Hop til indhold

jtfigo

Medlem +
  • Antal indlæg

    93
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af jtfigo

  1. På udkig efter 2thumb putte grip forhandler. Da jeg gerne vil have skiftet det gamle 2thumb grip ud med et nyt. Men kan ikke finde et sted i DK som forhandler dem. Nogen som ved hvor de kan findes
  2. Hejsa. Jeg kan desværre ikke finde mit 2 thumb classic light putte grip. Som jeg er næsten 100% sikker på burde🤣 ligge ude i mit skur. Men væk er det. Så vil høre om der ikke er en jer vildmedgolf'er der har et liggende de vil sælge til en god pris.
  3. Nogen som har prøvet sjoot golfhansker og måske vil / kan anbefale dem. Både deres all weather og comfort hansker.
  4. Er på udkig efter lidt småting i uk. Men er blevet lidt forvirret i de her Brexit tider. Kan ikke finde ud af om der skal moms og told oven i prisen.
  5. Vil høre om nogen har genskab til om p2 putte grip forhandles i danmark. Vil nemlig gerne prøve de forskellige typer de laver.
  6. Tak for hurtig og præcis svar LHW som altid. Kan se jeg må en tur ud og prøve amt skafterne. For at danne mig et lille overblik.
  7. Følger med på rosenberg Facebook side. Og kan se han laver mange jernsæt med den samme modstand i svinget. Mener det hedder moi værdien. Så alle jern føles ens at slå med. Vil bare lige høre om det er det true temper har forsøgt at opnå med deres amt serie. Eller er det noget helt andet de er ude i.
  8. Elsker at nørde lidt i putter. Der er ikke mange putter fra omg producenterne der er centershafted. Hvorfor er det at centershafted putter ikke er et hit. (Ja de bliver nok ikke købt / efterspurgt af prof spillerne og alm golfer) men hvad er det som gør CS putter til et "dårligt" valg. Er det noget teknisk så vi ikke kan svinge den rigtigt eller noget med udseende af dem osv. Nogen som har et bud på hvorfor "næsten" ingen spiller med dem. For syntes at have læst at i gamle dage var putteren ofte centershafted.
  9. LHW kan det passe at du engang har nævnt at double bend skaft på en putter er meget svært at få sat på præcist. Så hvis man selv vil prøve at dreje skaftet en smule. Er det så samme fremgangsmåde med opvarmning osv. Hvad varmer man bedst op med.
  10. Jeg er bosat ved Århus. Og tusind tak for tilbudet. Men jeg har bestilt bolde hos dem. Så venter jeg spændt
  11. Ok. Jeg må prøver Pro og Pro plus. Men spændende at se hvad det ender ud med.
  12. Hvilken bold spillede du med før og når du har brugt dem du har købt. Køber du så flere eller går du tilbage til de bolde du kom fra
  13. Vice Pro plus svare den til pro v1. For hvis den bare er tæt på. Så tror jeg bestemt at jeg vil prøve at købe den.
  14. Vil høre om der er nogen som har prøvet dem. Og gerne over flere runder så alle de "umulige" slag man nu engang kommer ud for kan være med i bedømmelsen. For en yderst interesant pris hvis de kan matche Pro v1 bolde
  15. Har lagt mærke til at mange spillere på Touren notere et eller andet når de kommer frem til deres bold. Det er både på green og fairway / rough osv. Er der nogen som ved præcis hvad der blever skrevet. For ramte fairway / green kan de vel få statistikker på efter deres runde af selve Touren.
  16. Ok og tak for hurtig svar LHW. Jeg må lige i tænkeboks om det skal laves selv eller jeg skal finde en shop med en bending maskine
  17. Det er ikke ligesom Ping anser. Det er en Odyssey 2-Ball
  18. Kan man selv ændre lie på sin putter uden at ødelægge noget. Findes der en smart lille fidus så det kan lade sig gøre. Har nemlig købt ny putter som burde burde være ens (Lie) som den gamle. De er begge nye Odyssey og fuldstændig samme længde. Men den ene står meget på hælen når jeg stiller op hvor den anden står helt lige på jorden.
  19. Jeg skal have forlænget min Odyssey works versa 1 wide putter. Men kan ikke finde nogen steder hvor der står hvor stor et skaft der sidder i. Er det .580 eller .600 shaft extension der skal i eller noget helt andet
  20. Super takker for svar. Kan se jeg skal have forhørt mig omkring hvor det er muligt at få bukket lidt metal :-) :-) :-)
  21. Ja som overskriften siger. Kan man ændre Lie på en Odyssey 2 Ball putter. Eller er der begrænsninger på hvilke typer putter man kan gøre det ved.
  22. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 77/100 Min tid 216 sekunder  
  23. Super. Jeg vil prøve det af så.
  24. Vil bare høre om nogen har erfaring med om det kan mærkes hvis man forlænger sin putter 2.5 cm med et universal plastik stykke. http://www.gamolagolf.co.uk/acatalog/Universal-Plastic-Shaft-Extension.html#SID=185 er godt klar over svingvægten bliver ændre. Men tænker måske mere på om det kan mærkes at skaftet ikke er i et stykke mere og det måske virker lidt løst oppe i toppen
  25. Lad os sige man slår 150 m med et 7 jern. Kan man så sige noget om hvor langt man burde slå med en driver eller hvad swing speed er på 7 jernet og hvad det burde være på driveren.
×
×
  • Tilføj...

Vigtig information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden