Hop til indhold
Vild med Golf


Ulæste emner

Viser emner oprettet i de seneste 365 dage.

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. I går
 2. StufMeister

  Erfaring med Garmin Fenix 5

  Den anmeldelse har jeg faktisk læst. Og jeg har også læst lidt mere om forskellen vedr golfdelen på S60 og Fenix5 og blev klogere. Kan se der er lidt (meget:-)) ekstra på S60’eren. Jeg har pt et S20 og kan fint klare mig med hvad det kan. Og så vidt jeg se kan fenix5 det samme. Dog skal man selv downloade baner dertil. S60 er er decideret golfur og hvad jeg lige kan se er der ikke pulsmåler uden ekstraudstyr hvilket er et krav da det også skal bruges til en del løb og måling i dagligdagen ( stresskontrol osv) Jeg vil gerne væk fra at skulle have to ure. Tak for input
 3. Inu8D

  Grips

  Hvordan er de i regnvejr ?
 4. Bjørnen

  Hvor går golfturen hen i år ?

  Ser fint ud... Kigger det lige ud
 5. Logan

  Putte med flaget i hul.

  Jeg har for en gangs skyld set en hel del golf i denne weekend. Og her er det helt klart min opfattelse, at de professionelle kun beholder pinden i på de længere putts - mange får endda passet pinden, fuldstændig som "i de gamle dage".
 6. Sidste uge
 7. Kitter

  C more golf lukker...

  Det skal nok "glæde" fruen - hidtil har mandag til onsdag været (så nogenlunde) golffri, meeen....!
 8. Logan

  2019 - provosoriskbold

  Det er jo lige netop det jeg siger Her kunne en bold sagtens ligge fire m. fra pinden, men uden for rough, mens en anden lå 12 m væk på green og man ventede på at den der lå i rough kom ind på green. Men dette har jo aldrig været nødvendigt og er det heller ikke nu. Men det er helt klart den der er klar der skal slå så snart det er muligt, hvilket reglerne også opfordrer til som @Kitter også nævner.
 9. Jeg har fået lovning på en levering Dx2 Cosmetic Blemish til maj - og har åbnet op for bestilling allerede nu 🙂 https://shop.vildmedgolf.dk/golfbolde/37-wilson-staff-dx2-soft-cosmetic-blemish-883813400706.html Cosmetic Blemish er nye golfbolde fra den seneste linje, der blot kan have nogle mindre trykfejl i logo eller skriften på bolden. Der er ingen fysiske fejl på boldene, det er kun kosmetiske fejl. Boldene kommer i 12-stk pakker (uden sleeves). Sidste år lykkedes det kun at skaffe lidt over 100 dusin, der var væk i løbet af få dage - men denne gang er der lovning på 500 dusin i første omgang. Men erfaringsmæssigt ved jeg at de hurtigt kan være væk - derfor er der åbnet op for at du kan reservere allerede nu. Skulle boldene ikke dukke op som forventes slettes ordren bare. Prisen er sat til 119,- lige nu, og gratis fragt ved 3+ kasser. Hvis prisen justeres ned inden afsendelse får du selvfølgelig den lavere pris.
 10. Tidligere
 11. Martingeertsen79

  Nye grips

  Ellers er adoregolfgrips hurtige og billige, de har alverdens grips Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Kitter

  Gode øvelser til styrke mht. golfsvinget

  Google er i den grad din ven: Søg på: exercises for golf strength og på golf stretching så får du rigelig vejledning både på skrift og som video. Specielt er strækøvelserne af større betydning end man lige går og tror. Hvis du kan rotere blot 5 cm længere rundt, så får du mere power. Et hurtigt eksempel - styrke: https://free-online-golf-tips.com/additional-tips/golf-fitness-tips/golf-strength-exercises/ Et hurtigt eksempel - stræk: https://free-online-golf-tips.com/additional-tips/golf-fitness-tips/golf-stretching-program/
 13. Pastorius

  Eureka moment i golf

  Da jeg først startede ved proen i Sorø, spurgte han mig. Hvor er vi henne? Skal du bare have fikset din slice eller skal du lære at spille golf. Jeg svarede ja til det sidste, og brugte et år på at lære at svinge ordenligt tilbage. Jeg har som basketballtræner også dybt indgroet, at det kan betale sig at lære at gøre tingene rigtigt, med mindre man har rigtig mange timer til at træne en ueffektiv teknik.
 14. Rosenberg

  www.GolfLogik.dk

  Aften All Smider lige vores nye projekt her så i osse kan se det Vi arbejder med Dragør GK Juniorer & Elite. Fantastisk at få lov til at arbejde med John & Jakob. www.simgolf.dk har givet os gode arbejdes rammer (Grøndal Center & Ballerup) Der kommer mere info på hjemme siden om vores test personer. Nybegynder Hygge golfer Junior spiller Elite spiller Pro. spiller lige pt. har vi 8-10 personer igennem. Tekst fra vores Facebook side "Golf Logik" Nu blev det endelig dagen hvor GolfLogik blev sat i gang! Det er et koncept, som bygger på et samarbejde mellem Golf Fysioterapeut Jakob Kofod (JK's Golf Fysioterapi) , PGA pro John Davies (Davies Golf) og clubfitter Thomas Rosenberg (made by Rosenberg). For uddybbende information, så gå ind på www.Golflogik. dk, hvor der både er skrevet mere om forløbet, samt ligger flere videoer om os og vores koncept! Men en kort beskrivelse af konceptet følger her , samt en kort teaser video om forløbet: Forløbet fungerer på den måde, at du får screening-, skræddersyet træningsprogram- og undervisning i korrekt trænings teknik af Golf Fysioterapeut Jakob Kofod. Alle oplysninger fra screeningen sendes til PGA pro John Davies, som benytter disse til at give dig det bedst mulige sving. Herefter skal du forbi Clubbuilder Thomas Rosenberg, som sammen med kunden får testet sættet igennem og fundet ud af PRÆCIS hvilke ændringer, der ville være givende for dig. Hvis kunden da ønsker at købe skafter mm., så gives der 15 % i forhold til alm. pris. På den måde kommer vi hele vejen rundt om spilleren og sikre sig intet bliver overset og giver spilleren de bedste muligheder for at øge længde og slå mere lige, forebygge skader, komme skader til livs mm. Ønsker jer alle et godt Golf år PS. Tak @osholm du har igen været en STJERNE !! John & Jakob er meget glade for din hjælp Hilsen Rosenberg
 15. Palle L.

  Rumdeler beskyttelse til bunden af bag..?

  Jeg har i mange år benyttet 14 stk afløbsrør (tilpasset i længden) fra Silvan i min bærebag, da det irriterede mig at jernene låste hinanden. Løsningen fungerede fint. Eneste lille problem er, at røret kan risikere at følge med op et stykke vej - og så vægten, der forøges med ca 1,5 kg..
 16. Kitter

  Vejrudsigt for Alicante

  Og hvis man vil se hvordan vejret er LIGE NU,så kan man gå ind på denne side og søge på lokationen: https://weathermap.netatmo.com/ Den får sine data fra privatpersoners udendørs vejrstationer i real time. Man får do kun vind og regn, hvis personen har koblet en sådan måler på... Alicante her kl. 20.15 DK tid er 13-14 grader
 17. Kaizer

  Scores 2019

  Vores er heldigvis ikke lukket bare fordi der er frost på dem. De første par gange med frost er de lukket, men efter det, er fugten inden i græsset væk, og væksten går i dvale. Derefter kan der spilles uanset om der er frost eller ej.
 18. snejbjerg

  Lille opdatering herfra :)

  Det var hurtigt de bolde forsvandt
 19. Palle L.

  P-afgift Royal og City Golf

  Du er ikke alene... Som mangeårigt medlem af Citygolf ser jeg med stor undren på argumentationen bag parkeringsafgiften. Det er grundlaget for beregningen, at en Citygolf-spiller i gennemsnit spiller 9 runder årligt a 2 timer - og vupti en ganske begrænset udgift årligt. Men hvad med Royal-golf-medlemmer? Selv deltager jeg i klubbens arrangementer og løbende turneringer, ligesom jeg bruger rangen, proshoppen og spiller private runder. De seneste 3 år har jeg årligt spillet mellem 25 og 29 runder a 3 timer incl. træning. Hertil kommer besøg i shoppen og på rangen. Jeg forstår godt, at ejerne har brug for at få indtægter fra udlejning af parkering fra alle der indtil nu har været gratister, men for os golfspillere burde der kunne findes en løsning, der indebærer en parkeringslicens til forruden. Jeg er lidt bekymret for deltagelsen de fremtidige turneringer og arrangementer, når der nu skal betales for parkering. Et besøg i proshoppen eller på rangen vil nu også skulle tillægges parkering, så spændende bliver det, om det får indflydelse på besøgstallet. Nu lover ledelsen, at pengene skal forbedre forholdene på banen, og det lyder jo dejligt, for den var ganske elendig i 2018, og det var ikke kun tørkens skyld. Personligt så jeg hellere en kontingentstigning kombineret med en P-licens på medlemskortet som erstatning for denne form for brugerbetaling. Det kunne da være interessant at høre, om der er lignende brugerbetaling i andre danske golfklubber??
 20. peejay

  Lübker Golf Club

  Godt, synes jeg Jeg hører ude omkring at Lübker er et "snobbet" sted, og de gamle medlemmer kan godt genkende at der var noget om det, de første få år. I dag oplever jeg det stik modsatte. Klubben er så lille at alle kender alle, og der er ikke plads til snobberi eller andre former for klikedannelser. Tværtimod kender alle hurtigt hinanden, og der er ekstremt let at komme til at blive en del af klubben. Vi er jo lidt specielle ved at klubben ikke har sit eget klubhus. Og så alligevel. For vi mødes jo bare i cafeen eller restauranten, og får en øl ligesom man gør de fleste andre steder. Lidt dyrere end at tage en øl i en kasse og lægge en tier, men jeg oplever det slet ikke som et problem. Kernen i klubben er en gruppe af ret aktive lokale spillere, som i øvrigt spiller året rundt. Vi er vel op til 25-30 stykker til tirsdagsgolf om sommeren og en 10-15 stykker om vinteren, hvor der spilles søndagsturnering. Der er en ret god spredning aldersmæssigt, og jeg oplever ikke helt den samme overvægt af ældre spillere, som man ser mange steder. Mange medlemmer er lang distance medlemmer, fordi de har sommerhus i resortet. Derfor er vi ikke så mange faste spillere, hvilket så også betyder at der er rigtig god plads og altid ledige tider.
 21. claust

  Så er siden oppe igen..

  Så kom vi oven vande med shoppen igen - havde nogle smadrede js-filer fra den gamle server med over. Den gamle server burde også have fejlet, men cache har åbenbart holdt den kørende på en eller anden måde, så det var først da vi flyttede filerne over på den nye server, at det crashede.
 22. Kaizer

  Scores 2018

  Af en eller anden årsag har jeg haft gang i nogle gode runder her sidst på året. Efter at have kæmpet med spillet og steget fra 14,9 til 17 i hcp. i løbet af året, kører det bare nu. Bortset fra en enkelt svipser, hvor meget lidt fungerede, og resulterede i 25 point har jeg været ovenud tilfreds. Siden d. 23/12 har jeg ud over ovennævnte runde fået 34, 37 og 36 point. Den med 37, var højdepunktet en for 9 der for mig var godt brændt af med 39 slag/23 point. Kiksede lidt på de sidste ni huller og måtte så nøjes med 14. De andre runder var mere lige fordelt med point på for- og bagni. Så sent som i dag, gik jeg 9 huller og brugte 40 slag med 22 point. Det pudsige er, at min driver ikke rigtig vil det jeg ønsker, og jern slagene lader også meget tilbage at ønske. Banen er desuden noget våd, og det stjæler en del længde fra mig. Men når indspil kører, så hjælper det på det. Som eksempel havde jeg igen et dårligt slag med driveren; denne gang på hul 6. Allerede der var jeg lidt træt af det, for jeg er ikke i stand til at slå særligt langt med jern pt. Havde 165 meter ind, og efter et kikset slag med 7-jernet manglede der stadig 40 meter. Lille wedge og et put senere var der en par mere på kortet; den 4. den dag. Hvor er det da fedt når det er sådan!
 23. claust

  Planlagt nedetid på siden

  Og....det bliver allerede i dag at siden skifter host, så forvent nedetid i løbet af dagen :-) I mellemtiden er vi online på https://www.facebook.com/vildmedgolf/
 24. Nicolai

  Puttemåtte, men hvilken og hvorfra?

  Vi er ikke gift, men jeg vil gemme linket til senere brug, hvis vi bliver gift og hun fortsætter med at være umulig
 25. AkselBirke

  Flightscope Mevo erfaringer

  Det er en super julegave ! Tillykke ! Mener med driver at smash skal være 1.51 for at være helt optimalt og med jern skal det vist være omkring 1.35
 26. Kaizer

  Flex medlemsskab - fordele og ulemper

  I øvrigt er vores bane ikke så brugt om vinteren som andre åbne baner er, hvor af nogle bliver brugt særdeles meget. Jeg har indtryk af, at det godt kan ses når sæsonen officielt starter, men efter 3-4 uger er der ikke noget at komme efter.
 27. Bojoerge

  Økonomiske problemer i Helsingør...

  Den redningsplan som Helsingørs Golfklubs bestyrelse havde fremsat blev godkendt på den ekstraordinære generalforsamling. Jeg læser mig til at de fremrykker betaling af kontingent og skærer ned over hele linjen. Det går blandt andet udover sportsudvalget, der får halveret deres budget.
 28. AkselBirke

  Golf i Tyskland

  Det kunne også være en mulighed. Med hensyn til værelserne er vi alle 4 dog enige om, at de kunne nærmest bare smide os ind i et skur, hvis vi kan spare lidt penge 😂 da vi stort set kun er på værelserne om aftenen, da vi vil spille 2*18 huller hver dag, som da vi var afsted sidste gang Det vigtigste for os er 100% banen at det er en oplevelse
 1. Load mere aktivitet


×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden