Jump to content

Pastorius

Member +
 • Posts

  6,003
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  212

Pastorius last won the day on September 24 2021

Pastorius had the most liked content!

About Pastorius

 • Birthday 08/01/1966

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Wishon, Scratch, Krank og Scotty.

Recent Profile Visitors

9,733 profile views

Pastorius's Achievements

Platin medlem

Platin medlem (10/10)

993

Reputation

 1. Et generationsskifte giver - som du også er inde på - først mening når den næste generation er bedre end den forrige. Rom 2023 kan meget vel blive en trist affære, det er altså ikke meget der kan gøres på to år, men det kan jo også være at det er dér vi hiver lidt ekstra ressourcer frem, og får de rigtige breaks på de rigtige tidspunkter. Dem der har prøvet at spille hulspil mod meget lavere ratede modstandere, ved også at hulspil måske er der hvor forskellen i spillestyrke betyder mindst - meget mindre end i en slagsspilsturnering over 4 runder. Jeg tror ikke på at der står 5-6 nye top 30 spillere klar for Europa om to år. Det er et stykke arbejde der skal gøres nedefra, og det tager meget længere tid.
 2. Du nævnte også Rory - og det synes jeg er helt forfejlet. Han spillede skidt, men ligner ikke én der har mistet motivationen, og han er stadig klart stærk nok til at være en del af Ryder Cup-teamet i mange år fremover. Fitzpatrick, Hatton, og Fleetwood er sandsynligvis også stadig blandt vores bedste spillere i 2023. Det er da rigtigt at amerikanerne spiller for spiller er noget bedre end vores, men sådan har det jo været i mange år, uden at de er løbet med sejren hver gang.
 3. Der har været meget snak om generationsskifte, men det er en forfejlet diskussion, synes jeg. Amerikanernes gennemsnitlige placering på verdensranglisten er 8,9 - resultatet afspejler vel meget godt forskellen, sammenlagt med at hjemmebane er en kæmpefordel (amerikanerne havde trænet på banen 14 dage før) og nok endnu større i år, hvor næsten ingen europæer var på plads. Europa har ikke råd til at opsætte dogmer for hvad eller hvem vi vil udtage, vi skal have de stærkeste golfspillere med. Jeg er med på at rutine og taktik har en del at sige i Ryder Cup, men i sidste ende, vinder det hold der slår de bedste golfslag. (Og amerikanerne slog virkeligt mange, rigtigt gode golfslag - der var noget længere mellem snapsene for europa. Mere kompliceret er det sådan set ikke).
 4. Jeg tænker at det der arbejder for Europa er at der spilles mere hulspil (og holdgolf) på denne side af dammen, og så har vores kaptajner været dygtigere.
 5. Sammenhold i sport er generelt overvurderet ift vindervilje og spilstyrke - se bare (Vest-)tysklands fodboldlandshold gennem tiderne. Jeg håber selvf. på Europa, men skulle jeg sætte penge på det, ville jeg sætte dem på 15 1/2 - 12 1/2 til amerikanerne.
 6. Jeg er enig. Har kun spillet den to gange, men hver gang har standen været rigtig fin, og jeg kan godt lide layoutet. ...og ja, der er forbeholdene med driving range, men det er da til at leve med.
 7. Det er et sted omkring 10-15% afvigelse. Jeg tænker ikke man kan forvente det meget mere præcist på det. Manglen på normalisering bedtyder en del. Det bliver mindre nøjagtigt af at den kun måler lidt og beregner resten, uden at kende forhold som boldtype, vind, temperatur etc. Der skal ikke meget fejlberegning af spin til, før længderne ændres drastisk fx. Selv Trackman 3 har det med at overvurdere spin, og når man spiller simulator kan jeg se hvormeget det betyder på mine korte wedges. I trackman, kan jeg godt hive en wedge 2-3 meter baglæns, det sker meget sjældent i virkeligheden. (Er med på at green typen også betyder en del).
 8. Man skal have 100% styr på hvad der bliver målt (Det har du sikkert også). ...men Launch monitoren kan ikke se hvilken bold du slår til, så det kan give forskel. Mange af dem normaliserer til en bestemt temperatur, vind og bold. Det skal være rigtigt indstillet. En trackman måler flat carry, ikke den faktisk afstand til en pind. Dvs at hvis der er en hældning på range så passer afstanden ikke. Der er sikkert flere parametre her jeg ikke har med.
 9. Nå, En af begrænsningerne på det nye gamebook-koncept er at man kun kan lave slagspils og stablefordrunder. Er der nogen der har erfaring med Foursome-/bestball live scoring? Kan man det i golfbox. (Vi skal spille en Rydercupagtig match i weekenden).
 10. Så længe jeg (jeg tror kun 3/24 er guldmedlemmer) laver alle flights er det ikke noget problem. Det er ikke helt så elegant som da man kunne gøre det via web og der mangler mulighed for at indstille runderne med ekstras (fx længste drive, tættest på flaget) og man kan heller ikke følge resultater via web. Det er også lidt mere bøvlet at rette folks handicap (de gamle hoveder jeg spiller med kan ikke slev finde ud af at holde det opdateret) så nettoscores passer under runden. Jeg har også opdaget at man skal holde lidt bedre øje med om banerne er blevet opdateret - det har åbenbart kostet dem nogle brugere at lave om. De reagerer dog hurtigt og effektivt på supportspørgsmål. Jeg skrev lidt med dem, og fik en bruger til deres turneringsmodul, men det er vist mest lavet til større invitationsturneringer - jeg brugte ganske kort tid på at afvise det som en mulighed. Det er målrettet klubber og fungerer i stil med golfbox' turneringsmodul, hvor folk selv kan tilmelde sig en turnering. Det er muligt de har oppet deres game, men jeg har ikke undersøgt videre siden foråret og klarer mig med app'en.
 11. Tja, jeg har købt abo til gamebook, men vi spiller også 20 runder om året i turneringen. (Det er kun ham der opretter der skal være guldmedlem).
 12. Man skal være admin for at kunne oprette turneringer. Det kan være at man kan tale med klubben om at få adgang til det.
 13. Det er jeg ikke enig i. Jeg synes jeg har prøvet mange baner, hvor boldene falder af lige ved hullet, hvis ikke de har fart nok på, men holder linjen hvis de har. generelt afhænger små fald i meget høj grad af hvor meget fart man giver bolden. Diskussionen er meget svær generelt, for vi sidder alle med vores egne billeder af puts. Det ville have været nemmere hvis vi diskuterede et specifikt put.
 14. I mine dårlige perioder plejer jeg at ligge omkring de 36. Når det går ok er normen vel 30-32 - men det har jo også noget at gøre med hvormange GIR's man rammer og hvor tæt man slår dem på, og der er jeg sgu ikke så skarp.
 15. Jeg havde 10 GIR i dag, hvoraf to var 8+ meter, men flere var indenfor 3. Hvis det havde været på Sorøs greens som jeg kender, tænker jeg det ville være gået fint, men langsomme greens i Næstved fik jeg aldrig knækket koden på, og pindene stod oveni forholdsvis svært mange steder. Jeg fandt aldrig balancen mellem fald og tempo. 38 puts blev det til, og kun 1 birdie (og 9 pars). Jeg 3-putter 4 huller, med to bogeys og en tripple (der var også en tur i vandet efter dagens eneste katastrofale slag). Det kunne være blevet rigtig, rigtig godt. Jeg tror aldrig jeg har slået så mange gode jernslag på en runde. Jeg kom rundt i 82 (netto 70) og jeg har i hvert fald efterladt 6-8 slag derude.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden