Hop til indhold


Ulæste emner

Viser emner oprettet i de seneste 365 dage.

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. I går
 2. World Handicap System - fra 2020

  Mit forslag er et forslag til turneringsarrangører der gerne vil undgå at folk kan fifle sig ned til deres turneringer, og løbe med de rigtig store præmier. Det har intet at gøre med retvisende handicap for golfere der opfører sig ordenligt. Ellers ser jeg ikke det har meget stor effekt. Både med og uden mit system, ville du have svært ved at vinde noget i stablefordturneringer i en rum tid, efter sådan en periode.
 3. Ferie for Alle 2018

  Det blev så ikke denne gang at jeg skulle forbi messen. En børnefødselsdag i morgen og natarbejde i går fik mig til at sove lidt her til formiddag. Håber i får en god messe og lad os så få lidt sommer og rigtigt golf vejr.
 4. Sidste uge
 5. Erfaring med apple watch

  Det var også blot for at bringe et punkt op, som der bruges mere tid på end stå og vente på at folk tager kikkerten frem. Og hvis man nu spiller med den slags, som først begynder at rode med det, når det bliver hans/hendes tur, så kunne man sige det næste gang man mødes på green/tee, at man godt må gøre sig klar, mens andre leder/svinger osv. Der skal være flow i spillet jo
 6. Puttefitting

  Jeg er sikker på, at @Rosenberg kan hjælpe dig her. Det er ikke så langt fra dig. Ellers er der Kenneth Hansen i Kolding Golf klub, han fitter Edel puttere, de er fede, men dyre. Det er dem jeg lige kender til.
 7. Hej Alle sammen Jeg er på udkig efter en ny bag, og med min investering I et Ping G400 sæt, syntes jeg det var nærlægende at kigge på nogle Ping bags. Men til trods for google, har jeg svært ved at finde et definitvt svar på om pioneer baggen og DLX baggen (2018 modeller) kommer med full length dividers, Pings egen hjemmeside nævner ingen ting om det nogle annoncer siger ja og nogle announcer nej, så jeg ville høre om der var nogen af jer der havde lidt erfarringer med disse 2 bags? PFT
 8. Scores 2018

  Lørdag var jeg en tur på Københavns, som selvfølgelig spiller til sommergreens, fra normale tee steder. Banen var godt smattet, med masser af dyrespor på fairways og i bunkers. Der var ingen flag på greens, men blot en prop til hullet, som skulle stilles lige bagved, så næste bold kunne "forsøge" at se hvor hullet var. Det med proppen gjorde, at det ofte var umuligt at se hvor hullet var, specielt når man er gæst. Greens var bestemt ikke hurtige, men det var dejligt at komme ud og med en green fee pris på 200, så var det jo til at overkomme. Jeg kom rundt i netto +6, hvilket jeg ikke er helt utilfreds med.
 9. Tidligere
 10. 2018 bold nyheder

  Der er også landet lidt boldnyheder på bordet, selvom det er tidligt på året. De første nye udgaver af Wilson Staff Dx2 og Dx3 serien er modtaget: - Ny 2018 Wilson Staff Dx2 Soft - Ny 2018 Wilson Staff Dx2 Soft Women's - Ny 2018 Dx2 OPTIX - i gul farve - Ny 2018 Dx3 Soft Spin Det er absolut storsælgerne i min lille shop der er blevet opdateret, og det sker ikke så tit, så det er spændende nyt. :-) De 2 første har jeg ikke så mange kommentarer til - æsken er opdateret og der er små detaljeforskelle på boldene - men det skal nok prøves for at mærke forskellen. OPTIX boldene er rigtigt spændende - de kommer i et væld af farver senere på året, men man kan tydligt fornemme på den gule model jeg har modtaget, at det IKKE er den samme bold som den 'gamle' gule Dx2. Farven er noget mere tydelig, og så er den MAT! Det ser faktisk rigtigt fedt ud, og jeg glæder mig til at teste dem på banen. En oplagt vinterbold - dén gule farve må skrige på en snevåd vinterbane :-) Dx3 Soft Spin afløser min favoritbold Dx3 Spin, og det bliver spændende og se om den får mere succes end Dx3 Urethane, som ellers er en vanvittigt lækker bold, men som ligger i et prisleje som mange vælger fra - eller køber dyrere. Dx3 Soft Spin skulle have mere spin end den gamle model, og er også helt hvid som mange foretrækker, hvor Urethane modellen er lidt 'offwhite'. Den gode nyhed er desuden at alle Dx2 og Dx3 modellerne har ca. 30,- kr. lavere udsalgspriser end tidligere modeller, hvilket jo altid varmer en gammel jydes hjerte ;-)
 11. Har lige modtaget de helt nye C300 jern fra Wilson på lager, og vil lige dele et par billeder. C serien er 'Control' jern og altså en mellemserie som de fleste nok vil kunne spille med - ikke så store og tilgivende som D serien, men alligevel med masser af tilgivelse. Glæder mig selv til at prøve at slå nogle slag med den her model for at sammenligne med FG Tour som jeg spiller med. Wilson fortsætter med deres 'Power Holes' - de små indlæg langs kanten af hovedet, og C300 har nu endnu flere af slagsen - resultatet er mere fleks og dermed blødere fornemmelse ved boldtræf :-) PS: Har ikke taget plasticen af hovedet på jernet, billedet kan derfor se ud derefter...
 12. Knæskade - erfaringer?

  Fysioterapi, absolut. Knæled skal man ikke spøge med - tag det fra den uofficielle danmarksmester i smadrede knæ ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Hytte/lejlighed på golfbanen

  Faktisk en fin bane - spillede den en fantastisk sommerdag i hovedferien uden ret mange andre på banen - måske det har farvet min oplevelse en smule.. Men vil klart også anbefale den hvis man kan lide kuperede baner.
 14. TrackMan data

  Det kommer tidligst via. Trackman 4 i løbet af april. Derudover skal du forvente følgende...: In order to use the impact location capability, TrackMan 4 owners will need to order a subscription, which costs $1000 per year. Or, for buyers who purchase the TrackMan 4 after the capability is released, there will be no subscription necessary, according to the company.
 15. Din "Top 3 baner i Danmark"

  Det er jo aldrig nemt at bedømme. Det kan jo afhænge af så meget og også af hvor mange gange man har spillet banen. The Scandinavien Old Course The Scandinavien New Course Simons B + C
 16. TrackMan 4 Indoor Pro Tracer

  TPS installer du i Windows på din laptop. Har ikke selv prøvet at opdatere firmware på en TM. Men som altid med firmwareopdateringer - sørg for at der er nok strøm på batteriet - og/eller den er tilsluttet 220v. In doubt - RTFM (read that f*cking manual :-) )
 17. Golf skade

  Krydser fingere for dig
 18. Niks, ren og skær golfnørd.....tilbage til dit vinterhi :-)
 19. Ryder Cup

  Burn
 20. Fitting af driver - Nordjylland

  Blokhus Golfcenter har et fint, overdækket fitting center på deres range, så du kan følge hele slaget. Jeg vil i det hele taget anbefale at finde et sted, hvor du kan slå ud i et åbent område - og ikke ind i et net.
 21. Tigeren i Farmers

  Kender problemet - Mine skuldre er lige så brede, som da jeg var 20 år gammel - skuldrene sidder bare 40 cm længere nede... Både John Daly, Carl Pettersson og andre rammer nu bolden meget godt på trods af en dunk!
 22. Ret flot at alle 3 damer klarer cuttet Nanna ligger bedst til i +1, men der er langt op til Shanshan Feng i -7 - Desværre
 23. Bedste måde at sende golfkølle på?

  PostNord online koster kun 60 kr, hvis modtager selv henter på sit lokale posthus. Det er incl. tracl & trace, så det ville ikke bekymre mig overhovedet at sende (eller modtage) på den måde.
 24. Kan du svaret?

  Det afhænger af tolkningen af spørgsmålet - som er lidt uklart formuleret ganske som vi andre kunne finde på at stille spørgsmåelt. Hvis essensen af spørgsmålet er "Hvad siger reglerne om mine muligheder hvis jeg vælger at droppe? " og hans forventninger til svaret er "inden for to køllelængder, i flaglinjen bagud eller fra det oprindelige spillested" - så er der ingen straf. Hvis formålet er at få hjælp til at finde det bedste egnede sted inden for de to køllelængder eller et præcist sted på flaglinjen bagud, - så er det at spørge om råd.... med straf Min tolkning.... Jeps og det er ham som GIVER rådet, der får straffen! (to slag eller tabt hul)
 25. Greenfeepriser I Spanien

  Det med mange mennesker på banen det siger lidt sig selv, hvis man kommer i højsæsonen. Alle vil typisk gerne afsted på samme tidspunkt og spille golf på samme tidspunkt og så bliver der pres på De sidste to gange jeg har været forbi Roda, der har Greens været prikket og jeg har været kørt igen. Resten af banen så dog fin ud Jeg tjekker altid Greens inden jeg går ud og spiller, netop fordi jeg ikke vil spille på dårlige Greens det kan anbefales. Roda er ikke “kendt” for at være k dårlig stand, men det kan jo selvfølgelig ske, desværre. Normalt er prisen ret fair dog
 26. Golfspillere til baneanmeldelser søges!

  haha, så sgu ikke den var 1 år gammel.........
 27. Staff bag

  Kronjysk og Smartcaddy er nærmest helt identiske, så det kan de godt hvem der så har kopieret hvem, det ved jeg så ikke
 28. Hybrid vs. Utility Jern

  Har et 23 gr driving jern ( Srixon Z u45 ) og også hybrid i 23. Tror det kommer an på hvad man er til. Synes at begge kommer let i luften både fra tee og græs. Faktisk er jeg tilbage på alm 3 + 4 jern. Dels fordi jeg lettere får en borende boldflugt. Som især er ønsket ind i modvind. så håber jeg det kan hjælpe mig til en klogere beslutning ved tvivlsomme lejer i semi og rough. Med en alm hybrid bliver jeg lettere overmodig med tabte bolde til venstre til følge... God jagt og prøv dig frem.
 1. Load mere aktivitet
×