Jump to content

Pastorius

Member +
 • Posts

  5,988
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  211

Pastorius last won the day on July 29

Pastorius had the most liked content!

About Pastorius

 • Birthday 08/01/1966

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Wishon, Scratch, Krank og Scotty.

Recent Profile Visitors

8,849 profile views

Pastorius's Achievements

Platin medlem

Platin medlem (10/10)

990

Reputation

 1. Foruden det at man prøver at slå op i bolden, så er det sikkert længden på driveren der gør forskel. Det er ikke usædvanligt at os der spiller med en draw med jernene, får en fade/slice når vi bruger det længere værktøj. For mig sker knækket nok ved 3w. Jeg kan godt slå den lige eller med en draw, men ikke uden at kompensere lidt i swinget. Til gengæld slår jeg gerne en draw med driveren også - men det er også en 43,5"-ting, så den er noget kortere end det de fleste spiller med. Har du få kigget på MOI på dit sæt - om det passer nogenlunde hele vejen igennem? Det kan også betyde noget. Ved ikke om Karsten har udstyr til at måle det med.
 2. Samme her. Har spille ret meget den seneste uges tid, og var ved at få tingene til at hænge sammen. I går spillede jeg så i herreklubben, og spiller egentlig fint, men kan slet ikke få min jernslag til at passe og ud af det blå - på andet spillede hul - slår jeg to monsterslices out på hul 4. Normalt slår jeg en draw og har ikke slået rigtig skævt i et par måneder. På hul 16 slår jeg også to i vandet. Ser man bort fra de fire totalt missede slag laver jeg 1 dobbelt, 14 bogeys og 3 par, uden at ramme et ordenligt jernslag på runden, og slår faktisk også et drive i søen på hul 8. Jeg rammer én GIR på runden (selv når jeg ser bort fra de fire fejlslag). Den positive udlægning er at noget af spillet sidder fantastisk. Det blev til 30 point, men +8 netto fordi vi spillede slagspil.
 3. Det er gennemsnit. Der er meget stor forskel på hvor gode bogeygolfere er til de enkelte elementer af spillet. Jeg spiller med bogeygolfere der minimum putter på højde med scratchgolfere (men så har andre graverende mangler). Jeg kender også en tæt på scratchgolfer, der putter noget ringere end jeg gør, som tæt på bogeygolfer (der vel putter lidt bedre end gennemsnittet). Endelig er der stor forskel på gode og dårlige dage (også hos PGA-Tour-spillere). På en dag hvor man spiller godt, er man jo en del bedre end sit eget gennemsnit. En del af grunden til at vi dømmer os selv så hårdt er at vi næsten altid kun ser de bedste, på deres bedste dage, putte på TV. Det er dem der er med fremme, og er det sammendrag er det kun sjældent relevant at vise missede putt.
 4. Ok, det tager jeg selvfølgelig for gode varer, har bare hørt (fra en Pro-træner) at det var 10 fod der var 50% grænsen. Uanset er det nok svært at sammenligne. De spiller på nogle helt andre green end vi gør, og presset er nok heller ikke sammenligneligt. Er dog enig i pointen, nemlig at vi nok er lidt hårde ved os selv eller stiller urealistiske krav til vores evner.
 5. Den ser lidt konservativ ud. Ifølge den er en Tour Pro på 50% fra 8 fod, det jeg normalt har hørt er at de kommer på 50% fra 10 fod. Når vi kommer længere ned i handicap, så bliver det meget variabelt. Jeg spiller med en handicap 8'er, som vel i hvert fald er på scratch-niveau med putteren. Jeg holer ikke 50% af mine 3 meter puts - slet ikke, men når der ikke er noget fald, Greens ruller true og jeg ellers spiller nogenlunde godt, så skal sådan en altså sidde 4 af 5 gange. Den sad da også lige i koppen, hvis ellers den var rullet en omgang mere.
 6. Hul 11 burde have været en birdie. Tænker ikke jeg havde meget mere end 2-3 meter med et simpelt put, der stoppede en halv bold inden den ville vævre trillet i. PCC rørte sig forøvrigt ikke ud af stedet. Vi var 7 (med shcp mellem +4 og 10, foruden mine 14) og sluttede i +2, +3, +8, 2x+9 og 2x+10.
 7. Fik spillet Sydsjælland for første gang i et par år. Det blæste en halv pelikan. slagene sad ikke lige så godt som forleden, men jeg får ryddet godt op, så på trods af en bold out (trukket 8-jern på hul 12 fra tee) og to i hazarder (14 og 18) er jeg rundt i +2 netto (88 brutto). Det giver en handicapscore på 14,5 ind PCC, som jeg nemt kunne forestille mig gav en eller to ekstra. Specielt stolt er jeg af hul 13 (par 5), hvor jeg slog 5-jern, 6-jern, lop og to-puttede (i stiv rygvind).
 8. Har kæmpet en del med spillet i år, men har også fået spillet for få runder. Nu har jeg endelig fået spillet nogle runder i træk, og begyndt at finde noget. I går spillede jeg en elendig forni, men pludselig sad tingene igen, og jeg gik bagni i +3. I dag var jeg så på den igen, og spillede ret godt indtil hul 9, som jeg fik spillet nede fra skrænten, med dårlige lies og et enketl rigtig dårligt slag. Det er sjældent en god idé. Kom igen med birdie-par på hul 10 og 11, inden jeg missede et krot bogeyput på 12 efter at have været fairwaybunker (på hul 11). Derfra 3 bogeys inden jeg kom tilbage på sporet. Det blev til en 80'er, som er min bedste runde fra gul (har spillet hvid i 79) og 44 point. Golf er nemt.
 9. Nu troede jeg ellers lige jeg kunne nøjes med at skifte mit sæt fra 2013 ud
 10. Den operation har jeg fravalgt - jeg tør ikke. Så jeg nøjes med linser. Jeg var til min egen øjenlæge i anden anledning, og hans kommentar, da jeg kom ind på muligheden, var bare. "Ja, jeg ser jo kun alle dem, hvor det går galt."
 11. Ja, det koster jo, men lommesmerterne varer jo kun et par uger, så har man glemt man brugte pengene. Til gengæld er der ingen der kan tørre smilet af dit ansigt de næste mange år, når du står langt ude på fairway, tager putteren op af baggen og går op mod green, mens du med fjernbetjeningen kører trolleyen hen mod næste teested
 12. Der skal virkelig meget til at ændre scores må man konstatere. Jeg har to PCC ændringer fra det tidligere forår, hvor der var virkeligt dårlige forhold. (henhv 1 og 2). Den anden vej har jeg ingen. Nu ved jeg got vi ikke var de eneste på banen i Sorø i går, men vi spillede en turnering (i golfbox og det hele) med 19 mand, hvoraf 12 var i hcp eller bedre. Bedste score 42 point. Ingen vind, knap 20 grader, bløde greens og ikke meget farlig rough. PCC=0.
 13. Man behøver slet ikke at gå til den slags yderligheder for at få ny bil. Jeg lavede engang - for mange år siden - et regnestykke der gav meget større frihedsgrader end jeg selv troede muligt: http://piil.org/archives/489-ungkarlematematik-for-viderekommende.html
 14. Nej, men prisen er ikke meget forskellig fra Pearl Grade pro V1'ere og så har man ens bolde fra samme årgang. Titleist ændrer boldene fra år til år, og særligt for et år eller to siden var forskellen til at mærke, selv for en gammel hakker som mig.
 15. Jeg fandt en Vice Pro bold på banen en dag, og den blev jeg ret glad for, så nu har jeg købt et par kasser af dem til erstatning af Pro V1'ere, der aldrig er til at finde i Pearl grade som søbolde, når man skal bruge dem.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden