Jump to content

Basse

Member +
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Basse

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 10/12/1984

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Odense
 • Hjemmeklub
  Odense Golfklub
 • Handicap
  17.8
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Hmmm, epoxy lyder ikke som noget pilfinger her burde lege med. Må sgu nok heller et smut forbi Pro Golf.
 2. Hurtigt spørgsmål.   På min forrige runde bemærkede jeg at køllehovedet på mit 7 jern virkede lidt løst. Ved nærmere eftersyn fandt jeg ud af at jeg faktisk kunne trække skaftet helt op af hovedet! Efter at have løbet baggen igennem er jeg kommet frem til at 6 og 7 jernet nok trænger til en mindre reparation.    Nu er mit spørgsmål så om jeg selv kan sætte køllehovede og skaft forsvarligt sammen eller om der skal proffer ind over sådan et indgreb?   What to do
 3. Tak for den advarsel... Den var faktisk også lige oppe og vende, men valget røg på Eventyr...
 4. Har fornyeligt været nede og spille i Ringe. Det var også meningen vi ville have været dernede igen (fordi de to jeg skal spille med ikke har prøvet den). Og ja den ser ganske nydelig ud.   Har du tilfældigvis noget info på Nyborg så?
 5. Overvejer at tage et smut på udebane og spille lidt i weekenden. Trafikken ser ud ikke til at være alt for tæt på Blommenslyst og de er ikke blokket af alle de der Pinseturneringer. Nogen der ved om Blommenslyst at værd at besøge, eller skal jeg kigge mig om efter et bedre alternativ?   Det er ikke fordi jeg er hysterisk krævende, men hvis man kun kan spotte greens ved at der står et flag midt på banen, eller at fairway ligner en våd pløjemark, så gider jeg altså ikke spilde min tid der.
 6. Det lyder meget sandsynligt. For jeg slår også meget ned på bolden med mine jern... Er vist det man kalder en "Digger" Min boldkurve ser nu meget fornuftig ud, men kunne nok godt, med lidt god vilje, gå ind under kategorien "lidt høj". Men med midt hcp, sker det jo man også slår en ups'er, hvor kurven godt kan gå lidt lavt. Der er nu heller ikke for meget rul på!?
 7. Det er ikke fordi jeg mangler længde på min driver, men hvis jeg kunne få et par ekstra meter i rul klager jeg da ikke. Stort set hver gang jeg kommer frem til min bold efter et driver-slag ligger den inden for 1 meter af nedslagsmærket. Til tider ligger den faktisk bag nedslaget... Hjælper selvfølgelig heller ikke på det, at banen er så våd og blød som den er nu, men det gælder altså hele sæsonen. Er der nogen der har en ide til hvordan man retter på det? Som bonus info kan jeg fortælle at Bodi
 8. Øm i højre hånd? og du siger det er en golfskade!? Tvivler på min kæreste ville falde for den ;)
 9. Jeg er simpelthen nød til at excellere i at få lavet en opsparing konen ikke kender til, og så komme på en lille udenlandsrejse fra Fyn for at blive og få nyt gear. For fisan det ser fint ud. Tillykke med det.
 10. Spitze Tom-Boy. Så skal vi snart have stablet en date på benene, så du kan få en "rigtig birdie" på cv'et... Hvad med konen? Bestod hun også?
 11. Ved du hvad ca priserne er, eller skal man henvende sig for dem?
 12. Jeg går efter at være på den sikre side, så går efter at bygge noget der nærmest minder om et bur (groft sagt). Har kun spillet i et år, så er langt fra sikkerheden selv, uanset hvilket våben jeg bruger. Bor i Odense C så der er ikke langt til naboens køkkenvindue. Alle materialer med undtagelse af nettet er så godt som sikret.
 13. Jeg har af konen fået lov at stille et slagnet op i baghaven, på den betingelse det kan skjulet lidt med noget beplantning af en art. Jeg er fast besluttet på det skal være hjemmelavet og ikke nogle af det pop up net på 5x2m. Dem tvivler jeg stærkt på jeg er god nok til at kunne holde mig indefor :-/ Det eneste jeg stort set mangler for at kunne begynde at 'pølse' sådan et bur op, er selve nettet. Er der nogen der har en god ide til hvor man får et net med de rigtige størrelse netmasker og en styrke der kan holde en golf
 14. Mine Mizuno Jern hedder T-zoid Comp EZ. Men du må altså ikke spørge mig om specs på dem. Jeg spiller bare med dem.
 15. Hvad fanden mener du med jeg er "mærke-gal"??? Jeg har da en putter i baggen der ikke er Mizuno, og et eller andet sted i garagen ligger der vist også en bærebag af andet mærke. Hvad angår start hcp, så startede jeg i 72 til min baneprøve. Hvis jeg spillede bedre end det var jeg bestået hvis ikkevar det en ommer.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden