Jump to content

Kal-El

Member +
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kal-El last won the day on October 3 2021

Kal-El had the most liked content!

About Kal-El

 • Birthday 03/22/1975

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Birkerød
 • Hjemmeklub
  Vallø
 • Interesser
  Golf, FCK, sejllads
 • Handicap
  24
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

3,623 profile views

Kal-El's Achievements

Junior bruger

Junior bruger (2/10)

6

Reputation

 1. Beslutningen er taget. Nivå it is. Efter at have været flex medlem i en del år, ser jeg frem til igen at være fuldtidsmedlem af en golfklub. Forhåbentlig får jeg spillet flere runder.
 2. Kal-El

  Ryder Cup

  Desværre blev det jo aldrig rigtigt spændende, men det er jo aldrig en skam at tabe til et bedre hold og det må man da nok sige at USA var. Og som @Kitter er der talent til stede, men er der tid nok til at kunne true USA om 2 år?
 3. Kal-El

  Ryder Cup

  Jeg tror på en kneben sejr til Europa 14.5 - 13.5
 4. Tak for alle de informative svar. Jeg overvejer det lige. God Ryder Cup til alle.
 5. Jeg går med overvejelser om at melde mig ind i Nivå på baggrund af dette tilbud https://nivaagolf.dk/medlemskab/medlemstilbud/ Vil gerne vide lidt mere om banen/ klubben/ klub-liv etc. Er det muligt at få en tid (umiddelbart når jeg kigger i golfbox ser det ud til at banen er knap så booket som andre baner i nordsjælland). Jeg kunne også være interesseret i at gå en runde 9 eller 18 huller med et medlem, hvis der var en venlig sjæl der kunne have lyst til det.
 6. @ReneN Tak for svar. Det lyder rigtigt spændende. Hvilket skaft har du på? Hvordan gik din runde idag?
 7. Er der nogen her der har erfaring med Callaway Mavrik 3W Standard og Max Jeg har set og læst en del anmeldelser og har prøvet en 3W standard med reg.skaft som egentlig passede mig fint. Jeg er også interesseret i Mavrik 3W Max, det er dog svært at finde en butik eller pro der har den hjemme. Er der en venlig sjæl herinde der har kendskab til Max versionen? På forhånd tak.
 8. Tak for det. Fandt også denne her https://www.golf-monthly.co.uk/news/tour-news/sky-sports-to-show-tiger-woods-vs-phil-mickelson-match-169394
 9. På fredag spilles som bekendt den længe ventede match mellem Tiger og Phil. Viaplay har rettighederne i Danmark, men er der nogen der har kendskab til et andet sted man kan se kampen.
 10. "Her har I mig tilbage" 

  Efter en alt for lang pause grundet familieforøgelse, flytning, eksamener og skader, er det igen tid til at give den max gas på banerne.

   

  Kom nu med lidt forår.

   

 11. Gårsdagens runde på Smørum resulterede i 37 point. Altid godt at gå ned på en bane, som man ikke har spillet i lang tid.   Havde desuden den fornøjelse på et af hullerne at ramme den lige i r..... med min 5-wood, så jeg først skulle slå til bolden 230 meter længere fremme. Ja, ja der var medvind og godt med rul, men stadigvæk fedt.
 12. Grundet en del turbulens i mit arbejdsliv spillede jeg stort set ikke i 2013.   Her i 2014, er jeg kommet lidt sent i gang på banerne, men har på 3 runder, gået 5 slag ned, så det kan jeg vist kun være godt tilfreds med.   Målet er nu 25, og gerne 20, men om jeg når det i 2014, må indtil videre stå hen i det uvisse.
 13. Det er bare med at finde de lyserøde bolde frem idag

 14. Rolf er stadigvæk ren.   Kørte på ren vilje, motivation og kærlighed til sporten.   Han siger det bare fordi han ikke ønsker at stå i skyggen af Lance Armstrong.
 15. Så har Tiger slået klørene i en ny blondine   http://www.sporten.dk/golf/ja-jeg-dater-tiger-woods    
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden