Jump to content

Abbifar

Member +
 • Content Count

  269
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Abbifar last won the day on May 11

Abbifar had the most liked content!

Community Reputation

116 Fremragende

About Abbifar

 • Rank
  Super bruger
 • Birthday 12/24/1970

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Skarrild
 • Hjemmeklub
  Brande Golfklub
 • Handicap
  15.1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Callaway XR Driver 10,5*
  Callaway XR 3w 15*
  Callaway XR 5-wood 19*
  Wilson Staff 4-hybrid
  Callaway Mavrik 6-9 + PW, AW, GW
  Cleveland RTX4 Wedges 54* og 58*
  Putter: Wilson infinity South Side center shafted.
  Bag: Copenhagen Golf
  Sko: Ecco
  Bold: Srixon Q-star Tour

Recent Profile Visitors

3,044 profile views
 1. Det hjælper, når konen også spiller og børnene er flyttet hjemmefra 🙂
 2. Jeg har spillet 74 tællende runder i år og har følgende scores: 28 runder under 30 points 16 runder på 30-32 points 17 runder på 33-35 points 11 runder på 36-38 points 2 runder over 38 points (40 & 45 p) Det rummet en spillemæssig krise på 4 uger og ellers en normal sæson. Start hcp for året var 14,4 og lige nu er det 14,9.
 3. Efter en længere periode med udfordringer med mine jern, så har jeg valgt at købe nye. Dem har jeg nu arbejdet med en lille måneds tid, og det begynder at give resultater. Torsdag i Mens Section kulminerede det hele med en runde i 80 slag/45 points (svarende til hcp-score 7,1). Den er efterfulgt af to runder i 34 og 36 lørdag og søndag. Lektie til mig selv: Når man har en fornemmelse af, at jernene ikke længere passer til en (I dette tilfælde jern med grafitskaft, hvor jeg havde fornemmelsen af en tiendedel sekunds lag efter forventet træf) og man shanker rundt s
 4. Well, man finder ikke meget bedre golf end Skovbanen, så den del er da i orden.
 5. Jeg startede for 14 dage siden med omlægning af sving efter et større vægttab. Så hele off-season kommer til at gå med at få det på plads til den nye sæson 🙂
 6. Well, man kan se af simuleringen at mit spil er helt vildt hit or miss lige nu. Har p.t. hcp. 12.8 og tællende scores mellem hcp 7.1 og 18.8. For mig kommer soft-cappen i spil, og jeg ville lige nu lande på 15.0
 7. Jep, den bane bliver heller ikke min favorit - alt for mange tivoli-huller. Jeg har fritspil på Birkemose, men har kun spillet den tre gange: Første, eneste og sidste gang.
 8. I går lykkedes det endelig at bryde 80 brutto. 78 Brutto, 63 netto, 45 points = 2,7 ned i handicap. Så det var med forventningens glæde jeg slog ud i dag i Struer på Mens Sections årlige tur. For-ni OK med 3 over handicap, men jeg skal love for at jeg kom ned på jorden på bagni. 11 over handicap og 22 points - jeg bliver bare ikke klogere på det her spil.
 9. ja, det er præcis som AN beskriver det. Generelt kan dette link anbefales: https://www.danskgolfunion.dk/manualer/ogg/2019/da/topic/9-dgu-vejledning-til-andre-spilleformer Hallington er i øvrigt en dansk opfindelse, så det undrer mig, at ikke flere spiller det.
 10. Helt enig. Hvis slagspil virker for uoverskueligt (grundet udsigten til et hul med 15 brugte slag), så kan jeg klart anbefale Hallington, som en rigtig fin mellemvej mellem stableford og slagspil. Du spiller stadig noget, der ligner slagspil, men kan samle op hvis de helt store katastrofer indtræffer. Jeg forstår ikke, at klubberne ikke gør mere for at spille Hallington-runder i begynderturneringerne etc.
 11. Well, egentlig går det fint på golfbanen (seneste tre runder var på 36, 34 og 38 points), men årets vigtigste udfordring er den løbende sæson-score mod min kone. Og da hun virkelig har fundet sine gamle længder efter to års kamp (og to sæsonsejre til mig), så har hun matchet de tre runder med henhv. 37, 38 og 41 points. Og nu er jeg fem sejre nede... Det er skidt 🙂 (Og ja, jeg er virkelig glad på hendes vegne, men presses på handicap og selvtillid... Det er hårde tider)
 12. 80 slag og 42 points i dag. Fantastisk runde i Brande, men desværre ingen mulighed for regulering med de nuværende Corona regler. Indspil og putning rykker meget nu. Jeg har købt en centershafted putter, som virkelig virker for mig 😉 Glæder mig til vi kan reguleres igen, for det går rigtig godt for tiden.
 13. Husk, at der ikke skal godkendes efter de nye regler - og dem der ikke gør det bliver slettet 5 minutter før tiden. Derfor kan du ikke regne med golfbox bagud. Se bare tiderne for i morgen - der er totalt booket, så jeg tror bare du skal tro på @Årgang63
 14. Det er nu hverken misinformation eller usaglig nedtoning. Det var et svar til Golfkid og jeg fik fejlagtigt ikke citeret hans indlæg, for formålet var egentlig at svare på hans indlæg om berøring. Mht. Bakteriereferencen, så er jeg helt klar over, at det var en forenkling. Men eftersom det ikke er et sundhedsfagligt forum, så tænkte jeg at holde det enkelt - derved blev det unøjagtigt. Bakteriel overførsel kan ske både luft og væskebåret - enig. Men den kan afhængigt af bakterie også krydse den dermale barriere, og dermed kan der være smitterisiko ved berøring. Des
 15. Og vi tager den en gang til for Prins Knud: Det er ikke farligt at røre ved noget. Du kan IKKE få corona af at få det på hænderne. Det er en primært luftbåren virus, og den skal ind i dine slimhinder for at smitte. Så hvis man vasker/spritter hænder efter berøring af fremmedelementer, så kan der ikke ske noget. Det er helt basalt i den panik, der er blandt mange folk, at de forstår epidemien som en bakteriel infektion. Det er det ikke!
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden