Hop til indhold

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Seneste time
 2. Hvordan fungerer den nye forside?

  Hybel Huse - men jeg har allerede købt :-)
 3. Today
 4. Hvordan fungerer den nye forside?

  Hmmm... Jeg får en reklame for SAS's USA rejser - det må siges at passe meget godt Og så får jeg en reklame for "hot Ukranian girls"... Det ved jeg sgu ikke rigtig med
 5. I går
 6. Hvordan fungerer den nye forside?

  Mine reklamer er Smukke thaipiger Dating for ældre har du 2 millioner I må for gud skyld ikke vække mig
 7. Sidste uge
 8. Sommergreen 2017 jylland

  Henne Golfklub spilles der også til sommergreens. Der er oplæg på fairway, og måtter bruger vi til at rengøre skoene. Banen står efter årstiden rigtig flot, og eneste forbud er buggies og scooters. Greenfee nedsat til kr. 200,- og dette for hele dagen, så giver du den gas, kan du nå mere end en runde :-)
 9. Hvordan fungerer den nye forside?

  Som @ErlingS er forsiden ikke så relevant for mig. Jeg går altid direkte til ulæste emner, men kan se jeg får sammen mulighed ved direkte tilgang til forsiden. Ang. reklamerne, får jeg LeoVegas og Visitdubai.com.
 10. Beskrivelse af Eclectic

  2 grupper og fuldt hcp, hvis turneringen løber over hele sæsonen, så bliver det ikke helt skævt 10-15 og 15-36, ville være mit bud.
 11. Beskrivelse af Eclectic

  Det med hvepserede kan jeg sagtens forestille mig. Det er også grunden til jeg spørger mig lidt for inden jeg går med min første tanke om at lave 2 turneringer, en på brutto slagscore, og en på stableford med fuld handicap tildeling. Jeg vil dog hellere hvis der kan findes et stableford kompromis som de fleste kan acceptere uden mere brok end det sædvanlige handicap i gruppen ligger fra ca. 10 til ca. 36. Så en del spredning. Se, det ville jo slet ikke være så tosset hvis det er tilfældet Jeg må tænke lidt nærmere over det, og også få vurderet hvilke af mulighederne som bedst understøttes i turneringsmodulet i golfbox. Der er jo ingen grund til at give sig selv mere administration end nødvendig.
 12. Beskrivelse af Eclectic

  Jeg har indtrykket af at det altafgørende for hvem der vinder er antallet af tællende runder.
 13. Hvordan fungerer den nye forside?

  Du er også MEGA gammel! Har ingen problemer der, kun grå hår og manglende skæg, så holder da lige øje, hvis der kommer et middel der virker Haha..
 14. Hvordan fungerer den nye forside?

  Jeg tænkte de var bedre målrettet mod @Nicolai sammen dating apps
 15. Beskrivelse af Eclectic

  Det er lidt af en hvepserede, at kloge sig på Jeg mener at den bedste løsning er, at dele op i hcp grupper og så spille med fuldt hcp. Lav handikapper har det med at pive over alle de streger, som de andre har, men løber turneringen over en sæson, er det min erfaring, at lav handikapperen's stabilitet, gør at de alligevel ender i toppen, det kræver dog at forskellen mellem høj og lav, ikke er alt for stor, derfor inddeling i hcp grupper.
 16. Hvordan fungerer den nye forside?

  Bedre end viagra og mod hårtab, haha..
 17. Hvordan fungerer den nye forside?

  Jeg får pensio annoncer... hvilken målgruppe er det
 18. Hvordan fungerer den nye forside?

  Hehe.. Det tænker jeg heller ikke det var, men troede det var det han mente Aha.. Jeg troede det var relateret til det man søgte/klikker sig ind på. Sådan plejer det at være når man Googler og vupti, så kommer der en reklame frem på Facebook netop som man har været inde på F.eks Elgiganten osv.
 19. Hvordan fungerer den nye forside?

  Hvilke reklamer som Google vælger at vise er en hemmelig videnskab. Det kan ligeså vel være sidens målgruppe der afgør det - alder, køn, andre interesser. Jeg tør i hvert fald ikke kalde mig selv til ekspert på emnet :-) Jeg har dog mulighed for, og har enkelte gange været inde og blackliste nogle annoncører der var 'for meget'
 20. Hvordan fungerer den nye forside?

  Ha kan godt se nu min formulering kunne læses sådan. Det var faktisk ikke intentionen.
 21. Hvordan fungerer den nye forside?

  Som i at det er ting jeg har søgt på? I så fald ved jeg ikke hvem der har adgang til min computer, for søger ikke på dating eller lignende Synes det er en skam der er så mange af den slags reklamer, hvilket jeg godt kunne forestille mig at kunne holde folk væk.
 22. Hvordan fungerer den nye forside?

  Forsiden er faktisk ikke særlig relevant for mit vedkommende. Ulæste emner under forummet er forsiden for mig på VMG Enig med Nicolaj, også i forståelsen for nødvendigheden af reklamer. Selv om jeg ikke var i et lykkelig forhold ville min eventuelle søgning efter partner nok heller ikke starte her. Så..... Ja til sidens indtjening via reklamer så længe jeg ikke får øje på dem og ikke generes af dem. Og hvis jeg gør, at de så entydig handler om præcis det jeg alligevel ville have søgt på om lidt, i stedet for det jeg søgte på for lidt siden Laver du det, Claus? Så behøver du vist heller ikke bekymre dig om din økonomiske situation fremadrettet
 23. Beskrivelse af Eclectic

  Det ligner da en rigtig hyggelig klub Er det din fornemmelse at 5/8 tildelte slag er det rigtige niveau for at gøre det så ligeværdigt som muligt uanset handicap?
 24. Hvordan fungerer den nye forside?

  De reklamer kommer fra Google Adwords, og de er dynamiske. Jeg vil forsøge at få betalte (Golf) reklamer på sitet i 2018 :-)
 25. Hvordan fungerer den nye forside?

  Der er rigtig mange dating reklamer.. Og jeg lever i et lykkeligt forhold og selv med slettede cookies og historik så får jeg næsten ikke andet.. Temmelig irriterende. Forståelsen for at siden har reklamer, men kunne de i det mindste ikke være golfrelaterede så?
 26. Hvordan fungerer den nye forside?

  Sådan ser det ud her i denne tråd
 27. Beskrivelse af Eclectic

  Det gør vi i b77-golf. Lidt nede af forsiden står der lidt om principperne. Scoringstavlen kan ses via menuen.
 28. Beskrivelse af Eclectic

  Tak for søgestrengen. Den var lidt bedre end den jeg selv fik sammensat Det virker dog lidt besværligt at gå via lmgtfy.com for at søge på google Oh Well Har du nogen erfaringer med at køre Eclectic enten på bruttoscore eller stableford point?
 29. Hvordan fungerer den nye forside?

  Der er rodet lidt rundt med den nye forside - hvordan fungerer den for jer? Der er bl.a. kommet udvalgt indhold, Nyheder fra Golfonline og Reuters, og en større oversigt over seneste emner... Feedback modtages ...
 1. Load mere aktivitet
×