østerbro og Næstved kan anbefales? Ishøj kender jeg, men har ikke rigtigt prøvet andre. Det er søndag den 15. oktober vi skal ud, så hvis der er nogle almindelige baner der har åbent for pay and play er det også er bud. Jeg ved f.eks. Vallø har pay and play på stor bane i et tidsrum om fredagen. Det hjælper bare ikke rigtigt når det er en søndag vi skal ud.
  21. 30 minutter er alligevel også ret lang tid ...
  22. Det er også hvad jeg gør. Jeg er heldigvis, synes jeg selv, forholdsvis mentalt stærk, og lader mig ikke synderligt påvirke at udefrakommende faktorer jeg ikke kan gøre noget ved. Det eneste der kan få mig ned mentalt, er mit eget dårlige spil og uoplagthed. Det arbejdes der på. Og jeg har heller ikke tænkt mig at gøre noget ved det. Jeg var blot nysgerrig efter andres holdning, og om det er noget "man" gør, og om andre kender til problematikken, og hvad man evt. kan gøre ved det? Men så længe der er præmier på spil, ser man de grimme sider af andre mennesker :-(
  23. Hej alle Jeg har et lille dilemma som jeg vil høre jeres mening om. Jeg har taget min egen beslutning om hvad jeg gør, så det er mere for at høre hvordan I ville håndtere det. Jeg skal spille en større turnering hvor der er mange andre klubber der også skal deltage. En af mine makkere fra egen klub sad og kiggede lidt på vores modstandere, og kan blandt andet se at fra en specifik klub (det var lige dem der faldt i øjnene) er 4 ud af 5 spillere gået 1-2 op i handicap siden deres sidste turnering. Dvs der hvor de fandt ud af hvem der skulle repræsentere klubben. Det betyder at de som gruppe har fået ca 7 slag mere at gøre godt med. Ville I betragte det som mistænkeligt eller at de bare har haft nogle dårlige runder? Jeg har ikke tænkt mig at gøre noget ved det, og ville heller ikke vide hvad jeg skulle kunne gøre. Der er ikke mulighed for at kunne bevise noget som helst. Jeg talte med min Pro om det i går, og han sagde også at det var lidt for belejligt til at være en tilfældighed, men at det desværre ikke var unormalt. Og at det var nærmest umuligt at kunne bevise. Jeg har bare tænkt mig at spille mit eget spil og gøre det så godt som muligt. Det er en af den slags udfordringer man ikke kan ændre, og derfor ikke noget at bruge tid på banen på.
  24. Endnu en tråd kørt totalt i hegnet med adskillelige totalt irrelevante indlæg ... der er sgu lidt deprimerende at være vidne til ...
×
×
  • Tilføj...

Vigtig information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden