Jump to content

Lars-Jensen

Member +
 • Posts

  482
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Lars-Jensen last won the day on September 28 2017

Lars-Jensen had the most liked content!

About Lars-Jensen

 • Birthday 09/26/1959

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Lolland
 • Hjemmeklub
  Halsted kloster
 • Handicap
  13,4
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon driver, Tom Wishon 4-wood, Tom Wishon-jern 3 - P, Tom Wishon-wedges (A - 50gr., S - 55gr. og L - 60gr.) samt en MacGregor-putter

Recent Profile Visitors

2,735 profile views

Lars-Jensen's Achievements

Guld medlem

Guld medlem (5/10)

86

Reputation

 1. Så har jeg haft gang i nogle folk, og Ole Haag fra DGU siger, det er tilladt at stå på den anden side af hullet, når man lige skal tappe bolden det sidste stykke.
 2. I går puttede jeg 10 cm. forbi hullet. For ikke at træde i forskellige putte-linjer stillede jeg mig på den anden side af hullet, rakte ind over og tappede bolden i hul - som så mange gange før. Jeg får så at vide, det ikke er tilladt, da han tidligere er blevet idømt en straf for det. Vi snakkede frem og tilbage, men blev hverken enige eller klogere. Nu har jeg så kigget i reglerne, men jeg kan ikke finde noget om det.
 3. Jeg har bare ét spørgsmål, og I er velkomne til at kalde mig en ignorant: Skal det være meningen, vi lukker Danmark (hele verden) ned, hver gang vi oplever en virus?
 4. Prøv så at tænke på, hvor godt du vil spille, hvis du ikke træner vinteren over! 😁
 5. De kan også have det fra fjernsynet, hvor proerne, oftere end vi, kan holde bolden væk fra roughen.
 6. For mit eget vedkommende er jeg ved at finde mig til rette i mit nye hus, og med et arbejde som skal passes på samme tid. Det er nu mere end 2 måneder siden, jeg har rørt nogle køller, og der kommer nok til at gå et par måneder mere, såeeeh.
 7. En rigtig sjov tegning og meget sigende for det virvar, jeg har haft (og har - lidt) oppe i hovedet. Nu er det sådan: jeg må ikke tænke på tilbagesvinget, toppositionen, overgangen eller nedsvinget; jeg må kun tænke på trykket frem mod målet, intet andet! Og så er det alligevel ikke helt rigtigt; for at kunne trykke frem i bolden, er jeg nødt til at korte tilbagesvinget af, hvilket jo også er en svingtanke. Nå, men målet er ...
 8. Da Bill Haas i 2011 vandt FedEx-cuppen, lå han, så vidt jeg husker, nummer 25; han vandt Tour Championship, og da resten af resultaterne gik op i en højere enhed, vandt han også FedEx-cuppen. En lille krølle på hale: Han blev nummer 7 på pengelisten. Inden Tour Championship bliver alle point "nulstillet", så alle 30 spillere har en mulighed for at kunne vinde FedEx-cuppen; 1-5 vinder FedEx-cuppen, bare de vinder Tour championship; hvis andre vinder, skal resultaterne flaske sig. Det er dét, jeg opponerer mod! Jeg har al mulig respekt for Justin Thomas, som har vundet 5 turneringer i denne sæson. Det gør ham, i mine øjne, til årets spiller, ikke FedEx-cuppen.
 9. Da jeg stillede spørgsmålet, om FedEx-cuppen har nogen sportslig værdi, gik mine tanker i retning af: en spiller kan vinde alle turneringer (jeg ved, det er urealistisk!) på nær den sidste, og tabe selve FedEx-cuppen; omvendt kan én spille som "en pose jordnødder" i løbet af sæsonen, vinde den sidste turnering og dermed FedEx-cuppen. Jeg kritiserer selve formatet (faktisk alle sportsgrene med et slutspil!), som (selvfølgelig) er tilrettelagt, så sponsorenes og tilskuernes interesse bliver holdt fanget længst mulig tid, hvilket Tim Finchem selv har sagt. Al sport har kastet det sportslige overbord og underkastet sig penge; det er jo en beslutning, man tager, og de skal jo også leve.
 10. Er jeg den eneste, som synes, FedEx cup-systemet ikke har nogen sportslig værdi?
 11. Sådan opleves det ikke på TV! Jeg har set en hel del golf i de sidste 15 års tid, og jeg har set mange proer bruge FLERE minutter på, for os, simple slag. Det handler ikke om at bevæge sig hensigtsmæssigt, men at de før et slag lige skal bruge tid på boldens leje, vindretning samt -styrke, elevation, hvilken type slag de vil prøve at slå samt hvor på greenen de gerne vil lande (der er nok noget, jeg har glemt!). Det mest sindsyge eksempel var (så vidt jeg husker) Peter Hanson, som var over et kvarter om det, og der blev ikke lukket igennem! Efter min mening burde der indføres noget i stil med skak-ur; når man kommer frem til bolden, har første spiller (eksempelvis) 1 minut, så skal bolden være ramt, anden og tredie spiller kan have 30 sekunder hver, efter foregående spiller har ramt bolden; hvert 15. sekund overskredet kan koste et strafslag; så skal du se hurtigt spil. Du kan opdrage folk til at bevæge sig rigtigt på banen, men skal de lede efter bolde på hvert hul, bruges der snildt 30-45 minutter på en runde.
 12. Det synes jeg, du skal tage op med dine med-proer. Jeg har ingen intention om, at en runde golf skal hastes igennem; når jeg er ude, vil jeg nyde fritiden, selskabet, afslapningen og den friskere luft. Jeg tager ikke ud, hvis jeg skal nå 18 huller < 4 timer; det stresser mig bare. Der med siger jeg ikke, jeg trækker tiden, for det gør jeg ikke; men står jeg på 1. tee og ved, jeg skal videre om 4 timer, kan jeg ikke nyde runden. Tager runden så ikke 4 timer, gør ikke noget.
 13. Jeg vægter det sociale ret højt, så det kan godt være afgørende. Da jeg så videoer af de to baner, så Halsted bare meget mere kedelig ud, men slagene skal jo stadig slåes. Halsted livede ikke op før 14. hul, mens Maribo lige fra starten så interessant ud. Hvordan kan Maribo være lettere? Der er en del dogleg-huller og meget mere vand. Inden jeg tager en beslutning, vil jeg dog prøve begge baner, så jeg tager en beslutning på et forholdsvist oplyst grundlag. Vi skal bo lige syd for Søllested
 14. Da jeg flytter til Lolland om nogle få måneder, vil jeg gerne høre nogle subjektive betragtninger om ovennævnte baner fra folk, som har spillet dem. Jeg er nok klar over, Lolland ikke er et sted folk overrender, men der må være nogen her inde, som har spillet banerne, og som ikke er bange for at sige deres uforbeholdne mening. Jeg så nogle optagelser fra droner af de to baner, og jeg må sige: Maribo fører, selv om den ligger længere væk!
 15. Jeg mindes en regionsmatch i Brøndby, som foregik i regn fra start til slut; noget af tiden kom regnen vandret ind. Jeg havde pakket mig og udstyret ind i regntøj, men mest af alt var jeg glad for min regnhandske. Den dag bed jeg tænderne sammen og bestemte mig for at spille spillet (jeg vandt, forøvrigt); så når nogen piver, efter de har forberedt sig dårligt, har jeg kun til overs for (og så undlader jeg at sige: pivskid!).
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden