Hop til indhold

Kal-El

Medlem +
  • Antal indlæg

    42
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage vundet

    2

Alt der er opslået af Kal-El

  1. Beslutningen er taget. Nivå it is. Efter at have været flex medlem i en del år, ser jeg frem til igen at være fuldtidsmedlem af en golfklub. Forhåbentlig får jeg spillet flere runder.
  2. Kal-El

    Ryder Cup

    Desværre blev det jo aldrig rigtigt spændende, men det er jo aldrig en skam at tabe til et bedre hold og det må man da nok sige at USA var. Og som @Kitter er der talent til stede, men er der tid nok til at kunne true USA om 2 år?
  3. Kal-El

    Ryder Cup

    Jeg tror på en kneben sejr til Europa 14.5 - 13.5
  4. Tak for alle de informative svar. Jeg overvejer det lige. God Ryder Cup til alle.
  5. Jeg går med overvejelser om at melde mig ind i Nivå på baggrund af dette tilbud https://nivaagolf.dk/medlemskab/medlemstilbud/ Vil gerne vide lidt mere om banen/ klubben/ klub-liv etc. Er det muligt at få en tid (umiddelbart når jeg kigger i golfbox ser det ud til at banen er knap så booket som andre baner i nordsjælland). Jeg kunne også være interesseret i at gå en runde 9 eller 18 huller med et medlem, hvis der var en venlig sjæl der kunne have lyst til det.
  6. @ReneN Tak for svar. Det lyder rigtigt spændende. Hvilket skaft har du på? Hvordan gik din runde idag?
  7. Er der nogen her der har erfaring med Callaway Mavrik 3W Standard og Max Jeg har set og læst en del anmeldelser og har prøvet en 3W standard med reg.skaft som egentlig passede mig fint. Jeg er også interesseret i Mavrik 3W Max, det er dog svært at finde en butik eller pro der har den hjemme. Er der en venlig sjæl herinde der har kendskab til Max versionen? På forhånd tak.
  8. Tak for det. Fandt også denne her https://www.golf-monthly.co.uk/news/tour-news/sky-sports-to-show-tiger-woods-vs-phil-mickelson-match-169394
  9. På fredag spilles som bekendt den længe ventede match mellem Tiger og Phil. Viaplay har rettighederne i Danmark, men er der nogen der har kendskab til et andet sted man kan se kampen.
  10. "Her har I mig tilbage" 

    Efter en alt for lang pause grundet familieforøgelse, flytning, eksamener og skader, er det igen tid til at give den max gas på banerne.

     

    Kom nu med lidt forår.

     

  11. Gårsdagens runde på Smørum resulterede i 37 point. Altid godt at gå ned på en bane, som man ikke har spillet i lang tid.   Havde desuden den fornøjelse på et af hullerne at ramme den lige i r..... med min 5-wood, så jeg først skulle slå til bolden 230 meter længere fremme. Ja, ja der var medvind og godt med rul, men stadigvæk fedt.
  12. Grundet en del turbulens i mit arbejdsliv spillede jeg stort set ikke i 2013.   Her i 2014, er jeg kommet lidt sent i gang på banerne, men har på 3 runder, gået 5 slag ned, så det kan jeg vist kun være godt tilfreds med.   Målet er nu 25, og gerne 20, men om jeg når det i 2014, må indtil videre stå hen i det uvisse.
  13. Det er bare med at finde de lyserøde bolde frem idag

  14. Rolf er stadigvæk ren.   Kørte på ren vilje, motivation og kærlighed til sporten.   Han siger det bare fordi han ikke ønsker at stå i skyggen af Lance Armstrong.
  15. Så har Tiger slået klørene i en ny blondine   http://www.sporten.dk/golf/ja-jeg-dater-tiger-woods    
  16. Solen skinner, men jorden er frosthård, aaarrrggghh

    1. Tom A

      Tom A

      Det giver muligheder for fantastiske indspil! :D

    2. Golfkid

      Golfkid

      Og lange drives :D

  17. Så dukkede postmand Per op med et par jern fra England, nu er det med at finde en åben drivingrange

  18. Det er vel momsen der sjældent afregnes på de kanter (-:
  19. Har ikke handlet selv på siden, men jeg prøvede lidt at undersøge dem på trustpilot, og det gav dette http://www.trustpilot.com/review/insuregolf.co.uk
  20. Stort tillykke, om 100 år er der ingen der kan huske under hvilke forhold der blev spillet, kun hvem der vandt. Lad os se flere sejre fra dig i 2013
  21. Mere sne! why, oh why God

    1. claust

      claust

      Ja det er.....grrrr....

  22. 3 nye Titleist wedges indkøbt og klar i baggen, gå nu væk sne

    1. Vis forrige kommentarer  %s flere
    2. Toms81

      Toms81

      Er ved at blive sindsyg over det frost vejr... Kan vi ik snart få nogle plus grader...

    3. Tom A

      Tom A

      Tillykke med dem!

    4. Kal-El

      Kal-El

      Tak for det, glæder mig til rigtigt at få dem brugt

  23. Velkommen til, den gut du har fulgt på youtube, kan du ikke ligge link op?
×
×
  • Tilføj...

Vigtig information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden