Jump to content
Vild med Golf


Unread subjects

Showing topics posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Du ved godt at du nu kan spille EDS-runder, som vil være tællende indtil du har 20 friske runder at beregne handicap udfra næste år. Dvs. at de kan indberettes i Golfbox, men ikke tæller med i handicapregulering i år. Til næste år vil de dog være en del af grundlaget.
 3. Nej jeg havde også regnet med, at han ville falde tilbage, i finalerunden, men en artig overraskelse 👍
 4. Gon fra Enjoylife golf har forsøgt at samle dem her: https://www.facebook.com/423832077786142/posts/1305346522968022?s=1020134005&sfns=mo
 5. Last week
 6. Kitter

  Scores 2019

  Det er samme data sæt som Scott Sackets tal stammer fra, måske med et ekstra år inkluderet. . Nemlig de tal som Mark Broadie har baseret Strokes Gained Putting. Tabellen Sackett anvender er fra Broadie bog Every Shot Counts side 154, tabel 7.3. I øvrigt en interessant bog at læse (omend han bruger mange ord)
 7. STED: Mogenstrup, Sydsjælland KLUB Sydsjællands Golfklub Mogenstrup LAUNCH MONITOR I KLUBBEN: - #1 -TRACKMAN (model 4) - #2 - FLIGHTSCOPE - - #3 - FORESIGHT CG2 - #4 - FORESIGHT CG2 med HTM - #5 - Anden Launch monitor, opgiv hvad for en om du ved - #6 - INGEN LAUNCH MONITOR I GOLF SHOPS I BYEN - (skriv navnet til shoppen ind efter navnet på Launch monitoren de har) - #1 - TRACKMAN - #2 - FLIGHTSCOPE - #3 - FORESIGHT CG2 - #4 - FORESIGHT CG2 med HTM - #5 - Aden Launch monitor, opgiv hvad for en om du vet - #6 - INGEN
 8. Smut

  Hybrid bag.

  Gode valg. Spiller selv med denne her: https://www.golfonline.co.uk/titleist-stadry-waterproof-stand-bag1 God på vorn og ryggen.
 9. Earlier
 10. Smut

  Adam Young

  Hej, Nogle Adam Young følgere der laver calibration regelmæssigt? Det er over et år siden jeg sidst foretog en, og ja, den sidder desværre ikke sådan hvergang. Men følelsen er ikke til at tage fejl af... 🤜
 11. Forventninger til eget spil. Jeg har aldrig spillet godt efter en god runde. Det er som om jeg undervurderer spillet.
 12. Så kom vi nogenlunde levende hjem fra årets herretur, denne gang til Treudelberg / Steigenberger Resort ved Hamborg. FEDT anlæg og hotel, sammenlignet med Gut Kaden og Lüdersburg helt på højde eller bedre. Især var C-sløjfen en stor oplevelse, men generelt er det en stor oplevelse at opleve den flotte natur og super layout på rigtigt mange af hullerne. Vi gav ca. 2700 kr. for 2 overnatninger med morgenmad, på store enkeltværelser og 2 x greenfee. Aftensmaden i den lokale italienske restaurant til ca. 300 pr. mand inkl. riiigeligt med drikkevarer (en Pizza koster 10-14 eur)... Man ved restauranten er tilfreds når der kommer gratis Grappa til sidst 😉 Ikke sidste gang jeg besøger dette anlæg! Hov - I skal da også have billederne:
 13. Hej VMG. Ved I hvilken tee der spilles fra i DT på Royal ? 65 ? Skal spille i næste weekend og tager en trtræningsrunde i løbet af ugen
 14. Hvis i er i området så tag et kig på Hedensted's P&P, også en fin lille bane med et par lange par 4...
 15. Jeps. Müsli barer, masser af tees og div. tøj (en bluse, to jakker, regnbukser) var også at finde i min. Kan også genkende Dextrose.
 16. Google Adwords reklamerne vil snart blive slået fra her på siden - vi venter blot på at runde et bestemt beløb, så vi kan få den sidste udbetaling fra Google til siden. I stedet vil vi fremover forsøge at sælge reklameplads direkte til golfklubber, rejsebureauer og lignende her på siden, og på den måde få sponsoreret driften. På den måde vil du som bruger opleve mere relevante annoncer, og måske føle det mere naturligt at støtte de firmaer der reklamerer her på siden. For at skyde det i gang vil der være nogle særligt lave priser til de første der annoncerer, så hvis jeres klub eller andre I kender kunne have interesse i målgruppen her på siden, er i mere end velkomne til at kontakte mig på info@vildmedgolf.dk eller blot smide en PB eller besked her i tråden. Planen er at finde 1-3 hovedannoncører/sponsorer, og op til ca. 10-15 øvrige annoncører. Der vil være mulighed for at indrykke annoncering for 3, 6 eller 12 måneder, og der er også mulighed for at få produceret banneret her til en lav pris.
 17. Golftv og Eurosport er samme rettighedshaver, så de bruger Eurosportvisningen som "reklamesøjle" for golftv streamingen.
 18. Yep, det koster, men jeg håber at den ekstra sikkerhed for kunderne kan føre til øget optimering 🙂
 19. Jeg bruger også solbriller, fra Maui Jim. De er polariserede/behandlede så skin og genskær elimineres og derudover er der ikke en forvrængning af dybde-fornemmelsen når man står over bolden, som jeg har oplevet det med andre solbriller, også andre polariserede. Har brugt dem så meget (også i overskyet vejr, pga blæst) at forleden jeg havde glemt dem, følte jeg mig meget lysfølsom Bruger også cap, men en af dem jeg er lige til den stramme side og lidt foret/lun, så på en varm dag koger hovedet under den. Solcreme bruger jeg ikke i ansigtet, eller kun i et meget tyndt lag hvis jeg overvejer at droppe cap.
 20. Jeg har ikke noget problem med at der drikkes øl. Jeg har et problem med at fest og gøgl fylder mere end det sportslige. I år - som dansker - er det måske værre end ellers, fordi danskerne var så langt fra de sjove placeringer. Men helt generelt er jeg mere til golfturneringer end folkefester (jeg har spillet til rigeligt halballer og byfester som ung ballemusiker). Jeg synes ikke det er rigtigt at festen ikke fylder så meget. Jeg er helt med på at det gør at der er flere tilskuere og mere stemning end hvis jeg havde været arrangør, og der er sikkert også mange af spillerne der er glade for det. Jeg lever fint med det ikke er mig der er målgruppen.
 21. Bare spørg om det er noget, men når man har gået i gang med å vurdere kølle længder og fundet de rigtige, er stage 2 en vurdering af skaft VÆGT, for det hjælper ikke stort at længden er rigtig om vægten er helt gal, for det er både længde og masse vi skal swinge rundt med her. Denne tabellen her er som de andre, en STATISK fitting, altså et startsted, men erfaringene mine viste at vi bare undtagelsesvis havnet mere end 5 gram plus eller minus fra den matematisk beregnede anbefaling. Brug den sådan: Har du en kølle i din bag (hvad som helst fra driver til jern), og som fungerer og føles helt rigtig, skal du finde specs for skaft vægten (nyt skaft, IKKE tilpasset, som vægten opgives fra skaft fabrikken - uncut). Gå nå i denne tabellen for å genfinde LÆNGDE og SKAFT VÆGT. (har din kølle en anden længde vs min tabel .f.eks som 3W, benyt LÆNGDEN på DIN kølle i tabellen, IKKE labelen som viser hvilken kølle det er, det er kun hjælpe mærker. Når du har identificeret den rad din "favorit kølle" er opført i, kan du nå se hvilken skaft vægt som giver den samme fornemmelse af vægt i resten af din bag, og man kan da enklere identificere hvad som gør at nogen køller fungere godt og andre mindre godt, det har ofte med skaft vægten at gøre. Tommelregelen er, vi skal gå op med 5 gram pr tomme det er i difference, så har vi en 3W og en 5W vi vil matche, og de har 1 tommes længde differance, så bør 5W få et skaft som er 5 gram tynger end det skaft vi benytter i 3W, da vil de føles ens på skaft vægt. PS! - Det er mange ganger helt unødvendig å skifte ud et skaft, kun fordi skaft vægten er for lav, den kan vi nemlig justere ved hjælp af BLYTAPE på skaftet. Mange ønsker ikke blytape på sit udstyr, men om du monterer blytapen i længde retningen, og på "undersiden" av skaftet, vil den ikke synes fra adressering, så på samme vis bly tapen er fantastisk til å tune frem den helt rigtige hoved vægt, både kan og bør den også benyttes til tuning af skaft vægten. Om din kølle passer på længden, og den "mangler" 3-5 gram på skaft vøgten vil mange tro at det betyr intet.....men prøv, du vil få dig et sjok i livet, bare spørg Thomas Rosenberg, det er lige det her som gør at de som kommer til en fitting taber masken. De små tal, man kan tro er uden betydning kan rykke voldsomt, så bare bestil en ruld bly tape om du ikke har en allerede, du vil IKKE fortyde den investering.
 22. Det er fra hul 9 til 10. Der går du lige forbi klubhuset
 23. Hej Jesper, det er hyggelig at høre du stadig er tilfreds med det jern set jeg lavet, og om du ikke kan finde nogen til å lave loft og lie, så er jeg tilbage i Danmark den 28.5, og kan da lave det her for dig ved at jeg låner verkstedet til Proen i Sæby. Jeg skal ikke ha noget for å lave det om det bliver mig som skal gøre det, jeg bruger jo kun et par minutter pr jern og wedge, og er der andet du vil ha lavet samtidig, (nye grips eller hvad som helst) bare sig til, det meste kan laves i verkstedet i klubben, Proen der har faktisk et rimelig godt verksted, men som ikke benyttes stort da der ikke er den store pågangen efter verksted tjenester. Kun om vi benytter materiell av noget slag må du ud med hvad det koster, ikke jobben, den laver jeg gratis uansett hvad du vil ha lavet.
 24. Næ, jeg fandt et stream på nettet.
 25. Pastorius

  GolfTV

  Så har vi balladen igen. I hvilke(t)lande har golf.tv rettigheder til PGA Championships. Anyone?
 26. Tror jeg faktisk ikke engang... havde vel 17-18 stykker dengang - tror det var som 11-12 årig, men glemmer det sgu aldrig Det var før en rygoperation og yderligere en diskusprolaps, så de går lidt kortere i dag
 27. Hej Jeg har en tid i morgen klokken 9 på Lübker, hvis nogen vil med.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden