Jump to content

jonsson

Member +
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

About jonsson

 • Birthday 09/07/1965

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nivå
 • Hjemmeklub
  Nivå GK
 • Interesser
  Golf
  Mountainbike
  Landevejscykling
  Fodbold
  Styrketræning
 • Handicap
  9,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  I baggen lige nu:
  Driver: ADAMS Fast 12 LS / Nakashima Htec Tour.
  Jern: Adams CB1 Gunmetal
  Woods: Adams Super Hybrid, Adams Fast 12 Draw 5 wood
  Wedges: Mizuno MP-R12 54 og 58
  Putter: Taylormade Ghost Tour Blade / Odyssey Marxman Blade
  Bag: Mizuno Rider

  Jeg har en del stående til salg, eller på vej til at blive det - alle bud tages seriøst og besvares:
  Macgregor MT Pro C jern, regular (spritnyt i indpakning)
  Krank Rage 10.5 R/F Fujikura Diesel skaft (stort set som ny)
  Taylormade Burner 3,5 og 7 woods (Rigtig god stand)
  Cleveland CG15 52 og 56 graders wedges (Masser af groves)

jonsson's Achievements

Junior bruger

Junior bruger (2/10)

0

Reputation

 1. He :-) Da først den fik noget varme kom det ud af sig selv.. Gav det noget 2 komponentlim bagefter.. Den er ikke blevet ringere - ser bare anderledes ud:-)
 2. Jeg prøvede alt på pulveret.. Varme, opløsningsmidler af alskens oprindelse og ild, men det bed ikke på det, så det var slibearbejde og knofedt.. Virker den ikke, har jeg 2 andre reserver og går det helt galt må jeg jo købe en ny i hvid :-(
 3. Hmm.. Så fik jeg efterhånden slebet al pulverlakken af putteren.. Jeg var lidt trist undervejs, da jeg jo egentlig havde været super glad for putteren og kun var blevet irriteret på farven.. Ved at opgive hele svineriet, skal jeg ærligt indrømme jeg også var, hvilket resulterede i indkøbet af en ny Yes Dianna putter, hvis nu, hvis..... Anyway.. Lakken kom af og jeg gik i gang med blålingen, altså det at forvandle det rå metal til noget á la gun metal.. Det gik fint og resultatet kan jeg egentligt godt lide, så jeg er rimeligt tilfreds.. Jeg afsluttede med at putte lidt lak i sigtelinier og tekst på bunden er ser nu frem til at teste putteren på range i morgen, hvis vejret holder til det. Til de af jer, der er interesserede i procesessen, så har jeg smidt billeder ind nedenfor.. Det krævede lidt knofedt og tålmodighed og var egentligt ikke så svært, da først jeg fandt en løsning på pulverlakken, for den slags er noget fanden har opfundet (hvis det skal af...). ;-) Jonsson Nå men her er pics:
 4. - havde jeg omsider luret, men har fået lavet så meget ravage på den skide putter at nu får den tæsk! Kan ikke vente på at få noget hjem fra USA, så jeg giver den med grovfilen og ser hvad det hele ender med.. Jeg puttede godt med den, men var grundigt træt af at glo på det hvide maling, så om ikke andet bliver den anderledes nu og kommer den ikke i spil mere må jeg bruge min gamle Odyssey :-)
 5. Tak for råd! Jeg har "finslebet lidt i overfladen på lakken og smidt skidtet i lakfjerneren igen - og venter...
 6. Hej.. Gik i den lokale Stark og købte NitroMors - det eneste de havde.. Kort fortalt virker det ikke en daddel.. Først fulgte jeg vejledningen og intet skete, så jeg hældte lakfjerneren i et par poser og lod putteren stå natten over. Resultatet: Putteren ser ud som den hele tiden har gjort: Hvid :-( Andreas: Kan du rådgive? Er der et bedre produkt og hvor kan det købes? På forhånd tak!
 7. Ok - til byggemarkedet i eftermiddag så.. Sandblæsning er ikke en option? Har tænkt mig at skrælle den helt rå (pånær slagfladen) og derefter lave den i gunmetal finish...
 8. Hej Jeg har en Taylormade Ghost TM-110 Tour putter.. Dels er jeg træt af at glo på den hvide lak, som jeg er begyndt at synes er temmelig fesen og dels synes jeg den er begyndt at få små chips i lakken rundt omkring, hvilket ikke er nice.. Så det gider jeg ikke se på mere og vil strippe den for lak og give den gunmetal finish.. Meeen hvad er den letteste og hurtigste måde? Jeg kan forestille mig at det ville være godt at få den sandblæst, men hvor får man lige det gjort? Et alternativ kan være at give den en røvfuld bums til at fjerne lakken, men så tror jeg det bliver svært at bevare lakken på slagflaen og det kunne jeg godt tænke mig at gøre... Så er der nogen der har forslag til hvordan jeg griber opgaven bedst an? Lars HW: Jeg ved du har leget meget med wedges, men har du gjort noget lignende med puttere?? På forhånd tak for de svar der måske dukker op:-) Jonsson
 9. Mandag den 19.3 og tid er booket :-)
 10. Ian Poulter - og så kan han gi' den gas med kulørt tøj i finalen ;-)
 11. Mål for sæsonen? At træne mere end i 2011 med min gode træner Erik Groth At spille mere end i 2011 med fokus på wedgeslagene og de lange jern At brænde mindst én bane af på herreturen i det spanske til maj At teste en del grej tidligt på foråret, så jeg kan finde ud af hvad der skal være i baggen. Eneste sikre kort er putterne At det utrolige sker at jeg prøver glæden ved at gå ned i hcp. for det er for længe siden sidst At huske på at nyde hvert minut på golfbanen og rangen uagtet spillets kvalitet, for at kunne være ude i naturen med gode venner er et forbandet privilegie som man ikke kan være bekendt at spilde med surhed, hysteriske udbrud og dårligt humør :-)
 12. Hej Lars, Fine tilbud. Gælder de året ud og er du i Sæby mellem Jul og Nytår? Jeg tager ofte op i mit sommerhus ved Løkken fra 2. juledag frem til efter nytårsaften, så det kunne være jeg skulle komme forbi med min Krank Rage og min Nakashima Htec 440 så vi kan finde ud af hvilken der er bedst til mig og få sat den rigtigt op.. :-) Jonsson
 13. Du er sgu skrap til det renoveringshalløj :-)   Og fede beskrivelser!
 14. den er sgu fed..   Tager det ikke en krig at lave farvelægningen af bogstaver og tal?
 15. Så har jeg bestilt et sæt til blånering. Så kan jeg jo starte med at refreshe mine Mizuno MP-T10 Black wedges. De er noget blege i det allerede :-)   Og i næste uge kommer det nye grej - namnam!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden