Hop til indhold


Ulæste emner

Viser emner oprettet i de seneste 365 dage.

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. I går
 2. Kennsmil

  Lie

  Tak for svar
 3. dynen

  Skjoldenæsholm Golfklub

  Hejsa. Er der nogen der kender standen og har lidt staldtips til Old course ?. skal derned 6/5 med en flok glade golfere.
 4. Sidste uge
 5. Nicolai

  Green fee's

  Facebook Aksel - Der sker mange ting Ellers Odendo som har forskellige auktioner og Jydedeals. Foretrækker dog klart Årgang63 modellen, for en levende baneguide er altid rart at have med sig.
 6. PBCramer

  Hvorfor ikke, når det blæser

  Du har spillet med vindresistente bolde....... De virker kun i blæsevejr styrke pelikan og mere. Al vind derunder påvirker boldene negativt og gør dem totalt uberegnelige. Derfor mister du bilde når det ikke blæser.
 7. Årgang63

  Venstre/Højrehånds sæt

  Det havde jeg sgu ikke tænkt over, måske jeg skulle overveje det mere seriøst
 8. SPetersen

  Scores 2018

  Det er netop mine jernslag, der endelig er begyndt at fungere igen. Nu kan jeg endelig regne med retning og længde, når jeg stiller mig op til et slag, hvilket jeg bestemt ikke har kunnet de sidste par år. Jeg har spillet fem runder i år: Én i 102 slag (det var første gang jeg rørte køllerne i over 5 måneder, så det var rigtig rustent!) og fire runder mellem 84 og 87 slag - dét skete ikke sidste år! Så det ser meget bedre ud.
 9. Pastorius

  Venstrehånds juniorsæt?

  Hej, Jeg er ved at overbevise junior om at begynde til golf igen. Er der nogen der ligger inde med et venstrehåndsjuniorsæt (eller dele af det) til en 13-årig på ca 160-165cm?
 10. peejay

  Lokation til årets herretur

  Lübker Golf Resort selvfølgelig. En af Danmarks bedste baner, som altid står knivskarpt. Masser af muligheder for at kombinere med overnatning på resortet.
 11. ploehmann

  Billigt medlemskab?

  I udlandet er 9 hullers baner (og endda 6 hullers baner) på fremvækst, det samme er Top Golf - der bruger golf som et barspil kan man sige - netop fordi der er en efterspørgsel efter golf som andet end blot det “sædvanlige” 18 huller. Det sidste er der selvfølgelig stadig mange der efterspørger, men min pointe er, at det gør rekruteringsgrundlaget til golf alt for snævert, hvis det er det eneste golf kan være. Europa Tourens forskellige tiltag er nok også en indikation på at de er klar over det. Jeg har selv valgt at prioritere golf: Jeg er på 30 timer, selvvalgt, og det koster selvfølgelig noget indtægt (men vi sidder ikke for dyrt i det i “parcelhus, Peugeot og pelsdyr”-livet). Det betyder jeg har fri hver tirsdag, hvor jeg som oftest spiller golf. Jeg har to unger, på 1 og 5, og min kone er læge i over en times kørsel væk med weekendvagter etc., så det passer mig perfekt at være medlem af en 9 hullers bane, både økonomisk og tidsmæssigt: Fx en weekenddag (hvis min kone ikke har vagt) kan jeg time 9 huller med den bettes lur kl. 11. Og det er genialt maj-august, hvor der er lyst nok til 9 huller efter putning af ungerne. Golf er for mig, udover at være et fantastisk spil som jeg slet ikke kan lade med at være bidt af, også et mentalt rensefilter. Jeg er bare mere glad og med mere overskud, når jeg har været på golfbanen - det sidste tror jeg også min kone har opdaget!
 12. Nicolai

  Reservedel til golfur.

  Det endte også op med en Urmager, så skud ud til Urmager Nicolaisen i Holstebro, for fantastisk service Udfordringen lå i, at jeg ikke anede, hvad størrelse jeg skulle bruge, da jeg ikke ville afmontere en af de andre, for at måle op. Og jeg må indrømme, at efter at jeg så, hvad han skulle bøvle med, så er jeg faktisk glad for, at jeg betalte et ganske lille beløb, for at lade en professionel gøre arbejdet.
 13. Tidligere
 14. SPetersen

  Lübker på fredag

  Hej Vejret skulle blive super godt og jeg kan vist holde en fridag, så hvis nogen er friske på at slå ud om formiddagen, så sig til!
 15. PeterSelmer

  golfmore

  Mit navn er Peter Selmer. Jeg er ansvarlig for ProBox24, som står bag GolfMore. Jeg er lige blevet gjort bekendt med denne tråd. Vi sidder p.t. og arbejder med persondataforordningen(GDPR), og i den forbindelse bliver vores Vilkår og betingelser samt Persondatapolitik også revideret. Jeg kan allerede nu sige, at bl.a. afsnittet omkring SoMe bliver fjernet, da vores oprindelige tanker omkring SoMe ikke er en del af projektet mere. Vi udveksler ikke data med nogen. Vi vil naturligvis overholde gældende love omkring marketing og data. Hos ProBox24 er vi – ligesom alle andre – opmærksomme på, at alt udvikling p.t. hedder ”mobile first”. Værdikuponer i GolfMore app’en er første del i en større plan. Vi vil derfor – naturligvis – opføre os ordentligt, så alle brugere bliver glade og trygge. God fornøjelse med GolfMore. PS: Vi vil naturligvis meget gerne have konstruktiv feedback og gode idéer.
 16. Søren Meinertsen har ingen begreb om hvad han taler om, det kender vi til i forvejen, og vi kan IKKE isolere tallene på det her vis, da fatter man ikke en skit om hvad tallene viser, men det kommer neppe som nogen overraskelse når afsenderen er hvem han er
 17. LHW

  Nyt jern og skaft til sættet

  Før du kan vurdere det her, tag rede på hvilken faktisk længde den aktuelle køllen har. Hybrider fra hyllen er som oftest længere end det jern man vil erstatte, ofte både 1 og 1.5 tommer, så det er langt fra sikkert du har behov for noget extra. Det du også må vurdere Er skaftvægt. Du skal IKKE ned mer end 30 gram på skaft vægt vs jern, men jeg har ikke specs for det aktuelle skaft, så det må du find ud af selv. Det er uansett IKKE en god ide og forlenge grafit skafter udover små justeringer (0,5 tommer).
 18. TLP

  Må man bruge trolley som sigte?

  Jep, den metode plejer jeg at bruge
 19. AkselBirke

  Golf ur

  Har nu gået et par runde med min Bushnell ghost. Kan godt anbefales her fra ! Gået 2 runder og der er stadig 55% strøm tilbage, så 4 runder er nok ikke helt ved siden af Den er lidt mindre end en pakke smøger og jeg mærker den slet ikke i min lomme, når jeg går rundt
 20. nAlen

  Spilbare baner Nordjylland

  Egen personlige holdning
 21. Nicolai

  Fitting / opmåling - Ny golfer

  Og for lige at jorde lidt mere i det. Bare fordi det står stift på skaftet, kan det sagtens være regular eller x-stift. Som andre nævner, så er rosenberg et rigtig godt bud på en det kan tilpasse dit udstyr, men når du har så mange forskellige flex, vil det nok kræve en udskiftning af skafter.
 22. Nicolai

  Holstebro i dag...

  Lidt af et longshot, men spillemakker til Storådalen eller Råsted omkring kl 13 i dag - Anyone? For en god ordens skyld, så kender jeg ikke banerne, da jeg lige er startet derude.
 23. Kitter

  Erfaring med apple watch

  Kender godt den med mange slag på ét hul I Game Golf - men desværre var det ikke teknologiens skyld imit tilfælde. Men nej, har ikke oplevet problemet - den flytter helt automatisk, hvis de i øvrigt har mappet banen... Hvis ikke, så er de som regel meget hurtige til at rette på tingene.. Bemærk i øvrigt at GameGolf kommer med Game Golf Pro i løbet af i år. Det er uden at tagge og uden mobiltlf i lommen (som Arccos 360), - man sætter bare tags i grippet og så registeres slagene.
 24. prov1

  Kæmpe idiot ;-)

  Ja jeg har ihvertifælle absolut ingen problemer med at se dem. og ikke sidste gang jeg køber dem.
 25. Kaizer

  Clubhousegolf OK?

  Den manglende bekræftelse skyldes som sagt nok at jeg ikke kom noget i kurven, som man normalt gør. Jeg fik sendt pengene tilbage til min PayPal konto i går, men de er endnu ikke gået ind på min bankkonto. Så har jeg da prøvet at handle der, og det skal være et meget godt tilbud får jeg prøver igen.
 26. Christian SSGM

  Masters 2018

  og Rory nu blot én efter, efter et par birdies
 27. prov1

  Tjek lige de her farver

  Har nu prøvet at spille med den GRØNNE bold. og må sige jeg er super overrasket over den. ikke nok med at den lyder meget mere rolig når man slår til den, så er den så meget mere blød både at slå til men også at putte til. en helt vild forbedring i forhold til den tideliger dx2 soft 2017 og ældre model. hvad angår at kunne se den er den utrolig overraskende nem at se både midt i fairway men også i semi og rough. absolut en fryd for øjet og fornemmelsen at spille med. hvis jeg skal kunne nævne 1 ting som måske kan være et minus med den (men som alligevel jo nok er et plus) ja så især på mine korte slag ind til green (fra 100m.) og til midt green. så havde jeg den følelse at den faktis flyver længere med alle mine jern. så ja det er faktis ikke kun de korte slag men der det jo er mest vigtigt at man kender længden. men vil skyde på at jeg i snit på de sidste 100 nok slog den ca. 5-8 meter længere end jeg normalt plejer at slå selv samme bold men i en 2017 udgave.
 28. dynen

  Regionsgolf ?

  Så fik vi svar. Man er først låst når man har deltaget i en match. Som forventet.
 1. Load mere aktivitet
×