Jump to content

Pastorius

Member +
 • Content Count

  5,926
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  198

Pastorius last won the day on December 10 2020

Pastorius had the most liked content!

Community Reputation

955 Fremragende

About Pastorius

 • Rank
  Platin medlem
 • Birthday 08/01/1966

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Sorø
 • Hjemmeklub
  Sorø
 • Interesser
  Golf, foto, basket, fluefiskeri, musik (udøvende).
 • Handicap
  9,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Wishon, Scratch, Krank og Scotty.

Recent Profile Visitors

8,224 profile views
 1. Ja, det skal nok blive godt. Det kunne være man skulle snige sig til nordjylland og se om @nAlen vil spille om en øl. Jeg regner med at få 1-2 slag mere, og det koster ham ca. 3 slag. Der må være muligheder
 2. Der er også langt fra 1,6 til +1,5
 3. Altså - det gør det unødigt svart at sigte, hvis man tilter putteren. En putter har en smule loft, så sigtelinjen bliver anderledes hvis du skifter afstand. Det bliver tæt på umuligt have en konsistent retning. Alt kan lade sig gøre - også putte med en dårlig teknik - men det kræver meget mere træning at gøre det godt ift. hvis teknikken sidder i skabet.
 4. Yes - var i tvivl om det var 1-1.
 5. Nej, jeg er med på at den ikke aner noget om boldtræffet, bortset fra hvad den kan regne ud ud fra smashfactor. Jeg kender stort set mit eget sving, men ville det ikke være lidt specielt med et så konsistent dårligt boldtræf at en fade hver gang bliver til en draw, og så ovenikøbet med meget spin? Jeg ved ikke om Trackman adskiller sig væsenligt fra en Tee box og om man kan se de samme data fra slagene i Tee Box. Hvis man kan det, skal der ikke så meget indsats til at vurdere om der er et eller andet helt galt.
 6. ...og det er fair. Det er en urimeligt dyr maskine
 7. Trackman er ret præcis, bortset fra jeg også har oplevet at bolden spinner for meget, hvis der ikke er sølvmærker på bolden. Det er første gang jeg hører om folk der får en konsistent forkert boldkurve ud af den. Ind imellem kommer der selvfølgelig en total fejllæsning, men det er til at leve med, så må man slå slaget om.
 8. Golf bliver lukket helt ned - har ikke spillet i 14 dage - har en enkelt runde jeg skal have spillet næste uge, og ellers lukker jeg først op igen til foråret. Vinterhalvåret går udelukkende med at være en del af trænerteamet omkring Næstveds U15 og U17 hold. Udover den sidste weekend i efterårsferien, er næste basketfri dag den 7/11 - og der er vel et par stykker mere inden jul. Det gør intet godt for golfspillet - jeg begynder som regel først at ramme boldene ordenligt og stabilt i slut juli, så den gode del af min golfsæson er ikke ret lang.
 9. Næ, skriv eller ring til den klub du gerne vil spille i og aftal nærmere. I Sverige beder de gerne om DGU nr og hcp og laver bookningen for jer. (Vær opmærksom på at hcp ikke bliver automatisk opdateret, hvis I har bestilt i god tid. Så man skal selv have tjek på spillehandicap. Hvis man vil reguleres skal hjemmeklubben (i DK) have scores efterfølgende.
 10. Enig, standen er fantastisk, banen er middelmådig, og rigtig træls hvis man har en skæv dag (= lost balls). Jeg synes der er or mange korte par 3-huller, men ellers er de fine.
 11. Fantastisk - og skulderen føles fin?
 12. Jeg er forholdsvis usentimental. Folk må flyde derhen hvor de mener de får den bedste pakke når alt er gjort op. Man kan høre meget fnidder i en golfklub, men jeg synes stadig at det er meget sjældent at man har spillet en runde i så dårligt selskab, at man hellere ville have været fri - og det er da noget.
 13. Det var inden jeg kom til, men som jeg har forstået det, så rejste 30+ medlemmer fra herreklubben til Skjoldenæsholm, fordi de var utilfredse med de vilkår de kunne få i herreklubben i Sorø. Dem der blev tilbage er sikkert upartiske, men de lød ikke ubetinget kede af situationen, udover de manglende kontingentkroner selvfølgelig. De fleste er så tilbage hos os, Skovbo eller Ledreborg nu
 14. Sådan var det også engang hos os, og det kostede vist 30-50 medlemmer der flyttede, da der blev gjort op med det. For mig ville jeg det nok betyde at jeg begyndte at overveje om andre klubber i området kunne være en bedre samlet pakke. Der er stadig run på hos os, men det er ikke kun Kik'ernes ansvar, og jeg har ikke hørt brok hvis man går ud når der er plads på banen, og sørger for ikke at være i vejen. Selv aftaler jeg det altid med golfmanageren, hvis jeg gør. Så er der i hvert fald ikke noget at komme efter.
 15. Jeg ved ikke hvor galt der kan gå -en af vores greenkeepere mente der sådan ca. er for 10 mill maskiner, og han har givet lidt mere end 20 for det hele. Jeg tror aldrig det har været planen at der skulle spilles golf igen. Der er intet rørt. Døren er bare låst og så har der ikke været nogen der siden.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden